|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
15.7.2008 13:06:26   
Kaja30
Pozdravljene punce.

Se vam lahko pridružim? Nekaj časa že spremljam to debato, zdaj pa sem se končno včlanila.
Svoje M ne pričakujem v naslednjem tednu. Čez tri dni se začne odštevanje. user posted image  Ciklusa nimam rednega in ne vem zagotovo.
Doma imamo že eno punčko, staro 20 mesecev in bi radi, da bi dobila družbo. Upam, da nama je uspelo ta mesec. Okoli ovulacije sva dokaj redno "telovadila".

Lepo se imejte in upam na čim več pluskov. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.7.2008 13:20:04   
witto
Oj dečve, kako kaj? Kje je kašna user posted image ......???Danes sem imela 2 uz, čmrlek je velik 3.5cm, in user posted image  veselo utripa. Ko mi je g. začela delat uz, mi je mahal v ekran in brcal za nogicami, ko ga je pa hotela bolj natančno izmerit, se je malo skrčil in "on kao počiva"user posted image user posted image user posted image user posted image  g. ga je vspodbujala z ultrazvokom, ma on? Njegova visokost se je odločil, da danes ne bo sodeloval z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image Mali že zdaj kaže svoj karakteruser posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.7.2008 13:20:52   
pokica_
Dobrodošla nova članica!
Najbolj smo vesele, ko vidimo, da se nam pridružite in z nami skupaj navijate za čimveč plusekov in črticuser posted image .

Držim pesti in navijam, da zagledata magičniuser posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.7.2008 13:23:55   
pokica_
Witto, bravo za malega migecauser posted image . Po kom je pa tako živahen, po mamici ali po atijuuser posted image ?

Upam, da bo tudi kmalu prišel čas, ko bom lahko napisala kaj podobnegauser posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.7.2008 13:28:32   
witto
Pokica,sej ne, da se hvalim........user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bolj po mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.7.2008 13:34:07   
pokica_
A tako torej praviš?user posted image

Sam, da bo dete zdravo, če bo pa veselo in živahno pa toliko bolje!user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.7.2008 13:35:00   
tane
witto, res krana novica, tokrat vidim, da gre vse ok. sem vesela zate.

Anonimnauser posted image , kokica32, vama pa iskrene čestitke zauser posted image , pa da bo vse kot mora biti in veliko lepih trenutkov zdaj v nosečnosti, pa seveda potem še naprej.

Arual, a si že delala test, jaz mam čisto iste znake, ampak taki so ponavadi tudi preduser posted image , tko, da ne vem.

ah, kako je ta teden pred NE pričakovanjem dolg..... 

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.7.2008 13:37:29   
witto
Hvala, hvalauser posted image . Pokica, kaj pa čakaš........???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.7.2008 13:43:01   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Hvala, hvalauser posted image . Pokica, kaj pa čakaš........???? user posted image user posted image user posted image

Čakam, da pride user posted image , ker že zamuja 10 dni, test je bil pa še v nedeljo negat.user posted image  Naj se že prikaže ta tečka, da se je losam in začnem na novo user posted image .

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.7.2008 13:49:39   
Arwenko
Punce, jaz bi vas pa prosila, da me iz bork prestavite v navijačice. Z mojim sva se iz zunanjih razlogov odločila, da bova najino početje prestavila za nekaj mesecev in nekoliko poskrbela zase, no predvsem jaz bom naredila nekaj zase z njegovo izdatno pomočjo.

Sicer pa ostajam z vami, ker vas je tako fajn prebirat in držim pesti za vse, da tecke ne boste docakale ze ta mesec!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.7.2008 13:49:40   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da se sploh ne pokaže.......in, da se pokaže user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
15.7.2008 13:50:16   
tane

user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog) - user posted image user posted image v nove boje
xx.07. -  neela -  user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
xx.07 . - miklarom user posted image
xx.07. - Anonimna   user posted image
xx.07. - Majch
xx.07. - imam - srečka nosečka user posted image user posted image
xx.07. - *kinnie*
02.07. - boob - user posted image user posted image v nove boje 
04.07. - mani2 (7.krog)

04.07. - Dali* (1.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
05.07. - Vita80

05.07. - bingo - user posted image user posted image v nove boje

05.07. - babyg  - srečka nosečka user posted image user posted image
06.07. - METULJ1 (17.krog) - user posted image user posted image v nove boje
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica* - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - živa25 - user posted image user posted image v nove boje

08.07. - KatkaT (4.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.07. - MojcaK
08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image

