|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
14.7.2008 20:47:30   
Lunca1
No našadva bolnika sta že v redu. Edino oba sta nekam sitna in jokava. user posted image  Jaz pa seveda sama z obema doma. Moj pa prihaja ob 19h. user posted image  Je vsak dan v kontroli pri stanovanju.

Tudi jaz čestitam vsem polletnikom. user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
14.7.2008 20:51:51   
SuzanaKK
Lep pozdrav!

Mi smo spet domauser posted image . Je bilo prav super, zdaj pa nazaj v dež in mraz. Danes imam prvič po mescu dni na sebi trenirko in nogavice.

Priznam, da na Aljaža morska klima ni vplivala, prva dva dni je bil neznosno siten, mogoče zaradi cepljenja, mogoče zaradi novega okolja, no, potem se je navadil in je bilo ok. Spal je tako kot doma, jedel tudi (beri: ne jedel), ampak morje je pa vzljubil. Vsaj nekajuser posted image . En dan smo šli na obisk h katee in so nastale slikce:

user posted image

Two guys in a freedyuser posted image .

user posted image

Malo menjave. Za tole slikco je sicer katee tečkala, da jo ne smem objaviti, ker kao zgleda, da ima debele noge, ampak jo nisem upoštevala, ker je ful srčkana, ona ima pa itak postavo, da dol padeš. user posted image

Sicer sem pa vesela, da se je vse tao fajn odvijalo, tako ne bom živčna naslednji mesec, ko gremo na Pag.

Punce, sori, ker nisem šla brat za nazaj, sem imela cel kup cunj za oprat, pa rože pa ... spet vse po starem.

Slikce sem pregledala in so super.

martinca super, da je dekliščina uspela, sem se tako nasmejala ob nalogah in slikcah.

Nič, grem se zdaj na kavč stiskat, bom zdaj spet na tekočem in ažurna tle gor.

Lp

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.7.2008 21:00:45   
Sunny Morning
Suzana ste se pa fajn imeli. Super. Koliko je pa imela voda °C, da sta se fanta tako ponosno kopala? Neji je bilo premrzlo ali pa jo je bilo samo strah in je nismo hotli na silo vlečt noter, ker bi bilo samo še slabše.

katee pa sploh ne vem kaj se sekira glede postave. Bi morala mene videt...grem skoraj lahko še enkrat rodit.user posted image

Lunca samo, da sta tvoja dva sončka bolje. Upam, da kmalu nehata sitnarit.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.7.2008 21:22:06   
SuzanaKK
Sunny tam nekje med 25 in 27 stopinj. Ni bila glih topla, ampak ni bilo panike. Najprej sva ju zmočili, potem pa v fredije. Aljaž je bil včasih tudi 20 min. notri. Itak je pa "povedal", kdaj je imel dosti. Nič, zdaj pa res grem, ker me dragi že čaka, bova po dolgem času gledala en dvd.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.7.2008 22:42:50   
klaja
Hvala vsem za čestitke, praznovanje bo pa v soboto, bom še takrat kako slikico prilimala.

Pri nas ni bilo nič hujšega v včerajšnjem neurju, mi je pa kar hudo, ko slišim, kaj se je vse zgodilo in kaj je vse uničenega.

Koala so pa ljudje res nesramni, da ti niso pomagali. Mi smo danes tudi bili v Evroparku in medtem ko si je moj peljal kolo v avto (smo mu ga kupli za rojstni dan) sem jaz čakala z obema, Hano v naročju, Julijo pa sem držala za roko in so ljudje kar rinli v nas. Eden je skoraj pohodil Julijo, uboga revica ga je tako prestrašeno gledala, sploh te ne šmirgla nihče in vsi samo nekam drvijo. Na koncu pa smo se še skoraj eno uro vozli iz Evroparka, ker so bili taki zastoji, da nisi mogel nikamor, in ni hudič če eni niso rinli naprej in se vsiljevali.

SuzanaKK pravi frajeri ste na teh slikah, ma kje pa Katee vidi kaj debelega, prav vredu postavi imata obe!

Lunca1 user posted image .

Sunny Morning pri nas je pri Juliji tudi bilo tako, da sma jo uspavala na rokah, vendar sma čez čas ugotovila, da je pretežka za nosit, pa še nosla sma jo včasih po uro ali dve in še to gor in dol po stopnicah, ker drugače ni zaspala. Potem pa sma jo začela samo dajat v posteljo in se je pač en čas drla, potem pa je zaspala, čez čas pa se je navadla in sploh ni bilo problema, tako da zdaj lepo sama zaspi. Enako pa sedaj prakticirava pri Hani in se že tudi lepo navaja. Pa upam da Neja čim prej dobi zobeka! Očitno ji na igralni podlogi ni bilo več zanimivo in jo je ubrala kar po svoje, he he...

