![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:29:59
|
|
|
|
meta21
|
Strije? jaz jih imam že iz pubertete čisto dovolj! Se ekstra trudim, da se starim ne bi pridružile nove, ampak se mi zdi, da je bore malo odvisno od krem in olj. Večinoma je odvisno od kože!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:30:41
|
|
|
|
arabela*
|
Nevem,kaj je to ponorelo brckanja.Jaz ponavadi ko ležem to občutim. verjetno moja lega ne paše,pol pa brca kot nor.Po moje se ne zatakne.Raje pa vseeno vprašaj g.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:32:50
|
|
|
|
gold fish
|
...mene še vedno nekaj meče....sem se na koncu Duha spet kar začela jokati, pa sploh nisem prav gledala.... .... me pa danes boli buši neneormalno..tak mi ful špane vse skupaj...pa se e cel čas nonstop mažem, pa nič... pa mali brca 300 na uro zdaj je začel točno nad popkom kake 10 cm....pol so pa to prave dirke...me prav zanima kateri del mi ven tiši... ...zdaj grem spat.... moja pikeca pa gresta jutri loviti ribe..je mali čist navdušen ..in vsako leto med počitnicami mora obvezno 1x it..... s tem, da se bo vstal ob 4 zjutraj .... ma ni ribe, ki bi mene vrgla ob taki uri iz postelje.... ...če bi rekli, da gremo na morje...ni problema..... tako pa...rajši spim doma..... ...aja tu pri nas še vedno dežuje...ma je bazen že skoraj čisto pol....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:32:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lara,kak to,da te ni na seznamu? Ne vidim nobenega smisla v tistem seznamu.... Meta.... sem se kr malo nasmejala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
Strije,ja mene so tud kar napadle.Ampak jih že od nekdaj imam nekaj malo nad koleni,pa sploh ne vem od česa so nastale.Mah,pa naj bojo. Sem pa opazila,da so se mi na desni nogi odzadaj pod kolenon naredile zelo močne modre žile.Zgoraj po bedri pa te tamale rdeče.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:33:19
|
|
|
|
meta21
|
Saj se hecam! Vem, da se ne zatakne ampak včasih ga moram pa res kar malo okregat, ker me počasi bolijo že vsi okoliški organi. Moram ginekologu rečt, da pogleda, če ni slučajno kakšne žoge pretihotapil notri. Al pa macole ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:35:35
|
|
|
|
arabela*
|
umiri se. Meni tako vreme da dost mislit.Včeraj sem celo juto sedela pa razmišljala in bila živčna zarad teh neurij.Pol pa si mislim,da se včasih za določene stvari brezveze sekiramo.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.7.2008 23:37:56 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:35:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mene še vedno nekaj meče....sem se na koncu Duha spet kar začela jokati, pa sploh nisem prav gledala.... Že 10 krat sem ga gledala, če ne še več... ma na koncu vedno jočem ku dež.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:35:57
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa ko ima tak "napad" noben položaj ne pomaga. No, na glavo se še nisem probala postavit! Evo spet to vreme. Zdaj se pa počutim kot da bi bila malo zadeta. Se kar sama sebi smejim. Jao, jao!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:37:21
|
|
|
|
arabela*
|
hhe.Bo bolj živahen otrok Pri naši Aneji nikoli nisem čutila da bi toliko brcala,pa ko se je rodila in do enega leta je bila tako mirna in pridna,kot da je ni. Ta sedaj pa je čist kontra,že v buhu.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:37:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Strije,ja mene so tud kar napadle.Ampak jih že od nekdaj imam nekaj malo nad koleni,pa sploh ne vem od česa so nastale.Mah,pa naj bojo. Sem pa opazila,da so se mi na desni nogi odzadaj pod kolenon naredile zelo močne modre žile.Zgoraj po bedri pa te tamale rdeče. ...mene pa razjezi, ker jih prvič nisem dobila...zdaj pa me hvata vse povprek ..... tudi te tamale žilice so mi čisto malo pokukale ven na desni bedri..... ...pa ko mi vsaj trebuha ne bi tak razneslo....kak bo šele čez 1 mesec.....sicer je res povečanje večinoma samo v trebuh....ampak jaz bom rabla pol že šajtrgo Šibam zdaj spat... me že čaka.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:39:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mene še vedno nekaj meče....sem se na koncu Duha spet kar začela jokati, pa sploh nisem prav gledala.... Že 10 krat sem ga gledala, če ne še več... ma na koncu vedno jočem ku dež..... .... jaz nisem zaradi filma jokala..... ampak zaradi ...bog ve česa..... nosečnica pač..... saj zdaj je že OK...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:39:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mene še vedno nekaj meče....sem se na koncu Duha spet kar začela jokati, pa sploh nisem prav gledala.... Že 10 krat sem ga gledala, če ne še več... ma na koncu vedno jočem ku dež..... Jaz zadnje čase jokam ob vsakem filmu, celo ob poročilih. Še reklame me včasih vržejo s tira. Kakšna simpatična reklama za pasjo hrano npr!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:40:20
