|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
14.7.2008 12:54:40   
matejchi
MATEJKA_  mislim, da je razlika pri plenicah v tkanju, enkrat mi je v Tosami razlagala.

Drugače smo se pa vrnili iz razprodaj, za dušo je bilo, denarnica pa tudi ni trpela, še user posted image je dobil ene boksarice.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.7.2008 13:06:55   
Erin
Evo meneuser posted image nisem nikamor ušla...bi prej sporočila tukaj brez skrbiuser posted image ...Me je pa ponoči med nevihtam nekaj čudno "grabilo"pa otrdevalo pa sem si mislila "samo v tem nalivu neeeeeeee"user posted image ..no pa je potem vse ponehalo...user posted image se je pa mali tudi ponoči premetavalv trebuhu, mu očitno niso pasale nevihte, tako kot meni  (beri-sem zaspala tudi šele proti jutru ko je vse ponehalo) in mojemu ki je šel revež ves nenaspan v službo...

Včeraj sem prekuhala dudke in flaškouser posted image - za vsak slučaj ker je otrdevanje trebuha postalo že tako redno...

Danes ponoči oz proti jutru sem pa sanjala porod našega user posted image ...prav vse-bolečino, kako glavica ven lezeuser posted image , kako mi režejo presredekuser posted image in malega z bujno temno čupcouser posted image user posted image user posted image ...res je bilo tako resnično da mi ni bilo nič jasno ko sem se zbudila...sem pa že mislila da je vse za menojuser posted image user posted image user posted image optimist babjiuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.7.2008 13:09:27   
sonček33
Erin....še malo. Ti kar prekuhavaj, ti kar pripravljaj. Zdaj zdaj o dete doma. Joj, komaj čakam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.7.2008 13:21:24   
sandra123
Erin, jaz sem tudi par dni nazaj sanjala moja sončkauser posted image , ful v živo, kako ju dojim, cartam...no, ampak spola mi pa ni uspelo videti pri nobenem od njiju - ju nisem nič previla v sanjah - me je moj vprašal, če sem kaj videla spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Aja, da ne pozabimuser posted image SAYURI VAS VSE LEPO POZDRAVLJA, pravi, da je ok, šivi jo še vedno bolijo, Zara je ves čas pri njej, Lovro pa je pod "lučko", ne ve še, kdaj bo šla domov, pravi pa tudi, da je prav zanimivo, ko ima na vsaki strani postelje enega otročkauser posted image

Erin, lepo, da še nisi pobegnilauser posted image user posted image user posted image

Sem pa ravno včeraj gledala novice, pa sem zasledila, da je Angelina J. rodila - ves čas so govorili, da bo dobila dvojčici, zdaj ima pa parčekuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 13:22:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.7.2008 13:33:13   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

.
Pa poroda me tudi ni blo nič strah, ker niti nisem vedela, kaj me čaka.user posted image  Me je zdej bolj strah. user posted image user posted image

Mene tudi!!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.7.2008 13:36:53   
Erin
Oooooooo sonček, lepo da si me prišla pogledat....user posted image Sem  te bila zelo vesela.... Ti imaš pa te dni NS kajne? Dobro opravi-ta user posted image user posted image

Kje je Neža7 - jutri bo 1 mesec kar se je zadnjikrat javilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da je vse ok....

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
14.7.2008 13:45:49   
nell
Sem napisala cel post ...verjetno še predlog in ga neki zasračkala pa mi je vse zbrisal. Zdej se mi pa ne da še enkrat pisat.

Erin tud js pogrešam Nežo, je res mal sumljivo, da se nič ne oglasi. Upam da je vse vredu z njo.

Glede plenic...js snisem nič komplicirala, sem vzela cenejšo verzijo, dva paketa celo kr v Dipotu, je bla cena 11 eurov, pa so čist dobre. Sem jih lepo oprala in mal primerjala z unimi iz Pikapolonice...se nič ne opazi, da je kaka razlika med njima.