Martinca super dekliščina, ti bo pa ostala v lepem spominu, pa zanimive slike! Upam, da boš še kje dobila rože! Res škoda da ti jih je uničilo, pa še vse ostalo zraven. Presneto vreme! Pa Urošu vse najboljše za rojstni dan, si bom pa zapomnila, saj imata z Julijo na isti dan!

Baby_08 čestitke za prvi zobek!

Nana35 Klemen pa je že pravi velik fant, pravi zapeljivec!

Mml uboga Manca, je pa hudo, če morajo taki otročki biti pri miru, upam da bo čim prej mimo in bo spet lahko skakljala.

Alfabeta nisi osamljen primer, tudi jaz še polno dojim, čeprav bom morala počasi začet dodajat, ker ko nas Hana gleda pri kosilu kako jemo, kar odpira usta zraven in bi ona tudi jedla.user posted image

Triš ful dobre slike, sem se nasmejala zraven!

Jonas, Luka, Vivien in Ana Karolina vse najboljše!!!

Luša lepe slikice, se pa vidi, da sta kar navezani ena na drugo!

Grem še zdaj malo prebrat za nazaj, kaj vse ste napisale, ker se je kar nekaj spet nabralo.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.7.2008 23:02:23   
nana35
Triš,važno,da si rešila zajčka in muckauser posted image .

baby,user posted image za prvi zobek.

Jonas,Luka,Vivien.Ana Karolina,vse najboljše vsem za mini rojstne dneve.

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

nana-zate pa nikol ne bi rekla ,da ti ne plešeš glih rada

Kaj sem kje to napisala,da ne pišem rada???user posted image

Lusa,res lepe slikice,pa kakšne očke ima Daša,prava lepotička je že postala.

sunny,kako sem se zdaj nasmejala tej slikici,kje je Nejauser posted image  user posted image ,tako sem jaz 1x našla Klemna na parketu še ko je imel samo igralni center.Jaz sem mu ga že pospravila in mu dala na tla enako podlogo,samo da ima njegova črke.

Suzana,jutri bo vreme že lepše,ne vekajuser posted image .
Pa super slike,še boljše pa sta vajini postavici.Se sploh ne opazi,da sta rodili pred 6.meseci.Bi rekla da sta si otročke sposodili.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 14.7.2008 23:03:13 >

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.7.2008 0:39:05   
ljubljana
Najlepša hvala vsem za čestitke ob 7-mesečnici. Res gre čas hitro.

Smo danes podpisali pogodbo za vrtec, smo ga končno dobili.

Vsem slavljencem vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 15.7.2008 0:40:59 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.7.2008 7:46:54   
koala
Slavljenčki vse naj naj.

baby user posted image  za prvi zobek. Št. pa kar pošlji, bom vesela.

,m,đšož                  bhzvcgzgfv bv cvc  pa sporoča Alex.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.7.2008 8:03:38   
nana35
Koala,user posted image za tvoj avatar.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.7.2008 8:27:08   
koala
Hvala nana. Me je včeraj prijateljica naučila kako pomanjšati slikico, pa sem morala preizkusit.

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.7.2008 8:41:55   
TRIŠ
Nana,Lusa ,sunny zelo,lepe slikice .Suny tvoja hči pa je malo športniceuser posted image

Suzana
prav lušno ste se imeli na morjuuser posted image .Glede postav pauser posted image .A vidve nista z Katee rodili.Jaz z vama ne bi šla na plažo.Me bi bilo preveč sramuser posted image

Klaja tvoji princeski pa sta že pravi damici.Tako sta sladkiuser posted image

Ljubljana nas je prišla pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala
lep avatar.Sploh ne vem več katera ima fantka in katera punčko.Po avatarjih sem se ravno navadla sedaj pa ste ga skoraj vse zamenjaleuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.7.2008 8:57:50   
koala
Triš, jaz nič menjala, je prvi, tako da nisem kriva za zmedouser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.7.2008 9:16:32   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Triš, jaz nič menjala, je prvi, tako da nisem kriva za zmedouser posted image

No pol me je pa to zbegalouser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes dobili osebnouser posted image user posted image user posted image in v soboto gremo malo na morjeuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.7.2008 10:36:16   
SuzanaKK
dobro jutro želiva oba z aljažemuser posted image . jupi, danes je sonček, tako da bova lahko šla  ven.

sem pa jezna kot user posted image . že večkrat sem skušala menjati slikco v avatarju, a kaj ko je še vedno prevelika, čeprav jo pomanjšam že tako, da je gor samo še zmazek.user posted image p'rvič nisem imela teh problemov. v čem je fora????

bom nehala, ker mi mali vztrajno brca v poličko na kateri je tipkovnica, bom potem kaj več napisala in pokomentirala.

pa pa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.7.2008 11:40:35   
klaja
Dan!

