|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
15.7.2008 9:41:32   
arabela*
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.7.2008 9:46:49   
bark
Ooooo, npišem,pol pa we are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.7.2008 9:48:35   
bark
Skratka,včeraj sem imela spet tko napet trebušček, pa velik.Se je še moj user posted image čudu,kak je velik. Pa sem večji del dneva počivala. Kr neki. Pa še dva mesca stauser posted image .
Drugače pa name tale rast lune vpliva. Ponoči takrat težko spim. Traja pa vse dokler ni čist polna,pa še kakšen dan čez.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.7.2008 9:49:45   
SashaB
Hi vsem skupaj. user posted image
Danes se pa tudi meni nic kaj veliko ne da. In zeham user posted image  kot nilski konj (pa se mi je zdelo da sem bolj spala kot vceraj)

Poleg tega se mali vrti v trebuhu da komaj za mizo sedim (zgleda da 'ma zur)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.7.2008 9:50:21   
bark
En nasvet rabim.
Kako naj čim bolj odstranim etikete iz dojenčkovih cunj-tam za vratom, da ne bo potem pikalo. So tko velike te etikete, pa bi jih dala vstran.
Sem se pa včeraj spraševala,kako potem te netke zapenjaš,ko je cunja na dojenčku. Jst sem se že včeraj tko matrala,da sem jih zapelauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.7.2008 9:51:14   
bark
No tko,zdej sem nabila ene par monologov, zdej grem pa na sprehod.Se je začel mal sonček kazatuser posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.7.2008 9:56:49   
pf
Pozdravljene.
Včeraj sem vredu opravila pregled in je bilo vse ok. Pupa pridno raste, noge so boljše. Magnesol moram jest še kaka dva, tri tedne, potem pa več ne, pa še to ni baje panike, če kak dan spustim, drug teden se začnem mazat z weledinim oljem za presredek, tak da bo kar pestro. Malo sem se o takih stvareh posvetovala z ginekologinjo in ful priporoča masiranje presredka. Naslednji pregled imam 5.8., prej pa še moram dati kri za tokso in hepatitis b. Upam, da bo vaše razpoloženje danes boljše, ko je lepše vreme.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.7.2008 10:07:17   
arabela*
Pf,čestitke za opravljen pregleduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.7.2008 10:12:12   
SashaB
pf user posted image  Cestitke za dobro opravljen pregled.

bark - jaz sem vecino listkov kar pustila na oblekicah, ker se s pranjem tudi zmehcajo. Ce pa so bile res velike in trde pa sem jih s skarjami cisto pri robu odstrigla.

Drugace pa sem jaz vse oblekice pred prvo uporabo preprala (pri prvem in sedaj bom tudi) ne glede na to ali sem jih ravno kupila, dobila od prijateljice ali pa iz nase garaze (sicer sem jih tudi oprala preden sem jih spravila, a po 3letih se mi zdi da je kar primerno jih preprati in prelikati - saj itak ne vzame tako veliko casa). user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.7.2008 10:29:48   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.7.2008 10:31:17   
meta21
Oj nosečke!

Jaz sem še vedno v takem čudnem stanju kot včeraj zvečer. Kot da bi bila zadeta. Kar smejem se ...user posted image

Ja, soba bo mogla bit ok. Pravzaprav meni zgleda super, samo tako grozno se sliši, da bo imel mulc mojo sobo izpred dobrih 20 let.

Pf čestitke za pregled! Jaz sem danes tudi že opravlaUZ in smo BP. Težki ca. 2kg, zagotovil mi je pa tudi da glava ni prevelika in da bo zagotovo šla ven! user posted image  Vprašala sem ga tudi, če lahko otrok preveč brca pa je v smehu rekel, da ga za kaj takega niso izobrazili. In dovolil mi je spat na hrbtu, če mi le ni slabo! user posted image

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.7.2008 10:35:50   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem danes tudi že opravlaUZ in smo BP. Težki ca. 2kg, zagotovil mi je pa tudi da glava ni prevelika in da bo zagotovo šla ven! user posted image  Vprašala sem ga tudi, če lahko otrok preveč brca pa je v smehu rekel, da ga za kaj takega niso izobrazili. In dovolil mi je spat na hrbtu, če mi le ni slabo! user posted image

user posted image user posted image  za pregled in spanje na hrbtu user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.7.2008 10:36:45   
lana luna
dober dan pupike.