Js se odpravljam generalno pospravit kuhinjo...danes me daje gnezdenje...že sept...menda kr ne bom nehala...je fajni dan za pranje in likanje cotk, pa še kak del stanovanja pospravt, pol bom pa itak preutrujena še za kaj...no ja lepo počasi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
14.7.2008 13:52:30   
MATEJKA_
mene pa je zdaj skoraj kapuser posted image user posted image user posted image . so me ravno klicali iz ambilante, da je moj test za toxo še vedno poz. na svežo okužbo. in zdaj sem čisto panična, ker sem imela prvi test pred 2,5 leti in sem takrat morala v 14. tednu it na splav user posted image . po tistem pa me je na 3 mesece še 1,5 leto testirala in vsakič sem imela sum na svežo okužbo. po tem 1,5 let pa je moja gin. (ki je spec. za rizično nosečnost) rekla, da zdaj pa več nima kaj bit, četudi imam vrednosti še vedno tako visoke in lahko brez panike zanosim. in smo šli v akcijo. no pa je zadnjič  dr. rekla, da naj grem zdaj še enkrat na test, ker jo zanima kak se kaj razvija ta zadeva, čeprav nič ne pomeni... pa me je zdaj sestra od nadomestnega dr. klicala (ker je moja na dopustu), da še vedno kaže svežo okužbo in da naj pridem jutri v amb. za rizično nos., da bom dobla zdravila... in zdaj sem čisto panična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
14.7.2008 14:13:05   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

mene pa je zdaj skoraj kapuser posted image user posted image user posted image . so me ravno klicali iz ambilante, da je moj test za toxo še vedno poz. na svežo okužbo. in zdaj sem čisto panična, ker sem imela prvi test pred 2,5 leti in sem takrat morala v 14. tednu it na splav user posted image . po tistem pa me je na 3 mesece še 1,5 leto testirala in vsakič sem imela sum na svežo okužbo. po tem 1,5 let pa je moja gin. (ki je spec. za rizično nosečnost) rekla, da zdaj pa več nima kaj bit, četudi imam vrednosti še vedno tako visoke in lahko brez panike zanosim. in smo šli v akcijo. no pa je zadnjič  dr. rekla, da naj grem zdaj še enkrat na test, ker jo zanima kak se kaj razvija ta zadeva, čeprav nič ne pomeni... pa me je zdaj sestra od nadomestnega dr. klicala (ker je moja na dopustu), da še vedno kaže svežo okužbo in da naj pridem jutri v amb. za rizično nos., da bom dobla zdravila... in zdaj sem čisto panična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Čimbolj se pomiri, boš jutri vse zvedela kako pa kaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse čimbolj u redu!

Še ena nespečnica se vam pridružuje!
Včeraj je bil dan katastrofa. Me je tako dajal nizek pritisk zunaj, da mi je cel dan piskalo po ušesih in tako se mi je vrtelo ,da tudi kosila nisem bila sposobna kuhat. Zvečer se je malo ohladilo in sem s takim užitkom padla v posteljo, ob treh zjutraj so me pa strele iz postelje vrgle!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In to se je nadaljevalo do petih zjutraj, pol je pa ura začela zvonit! No pa sem potem nekako uspela do desetih na kavču potegnit! Je pa še moj user posted image nekaj len in je šele pred pol ure malo začel brcat. Očitno se mu nič ne da, ravno tako kot mamici!user posted image Je pa pri nas bila nevihta prava milina proti temu, kar sem slišala, da se je dogajalo drugje!
No zdaj me pa zvonček kliče, da je kosiilo kuhano. Se tipkamo še zvečer!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
14.7.2008 14:13:06   
naty13
MATEJKA user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bodo zdravila pomagala in da bo vse ok. user posted image user posted image

Sandra pozdravćke vrni Sayuri nazaj. Ja, mora biti res zanimivo, da imaš na saki strani postelje enega dojenčka.

Erin samo, da si še med nami. Joooooooooojjjjjjjj tudi tebe je nevihta zdelala. user posted image  Tudi mene skrbijo otrdevanja, ker bo treba počasi nehat z magnesolom. Zdej me rešuje, potem pa ne vem, kako bomo  brez njega.user posted image

Neža7user posted image user posted image user posted image  Res jo že dolgo ni bilo. Upam, da je vse v redu z njo in user posted image .

pa pa

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
14.7.2008 14:28:22   
andrejaboris
Matejka držim pesti da bo se vredu!

Naty jaz se tut dans učim, samo mi nič kaj ne dišijo knjige! Mam pa jutri izpit in upam da bo vsaj za 6!!!