09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22 - user posted image user posted image v nove boje
11.07. - sanna

11.07. - MTFP (2.krog) -user posted image user posted image v nove boje
11.07. - KOKICA32 - srečka nosečkauser posted image user posted image
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje  -  user posted image user posted image v nove boje
14.07. - tropical

14.07. - pin
- user posted image user posted image v nove boje
15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db - user posted image user posted image v nove boje
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
23.07. - tane 
25.07. - Ursa30 
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

28.07. - carpe diem
28.07. - Joob (4.krog)
29.07. - jernejav (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)
29.07. - Tiki55 (11.krog)
29.07. - andre3a

30.07. - tinč407 (4.krog)
30.07. - pikicaa25 (8.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimna user posted image
31.07. - Athina

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* jjasna user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24 user posted image LUKA  
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna  user posted image
**Mišika*

* oktavija
*BEBIII
*Barbk

*Arwenko

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85  user posted image

user posted image

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,50% srečk nosečk  
JULIJ .......................................8,57% SREČK NOSEČK
user posted image  

< Sporočilo je popravil tane -- 15.7.2008 13:51:45 >

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.7.2008 14:11:42   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: witto

user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da se sploh ne pokaže.......in, da se pokaže user posted image

Hvala hvalauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.7.2008 14:14:55   
aqua77
Tane!

Vidim, da te že mal živčki dajajo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem nekaj dni za tabo, sam mi je ta mesec nekam čudno vseeno... user posted image  

Sej dnevi se hitro obračajo, pa bo tudi dan D - delanje testka - kmalu tukaj....

Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
15.7.2008 14:20:53   
witto
Punce navijam za vaaaaassssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
15.7.2008 14:21:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala Junonauser posted image !

Čakam da se user posted image  prikaže, oz. raje vidim, da se ne. Ampak vse za katere sem držala pesti, ki so bile na istem kot jaz, so sedaj dobile tečkouser posted image . Tako, da sem že malenkost obupala nad plusekom in črtico, ampak dokler se user posted image ne vlije, je še kanček upanjauser posted image .
Sicer nič ne kaže, da se bo,...je pa taka, da zna še kako presenetituser posted image

V skrajnem primeru bom pa počakala do vikenda, ko bo 23. dan po zadnjemuser posted image , takrat bi pa že moglo pokazati nekajuser posted image

Držim pesti tudi zate, da ugledaš svojo srečo življenjauser posted image user posted image

Hvala za take lepe besedeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
15.7.2008 14:21:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

V šestem krogu....user posted image če, pa štejem od abrazije pa po 9 mesesecih. Vendar mi je G takrat svetovala 3 menstruacije počitka. 

Še enkrat ti iz srca iskreno čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
15.7.2008 14:22:43   
*Junona*
Pikipu, držim pesti in ti pošiljam pikepoke za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
15.7.2008 14:23:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Tiki55, za sabo imam dva spontana splava, v aprilu so mi odstranili pregrado, sedaj pa sem v drugem krogu. Komaj čakam, da bo moja srečka dobitnauser posted image

Vidim, da si že v 11. krogu, že imaš kakšno štruco doma?

A zato se tak zemlja trese, ker maš ti O?user posted image user posted image user posted image TAK JE PRAVuser posted image user posted image user posted image

*Junona* jaz sem tvoja zvesta navijačica, da ti čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image Tokrat bo VSE v redu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam že eno sončico doma, ja, pa ni več štrucauser posted image user posted image user posted image . Vsak čas bo stara 5 let... V prvo nismo nič planirali, pa je ratalo. Zdaj pa ne gre in ne gre...user posted image

Hvala, mi gre kar na jok ko berem take lepe besedeuser posted image user posted image user posted image
Tiki, boš videla, da boš kmalu zagledala plusek. Doma pa še zame pocartaj svojo punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
15.7.2008 14:24:15   
tane
*Junona* moja stara soborka iz drugih tem, kje si, a nama ta mesec rata ali ne?! držim pesti za naju obe, ker kot vem si tudi ti borka čeprav nisi na seznamuuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
15.7.2008 14:25:14   
*Junona*
Kaja30, dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti, da čimprej zagledaš plusek.

