*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti O, Tane, kaj je zdaj to?? Znakci, pa te zadeve. Pa zakaj si napisala, da je ne pričakuješ tako pozno? Se še spomnim, ko si imela 17. julij napisan. Pa kar 34 dnevni ciklus imaš napisano, da imaš. Skratka, tole si kar preveč stroga do sebe. Če si imela prvo M po operaciji 34. dan, ne pomeni da bi bila (itak je ne bo) druga tudi tako pozno. Sama sem prvo po operacijo dobila 30. dan, drugo pa zdaj točno na 24. dan, kot sem imela pred operacijo, tako da si kar malo popravi te podatke in si zračunaj cikel, kot je bil pred operacijo. Ok? No, in če je le-ta bil na primer 28 dni, pričakujem plusek ze čez dva dni Vsem ostalim čestitke za pluseke, sožalje ob , pa pogum za naprej. In veliko zdravja!!!! Navijam, navijam, navijam *Junona*, kdaj je pa ti ne pričakuješ? Tok si aktivna tukaj gor, pa te sploh ni na seznamu Ali si mgoče vraževerna? Tudi to velja, pa srečno Oj, Giottiiiiii, tebe se tudi spomnim Če je do ponedeljka ni, potem delam test. Upam, da bom zdržala tako dolgo če seveda hudič rdeči prej ne pride . A veš, da bom počas res postala vraževerna. Se mi zdi, da sem bolj nervozna, če sem napisana. Pa ti, kako si kaj? Vse ok? Kdaj je NE pričakuješ?