Ursi2
|
No, punce, mi je uspelo vse prebrat. Naš mali tudi spi že, je bil tk zaspan, da ga niti skopat nisem uspela. Pa je dans spal čez dan več kot ponavadi. Je zgleda res tak pravi dan za spanje. Dans bom dala še par slik našga korenjaka gor, njegove sobe, pa od krsta,... Ah, sej vem, da je bolš ne poslušat tašče in nardit tako kot se mi zdi in kot zdravniki svetujejo, ampak s tira me pa zna vrečt in pol se sprašuje, zakaj se mali joče. Kak pa naj bo, če se jaz cela tresem in se živciram in sekiram. No, pa sem se zdej naučila, da jo čist odklopim, ko da je ni, pa zaprem vrata, naštimam radio in si pojema in plešema, pa naju oba pomiri. Pol pa pride, ko se joče (in joče se res samo ko je lačen ali če čuti da sem jz znervirana), daj ga meni, ga bom jaz potolažla. Mislim, ko je tk zaradi nje siten in tak. Pač kaj morš Sem možu povedla, da še ni ziher, da bota onadva pazla, ker moj otrok v takem gr ne bo rastu. Ker tašča je taka, da je ne briga, kdo je doma in zraven, ko njo neki razp*******, si bo ona dala duška tk, da jo sliši cela vas. Kar pa ne pride v poštev pri Lukanu in tudi to vem, da enkrat da bo začela vreščat in vpit pred Lukanom, bom spakirala in požrla ponos in šla domov za tolko časa, da ne najdem nekje ene poceni sobice. Saj poskušam bit čimbolj tiho in ne preveč sekirat moža ali pa mu jamrat, ker razumem, da tudi njemu ni vseeno, ker sta njegova starša in ker si tega ne želi za svoje otroke, ampak sem ta vikend opazla, da je tudi on že čisto na koncu z živci in v soboto je čisto malo manjkalo, da je ni iz avta vrgu. gLIH PREJ JE PA SPET MELA ENEGA OD SVOJIH IZPADOV IN JE REKU, DA MA DOST, DA BO PPOLICIJO POKLICO, ČE JE KAJ DRUGEGA NE SPRAVI K PAMETI.
|