Witto, bravo za migeca, verjetno je po mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
15.7.2008 14:26:22   
giotti
O, Tane, kaj je zdaj to?? Znakci, pa te zadeve. user posted image  Pa zakaj si napisala, da je ne pričakuješ tako pozno? Se še spomnim, ko si imela 17. julij napisan. Pa kar 34 dnevni ciklus imaš napisano, da imaš. Skratka, tole si kar preveč stroga do sebe. Če si imela prvo M po operaciji 34. dan, ne pomeni da bi bila (itak je ne bo) druga tudi tako pozno. Sama sem prvo po operacijo dobila 30. dan, drugo pa zdaj točno na 24. dan, kot sem imela pred operacijo, tako da si kar malo popravi te podatke in si zračunaj cikel, kot je bil pred operacijo. Ok? user posted image  No, in če je le-ta bil na primer 28 dni, pričakujem plusek ze čez dva dni user posted image

Vsem ostalim čestitke za pluseke, sožalje ob user posted image , pa pogum za naprej. In veliko zdravja!!!!

Navijam, navijam, navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Junona*, kdaj je pa ti ne pričakuješ? Tok si aktivna tukaj gor, pa te sploh ni na seznamu user posted image  Ali si mgoče vraževerna? Tudi to velja, pa srečno user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
15.7.2008 14:29:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

*Junona* moja stara soborka iz drugih tem, kje si, a nama ta mesec rata ali ne?! držim pesti za naju obe, ker kot vem si tudi ti borka čeprav nisi na seznamuuser posted image .

Taneeeeeeeee, pozdravljenauser posted image

A veš, da sem ti že nekaj dni nazaj napisala post, ampak si ga verjetno zgrešilauser posted image , nič zato, saj sva se pa sedaj našliuser posted image

Kako si kaj?

Jaz tako kot ti upam, da je ne bo. Mora uspeti - če ne ta mesec pa kmalu, kajne?
Na seznamu pa nisem, ker sem bila prejšnji mesec taka jokicauser posted image user posted image user posted image , ker je user posted image prišla. Pa sem rekla, da se ta mesec ne napišem, sem pa itak ves čas tu.

Držim pesti, da gre tvoja coprnica za najmanj 9 mesecev na dopustuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
15.7.2008 14:32:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

O, Tane, kaj je zdaj to?? Znakci, pa te zadeve. user posted image  Pa zakaj si napisala, da je ne pričakuješ tako pozno? Se še spomnim, ko si imela 17. julij napisan. Pa kar 34 dnevni ciklus imaš napisano, da imaš. Skratka, tole si kar preveč stroga do sebe. Če si imela prvo M po operaciji 34. dan, ne pomeni da bi bila (itak je ne bo) druga tudi tako pozno. Sama sem prvo po operacijo dobila 30. dan, drugo pa zdaj točno na 24. dan, kot sem imela pred operacijo, tako da si kar malo popravi te podatke in si zračunaj cikel, kot je bil pred operacijo. Ok? user posted image  No, in če je le-ta bil na primer 28 dni, pričakujem plusek ze čez dva dni user posted image

Vsem ostalim čestitke za pluseke, sožalje ob user posted image , pa pogum za naprej. In veliko zdravja!!!!

Navijam, navijam, navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Junona*, kdaj je pa ti ne pričakuješ? Tok si aktivna tukaj gor, pa te sploh ni na seznamu user posted image  Ali si mgoče vraževerna? Tudi to velja, pa srečno user posted image

Oj, Giottiiiiii, tebe se tudi spomnimuser posted image user posted image user posted image

Če je do ponedeljka ni, potem delam test. Upam, da bom zdržala tako dolgouser posted image če seveda hudič rdeči prej ne prideuser posted image . A veš, da bom počas res postala vraževerna. Se mi zdi, da sem bolj nervozna, če sem napisana.

Pa ti, kako si kaj? Vse ok? Kdaj je NE pričakuješ?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
15.7.2008 14:37:08   
tane
giotti, ja res ne vem kdaj je moj cikel na 28 ali 34 dni, pa sem se raje dala na 23.7, da ne bom razočarana.
ko sva bili na kofetku sem ti pa rekla da O sploh ni bilo ampak potem čez 4dni pa se mi zdi da je pa morda bila to pa je bilo bolj primerno 34dnevnemu ciklu tako, da RES ne vem.
Tako, da naj bo kar 23.7 če seveda prej ne pride.
Trenutno samo napete prsi, pa blagi krči kot preduser posted image tako, da res ne vem.

*Junona* iz tvojih ust v moj trebušček, da je naslednjih 9 mesecev ne bo...za vse nasuser posted image user posted image user posted image .
Če pa ne bo pa kot praviš se borimo dalje, če smo vse to prestale bomo pa še zdaj ko uživamouser posted image in ne strahujemo pred raznimi pregledi in operacijami.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......