Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 18:09:54
|
|
|
|
ANA_P
|
2 dni nimam interneta, pa mislim, da me bo kap. Prava odvisnica sem postala od RR. No, tako kot za večino, je tudi za meno neprespana noč. Mislim, da sem včeraj podrla svoj rekord. Ponoči sem šla kar 6x na WC, pa celo noč sem se preemetavala, potem pa končno proti jutro zaspala in se zbudila komaj 9.45h. Včeraj se je tudi pri meni nekaj dogajalo. Prvo me je začel boleti križ in ta bolečina se je potem prenesla na spodnji del trebuha. Zo se mi je ponovila nekje na 20-25 min enih 5 x, potem pa se je vsa zadeva umirila. Pa danes zjutraj me je spet črvičlo kot pred M. Očitno se res vse skupaj pripravlja!!! Me je včeraj kar panika, sem šla hitro pripraviti torbo za mene in malega, ker če bo moj potem to skupaj metal, sem bom v P tuširala z Axe, glavo prala z moškim šamponom, pa še klingice pa moško peno mi bo dal še kje zraven , tako da sem raje sama pripravila. Aja, sem pa dala v torbo eno klingico, rabim za podpazduho, da ne boste pozabile!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 18:11:46
|
|
|
|
ANA_P
|
tatly, denar bo jutri
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 18:34:27
|
|
|
|
dojenč
|
TATLY-jaz sem tudi dala tak pozno kot ti-zaradi plače, pa dobim nakazano jutri, tak so mi rekli.tak da kar pojdi po nakupih. PLODOVNICA-je prozorne barve.mene pa malo skrbi, ker opažam da vcasih ko grem na wc, voda v školjki sploh nič ni obarvana rumeno, kot da bi lulala ampak je voda čista,zato pa me skrbi da ne oteka kaka plodovnica,kak je sploh s tem nekaj je že oteče, kaj pa če to meni res plodovnica oteka, in kaj bo te ko j več ne bo saj em imela namen danes iti k g. pa sem klicala pa klicala pa se mi ni nihce oglaso, jutri pa grem kar tja matejka-NIC SE NE SEKIRAJ VSE BO OK.KER ME AVGUSTOVKE NE POZNAMO SLABIH NOVIC
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 18:45:22
|
|
|
|
ANA_P
|
dojenč, probaj vodo zadržat, ko greš lulat. Če jo lako zadržiš ali vsaj malo ustaviš ni plodovnica. Plodovnica baje teče ko teče, brez kontrole. Pa ko đora to sestro pri tvojem G, reči da je nujno in da moreš do njega, če bo komplicirala, reči da boš šla k dežurnemu in povedala, da te niso želeli vzeti. Takoj te bodo vzeli, boš videla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 18:48:49
|
|
|
|
ANA_P
|
dojenč, greš ti tudi rodit z ultivo? S tatly sva bili danes na posvetu imava že vse urejeno za ultivo .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 19:33:31
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz imam tak gost izcedek že od petka - tak belkast. Sem dobila Canesten, ker sem itak imela že spet levkocite v urinu, pa sem predvčerajšnjim zvečer vzela 1. svečko, prejle pa šele 2., ker se mi ful počasi topi in sem še danes one bele ostanke z izcedkom ven spravljala... In kaki 2 uri kasneje se mi je naenkrat med ležanjem na kavču pocedilo nekaj (cca. 2 žlici) brezbarvne tekočine. Je tudi svečka pridno proti izhodu prišla, pa sem jo kar preventivno ven vzela, zdaj pa čakam, če bo še kaj te tekočine. Ker moja prva asociacija je bila odtekanje plodovnice! Madona, zdaj sem pa ful na trnih, če bo tega še kaj! Upam, da je bilo to od Canestena... sandra123, mogoče pa si imela prav in ta Canesten res pospešuje porod... Ampak jaz res še ne bi!!! Gajka, ko sem jaz imela izcedek in mi je G predpisala Canesten, mi je dala jasna navodila, da svečk naj ne uporabljam, ker imajo včasih zelo močen učinek na mat.vrat - ga lahko zmehčajo, kar lahko posledično sproži prezgodnji porod...še za mazilo mi je rekla, naj si ga namažem samo zunaj, ker ima lahko baje isti učinek
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:04:58
|
|
|
|
anita goitan
|
