klaja
|
Hvala vsem za čestitke, praznovanje bo pa v soboto, bom še takrat kako slikico prilimala. Pri nas ni bilo nič hujšega v včerajšnjem neurju, mi je pa kar hudo, ko slišim, kaj se je vse zgodilo in kaj je vse uničenega. Koala so pa ljudje res nesramni, da ti niso pomagali. Mi smo danes tudi bili v Evroparku in medtem ko si je moj peljal kolo v avto (smo mu ga kupli za rojstni dan) sem jaz čakala z obema, Hano v naročju, Julijo pa sem držala za roko in so ljudje kar rinli v nas. Eden je skoraj pohodil Julijo, uboga revica ga je tako prestrašeno gledala, sploh te ne šmirgla nihče in vsi samo nekam drvijo. Na koncu pa smo se še skoraj eno uro vozli iz Evroparka, ker so bili taki zastoji, da nisi mogel nikamor, in ni hudič če eni niso rinli naprej in se vsiljevali. SuzanaKK pravi frajeri ste na teh slikah, ma kje pa Katee vidi kaj debelega, prav vredu postavi imata obe! Lunca1 . Sunny Morning pri nas je pri Juliji tudi bilo tako, da sma jo uspavala na rokah, vendar sma čez čas ugotovila, da je pretežka za nosit, pa še nosla sma jo včasih po uro ali dve in še to gor in dol po stopnicah, ker drugače ni zaspala. Potem pa sma jo začela samo dajat v posteljo in se je pač en čas drla, potem pa je zaspala, čez čas pa se je navadla in sploh ni bilo problema, tako da zdaj lepo sama zaspi. Enako pa sedaj prakticirava pri Hani in se že tudi lepo navaja. Pa upam da Neja čim prej dobi zobeka! Očitno ji na igralni podlogi ni bilo več zanimivo in jo je ubrala kar po svoje, he he... Martinca super dekliščina, ti bo pa ostala v lepem spominu, pa zanimive slike! Upam, da boš še kje dobila rože! Res škoda da ti jih je uničilo, pa še vse ostalo zraven. Presneto vreme! Pa Urošu vse najboljše za rojstni dan, si bom pa zapomnila, saj imata z Julijo na isti dan! Baby_08 čestitke za prvi zobek! Nana35 Klemen pa je že pravi velik fant, pravi zapeljivec! Mml uboga Manca, je pa hudo, če morajo taki otročki biti pri miru, upam da bo čim prej mimo in bo spet lahko skakljala. Alfabeta nisi osamljen primer, tudi jaz še polno dojim, čeprav bom morala počasi začet dodajat, ker ko nas Hana gleda pri kosilu kako jemo, kar odpira usta zraven in bi ona tudi jedla. Triš ful dobre slike, sem se nasmejala zraven! Jonas, Luka, Vivien in Ana Karolina vse najboljše!!! Luša lepe slikice, se pa vidi, da sta kar navezani ena na drugo! Grem še zdaj malo prebrat za nazaj, kaj vse ste napisale, ker se je kar nekaj spet nabralo.
|