SuzanaKK ne vem če ti lahko kako pomagam, ker tudi jaz včasih dobim zmazek iz slike.

Triš si omenila osebno izkaznico, jaz sem jo tudi dala delat Hani preden smo šli na dopust (sem mislila, da bomo kar čez Avstrijo šli do Murske, pa smo si potem premislili), no in pridemo domov, pa Hanine in moje osebne ni nikjer. Nazadnje sem jo videla, ko sem jo dala mojemu, ko nas je šel v recepcijo prijavit, potem pa več ne vemo kam sta se zapravli. Je pa zanimivo, ker Julijino je pa imel v denarnici. Smo že klicali na vse strani, če so ju slučajno našli pa nič od tega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.7.2008 11:42:23   
Lusa
Ojla
Včeraj nisem preletela vsega ,tato se ponovno javljam.Hvala za Dašine čestitke ob pol letu.

mml-upam ,da je Manci že lažje z gipsom.Sem tudi jaz imela isto poškodbo ,vendar sem bila stara 11let.Ko se vreme spreminja me takoj opozori ta noga.

golobček-kaj hujšega z vremenom pri nas ni bilo ,par km vstran pa je že druga pesem.Nam je raztrgalo prevleko za bazen ,pa plastični peskovnik školjka dobesedno luknje nardilo ,pa rožice so tako žalostno upognjene(razceefrane).
Hvala ,ker si takoj pomislila name!

koala-tega je mene najbolj strah ,če em avto zapusti v mestu ,ampak kaj čemo ,bo treba drugega nabavituser posted image

baby-user posted image za lanin prvi zobek ,nas še to čaka

katarinas-mi tud gremo v soboto zgodaj zjutraj na morje ,bo čitno kar grozna gneča na cesti.

sunny-tvoja punca pa je zlo živahnauser posted image

suzana-sicer en vem katera je katera ,ampak postavi imasta obe čudoviti ,če bi jaz dala mojo sliko v bikinkah gor ,bi verjetno kar ekran explodiraluser posted image Samo ,da ti povem ,glede kg se pač ne sekiram preveč ,ker mi je zdaj pač važno po Ajši ,da smo ZDRAVI,Glede stopinj ,pa imamo mi toliko stopinj v našem bazenu in Daša uživa.

nana-kaj Daša je zdaj postala lepotička ,ma ona je že od rojstvauser posted image user posted image user posted image (malo heca)Ja ja saj vem ,da rada pišeš doooolge spise ples pa bi ti tud lahko prišel bolj v navado ,midva z možem takoooo rada pleševa ,vedno otvoriva plesišče.In že komaj čakam ,ko gremo 9.,15.,in 16 na fešte -se bo plesalouser posted image

ljubljana -super za vrtec ,mi še pa kar ne vemo ,če smo sprejeti.

triš-lahko se medve zmenive in greve skup na plažo ,midve se z njima ne moreve kosat ,no sicer še tebe tud nisem videla ,tako ,da ne vem kakšno postavo imaš

...da še povem ,sem ostala brez frizure ,ker je moj frizer pozabil name ,je mislil ,da sva se zmenila za 21.-no ne bi bil problem ,edino če me pride ostročt na morej ,tako ,da imam jutri frizerja...oh ti frizerji(nanauser posted image )

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.7.2008 12:22:01   
limma
Klaja - lepe slikce lepih punčk user posted image  Pa vse najboljše Juliji za 2. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Luša - tudi tvoje fotke so prelepe... Kako sta različni sestrici, ampak obe sta takooo lepi user posted image

Martinca - tvoje fotke so tudi super user posted image user posted image  Prav zažigala si! Prijateljice imajo pa super ideje, zabavne in ne preveč krute user posted image  Urošu želim vse najboljše! (ne najdem smajlija,ki pije pivo)
Sunny - ja, kam se je pa Neja splazila user posted image  Bravo, Neja user posted image  Mami, zdaj jo bo pa treba pazit! Sem najprej mislila, da je kdo slikal Nežo, ker ima iste mehke puzzle in igralni center, ampak se še ne splazi tako daleč.. zaenkrat  user posted image  Ali sem pa jaz prej pri njej? user posted image
Suzana - super fotke, ste uživali v vodi in tudi sicer user posted image

Nič, grem likat, dokler Neža še spi...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.7.2008 12:28:26   
limma
Ljubljana, imaš ZS.

