|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
15.7.2008 12:30:46   
KAHLO
OJla moje pupe!!!

Madona sem pa rabla skor mesec dni da sem prišla nazaj...upam da se bom vrnila zdaj na stare tireuser posted image user posted image user posted image user posted image
evo danes je moj drugi delovni dan v službi....po eni strani sem komaj čakala, zdaj pa bi spet bla najraje domauser posted image user posted image mah v končni fazi sploh nevem kaj bi rada....
lana lunauser posted image user posted image kako a še te zmeraj kaj stare mame sekirajo, z raznimi zgodbamiuser posted image user posted image evo jaz sem zdaj vse te govorice k jih poslušam od teh k so rodile in vseh ostalih pametnih ženic opustila.....jaz bom kr tako kot meni pašeuser posted image user posted image user posted image nič me ne bodo prestrašli, pa nič ne mislim dost dnarja ven metat.....naša pupa ma nov voziček, in novo previjalno pa še to uno iz ike-je k je full poceni.....ostalo pa bova več ali manj dobile.......itak bo pupa prišla v novo stanovanje, sobico pa si bo pol k bo mal zrasla kr sama urejala, edino za malo dekoracije sem še poskrbelauser posted image user posted image user posted image to pa je tud vse...
Moram pa rečt da se kr naprej nekaj dogaja, jaz sem vsa presrečna k se večer ob 23.00 vležem v najin king size postlo....sam kaj k se končno pozicioniram, pa začne mala v trebuhu tako delat da se pol 3/4 noči premetavava...in že zvoni alarm za službo....tako da mi zdaj že pošteno moje polknce zapireuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, sosedje naju še zmeraj postrani gledajo zaradi klime in zasteklitve balkona (no uni ta stari) s tamladimi sva pa čist o.k, 3/4 od njih kar sva govorila klime sploh opazli niso, za balkon jim je pa čist vseeno......
Midvi s pupo se počutiva odlično, razen tega da me rada zgaga daje, pa kolki me občasno bolijo ampak to je verjetno samo zato ker če že ležim, ležim lahko samo na levem ali desnem boku......zdaj k sva bla za par dni na morju me je tako pošteno namučlo to da nisem mogla na plaži na bušiju ležat pa knige brat al pa križanke reševat, na hrbtu tud ne , na boku pa ne gre.....tako da tud 5 minutk spanca ni blo....pa sem mislila še to zadnje poležavanje na plaži izkoristituser posted image user posted image user posted image
Zdaj smo mal žalostni ker je pr nas na štajerju neurje in toča vse uničla pol strehe je odneslo, polkna tud na nekaterih oknih manjkajo, nekaj oken je zlomilo, ampak največji šok je bil za mojga dragega atija ....k je trto potolklo, sadovnjak, in še slive....tako da ne bo ne vina, ne kisa ne šnopska in je totalna žalost, mami joka za svojim vrtom, k je se tako trudla zelenjavco prdelat, da bi mi dala za skrinjo, pa vse rože je uničlo....tako da hišo bomo že poštimali, sam vrtnin pa sadja oz. drevja pa noben dnar ne povrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak glavno da smo vsi zdravi....no to je zdaj naša največja tolažba...še dobro da ni blo nobenga za vikend doma, če ne bi še nas vse potolklouser posted image
Bark, veš da komaj čakam na voziček, ga dobiva konc mesca, ker takega srebrnimi koleščki niso imeli sam z zlatimi...in pol sva se odločla da kr počakava na ta srebrnega......pol sem pa že mojmu rekla da bova avgusta imela tečaj po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you če se da se včasih k sosedu na net pripkradem, sam nama je en kolega rekel da morva mal pazit, ker lahko ugotovijo, če se kdo na črno prklopiuser posted image tako da se raje izogibam....no edino k ne zdržim več!! na najin net pa morva še kaka 2 mesca počakatuser posted image

Kako je zdaj kaj z našo Omni...neke slabe novice sem brala, upam da se motim....nisem pol nič več zasledila ?!?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.7.2008 12:32:29   
KAHLO
lana luna....jaz mam za postlco samo še jogi, nič drugega....tud cunjic še nisem nič prala, jaz bom to kr vse avgustauser posted image upam samo da me naša pupa ne bo prehitelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.7.2008 12:44:04   
ključek
Pf in Meta čestitke za preglede user posted image user posted image user posted image

jaz tudi...............user posted image user posted image user posted image .......čestitam.............