ojla punce, šele sedaj se javim, imela prgled pa neki nama pC ne dela, vse ok Erin naslednji pregled 29.7., unim kg dodaj še +2kg , kri, voda vse bp, edin RR zvišan sam ni komplicirala. Vs bom pa jutri prečitala, danes sem slabe volje , se z mojim neki kregava uf mi ge prou na živce
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:13:42
|
|
|
|
nell
|
Punce js sm končn zlikala cote...ej križ me tako boli, da bom popenila...zdej šele js vem kako me je moja mamica razvajala...je namreč tak perfekcionist, da nikol nisem doma likala...redke so ble tiste izjeme...svopje stvari morda včasih.... sej zdej mi je tud dost stvari ona zrihtala, pa tud moja tašča, ampak neki moram pa tud js...če se pa tok stvari nabere...plenice...ufff sovražim likanje plenic...20 sem jih danes in sva se s taščo pogovarjale, pa mi je povedala, da so jih včasih mogli met 100...tko so priporočal...ufff men bi se zrolal. Js sicer rada likam, ampak ne enolične stvari - no ratal mi je, mal pač moram pojamrat, da se pol boljše počutim. Zdej grem pa pod tuš in potem v vodoravnega pred tv...me bo pomoje hitr zamnjkal.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:17:29
|
|
|
|
sandra123
|
Anita za pregled, dragega pa kar malo v rit suni, če je preveč siten, al mu pa kakšno bolj neprijetno delo naloži da se pobotata Nell, pridna si bila , o bolečinah v križu pa rajši ne bi debatirala, ker še predobro vem, kako to zgleda ...da ti povem, kakšen umetnik sem šele jaz , komaj mi uspe pridit na čisto s srajcami od mojega , pa ga peljem v OnaOn, in mu zberem še 5 novih srajc, da bo spedenan hodil v službo , pa jih imam spet na stojalu za zlikat ...ma sem res umetnik, a ne
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 20:21:59 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:22:07
|
|
|
|
nell
|
Sej sm se spomnala nate Sandra, ko sm se z likalnikom po bušiju potegnila, sreči ne fejst, sem se bolj ustrašla. Sem se spomnila, da si rekla, da se teb to tud dogaja.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:24:31
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, moj likalnik je pa še na paro, pa ni lušno, ko se popariš...je pa fajn z njim likat, ker gre ful hitro ...ma me tale moj buši pošteno moti, ko je treba likat Nell, kdaj greš spet kaj mimo mojega konca? Bi lahko kakšno pavzo z vožnjo naredila in se ustavila na kakšni kavici
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 20:27:08 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:35:24
|
|
|
|
tatly
|
hmmm..kaki dve uri me n i blo na rr pa ze tlko za brat ..super ce dobim jutri ker se mi nekaj stvari manjka in mi kar prav pride ta denar...ker je vse tak drago ANA_P IN DOJENČ malo se pocakajta 2v1 ....vse tako nekam hitite da bi tudi me lahko bile julijke2008 ..NELL tudi jaz imam na trebuhu brazgotinco od likanja,,,tak da mi je moj prepovedal likat,in to raje naredi on......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:41:42
|
|
|
|
karmar
|
Nyna s katerega konca pa si? Te pridem jaz iskat, če bo treba... Pri nas k sreči ni blo toče, je samzlivalo za vse soude. Matejka upam da bo vse uredu in res kot je že ena omenla- ne se prehitro sekirat, ker bo še slabše. Je pa res, da je ena rečt, druga pa narest. Držim pesti in hitro sporoči ko boš izvedela dobro novico Tudi jaz sem ravnokar zlikala cunje- sem se kar navadla da jih najraje sproti, ker drugače se mi samo nalaga. Vidim pa da ste še nekatere na bojnih nogah...no, jaz sicer nisem v prepiru, bi se pa verjetno začel že z eno samo besedo... Me tako moti, ker mi pride tašča vsako minuto lahko v stanovanje in pol mi gleda kako imam v kakem prostoru, pa mi pride povedat sam da me je mama klicala in nisem sllišala,.... GRRRRR!!!! Najraje bi se zaklenila. Je pa zanimivo da ne pride po cel dan, če je dragi doma. Ko pa gre- 10 min in je že tu juh, sem kar živčna, sam da zaslišim po stopnicah hojo. Kako bo ko bo otrok pa ne vem- če mi bo hodila gor bom rekla možu naj ji on pove, ker če ji bom jaz bo hudo. na, pa sem se skašljala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 20:57:07