user posted image upam da si danes že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image pa ostale cmerice tudiuser posted image jest sem bla tut včerej cmerica. to je že mogu bit tak dan. pa tale vreme user posted image user posted image user posted image

sem hotla dons jit za tri dni na morje v Fieso, pa se mi ne dauser posted image a nism obupna? kr valjala bi se po postl. pa dons morm še na zavod jit na eno predavanje k sem se mogla prjavt. pa ko bi pol vsaj službo dobila za en mescuser posted image tko grem pa sam živce pa cajt zgublat. pa še sigurn me bodo butast gleda, kaj delam tam s trebuhamuser posted image

aja drgač se pa men zdi, da mam ful stresno obdobjeuser posted image bi mogla bit nosečnost, še posebej ta prva res brezskrbno in čudovito obdoje, jest sem pa ves cajt napsihirana. se sekiram za pol vasi, pa za vse druge ljudi, namest da bi sam nase in svojouser posted image mislnauser posted image pa ne znam itklopit tega psihiranja. tak člouk pač semuser posted image

meta21 jest tut ne vidm nobenga problema, če ma otročk tvojo sobo. sej moj bo tut samo postlco imel novo. namesto previjalne bo imel kar pisalno mizo, pa še eno omaro za cunjice, k mam jest notr zdje polhn ene šare.

drgač pa moj user posted image zdele že tri dni naše gnezdece delauser posted image user posted image user posted image je včerej dobu še ful hudo idejo, kako bomo kuhno nardil, da bomo v istem prosoru lohk imel še precej velik kavč in celo VELIK LCD zaslonuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da ga delovna vnema ne bo prehitro zapustilauser posted image user posted image user posted image

pupike fajn bodte. zdj grem pa jest pomojem še mal lenart v postlo...

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.7.2008 10:38:41   
lana luna
Moram ginekologu rečt, da pogleda, če ni slučajno kakšne žoge pretihotapil notri. Al pa macole ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta21 a ma pol kakšno pretihotapljeno igračo noter mali?

čestitke za pregled!!! veljajo tudi za pf!!!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.7.2008 10:39:15   
lana luna
In dovolil mi je spat na hrbtu,

user posted image user posted image user posted image user posted image jest drugače sploh ne mormuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.7.2008 10:40:14   
lana luna
kahlo je nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA.... zdj pa izčrpno poročaj kaj vse si počela prejšnji teden!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.7.2008 11:11:10   
gloria
Pf in Meta čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.7.2008 11:34:32   
arabela*
Meta21,čestitke za pregleduser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.7.2008 11:36:08   
arabela*
Babe,pa kak vam paše na hrbtu spat?
Meni je živa groza,me dušit začne,pa zbadat v spodnjem delu da je jojuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.7.2008 11:56:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

/user posted image , upam, da je danes že bolje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ok....čakam .... jaz imam komaj 11.8.user posted image user posted image

Jaz mislim enkrat takrat že rodit user posted image user posted image user posted image

je že boljše danes, sicer pa bova midve tak skup rodiliuser posted image , je soba že rezervirana.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.7.2008 11:56:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Ooooo, npišem,pol pa we are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...pa men  isto.....

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.7.2008 12:00:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

še od mene ....user posted image  .....   

...maš pa ti kar pogoste preglede.... si ga imela zdaj, pa pol spet pred manouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.7.2008 12:05:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja, soba bo mogla bit ok. Pravzaprav meni zgleda super, samo tako grozno se sliši, da bo imel mulc mojo sobo izpred dobrih 20 let.

.... naš ta veliki pikec ma tud pohištvo iz moje sobe ....je čisto OK..in mi je bilo škoda stran vrečt.....ko bo malo večji bomo pa uredili novo....... 

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.7.2008 12:09:32   
gold fish
.... jaz sem pa danes začela cotike in posteljnino za user posted image  prat......, nekaj bom pa še popoldan, potem dam v sušilca in če mi bo, bom mogoče zvečer zlikala ..... pa malo presortirala po velikostih..... nekaj kar mi ni bilo všeč sem že izločila, še ena selekcija pa sledi pri likanju....

Kaj ve ste posteljice že oblekle?  Men se zdi prehitro..... pa da se prahuser posted image  nabere gor.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.7.2008 12:25:40   
lana luna
Kaj ve ste posteljice že oblekle?

kaj pa je to posteljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?