Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 7:59:26
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25 Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal......... pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 8:01:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala!!!! Pregled imam 01.08. in upam, da bo okej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 8:39:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Jutro ! KOKICA32 čestitke . Končno nova nosečka bingo žal mi je sonček85 , da bo vse ok na pregledu! Tiki55, js nimam se mi zdi, da nobenih posebnih znakov. Edino to, da postajam počasi nervozna, ker se približuje dan D. Če je do ponedeljka ne bo, naredim test. Pa ti? So že kakšni znakci? Kdaj je ne pričakuješ?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 8:41:23
|
|
|
|
*Junona*
|
KOKICA32, v katerem krogu pa si zagledala magični plusek? Veš, da bo vse v redu, še malo pa boš videla , kako lepo in hitro bije
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 8:43:58
|
|
|
|
Tiki55
|
*Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden pred . Čakamo na ponedeljek . V katerem krogu pa si? Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balon . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 8:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, no, saj bo šlo...bravo še eni nosečki! Jaz sem pa danes še bolj adijo ko včeraj...saj je hiša, ki sva jo šla gledat, FANTASTIČNA. Zdaj me pa finance skrbijo...če si jo res lahko privoščima...sucks... Ima pa toliko sob, da jih bova morala kar pridno polniti z malčki...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:04:57
|
|
|
|
pokica_
|
KOKICA32 iskrene čestitke za , želim ti lepih in zdravih ! Z bebico bo pa vse ok, še malo pa boš vidla srčeka .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:18:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 *Junona* zelo dobro poznam to nervozo 1 teden pred . Čakamo na ponedeljek . V katerem krogu pa si? Jaz imam po moje ravno O, ker jo vsak mesec konkretno čutim. Jajčniki me bolijo in napihnem se kot balon . Za rezultate bo treba pa počakat kakšnih 14 dni... Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitna Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma? A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O? TAK JE PRAV Majch, kar naj bo veliko sobic, saj jih boš potrebovala
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.7.2008 9:21:21 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:20:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Pokica, na tvoj plusek tudi čakamo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:45:10
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala Junona ! Čakam da se prikaže, oz. raje vidim, da se ne. Ampak vse za katere sem držala pesti, ki so bile na istem kot jaz, so sedaj dobile tečko . Tako, da sem že malenkost obupala nad plusekom in črtico, ampak dokler se ne vlije, je še kanček upanja . Sicer nič ne kaže, da se bo,...je pa taka, da zna še kako presenetit V skrajnem primeru bom pa počakala do vikenda, ko bo 23. dan po zadnjem , takrat bi pa že moglo pokazati nekaj Držim pesti tudi zate, da ugledaš svojo srečo življenja
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:52:02
|
|
|
|
*kinnie*
|
Dajmo punce Bingo KOKICA32: čestitke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 9:52:56
|
|
|
|
*kinnie*
|
Pokica, držim pesti za plusek!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:06:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
V šestem krogu.... če, pa štejem od abrazije pa po 9 mesesecih. Vendar mi je G takrat svetovala 3 menstruacije počitka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:06:54
|
|
|
|
pikipu
|
No, punce, tako sem se namatrala in napisala za vsako posebej lep odgovor, pa me je ven vrglo. In zdaj pišem spet vse znova. Torej: Bingo - žal mi je!!! Kaj naj ti rečem, mogoče pa si bosta z možekom premislila in ko bosta najmanj mislila na to, bo pa ratalo. Jaz sem pri mojih letih, ko me za prvim vogalom čaka 4. desetletje, še vedno optimist!!! Kokica32 - iskrene čestitke. To je pa res lepa novica! Želim ti lepo in mirno nosečnost! Junona - tudi sama preživljam zadnji teden pred nepričakovano M in si kar zamišljam, kako ti je. Pri meni je tako: vsake toliko časa letim na WC, če je kakšna sprememba, pa študiram, če je kje kak mozolj, pa če me kje kaj špika, pa če mi kaj smrdi in podobno. Pri meni ni nobenih sprememb, edino joške me manj bolijo kot običajno pred M, nič me ne špika in ne morem videt mesa. Ampak to bo psiha in vročina, kadar je vroče, ne morem jest mesa. Bom kmalu vedela, najkasneje v petek. Tiki 55 - ti pa kar veselo slončkaj!!! Da bo čimprej ratalo. Majch - upam, da se bosta odločila, midva z najinim dragim sva bila prejšnji mesec pred enako odločitvijo in zdaj nama ni žal. EnaNobena, ups, jjasna, malo mi je žal za tvojim nickom, je bil ful fajn. Se bomo navadili. No hvala bogu, spps ostaja s starim imenom. Punce lepo se imejte in veselo slončkajte!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:12:17
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitna Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma? A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O? TAK JE PRAV *Junona* jaz sem tvoja zvesta navijačica, da ti čimprej uspe Tokrat bo VSE v redu! Imam že eno sončico doma, ja, pa ni več štruca . Vsak čas bo stara 5 let... V prvo nismo nič planirali, pa je ratalo. Zdaj pa ne gre in ne gre...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:13:42
|
|
|
|
Tiki55
|
pikipu naj ti teden čim hitreje mine . Pa v petek pričakujemo en lep plusek!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala pikipu. Upam, da bo res tako. Sicer pa sem situacijo podrobneje razložila tudi na PARTENRSTVO-FINANČNE DILEME in čakam na komentarje. Res si želiva en tak "filmski" lajf...sej veš...hiška pa bebice...in smo zdaj pridni v obe smeri. In me veseli, da sta vidva srečna v novem domu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:29:33
|
|
|
|
pikipu
|
Ok, Majch se ti pridružim na tem forumu. Saj se še nisva vselila. Zdaj bova komaj plačala zadnji obrok. Potem jo morava prenoviti in urediti po najinih zamislih, tak da vselitev načrtujeva naslednjo leto enkrat spomladi ali pa na začetku poletja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 10:55:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 11:10:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa je test pokazal drugo črtico. Tako, da sem . Delala sem ga po trodnevni zamudi. Upam samo, da bo tokrat vse okej! se pridružujem čestitkam....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 11:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25 Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal......... pikicaa kako ga pa pripraviš in kolikokrat na dan ga piješ? Jaz ga tud imam, ampak mi je okus res grozljiv, če ga pripravim po navodilih na škatli. No jaz ga v liter vroče vode dam eno žlico. Je pa res ogaben okus, ampak kaj čemo za otročka vse
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 11:41:13
|
|
|
|
ursa30
|
čestitke vsem novim za vse, ki ste dobile pa nikar ne obupajte, bo pa drug mesec več sreče. no, midva z mojim sva se ta mesec na polno , pa še bova septembra sem pa naročena pri G za pregled, če je z mano vse ok, ker pri nama ni uspeha že skoraj dve leti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 12:35:35
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da v času predvidene ovulacije vsak drugi dan? Lahko tudi vsak dan, ali pa večkrat na dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 12:35:51
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: bingo Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj? Ja zamuja mi mi pa že 9 dni. Zjutraj je urin najbolj skoncentriran. Veš, če bi bila bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 15.7.2008 12:39:09
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 IZVIRNO SPOROČILO: bingo Kakšna pa je razlika če delaš test popoldne ali zjutraj? Ja zamuja mi mi pa že 9 dni. Zjutraj je urin najbolj skoncentriran. Veš, če bi bila bi po toliko dneh izostanka že pokazalo. Nikoli pa ne veš, pusti se presenetiti. Naja3, bingo je žal že dobila tečko .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kaj pa seks v zrelejših letih?Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......