pikipu
|
No, punce, tako sem se namatrala in napisala za vsako posebej lep odgovor, pa me je ven vrglo. In zdaj pišem spet vse znova. Torej: Bingo - žal mi je!!! Kaj naj ti rečem, mogoče pa si bosta z možekom premislila in ko bosta najmanj mislila na to, bo pa ratalo. Jaz sem pri mojih letih, ko me za prvim vogalom čaka 4. desetletje, še vedno optimist!!! Kokica32 - iskrene čestitke. To je pa res lepa novica! Želim ti lepo in mirno nosečnost! Junona - tudi sama preživljam zadnji teden pred nepričakovano M in si kar zamišljam, kako ti je. Pri meni je tako: vsake toliko časa letim na WC, če je kakšna sprememba, pa študiram, če je kje kak mozolj, pa če me kje kaj špika, pa če mi kaj smrdi in podobno. Pri meni ni nobenih sprememb, edino joške me manj bolijo kot običajno pred M, nič me ne špika in ne morem videt mesa. Ampak to bo psiha in vročina, kadar je vroče, ne morem jest mesa. Bom kmalu vedela, najkasneje v petek. Tiki 55 - ti pa kar veselo slončkaj!!! Da bo čimprej ratalo. Majch - upam, da se bosta odločila, midva z najinim dragim sva bila prejšnji mesec pred enako odločitvijo in zdaj nama ni žal. EnaNobena, ups, jjasna, malo mi je žal za tvojim nickom, je bil ful fajn. Se bomo navadili. No hvala bogu, spps ostaja s starim imenom. Punce lepo se imejte in veselo slončkajte!!!!!
|