Pa user posted image , da ste (končno) dobili vrtec.. user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.7.2008 13:11:58   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

triš-lahko se medve zmenive in greve skup na plažo ,midve se z njima ne moreve kosat ,no sicer še tebe tud nisem videla ,tako ,da ne vem kakšno postavo imaš

No,no jaz sem pa tebe vidla na eni sliki in prav super izgledaš tako da tudi ne bi bilo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image no šla bi pa zaradi drugih stvari vseeno s teboj na plažouser posted image .Bi čvekale v nedogleduser posted image

Jaz pa sem bila včeraj pri frizerju in sem se pobarvala na lepo umirjeno temno čokolado in sem zelo zadovoljnauser posted image ,sploh pa ker sta me moja moška pohvalila mi je zrasla samozavestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.7.2008 15:26:32   
SuzanaKK
Punce!
Maxi cosi TOBI v akciji v BC, znižan na 170 EUR. Pismo sem jezna, ker nisem počakala. To je najboljši avtosedež firme MC, drugače stane 250 EUR, to je pa že kar ugodna cena. Pa še take lepe vijolične barve, da jo lahko ima ali fantek ali punčka.

Grrrrrrruser posted image user posted image user posted image , zakaj se mi je tako mudilo. No ja bo mogel biti priori xl tudi ok.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.7.2008 15:30:38   
Golobček
Nekako mi je ratalo pridit do računalnika.Je zmankalo elektrike pa so nekaj rihtali tak da je bil pri nas mrk.

Sem pa šla danes pogledat malo po razprodajah pa vam moram povedat da to sploh ni za mene.Gužva taka da do blagajn ne moreš, ko pa hočeš kaj kupit pa ni več številke.
Grem rajši po nakupih ko kaj rabim pa čeprav dam kak evro več.

Danes pa je Nina sitna kot sam hudič, sploh ne vem kaj ji je.Zaspana pa tak, da ima že čist rdeče oči, sam zaspat to pa ne, se rajši dere pa za ušese vleče, že ima čist rdeče.

Suzana, lepe slikice, upam da ste uživali.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.7.2008 15:34:00   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Punce!
Maxi cosi TOBI v akciji v BC, znižan na 170 EUR. Pismo sem jezna, ker nisem počakala. To je najboljši avtosedež firme MC, drugače stane 250 EUR, to je pa že kar ugodna cena. Pa še take lepe vijolične barve, da jo lahko ima ali fantek ali punčka.

Sem vam hotla glih to napisat , pa me je Suzana prehitela. Drugače pa je v akciji tudi MAXI COSI  jahač znižan na 69 EUR prej pa je bil nekaj čez 102 eura --mi smo ga naročili za Nika.

< Sporočilo je popravil Golobček -- 15.7.2008 15:35:30 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.7.2008 15:38:05   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Mi smo pa danes dobili osebnouser posted image user posted image user posted image in v soboto gremo malo na morjeuser posted image

Ja mi tudi gremo na morje za čez vikend, kam pa greste Triš ???

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.7.2008 15:45:30   
nana35
Lusa,saj je Daša že skoz lepotička,ampak zdaj je že večja in bolj "pametno"gleda v svet in postaja vedno lepša.

Suzana,pa nesi nazaj ta sedež,če še ga niste uporabljali in reci,da bi raje enega drugega in če lahko menjaš še za kaj druga, pa si vzameš za ostali denar še kaj zraven,kar rabiš.

Nimam več časa,moj pride kmalu domov in moram končat kosilo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.7.2008 15:50:25   
Lusa
Klaja-Sta kar povezani naši punci ,vendar je Luša še bolj bila povezana z Ajšo ,verjetno zato ,ker je bila še takrat mlajša ,pa še verjetno je čutila ,da je tako bolna.Sem šla zdaj iskat cd ,kjer sta onidve gor:

user posted image user posted image user posted image

...sem se zdaj spomnila ,da si ti te slike že verjetno videla pred dvema letoma,no pa bodo tud drugim na očeh...

triš-si ti sigurna ,da si me dobro videla?Kajti moj trebuh je tak kot ,da bi bila v 5mesecu ,pa še toliko mišelink okoli trebuhauser posted image ma si predstavljaš naju skupaj na morju,jojmene...

sem se pa danes malo igrala v photoscapu in nardila vse tri miške v eni sliki(hvala nana za navodila)

user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?