|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
14.7.2008 21:50:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Bamby, te lončke se da res kupit samo po 10 ali 20. Jst sm jih kupila kar 20 ampak tko da je 10x 180ml in 10x 240ml. Pa se mi zdi praktično za mleko in kasneje za kašice. Poleg tega, da lahko zmrzuješ, pa lahko tud sabo kej vzameš, ker se ne poliva. Ne vem meni so praktične.

Saj ravno zato, ker so praktični bi še kakšnega imela. Samo 10 ali celo 20 jih pa res ne rabim (sem gledala ta paket, katerega si ti kupila). Zdaj imam dva, če bi imela še kakšnega, dva ali tri, bi jih porabila za kašice. Zdaj nosim v enemu aptamil, v drugega pa kašico pripravim, ko gremo popoldan ven. Sploh zdaj na morju bi še kakšnega več rabila. Bom verjetno mogla kakšen Frutek ali pa Hipp kašico izpraznit (tavelik kozarček), pa te uporabljat za kašice naprej user posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.7.2008 21:50:35   
jencili
sicer pa Ella, k si glih omenila. Jst sm se očitno prehladila. Don mi že cel dan nos nagaja, glava me neki boli...user posted image
Nism glih najboljšuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.7.2008 21:56:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Bamby, te lončke se da res kupit samo po 10 ali 20. Jst sm jih kupila kar 20 ampak tko da je 10x 180ml in 10x 240ml. Pa se mi zdi praktično za mleko in kasneje za kašice. Poleg tega, da lahko zmrzuješ, pa lahko tud sabo kej vzameš, ker se ne poliva. Ne vem meni so praktične.

Saj ravno zato, ker so praktični bi še kakšnega imela. Samo 10 ali celo 20 jih pa res ne rabim (sem gledala ta paket, katerega si ti kupila). Zdaj imam dva, če bi imela še kakšnega, dva ali tri, bi jih porabila za kašice. Zdaj nosim v enemu aptamil, v drugega pa kašico pripravim, ko gremo popoldan ven. Sploh zdaj na morju bi še kakšnega več rabila. Bom verjetno mogla kakšen Frutek ali pa Hipp kašico izpraznit (tavelik kozarček), pa te uporabljat za kašice naprej user posted image .

en komplet kozarčkov oz. posodic s pokrovom sem zadnjič gledala v Mullerju. Jih je bilo mislim da 5 v kompletu, pa ful poceni, samo ne vem kolk. bom jutri pogledala, pa sporočim.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.7.2008 21:59:37   
Suzi*
user posted image  ja, kje pa ste vse???

pri nas že vsi spijo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.7.2008 21:59:51   
jencili
punce, pa da se vam še jst malo potožimuser posted image .
Mene je ful strah uvajanja GH, pa ne vem točno zakaj. Tok enih stvari, pa vsak drugače pravi, svetuje. S čem začet, prekuhat ali ne, kaj dajat kdaj in kok časa, kako ukinjat obrok dojenja itd. Sej vem, da ko se enkrat tega lotiš ni tok zakomplicirano, sam slišat je pa vseeno.
Me je kr mal strah, ko bo treba začet.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.7.2008 22:01:28   
ella79
jencili jaz tudi nisem ok user posted image sam pomoje mi danes manjka mal vaša družba, tako da jutri zagotovo prideva user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.7.2008 22:03:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili jaz tudi nisem ok user posted image sam pomoje mi danes manjka mal vaša družba, tako da jutri zagotovo prideva user posted image
nočko user posted image

nočko tudi tebiuser posted image , Zoji pa cmok

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.7.2008 22:05:34   
ella79
jencili mene je tudi groza GH. Zdej sem ji 2x dala bučko, pa ji ni najbolj teknila. Se mi zdi, da bi naša kar rajš zizo še mela user posted image sam pomoje bo kar treba začet, k smo že dovolj stari user posted image bom pa poklicala P, pa da vidimo kaj mi bo priporočala
zdej greva pa film do konca pogledat, k sva včeraj zaspala zravn

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 208
14.7.2008 22:06:47   
Ursi2
No, punce, mi je uspelo vse prebrat.
Naš mali tudi spi že, je bil tk zaspan, da ga niti skopat nisem uspela. Pa je dans spal čez dan več kot ponavadi. Je zgleda res tak pravi dan za spanje.
Dans bom dala še par slik našga korenjaka gor, njegove sobe, pa od krsta,...