Sandra imaš pripravljeno ime za primer če bi res bil keri user posted image fantek?

Nell jaz bi zdaj raje vse poštimala po stanovanju, samo da se ne bi rabla učit!

Sem pa čisto sama doma in komaj čakam da grem jutri po Lana!!! Dans pa da user posted image pride s šihta! 

Pridno čvekajte da mi ne bo dolg cajt!user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
14.7.2008 14:30:25   
nell
MATEJKA_ - tole je pa moral biti kr šok zate...ampak tko kot so ti punce povedale, poskušaj se umirit, jutri boš zvedela kako in kaj...js pa vem, da je tvoja biba čist ok in tako tudi ti. Ti pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
14.7.2008 14:32:57   
ozziebo
Matejka user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
14.7.2008 14:47:20   
kaja02
matejka- user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo vse vredu

zopet je neprespana noč za menoj, sem ob 4 zjutraj brala knjigo, in se šetala po stanovanju. Šele malo pred 8. uro sem zaspala, pa še to za slabo uro, ker me je potem Kaja zbudila. Sem kot zombi, pa še glava me boli. sem pa jaz tudi sanjala svojo user posted image  ( beri ob 8.) mi je kar čez trebuh ven prišla, kot v kakšni znanstveni fantastiki, imela je črne dolge laske( pri nas imamo vsi bolj svetle user posted image ), pol pa sem se spraševala, če morem zdaj v P jim jo pokazat, al sva lahk kar domauser posted image  Čudne sanje, sem bila še potem nekaj časa čisto blentava

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
14.7.2008 15:00:07   
Vilika
Ojla!

Jaz pa sem imela tako noč kot vse ostale v zadnjem mesecu - 3x scat, težko premetavanje z leve na desno in nazaj, težko dihanje... nič posebnega.

Moram pa povedat da jaz drugače uživam kadar grmi in pada dež, jaz pa lepo vgnezdena med odeje in na varnem... user posted image   Ta ohladitev pa je tudi zakon - in sem nato vlekla spanec do 10ih dopoldan user posted image .

Včeraj smo bili malo na Kolpi - voda mrzla kot pes, sem samo gležnje notri namakala. Drugače pa smo se z družbo precej narežali in najedli meska z žara .
Jaz sem danes napolnila 35 T - in imam še 35 D do konca user posted image super.

Matejka - vse bo kul, boš videla  user posted image user posted image user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
14.7.2008 15:04:26   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Jaz sem danes napolnila 35 T - in imam še 35 D do konca user posted image super.

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Matejka user posted image user posted image kot so ti že druge punce povedale.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
14.7.2008 15:24:11   
andrejaboris
Eno vprašanje! Kaj katera ki ji je odtekla voda v 1. user posted image mi lahko pove kake barve je plodovnica? Je prozorna al obarvana? Meni so mogli v 1. user posted image predirat mehur in nisem nič vidla, ker sem bla v popadkih!user posted image Prosim za pomoč!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
14.7.2008 15:36:28   
nyna84
Matejka, ne sekiraj se dokler se ne izveš bolj točno kako in kaj. Po mojem hudega ne more biti, ker je user posted image  zdaj že razvit. Držim pesti zate, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris, meni so v prvo tudi predirali mehur, tako da tudi jaz ne vem, kako izgleda plodovnica in kako bom sploh vedela, če mi bo počasi odtekala. user posted image

Jaz sem pa zdej izvedla dve "lepi" novici:
Najprej so me klicali iz BC, da nimajo tiste previjalne, ki sva jo naročila. A si predstavljate - sem naročila previjalno preko neta  konec junija, pa so moje naročilo spregledali, potem sem jih poklicala, kdaj bo, so rekli da jo bodo čimprej poslali (ampak takrat je že ni bilo več na internetu). Danes so me pa klicali, da jih nimajo več in da ne vejo, kdaj jih bodo spet dobili. user posted image  
Potem me je klical pa še user posted image , da sva ostala brez avta. Je bila v Šempetru pri Gorici taka toča, da je uničila vse avte, tudi najinega. In ker je razbilo tudi prednjo šipo, avto do nadaljnega ni vozen. A si predstavljate?!? Pa če me kaj prime? Bomo šli s kolesom?user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 2593
14.7.2008 15:44:42   
izabella08
user posted image user posted image Vse bo v redu Matejka, ne skrbet!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
14.7.2008 16:05:19   
andrejaboris
Nyna sta mela pa res nesrečo z avtom! Mata daleč do P.? In kaj zdaj z previjalno? Joj kaki frajeri so. Naj ti pošlejo drugo po isti ceni! user posted image user posted image user posted image da se vse poštima čimprej!!!