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.7.2008 12:49:59   
ključek
drugače sem pa tudi jaz prišla malo prej domov....................cca. 30 nas je čakalo pri G. ni blo ne placa za sedet, ne lufta za dihat................user posted image user posted image user posted image ...........dobr, da pol k je G začel delati, da je šlo kr hitr naprej.................pregled je bil BP, naredila sva tudi UZ, user posted image  ima 2150 g in je za cca. 2 tedna bolj razvit, velik...........kot pa je izračun PDP glede na zadnjo M. tako da moram jutri ob 7 iti v labaratorij, za diabetes, piti tisto cukrano vodo, pa sirup za železo sem dobila................danes sem začela tudi prvi dan dopusta.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............ni več skrbi zaradi komisije.............user posted image user posted image user posted image user posted image ..........drugače pa...........na parceli urejamo okolico, in zraven imava ene extra tečne sosede. sedaj so na morju, ampak včeraj je prišel tja oče od sosede in začel noret, da po njihovem kopljemo, pa imajo oni ograjo 20 cm stran od našega mejnika in vedno oni hodijo pa našem. in je neku norel in ne vem, kaj, mi je ena druga soseda razlagala................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................še to se mi manjka, da se morm sekirat zaradi enih starih cepcov, k nimajo pojma, in mislijo, da je vse njihovo....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.7.2008 12:51:50   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image , P 18.7., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                     -    user posted image , P 5.8.,  PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image   gold fish            -2. user posted image , P 11.8., PDP 3.9, user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image ,  PDP 3.9., user posted image user posted image   
user posted image   talytha               - 1. user posted image , PDP 4.9. , user posted image   user posted image     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , PDP 4. 9. user posted image user posted image

user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , P 30.7.,PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  petrax               -1.user posted image , PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , PDP 8.9.,user posted image user posted image    

user posted image   AinB                  -1. user posted image , P 17.7.,  PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image   nosek5              -1user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - user posted image , PDP 9.9.
user posted image  anchy82          -1. user posted image P 16.7.,PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , P 11.8., PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,  PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image ,  PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   P 28.7., PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                     - user posted image  PDP 10.9. user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image ,P 16.7., PDP 10.9., user posted image  user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk           -3. user posted image , PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       -   user posted image ,  PDP 14.9.user posted image user posted image
user posted image  Me to you         -1. user posted image ,9P 5.8., PDP 14.9., user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image , PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              -1. user posted image , PDP 17.9, user posted image user posted image
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image ,  P 23.7., PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imageP 21.7., UZ 22.7., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image  

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.7.2008 12:56:48   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish  
...maš pa ti kar pogoste preglede.... si ga imela zdaj, pa pol spet pred manouser posted image

Midve user posted image pa še morva kr neki časa čakat, a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.7.2008 12:56:52   
*bubi*
En nasvet rabim.
Kako naj čim bolj odstranim etikete iz dojenčkovih cunj-tam za vratom, da ne bo potem pikalo. So tko velike te etikete, pa bi jih dala vstran.

Če je možno, jih odparam. Če pa so v glavni šiv všite, pa je to običajno pod robom, zato jih z malimi škarjicami odrežem čim bliže šivu. Včasih celo po tistih luknjicah od šivanja režem.

No, včasih pa se tudi zgodi, da kaj preveč odrežem user posted image  user posted image

pf in meta21, čestitke za uspešen pregled user posted image

meta21 a ma pol kakšno pretihotapljeno igračo noter mali?