Ah, sej vem, da je bolš ne poslušat tašče in nardit tako kot se mi zdi in kot zdravniki svetujejo, ampak s tira me pa zna vrečt in pol se sprašuje, zakaj se mali joče. Kak pa naj bo, če se jaz cela tresem in se živciram in sekiram. No, pa sem se zdej naučila, da jo čist odklopim, ko da je ni, pa zaprem vrata, naštimam radio in si pojema in plešema, pa naju oba pomiri.
Pol pa pride, ko se joče (in joče se res samo ko je lačen ali če čuti da sem jz znervirana), daj ga meni, ga bom jaz potolažla. Mislim, ko je tk zaradi nje siten in tak.
Pač kaj morš

Sem možu povedla, da še ni ziher, da bota onadva pazla, ker moj otrok v takem gr ne bo rastu.
Ker tašča je taka, da je ne briga, kdo je doma in zraven, ko njo neki razp*******, si bo ona dala duška tk, da jo sliši cela vas. Kar pa ne pride v poštev pri Lukanu in tudi to vem, da enkrat da bo začela vreščat in vpit pred Lukanom, bom spakirala in požrla ponos in šla domov za tolko časa, da ne najdem nekje ene poceni sobice.
Saj poskušam bit čimbolj tiho in ne preveč sekirat moža ali pa mu jamrat, ker razumem, da tudi njemu ni vseeno, ker sta njegova starša in ker si tega ne želi za svoje otroke, ampak sem ta vikend opazla, da je tudi on že čisto na koncu z živci in v soboto je čisto malo manjkalo, da je ni iz avta vrgu.
gLIH PREJ JE PA SPET MELA ENEGA OD SVOJIH IZPADOV IN JE REKU, DA MA DOST, DA BO PPOLICIJO POKLICO, ČE JE KAJ DRUGEGA NE SPRAVI K PAMETI.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 209
14.7.2008 22:08:05   
Ursi2
Eh, dejmo rajši kaj lepšega.

Mesečnica praviš, da je tvoja tudi na 19.2 rojena? Kk lepo. Ob kolkih pa? Kdaj si imela pa rok?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 210
14.7.2008 22:10:39   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili mene je tudi groza GH. Zdej sem ji 2x dala bučko, pa ji ni najbolj teknila. Se mi zdi, da bi naša kar rajš zizo še mela user posted image sam pomoje bo kar treba začet, k smo že dovolj stari user posted image bom pa poklicala P, pa da vidimo kaj mi bo priporočala
zdej greva pa film do konca pogledat, k sva včeraj zaspala zravn

mah ne vem no. Jst sm rekla, da bom počakala do 20.8. ko mamo spet posvetovalnico, takrat pa bo Taj tud glih star slabih 6 mesecev, pa da vidm kako pa kaj bo P rekla. Sej takrat bo glih pravi čas pomoje, bo glih prov star. Sicer pa...sej mate tud vi še mal časa. Pa če bi Zoja rajši kr mlekca še pila...mogoče pa še malo počakaš. No, boš vidla, kaj ti bojo v P rekli.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 211
14.7.2008 22:11:18   
jencili
hihi, skor vse vrstice se začnejo z Muser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 212
14.7.2008 22:12:33   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Mesečnica praviš, da je tvoja tudi na 19.2 rojena? Kk lepo. Ob kolkih pa? Kdaj si imela pa rok?

Ne to nisem jaz rekla, ampak Suzi user posted image . Moja je rojena na 07.02.

Mesečnica

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 213
14.7.2008 22:13:25   
mesecnica
Suzi pa najbrž čokolino papca user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
14.7.2008 22:13:46   
mesecnica
Al pa trebušnjake dela user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 215
14.7.2008 22:15:43   
jencili
kje je pa Janey? A pospravla?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
14.7.2008 22:16:00   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

ne, ne....moja žana je rojena na 19.2. user posted image  ob 1.12. rok sem imela pa 22.2. Pa ti??

