lana777
|
Pozdravljene avgustovke po doooooooolgem času ... Najprej naj povem, da sm samo mal preletela in ugotovila, da se zadeve že zares dogajajo in zato ČESTITKE vsem, ki že cartate svoja sončeca Zdaj pa k meni - po tistem s prijateljico je bilo kar hudo, ker se je zelo dolgo pobirala, pa še s partnerjem sta se razšla, tako da sm bila veliko pri njej, pa še v službi je bila gužva ... Potem je pa moj reku, da je tega dost in sva šla na desetdnevni dopust, da sva bila sama in sm bila res potrebna počitka in vsega razvajanja. Vam povem - ni boljšega, kot jutranje plavanje v zaspanem morju ... Kako paše, hrbtenica se razbemeni, sploh ne čutiš trebuha, naše detece je prav uživalo ... Zdaj sm na dopustu, 25. pa na porodniško. Včeraj sm bila na pregledu - in sm malo razočarana, ker mi je obljubila UZ, potem pa je samo lego pogledala in me malo prestrašila, ker je naš otrok (še vdno ne vemo spola) še veselo na ritki, poleg tega pa je rekla, da je kar velik in da če se ne bo obrnil, lahko pričakujem CR. Tako sm zdej malo prestrašena Vsega skupaj sm pridelala 10 kilc, s čimer sm kr zadovoljna, glede na to, da sm v prvih treh mesecih šla gor 6, potem pa zelo malo ... Naslednji pregled (s prvim CTG) imam 28. julija. Ravno danes pa grem malo na ogled CE porodnišnice, da vidim, kako kaj zadeve od blizu izgledajo? Bo še ktera s teh koncev tam? Pozdravčke vsem!!!