Ja, eno vrvico, s katero se igra user posted image  = popkovina

Kaj ve ste posteljice že oblekle?  Men se zdi prehitro..... pa da se prahuser posted image  nabere gor.....

Ja, jaz sem jo oblekla, tako da vidim, kako sploh zgleda. Itak mora it vse komplet še v pranje, tak da se ne sekiram, če se zdaj napraši.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.7.2008 13:00:31   
pf
Hvala punce. Meta čestitke tudi tebi za pregled.
Gold fish moja ginekologinja je ful dosledna glede teh pregledov, sploh pa če je posredi še umetna oploditev, itak pa tudi druge punce od sedmega meseca tudi hodijo na dobre tri tedne na pregled, v avgustu pa me bo po moje itak dala že na CTG kar od začetka meseca, ko imam pregled (5.8.), ker sem včeraj govorila z eno punco, ki ima 4.8. rok pa je bila na CTG že trikrat, pa je vse vredu z njo in nima nobenih popadkov ali nevarnosti zgodnjega poroda. Vidim, da kar iste punce smo stalno naročene na isti dan, ker se potem srečamo v čakalnici, ene so že ful nosečke in tiste smo stalno iste. CTG je meni prava grozljivka, so  mi ga zadnjič naredili v ptujski porodnišnici, pa me je bilo strah, pa saj vem, da nič ne boli, ampak ko greš tak zadnji mesec na CTG pol pa res gre zares. Pa tudi naša babika ne mara CTG-ja, ker je zadnjič kar pokalo, ko so mi ga delali in je rekla babica, da se ji ni za igrat. Valjda, da ne, če je že mamo bilo strah.
Posteljice jaz še tudi ne mislim obleči, da se ne bo zaprašilo. Imam pa posteljnino lepo oprano in zlikano.
Ja Kahlo pri nas na Štajerskem je bila res grozna toča in neurje. V četrtek spet nekaj napovedujejo. Upam, da bo samo dež, ker to več ni normalno.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.7.2008 13:01:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish  
...maš pa ti kar pogoste preglede.... si ga imela zdaj, pa pol spet pred manouser posted image

Midve user posted image pa še morva kr neki časa čakat, a neuser posted image

..... ka, pa res.....pa še pol vprašanje, če mi bo delal UZ..po moje neuser posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.7.2008 13:02:03   
*bubi*
Kahlo, welcome back user posted image

Tvoja pupa pa ima lulčija na tickerju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.7.2008 13:03:11   
bark
Kahlo mi pa imamo voziček že doma. Nam ga je ga.Barbara v LJ pripeljala.Res je ful prijazna.
Ampak slikc pa nikakor ne morem naložit v album.Si pisarmo z administratorjem,pa nič.user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.7.2008 13:03:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, včasih pa se tudi zgodi, da kaj preveč odrežem user posted image  user posted image

jaz tud user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.7.2008 13:03:41   
alysa
me to you, user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.7.2008 13:05:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

me to you, user posted image user posted image  za pregled

še jaz user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.7.2008 13:05:55   
tasha23
Ojla evo mene, sem na bolniški pred porodniško ker sem že zeloooo težko vozila in tudi zelo težko hodim. Otroček še vedno ''trmari'' v svoji pozi user posted image  in mamico lepo preteguje user posted image
Drugače pa sem Ok, malo sem bila v shoppingu (popustiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in nabavila za moje malčke . Moj trebušček pa je lepo okrogel user posted image user posted image
user posted image

Kako pa kaj ostale?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.7.2008 13:06:29   
pf
Me to you čestitke tudi tebi. Nič se kaj ne sekiraj tvoja bebika je pač bolj velika. Prej boš cartala, nič druga ne bo. Saj bo vse vredu, boš videla. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
15.7.2008 13:07:43   
*bubi*
Me to you, tudi tebi user posted image  za pregled.

