|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
14.7.2008 18:09:54   
ANA_P
2 dni nimam interneta, pa mislim, da me bo kap. Prava odvisnica sem postala od RR.

No, tako kot za večino, je tudi za meno neprespana noč. Mislim, da sem včeraj podrla svoj rekord. Ponoči sem šla kar 6x na WC, pa celo noč sem se preemetavala, potem pa končno proti jutro zaspala in se zbudila komaj 9.45h.
Včeraj se je tudi pri meni nekaj dogajalo. Prvo me je začel boleti križ in ta bolečina se je potem prenesla na spodnji del trebuha. Zo se mi je ponovila nekje na 20-25 min enih 5 x, potem pa se je vsa zadeva umirila. Pa danes zjutraj me je spet črvičlo kot pred M. Očitno se res vse skupaj pripravlja!!! Me je včeraj kar panika, sem šla hitro pripraviti torbo za mene in malega, ker če bo moj potem to skupaj metal, sem bom v P tuširala z Axe, glavo prala z moškim šamponom, pa še klingice pa moško peno mi bo dal še kje zravenuser posted image user posted image user posted image , tako da sem raje sama pripravila. Aja, sem pa dala v torbo eno klingico, rabim za podpazduho, da ne boste pozabile!!!!!!!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.7.2008 18:11:46   
ANA_P
tatly, denar bo jutri

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.7.2008 18:34:27   
dojenč
TATLY-jaz sem tudi dala tak pozno kot ti-zaradi plače, pa dobim nakazano jutri, tak so mi rekli.tak da kar pojdi po nakupih.user posted image
PLODOVNICA-je prozorne barve.mene pa malo skrbi, ker  opažam da vcasih ko grem na wc, voda v školjki sploh nič ni obarvana rumeno, kot da bi lulala ampak je voda čista,zato pa me skrbi da ne oteka kaka plodovnica,kak je sploh s tem nekaj je že oteče, kaj pa če to meni res plodovnica oteka, in kaj bo te ko j več ne bouser posted image saj em imela namen danes iti k g. pa sem klicala pa klicala pa se mi ni nihce oglaso, jutri pa grem kar tja
matejka-NIC SE NE SEKIRAJ VSE BO OK.KER ME AVGUSTOVKE NE POZNAMO SLABIH NOVICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.7.2008 18:45:22   
ANA_P
dojenč, probaj vodo zadržat, ko greš lulat. Če jo lako zadržiš ali vsaj malo ustaviš ni plodovnica. Plodovnica baje teče ko teče, brez kontrole. Pa ko đora to sestro pri tvojem G, reči da je nujno in da moreš do njega, če bo komplicirala, reči da boš šla k dežurnemu in povedala, da te niso želeli vzeti. Takoj te bodo vzeli, boš videlauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.7.2008 18:48:49   
ANA_P
dojenč, greš ti tudi rodit z ultivo? S tatly sva bili danes na posvetu imava že vse urejeno za ultivouser posted image .

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.7.2008 19:33:31   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz imam tak gost izcedek že od petka - tak belkast. Sem dobila Canesten, ker sem itak imela že spet levkocite v urinu, pa sem predvčerajšnjim zvečer vzela 1. svečko, prejle pa šele 2., ker se mi ful počasi topi in sem še danes one bele ostanke z izcedkom ven spravljala... In kaki 2 uri kasneje se mi je naenkrat med ležanjem na kavču pocedilo nekaj (cca. 2 žlici) brezbarvne tekočine. user posted image  Je tudi svečka pridno proti izhodu prišla, pa sem jo kar preventivno ven vzela, zdaj pa čakam, če bo še kaj te tekočine. Ker moja prva asociacija je bila odtekanje plodovnice! user posted image  user posted image  Madona, zdaj sem pa ful na trnih, če bo tega še kaj! Upam, da je bilo to od user posted image  Canestena... user posted image  sandra123, mogoče pa si imela prav in ta Canesten res pospešuje porod... user posted image  Ampak jaz res še ne bi!!! user posted image

Gajka, ko sem jaz imela izcedek in mi je G predpisala Canesten, mi je dala jasna navodila, da svečk naj ne uporabljam, ker imajo včasih zelo močen učinek na mat.vrat - ga lahko zmehčajo, kar lahko posledično sproži prezgodnji porod...še za mazilo mi je rekla, naj si ga namažem samo zunaj, ker ima lahko baje isti učinekuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.7.2008 20:04:58   
anita goitan
ojla punce,
šele sedaj se javim, imela prgled pa neki nama pC ne dela,
vse ok Erin naslednji pregled 29.7., unim kg dodaj še +2kguser posted image , kri, voda vse bp, edin RR zvišanuser posted image sam ni komplicirala.

