|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
15.7.2008 7:59:26   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal.........

pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.7.2008 8:01:13   
KOKICA32
Hvala!!!! Pregled imam 01.08. in upam, da bo okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.7.2008 8:39:24   
*Junona*

Jutro !user posted image user posted image user posted image
KOKICA32 čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Končno nova nosečkauser posted image user posted image user posted image

bingo žal mi je user posted image user posted image user posted image  

sonček85 , da bo vse ok na pregledu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiki55, js nimam se mi zdi, da nobenih posebnih znakov. Edino to, da postajam počasi nervozna, ker se približuje dan D.user posted image user posted image user posted image Če je do ponedeljka ne bo, naredim test.

Pa ti? So že kakšni znakci? Kdaj je ne pričakuješ?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.7.2008 8:41:23   
*Junona*
KOKICA32, v katerem krogu pa si zagledala magični plusek?

Veš, da bo vse v redu, še malo pa boš videlauser posted image , kako lepo in hitro bijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.7.2008 8:43:58   
Tiki55
*Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden preduser posted image . Čakamo na ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . V katerem krogu pa si?

Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balonuser posted image user posted image user posted image . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.7.2008 8:56:40   
Anonimen
Dobro jutro,

no, saj bo šlo...bravo še eni nosečki!

Jaz sem pa danes še bolj adijo ko včeraj...saj je hiša, ki sva jo šla gledat, FANTASTIČNA. Zdaj me pa finance skrbijo...če si jo res lahko privoščima...sucks... Ima pa toliko sob, da jih bova morala kar pridno polniti z malčki...user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.7.2008 9:04:57   
pokica_
KOKICA32 iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti lepih in zdravih user posted image !

Z bebico bo pa vse ok, še malo pa boš vidla srčekauser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.7.2008 9:18:37   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

*Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden preduser posted image . Čakamo na ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . V katerem krogu pa si?

Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balonuser posted image user posted image user posted image . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni...

Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitnauser posted image

Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma?

A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O?user posted image user posted image user posted image TAK JE PRAVuser posted image user posted image user posted image

Majch, kar naj bo veliko sobic, saj jih boš potrebovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.7.2008 9:21:21 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.7.2008 9:20:06   
*Junona*
Pokica, na tvoj plusek tudi čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.7.2008 9:45:10   
pokica_
Hvala Junonauser posted image !

Čakam da se user posted image  prikaže, oz. raje vidim, da se ne. Ampak vse za katere sem držala pesti, ki so bile na istem kot jaz, so sedaj dobile tečkouser posted image . Tako, da sem že malenkost obupala nad plusekom in črtico, ampak dokler se user posted image ne vlije, je še kanček upanjauser posted image .
Sicer nič ne kaže, da se bo,...je pa taka, da zna še kako presenetituser posted image

V skrajnem primeru bom pa počakala do vikenda, ko bo 23. dan po zadnjemuser posted image , takrat bi pa že moglo pokazati nekajuser posted image

Držim pesti tudi zate, da ugledaš svojo srečo življenjauser posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.7.2008 9:52:02   
*kinnie*
Dajmo punceuser posted image user posted image

Bingo user posted image user posted image user posted image

KOKICA32: čestitke!!!user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.7.2008 9:52:56   
*kinnie*
Pokica, držim pesti za plusek!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.7.2008 10:06:03   
KOKICA32
V šestem krogu....user posted image če, pa štejem od abrazije pa po 9 mesesecih. Vendar mi je G takrat svetovala 3 menstruacije počitka. 

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.7.2008 10:06:54   
pikipu
No, punce, tako sem se namatrala in napisala za vsako posebej lep odgovor, pa me je ven vrglo. In zdaj pišem spet vse znova. Torej:

Bingo - žal mi je!!! user posted image user posted image user posted image  Kaj naj ti rečem, mogoče pa si bosta z možekom premislila in ko bosta najmanj mislila na to, bo pa ratalo. Jaz sem pri mojih letih, ko me za prvim vogalom čaka 4. desetletje, še vedno optimist!!!