|
|
|
|
nell
|
Sandra - predvidevam, da šibam mimo tvojga konca že v petek...če bo šlo po načrtih...če ne šele drugi teden. Namreč mi se še kr s to bano ubadamo, tko da mende jutr začnejo razbijat vhod, da jo bomo gor dobili...pa ne se smejat, kr to se vsak k mu povem. Pa ne da ne bi odstopla od te bane, js bi jo že zdavnaj prodala, ampak nama ne gre gor karkol večjega, tko da je ta sankcija razbijanja skor neizbežna.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 21:09:05
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Da se še jaz pofočkam med tiste ki ste pridno likale. Jaz tudi sproti to naredim tako, da imam potem manjše kupčke. No, jaz nisem mela cunjc za dojenčka, ampak naše. Nejc je pa med tem časom dirkal po stanovanju. dej pa že sladko sanja. Ima pa še vedno blago drisko, moram gledat kaj popapa. Zdej že dva dni ni bilo mleka. Jaz pa komaj čakam sredo in pregled. Evrčke sem pa dobila že v petek nakazane od CSD-ja. Sem jih že nekaj zapravila. Sem kupila koš za plenice na kasete., pa še komplet treh kaset. Upam, da bo današnja noč kaj boljša. Še pod tuška skočim, potem pa vodoravno.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 21:20:22
|
|
|
|
sandra123
|
No, pa so mene tudi te srajce na stojalu preveč gledale, pa sem jih zlikala.... jaz, ampak zdaj sem samo še za v vodoravni položaj
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 21:56:22
|
|
|
|
astrea
|
pozdravljene mene tudi vse nekaj vleče po trebuho in dans zjutraj sem imela občutek kot da bom ravnokar dobila menstro. 3 taki čudni krči na pet minut, po magnesolu se je pa umirilo - hvala bogu! me pa že dva dni boli v križu in vse pritiska navzdol, tako da zgleda, da se tudi meni spušča trebuh. likala bom pa jutri - danes ni bil moj dan andrejaboris kako lep buši pa sobica tudi Nyna zelo lepa kompletka pa upam, da kmalu zrihtate avto MATEJKA upam, da bo vse ok. anita za pregled
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 22:04:05
|
|
|
|
andrejaboris
|
hoj ! MOj dragi je prišo iz dnevne in šel kar dalje barvat stanovanje! Je full pridn!! Jutri pa izpit in komaj čakam, da grem po Lana. Tak ga pogrešam! Pa upam, da ena šestka jutri pade! SEm pa mela popoldanski počitek, je pasalo spat! Križ pa me tut boli ko in res komaj čakam, da pride naš iz trebuščka in da bo konec teh neprestanih bolečin. NO čez dober mesec prej ne! NIč lepo pančkajte in držte jutri pesti zame na izpitu. Pa vsem uspešne preglede!!! nočko
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 22:06:16
|
|
|
|
matejchi
|
Se mi zdi, da preveč komplicirate z likanjem plenic, men je patronažna rekla, da zaradi nje jih ne rabim, sej se jih da v bistvu dobr obesit pol pa lepo zložit.. no mogoče v začetku se vam še da... sej boste pol videle, tiste ki še nimate izkušenj s tem. Pa tut kuhat jih ravno ni treba, saj niso umazane, no prvič že pol je pa tut 60 dovolj. No to je moje mnenje, če kateri lahko olajša zadevo pa ne me zdaj narobe razumet ali napadat. Sicer smo pa danes do kina prišli!!! Smo gledali Alvina - veveričke. Luštn, tamal je čist not padel.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 22:11:28
|
|
|
|
bella02
|