|
|
|
|
arabela*
|
tebe vsaj čaka,moj že od desetih spi ko top Jaz sem tud ko bojler že,mi je že prav nerodno naokoli hodit,ko me je sam trebuh.Ko bi se vsaj malo po vseh predelih porazdelilo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:40:44
|
|
|
|
meta21
|
...mene pa razjezi, ker jih prvič nisem dobila...zdaj pa me hvata vse povprek ..... tudi te tamale žilice so mi čisto malo pokukale ven na desni bedri..... Pa imaš zdaj kaj več kg oz. večji obseg kot prvič?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:41:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hhe.Bo bolj živahen otrok Pri naši Aneji nikoli nisem čutila da bi toliko brcala,pa ko se je rodila in do enega leta je bila tako mirna in pridna,kot da je ni. Ta sedaj pa je čist kontra,že v buhu. .... tak je bil moj prvi, mi pol ni spal do leta in pol....in še zdaj je pravi živec...... ta v bušiju ...mu je pa zgleda kar podoben..... jao meni...spet ne bomo nič spali...... ..... zato pa šibam zdaj..... .... sem že drugič to napisala, pa še kar tu visim.... ..., bo moj zaspal prej preden bom jaz prišla....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:42:15
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz ko imam jokajoče dneve,sem čist odsotna.Bolje da me vsi na miru pustijo. Ko pa sem vredu,pa sem nenormalno vesela,pa nabita s pozitivno energijo.Bi kar gore prestavljala
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:43:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ...mene pa razjezi, ker jih prvič nisem dobila...zdaj pa me hvata vse povprek ..... tudi te tamale žilice so mi čisto malo pokukale ven na desni bedri..... Pa imaš zdaj kaj več kg oz. večji obseg kot prvič? ..... ma prevega sem že zdavnaj rodila pri takem obsegu trebuha....pa sem ga nosila preko roka...polnih 41 tednov.... .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:43:16
|
|
|
|
arabela*
|
,saj bo brez tebe tud zaspal
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:44:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz ko imam jokajoče dneve,sem čist odsotna.Bolje da me vsi na miru pustijo. Ko pa sem vredu,pa sem nenormalno vesela,pa nabita s pozitivno energijo.Bi kar gore prestavljala .... mene pa je danes nekaj zgrabilo...drugače nisem cmerava..... .... ej, zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 23:46:25
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa med nogami čist zgoraj tiste kosti tak bolijo,da niti pra hodit ne morem. Pol pa ko grem,zgledam ko en fuzbaler
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 7:38:27
|
|
|
|
amor real
|
jutrooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 8:22:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! , upam, da je danes že bolje IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ok....čakam .... jaz imam komaj 11.8. Jaz mislim enkrat takrat že rodit meta, sobica bo zelo vredu za , jaz se sploh ne obremenjujem s tem, kje in za kaj smo že uporabljali kako pohištvo. S kakimi nalepkami se da zelo hitro tudi izgled spremenit, če je treba (te, ki so za na steno, se lahko lepijo na vse gladke površine) Ko bodo ti naši otroci večji, si bodo itak zmislili po svoje.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:09:56
|
|
|
|
gloria
|
Dobro jutro..... Ribica men se isto to dogaja kak dan....drug dan je pa čist ok.....sem pa opazla da zdej ko sem doma mam bolj takih "hecnih" dnevov ko pa prej ko sem hodla v službo... Meta21 sobica bo čisto vredu....z kakšno domišljijo še mal porihtaš in bo čist ok..... .....strije....HB za zdaj še nobene(je še stare zaloge ),se pa glih vsak večer ne mažem....enkrat se pol pa drug večer pozabim.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 15.7.2008 9:40:11
|
|
|
|
alysa
|
Pozdravljene Vreme se je izboljšalo in upam, da tudi naša razpoloženja .
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.