Kokica32 - iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  To je pa res lepa novica! Želim ti lepo in mirno nosečnost!

Junona - tudi sama preživljam zadnji teden pred nepričakovano M in si kar zamišljam, kako ti je. Pri meni je tako: vsake toliko časa letim na WC, če je kakšna sprememba, pa študiram, če je kje kak mozolj, pa če me kje kaj špika, pa če mi kaj smrdi in podobno. Pri meni ni nobenih sprememb, edino joške me manj bolijo kot običajno pred M, nič me ne špika in ne morem videt mesa. Ampak to bo psiha in vročina, kadar je vroče, ne morem jest mesa. Bom kmalu vedela, najkasneje v petek.

Tiki 55 -  ti pa kar veselo slončkaj!!! Da bo čimprej ratalo.

Majch - upam, da se bosta odločila, midva z najinim dragim sva bila prejšnji mesec pred enako odločitvijo in zdaj nama ni žal.

EnaNobena, ups, jjasna, malo mi je žal za tvojim nickom, je bil ful fajn. Se bomo navadili. No hvala bogu, spps ostaja s starim imenom.

Punce lepo se imejte in veselo slončkajte!!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.7.2008 10:12:17   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitnauser posted image

Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma?

A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O?user posted image user posted image user posted image TAK JE PRAVuser posted image user posted image user posted image

*Junona* jaz sem tvoja zvesta navijačica, da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image Tokrat bo VSE v redu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam že eno sončico doma, ja, pa ni več štrucauser posted image user posted image user posted image . Vsak čas bo stara 5 let... V prvo nismo nič planirali, pa je ratalo. Zdaj pa ne gre in ne gre...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.7.2008 10:13:42   
Tiki55
pikipu naj ti teden čim hitreje mineuser posted image user posted image user posted image . Pa v petek pričakujemo en lep plusek!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.7.2008 10:13:55   
Anonimen
hvala pikipu. Upam, da bo res tako. Sicer pa sem situacijo podrobneje razložila tudi na PARTENRSTVO-FINANČNE DILEME in čakam na komentarje. Res si želiva en tak "filmski" lajf...sej veš...hiška pa bebice...in smo zdaj pridni v obe smeri. In me veseli, da sta vidva srečna v novem domu...

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.7.2008 10:29:33   
pikipu
Ok, Majch se ti pridružim na tem forumu. Saj se še nisva vselila. Zdaj bova komaj plačala zadnji obrok. Potem jo morava prenoviti in urediti po najinih zamislih, tak da vselitev načrtujeva naslednjo leto enkrat spomladi ali pa na začetku poletja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.7.2008 10:55:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem user posted image . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.7.2008 11:10:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem user posted image . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.7.2008 11:14:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal.........

pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli.

No jaz ga v liter vroče vode dam eno žlico. Je pa res ogaben okus, ampak kaj čemo za otročka vse user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.7.2008 11:41:13   
ursa30
čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image
za vse, ki ste dobile user posted image  pa nikar ne obupajte, bo pa drug mesec več sreče.
no, midva z mojim user posted image  sva se ta mesec na polno user posted image , pa še bova user posted image
septembra sem pa naročena pri G za pregled, če je z mano vse ok, ker pri nama ni uspeha že skoraj dve leti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.7.2008 12:35:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da user posted image  v času predvidene ovulacije vsak drugi dan?

Lahko tudi vsak dan, ali pa večkrat na dan.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.7.2008 12:35:51   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: bingo

Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj?
Ja zamuja mi mi pa že 9 dni.user posted image

Zjutraj je urin najbolj skoncentriran.
Veš, če bi bila user posted image  bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti.

(odgovor članu bingo)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.7.2008 12:39:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: bingo

Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj?
Ja zamuja mi mi pa že 9 dni.user posted image

Zjutraj je urin najbolj skoncentriran.
Veš, če bi bila user posted image  bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti.

Naja3, bingo je žal že dobila tečkouser posted image user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?
Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......