Vs bom pa jutri prečitala, danes sem slabe voljeuser posted image , se z mojim neki kregava uf mi ge prou na živceuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.7.2008 20:13:42   
nell
Punce js sm končn zlikala cote...ej križ me tako boli, da bom popenila...zdej šele js vem kako me je moja mamica razvajala...je namreč tak perfekcionist, da nikol nisem doma likala...redke so ble tiste izjeme...svopje stvari morda včasih.... sej zdej mi je tud dost stvari ona zrihtala, pa tud moja tašča, ampak neki moram pa tud js...če se pa tok stvari nabere...plenice...ufff sovražim likanje plenic...20 sem jih danes in sva se s taščo pogovarjale, pa mi je povedala, da so jih včasih mogli met 100...tko so priporočal...ufff men bi se zrolal. Js sicer rada likam, ampak ne enolične stvari - no ratal mi je, mal pač moram pojamrat, da se pol boljše počutim.

Zdej grem pa pod tuš in potem v vodoravnega pred tv...me bo pomoje hitr zamnjkal.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.7.2008 20:17:29   
sandra123
Anitauser posted image user posted image user posted image za pregled, dragega pa kar malo v rit suni, če je preveč siten, al mu pa kakšno bolj neprijetno delo naloži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pobotatauser posted image
Nell, pridna si bilauser posted image , o bolečinah v križu pa rajši ne bi debatirala, ker še predobro vem, kako to zgledauser posted image ...da ti povem, kakšen umetnik sem šele jazuser posted image user posted image user posted image , komaj mi uspe pridit na čisto s srajcami od mojega user posted image , pa ga peljem v OnaOn, in mu zberem še 5 novih srajc, da bo spedenan hodil v službouser posted image , pa jih imam spet na stojalu za zlikatuser posted image user posted image user posted image ...ma sem res umetnik, a neuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 20:21:59 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.7.2008 20:22:07   
nell
Sej sm se spomnala nate Sandra, ko sm se z likalnikom po bušiju potegnila, sreči ne fejst, sem se bolj ustrašla. Sem se spomnila, da si rekla, da se teb to tud dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.7.2008 20:24:31   
sandra123
Ja, moj likalnik je pa še na paro, pa ni lušno, ko se popariš...je pa fajn z njim likat, ker gre ful hitrouser posted image ...ma me tale moj buši pošteno moti, ko je treba likatuser posted image
Nell, kdaj greš spet kaj mimo mojega konca? Bi lahko kakšno pavzo z vožnjo naredila in se ustavila na kakšni kaviciuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 20:27:08 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.7.2008 20:35:24   
tatly
hmmm..kaki dve uri me n i blo na rr pa ze tlko za bratuser posted image user posted image ..super ce dobim jutri ker se mi nekaj stvari manjka in mi kar prav pride ta denar...ker je vse tak drago user posted image user posted image user posted image ANA_P IN DOJENČ malo se pocakajta 2v1 ....vse tako nekam hitite da bi tudi me lahko bile julijke2008user posted image user posted image ..NELL tudi jaz imam na trebuhu brazgotinco od likanja,,,tak da mi je moj prepovedal likat,in to raje naredi on......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.7.2008 20:41:42   
karmar
Nyna s katerega konca pa si? Te pridem jaz iskat, če bo treba... Pri nas k sreči ni blo toče, je samzlivalo za vse soude.
Matejka upam da bo vse uredu in res kot je že ena omenla- ne se prehitro sekirat, ker bo še slabše. Je pa res, da je ena rečt, druga pa narest. Držim pesti in hitro sporoči ko boš izvedela dobro novico user posted image  user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem ravnokar zlikala cunje- sem se kar navadla da jih najraje sproti, ker drugače se mi samo nalaga.
Vidim pa da ste še nekatere na bojnih nogah...no, jaz sicer nisem v prepiru, bi se pa verjetno začel že z eno samo besedo... Me tako moti, ker mi pride tašča vsako minuto lahko v stanovanje in pol mi gleda kako imam v kakem prostoru, pa mi pride povedat sam da me je mama klicala in nisem sllišala,.... GRRRRR!!!!
Najraje bi se zaklenila. Je pa zanimivo da ne pride po cel dan, če je dragi doma. Ko pa gre- 10 min in je že tu
user posted image user posted image user posted image user posted image
juh, sem kar živčna, sam da zaslišim po stopnicah hojo. Kako bo ko bo otrok pa ne vem- če mi bo hodila gor bom rekla možu naj ji on pove, ker če ji bom jaz bo hudo.user posted image
na, pa sem se skašljala.

Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.7.2008 20:57:07   
nell
Sandra - predvidevam, da šibam mimo tvojga konca že v petek...če bo šlo po načrtih...če ne šele drugi teden. Namreč mi se še kr s to bano ubadamo, tko da mende jutr začnejo razbijat vhod, da jo bomo gor dobili...pa ne se smejat, kr to se vsak k mu povem. Pa ne da ne bi odstopla od te bane, js bi jo že zdavnaj prodala, ampak nama ne gre gor karkol večjega, tko da je ta sankcija razbijanja skor neizbežna.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.7.2008 21:09:05   
naty13
Čer.

Da se še jaz pofočkam med tiste ki ste pridno likale. user posted image  Jaz tudi sproti to naredim tako, da imam potem manjše kupčke. user posted image  No, jaz nisem mela cunjc za dojenčka, ampak naše. user posted image  Nejc je pa med tem časom dirkal po stanovanju.user posted image dej pa že sladko sanja. user posted image  Ima pa še vedno blago drisko, moram gledat kaj popapa. Zdej že dva dni ni bilo mleka. user posted image

Jaz pa komaj čakam sredo in pregled. user posted image

Evrčke sem pa dobila že v petek nakazane od CSD-ja.  user posted image  Sem jih že nekaj zapravila.user posted image  Sem kupila koš za plenice na kasete., pa še komplet treh kaset. user posted image

Upam, da bo današnja noč kaj boljša. user posted image  Še pod tuška skočim, potem pa vodoravno. user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.7.2008 21:20:22   
sandra123
No, pa so mene tudi te srajce na stojalu preveč gledale, pa sem jih zlikala....user posted image user posted image user posted image jaz, ampak zdaj sem samo še za v vodoravni položajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.7.2008 21:56:22   
astrea
pozdravljene

mene tudi vse nekaj vleče po trebuho in dans zjutraj sem imela občutek kot da bom ravnokar dobila menstro. 3 taki čudni krči na pet minut, po magnesolu se je pa umirilo - hvala bogu! me pa že dva dni boli v križu in vse pritiska navzdol, tako da zgleda, da se tudi meni spušča trebuh.

likala bom pa jutri - danes ni bil moj dan

andrejaboris kako lep buši user posted image user posted image user posted image  pa sobica tudiuser posted image

Nyna zelo lepa kompletka user posted image user posted image  pa upam, da kmalu zrihtate avto

MATEJKA user posted image user posted image user posted image upam, da bo vse ok.

anita user posted image user posted image  za pregled

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.7.2008 22:04:05   
andrejaboris
hoj !
MOj dragi je prišo iz dnevne in šel kar dalje barvat stanovanje! Je full pridn!!user posted image user posted image

Jutri pa izpit in komaj čakam, da grem po Lana. Tak ga pogrešam! Pa upam, da ena šestka jutri pade!

SEm pa mela popoldanski počitek, je pasalo spat! Križ pa me tut boli kouser posted image in res komaj čakam, da pride našuser posted image iz trebuščka in da bo konec teh neprestanih bolečin. NO čez dober mesec prej ne!

NIč lepo pančkajte in držte jutri pesti zame na izpitu. Pa vsem uspešne preglede!!!

nočko

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.7.2008 22:06:16   
matejchi
Se mi zdi, da preveč komplicirate z likanjem plenic, men je patronažna rekla, da zaradi nje jih ne rabim, sej se jih da v bistvu dobr obesit pol pa lepo zložit..  no mogoče v začetku se vam še da... sej boste pol videle, tiste ki še nimate izkušenj s tem.
Pa tut kuhat jih ravno ni treba, saj niso umazane, no prvič že pol je pa tut 60 dovolj. No to je moje mnenje, če kateri lahko olajša zadevo pa ne me zdaj narobe razumet ali napadat.

Sicer smo pa danes do kina prišli!!! Smo gledali Alvina - veveričke. Luštn, tamal je čist not padel.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.7.2008 22:11:28   
bella02
sandra, mene bi likanje srajc kar ubilo. Sovražim srajce user posted image user posted image user posted image in k sreči jih mož ne nosi nič, razen na slavnostih, ki jih pa ni glih veliko user posted image user posted image user posted image . Sam kar je treba, je treba.

naty, ti si to dobila že za paket? Jaz grem kutri v akcijo, če mi le nakažejo. Pa sem šla dons mimo bankomata, pa nisem pogledala user posted image .

dojenč, če veliko piješ, je voda zato brezbarvna in prav je tako. Če je fajn rumena, to pomeni, da premalo piješ in ni glih najboljš. Vsaj meni je bilo tako razloženo.

nyna84, smola za avto user posted image , ne bi bila rada v podobni situaciji, ker si ne predstavljam, da sva brez njega, imava tud samo enega. No ja, najbrž bi ga tast posodil, sam ima novega, pa se to do zdaj še ni zgodilo user posted image user posted image user posted image .