Pa veselo sladkanje ob tistem sokcu user posted image user posted image

Meni je za letos tudi to obljubljala, potem pa očitno pozabila, ko se je začelo ugotavljanje, če je user posted image  sploh dovolj velik. No, vsekakor upam, da ne bo prevelik, bo že potem zrasel user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.7.2008 13:08:08   
gold fish
pf - mene pa nič kaj bolj dosledno ne obravnavajo glede na umet. ...... če računaš. da sem imela pregled 30.6, zdaj pa komaj 11.8. ..... po moje me bo še pol naročil čez 3 tedneuser posted image .......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.7.2008 13:08:50   
*bubi*
ooo, lep trebušček, tasha user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.7.2008 13:10:55   
gold fish

No, vsekakor upam, da ne bo prevelik, bo že potem zrasel user posted image

..jaz tud...je imel prvi 3,5 kg pa 51 velik, pa pravijo, da je drugi večjiuser posted image ...sicer pri razliki v letih, ni baje nujno...ampak okrog 3kg je čisto OK...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.7.2008 13:11:19   
*bubi*
H komu pa hodiš, gold fish?

Moja G je tudi ful dosledna glede pregledov - točno na 4 tedne, včasih kak dan gor/dol. In če teden ni bil pravi za UZ, me je extra naročila samo na UZ in ga ni pisala kot redni pregled.

No, poleg tega pa me je še v porodnišnico na dodatne UZje poslala zaradi lanske nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.7.2008 13:13:22   
*bubi*
bubi je imel 3150g in 52 cm. Porod pa je bil sprožen 2 tedna pred PDP. Tako da bi naj imel 3,5 kg ob PDP. Pa saj ni ta velikost toliko pomembna, bolj glavica, no tukaj pa je bubi šišal vse v sobi s svojimi 37,5 cm user posted image  user posted image

Na podlagi dolžine+glavice proti teži sklepam, da je že kar malo stradal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.7.2008 13:24:57   
bučkabb
lep pozdrav souser posted image , se spet mal oglašam

vidim, da ste že ene res vse pripravle, fajn no user posted image user posted image user posted image user posted image

pa me zanima kakšna oblačila ste kaj kupile, a kaj poletnega tud mate pripravljenega za vaše user posted image  al samo bolj zimsko?

čestitam seveda vsem za uspešne preglede in želim vsem, da čim boljš mine še ta mesec in pol ali mal več ko je še pred namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam pa pregled v četrtek in me že prav zanima kak bo. našauser posted image  je zadnje dni ful aktivna, jo ful pogosto čutim čez dan, pa ponoč tud nikakor ne da mira. je na momente tak aktivna , da mi je že moteče oz. boleče.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.7.2008 13:30:32   
KAHLO
bubi.....mogoče ma lulčija zato k si je mami tako želela fantka, no pol pa naju je pupa presenetla.......zdaj sem pa čist happy da je punčka, kaj se tiče cotik... (s sestro...zmeraj vse stalaže okupirama, mi je že več za pupo kupla k pa jaz samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..verjetno zato k ma pa ona fantka....no zato pa jaz nečaku pol kupim pol kak frajeski detajl...k je moj ljubčekuser posted image user posted image ), edino kar me malo skrbi je to da vse moje prjatlce in znanke, k so letos rodile, rodile same fantke...............in me je strah da ne bo moja pupa preveč oblegana pol k bodo starejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bark, res je ta Barbara je pa tako prijazna pa njena mami tud, je nama tud rekla da večkrat pridejo v ljubljano, in k bo vozek pršel, da bodo nama ga prpelaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ma full mi je blo tudi všeč pr njej da naju ni gor pumpala s tem vozekom ampak nama je povedala vse tako kot je....sicer voziček ni da kaj nima, edino kar pač je da ma 15 kg in ga v 4 nadstropje ne bom mogla nosit, pa v mali avtek ne gre!!! ampak to sploh ni problem, k ga bom itak v kleti pustila in nesla gor samo torbo, v najinega ne sojenega piccasoja pa gre komotuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.7.2008 13:44:47   
gold fish

H komu pa hodiš, gold fish?

....v porodnišnico....dr. Sikošek

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?