sandra, mene bi likanje srajc kar ubilo. Sovražim srajce in k sreči jih mož ne nosi nič, razen na slavnostih, ki jih pa ni glih veliko . Sam kar je treba, je treba. naty, ti si to dobila že za paket? Jaz grem kutri v akcijo, če mi le nakažejo. Pa sem šla dons mimo bankomata, pa nisem pogledala . dojenč, če veliko piješ, je voda zato brezbarvna in prav je tako. Če je fajn rumena, to pomeni, da premalo piješ in ni glih najboljš. Vsaj meni je bilo tako razloženo. nyna84, smola za avto , ne bi bila rada v podobni situaciji, ker si ne predstavljam, da sva brez njega, imava tud samo enega. No ja, najbrž bi ga tast posodil, sam ima novega, pa se to do zdaj še ni zgodilo . Danes sem imela CTG. Mali je živahen, trdnjava je trdno zaprta. Nimam izcedka, le včasih se na papirju pojavi malce prozorne sluzi. Preventivno bom 3x vzela Vitagin C. Ni nič G rekla, da bi to lahko kaj pripomoglo k porodu. Erin, naslednji pregled imam 23. 7., kg sporočim naknadno. Se merim po moji tehtnici in to zjutraj, tako da to še javim. Če nam pa slučajno kam pobegneš, pa hitro opravi. Zdaj smo pa že tam tam ... Upam, da bomo danes kaj spale. Zunaj še nič ne godrnja in se ne sveti. Pa fino se je shladilo . Nočka
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 23:03:48
|
|
|
|
žanneža
|
Pozdravljene! 10.7. sem imela pregled. Vse je ok, pridelala sem skupno 10,5kg, naslednji pregled oz.ctg imam 17.7.2008. Moja dojenčica se je bolj umirila. Ponoči večinoma spi, čez dan pa čutim njene premike (bolj potiskanje rok in nog kot pa brcanje). Trebuh imam še vedno visoko, zaenkrat je še vse normalno. Sem pa pričela počasi s pripravljanjem posteljice, cotk, kozmetike,... Še 29 dni! Komaj čakam da spoznam mojo dojenčico.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 14.7.2008 23:20:36
|
|
|
|
kaja02
|
andrejaboris- držim pesti za jutrišnji izpit, pa dobro opravi. Vidim, da pogrešaš Lana, jaz svojo Kajo tudi, kadar gre na počitnice, pa je to sam za en dan pa kar ne vem kaj naj počnem, gre sredi avgusta z dedijem in nano na morje ( prvič za dalj časa) pa ne vem kako bom zdržala, res je da bom takrat že mela polno zaposlitev s , ampak ona je le prva nič punce, želim vam lepe sanje ter naspite se
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 0:34:28
|
|
|
|
sandra123
|
Drage so , jaz imam tako lepo novičko za vas, pa mi internet ni delal do sedaj, sem jezna, ko .......Torej, naša Gajka je v porodnišnici in čaka na rojstvo svojega ...Po tistem, ko se je nazadnje javila, ji je začela plodovnica zelo odtekati in sta se z njenim dragim odpeljala v porodnišnico. Zaenkrat še nima popadkov, MV je še vedno dobro zaprt in revica je ostala sama v porodnišnici in čaka, kdaj se bo začelo kaj konkretnega ....Držimo pesti, da se čimprej reši in čimprej pocarta svojega ... S svežimi novičkami se vam javim takoj, ko kaj izvem. Lahko nočko vsem, pa da ne bo še katera kaj javila .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 6:26:06
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. kuhana. Danes noč kar dobro prespana. vstajam pa vsak dan večkrat za na WC, pa še po stopnicah moram it dol. Me je spet kar na rit pribilo. Očitno ga naši avgustovčki res ponoči "sračkajo". Gajka drži se. Upam, da se začneš odpirat, da ti ne bodo umetne popadke nabili. Ne bo fajn. Će je plodovnica šla, bo treba ven spravit. Kaja02 moj pikec gre avgusta tudi za 14 dni na morje z mojo mami in sploh ne morem pomislit, kako bom brez njega toliko časa. Gre pa tudi prvič, pa še tako majhen je. Se pa strinjam, da bo dovolj drugega dela. Andrejaboris dobro opravi na izpitu. Naj bo tista 6.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 7:32:43
|
|
|
|
bambi14
|
Jutro in mamice, ja Gajka tebi pa čim hitrejši porod in veliko cartlanja...torej tisto ni bil samo izcedek- uff bo treba začet gledat kako in kaj se dogaja v nižjem nadstropju. Drži se Andrejaboris- 6 mora bit,...malo se začni presedat in jih bo strah postalo, da jim ne bi tam rodila . Grem cofetko skuhat, da se bo moj dragi vstal,...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?