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 217
14.7.2008 22:18:26   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi pa najbrž čokolino papca user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  nič od tega, danes sem kar kus-kus dokončala za večerjo, razmišljam pa o nečem sladkem ja....pa ne vem al bo sladoled al ledena kava. user posted image  a tvojadva že žagata drva?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
14.7.2008 22:19:25   
Suzi*

kje je pa Janey? A pospravla?user posted image

nam je oblubla slikce pred in po. user posted image  a bo kej iz tega??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.7.2008 22:20:04   
Februarka08
Jest sem tud že trebušnake nardilauser posted image zdej mi je pa dec pir prnesuuser posted image to bo fajn, jauser posted image
Matr, me je prejle ena v slabo volo spravla - pridejo na obisk, jest sem pa tamali glih flašo dajala, pa čudn pogleda pa vpraša, ja kaj al jo ne dojiš? Sem rekla jo, ampak dodajam še ker ima premalo. In ona vsa pametna da ona je pa 18 mescov dojila, da morš sam vztrajat in vztrajat pa velik pituser posted image matr, bi jo najraj nekam pribilauser posted image a sem jest kriva, al kaj???!!! marsikatera bi na mojem mestu že zdavnaj obupala in sam AM dajala... ne pa jest, ko mam sam en kup pacanjauser posted image matr sm huda.user posted image

Mah, grem spat, lepo čvekajte še naprej, gorenjke se vidimo jutriuser posted image če me hočte zravn, sitno kokr semuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 220
14.7.2008 22:22:57   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  nič od tega, danes sem kar kus-kus dokončala za večerjo, razmišljam pa o nečem sladkem ja....pa ne vem al bo sladoled al ledena kava. user posted image  a tvojadva že žagata drva?? user posted image

Luna ja, moj pa še sedežno pegla. Po mojeme ga bo kmal zmankaluser posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.7.2008 22:24:21   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jest sem tud že trebušnake nardilauser posted image zdej mi je pa dec pir prnesuuser posted image to bo fajn, jauser posted image
Matr, me je prejle ena v slabo volo spravla - pridejo na obisk, jest sem pa tamali glih flašo dajala, pa čudn pogleda pa vpraša, ja kaj al jo ne dojiš? Sem rekla jo, ampak dodajam še ker ima premalo. In ona vsa pametna da ona je pa 18 mescov dojila, da morš sam vztrajat in vztrajat pa velik pituser posted image matr, bi jo najraj nekam pribilauser posted image a sem jest kriva, al kaj???!!! marsikatera bi na mojem mestu že zdavnaj obupala in sam AM dajala... ne pa jest, ko mam sam en kup pacanjauser posted image matr sm huda.user posted image

Mah, grem spat, lepo čvekajte še naprej, gorenjke se vidimo jutriuser posted image če me hočte zravn, sitno kokr semuser posted image

Punca ne se obremenjevat s tem kaj drugi rečejo user posted image . Ti res delaš najbolje za svojo Lariso in tako povej tudi drugim.

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.7.2008 22:27:56   
Suzi*

Luna ja, moj pa še sedežno pegla. Po mojeme ga bo kmal zmankaluser posted image .

moj še sendviča ni dočakal, je prej mrknil...pomoj ezato, ker mi je prej TV na miss universe prestavil, pa zdej še to mimgrede gledam.

Neposredna povezava do sporočila: 223
14.7.2008 22:35:40   
mesecnica

moj še sendviča ni dočakal, je prej mrknil...pomoj ezato, ker mi je prej TV na miss universe prestavil, pa zdej še to mimgrede gledam.

Naš pa POP TV gleda. Duh. Mal hodim škilit vmes, je full smešen user posted image .
Kje so pa ostale?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.7.2008 22:37:58   
jencili
jst sm še kr tle, sam vidm, da je bolj zatišje.
Dejmo punce, jst sm na lovu za naslednjo *user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?