Danes sem imela CTG. Mali je živahen, trdnjava je trdno zaprta. Nimam izcedka, le včasih se na papirju pojavi malce prozorne sluzi. Preventivno bom 3x vzela Vitagin C. Ni nič G rekla, da bi to lahko kaj pripomoglo k porodu.

Erin, naslednji pregled imam 23. 7., kg sporočim naknadno. Se merim po moji tehtnici in to zjutraj, tako da to še javim. Če nam pa slučajno kam pobegneš, pa hitro opravi. Zdaj smo pa že tam tam ...

Upam, da bomo danes kaj spale. Zunaj še nič ne godrnja in se ne sveti. Pa fino se je shladilo user posted image user posted image user posted image .

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.7.2008 23:03:48   
žanneža
Pozdravljene!

10.7. sem imela pregled. Vse je ok, pridelala sem skupno 10,5kg, naslednji pregled oz.ctg imam 17.7.2008.

Moja dojenčica se je bolj umirila. Ponoči večinoma spi, čez dan pa čutim njene premike (bolj potiskanje rok in nog kot pa brcanje). Trebuh imam še vedno visoko, zaenkrat je še vse normalno.

Sem pa pričela počasi s pripravljanjem posteljice, cotk, kozmetike,...

Še 29 dni! Komaj čakam da spoznam mojo dojenčico.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
14.7.2008 23:20:36   
kaja02
andrejaboris- držim pesti za jutrišnji izpit, pa dobro opravi. Vidim, da pogrešaš Lana, jaz svojo Kajo tudi, kadar gre na počitnice, pa je to sam za en dan pa kar ne vem kaj naj počnem, gre sredi avgusta z dedijem in nano na morje ( prvič za dalj časa) pa ne vem kako bom zdržala, res je da bom takrat že mela polno zaposlitev suser posted image , ampak ona je le prva

nič punce, želim vam lepe sanje ter naspite se

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.7.2008 0:34:28   
sandra123
Drage souser posted image , jaz imam tako lepo novičko za vas, pa mi internet ni delal do sedaj, sem jezna, kouser posted image .......Torej, naša Gajka je v porodnišnici in čaka na rojstvo svojega user posted image ...Po tistem, ko se je nazadnje javila, ji je začela plodovnica zelo odtekati in sta se z njenim dragim odpeljala v porodnišnico. Zaenkrat še nima popadkov, MV je še vedno dobro zaprt in revica je ostala sama v porodnišnici in čaka, kdaj se bo začelo kaj konkretnegauser posted image ....Držimo pesti, da se čimprej reši in čimprej pocarta svojega user posted image ... S svežimi novičkami se vam javim takoj, ko kaj izvem. Lahko nočko vsem, pa da ne bo še katera kaj javilauser posted image user posted image user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.7.2008 6:26:06   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Danes noč kar dobro prespana. vstajam pa vsak dan večkrat za na WC, pa še po stopnicah moram it dol. user posted image user posted image user posted image

Me je spet kar na rit pribilo. Očitno ga naši avgustovčki res ponoči "sračkajo". user posted image

Gajka drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da se začneš odpirat, da ti ne bodo umetne popadke nabili. Ne bo fajn. Će je plodovnica šla, bo treba user posted image  ven spravit. user posted image user posted image user posted image

Kaja02 moj pikec gre avgusta tudi za 14 dni na morje z mojo mami in sploh ne morem pomislit, kako bom brez njega toliko časa. user posted image  Gre pa tudi prvič, pa še tako majhen je. user posted image  Se pa strinjam, da bo dovolj drugega dela. user posted image

Andrejaboris dobro opravi na izpitu. Naj bo tista 6. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.7.2008 7:32:43   
bambi14
Jutro user posted image in mamice,
ja Gajka tebi pa čim hitrejši porod in veliko cartlanja...torej tisto ni bil samo izcedek- uff bo treba začet gledat kako in kaj se dogaja v nižjem nadstropju.
Drži se user posted image user posted image user posted image
Andrejaboris- 6 mora bit,...malo se začni presedat in jih bo strah postalo, da jim ne bi tam rodilauser posted image .

Grem cofetko skuhat, da se bo moj dragi vstal,...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?