Pr nas spet grmi in bliska in lije kot iz škafa! Upam, da bo jutri malo lepše vreme!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
14.7.2008 16:41:29   
aradej
Matejka ne sekiraj se. Mislim da gre za podobno zadevo kot pri meni.

Sama sem v začetku nosečnosti oz. malo pred njo prebolela tokso. Zdravnica me je še vedno pošiljala na preglede vsako tromesečje. V zadnjem pa je zagnala paniko čisto brez potrebe. Me je naročila za pregled v Lj. pri dr. Premrujevi. Sem bila tudi sama panična,pa me sprašuje že setra gor kaj je narobe pa nisem znala točno povedat. Zdravnica mi je rekla da bojo taki rezulati tudi po desetih letih ker sem pač to prebolela.
Na začetku sem imela tudi terapijo z Rovamicinom en mesec da se ne bi otrok okužil pa še pri porodu mi bojo vzeli kri in dojenčku tudi da ugotovijo če je vse OK. Ti pa si to prebolela že prej pa nebi smelo biti nobenih komplikacij.

Držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2596
14.7.2008 16:42:21   
sandra123
Andrejaboris, plodovnica je prozorne barve, tako, da jo takoj ločiš od drugih izcedkov; jaz imam pa danes tak gost izcedekuser posted image , upam, da ni kaj na konkretnega na pohoduuser posted image , trebuh mi pa ful nekam dol vleče...upam, da ne bom jaz naslednja na seznamu "Rodili so se"user posted image ...Sicer mala dva brcata tako umirjeno že 3 dni, da ne vem več, kaj se dogajauser posted image
Ime za fantka je pa že zdavnaj pripravljenouser posted image Mark ali pa Januser posted image

Matejkauser posted image , vse bo okuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.7.2008 16:45:58 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2597
14.7.2008 17:19:46   
tatly
ojla user posted image user posted image user posted image kako ste kaj ko tak lepo dezuje??nekaj me zanima -30.6.sem dala vlogo za paket ob rojstvu novorojencka in sem cez 2 dni dobla nazaj posto da je vloga sprejeta...vzela sem pa denar,,kaj mislite gdaj ga bom pa dobla???

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
14.7.2008 17:20:28   
gajka
Jaz imam tak gost izcedek že od petka - tak belkast. Sem dobila Canesten, ker sem itak imela že spet levkocite v urinu, pa sem predvčerajšnjim zvečer vzela 1. svečko, prejle pa šele 2., ker se mi ful počasi topi in sem še danes one bele ostanke z izcedkom ven spravljala... In kaki 2 uri kasneje se mi je naenkrat med ležanjem na kavču pocedilo nekaj (cca. 2 žlici) brezbarvne tekočine. user posted image  Je tudi svečka pridno proti izhodu prišla, pa sem jo kar preventivno ven vzela, zdaj pa čakam, če bo še kaj te tekočine. Ker moja prva asociacija je bila odtekanje plodovnice! user posted image  user posted image  Madona, zdaj sem pa ful na trnih, če bo tega še kaj! Upam, da je bilo to od user posted image  Canestena... user posted image  sandra123, mogoče pa si imela prav in ta Canesten res pospešuje porod... user posted image  Ampak jaz res še ne bi!!! user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
14.7.2008 17:21:33   
gajka
tatly - mislim, da nakazujejo 15. v mescu, torej najbrž jutri!

Matejka_ - po mojem spet samo po nepotrebnem paniko zganjajo! Upam, da bo vse OK! user posted image

nyna84 - a nisi ravno ti zjutraj razlagala, da pri vas pa k sreči niste imeli ponoči teh neurij? user posted image  Pa čim prej porihtajta avto, ker bicikel je res bolj slaba varianta za prevoz v P! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.7.2008 17:27:34 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?