|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
13.7.2008 11:51:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

S katerimi igračami se vaši malčki najraje igrajo notri? Ko je recimo dež? meni se zdi, da bo počasi treba kaj novega nabavit, pa zbiram ideje user posted image . Ines trenutno rada barva in riše, vstavlja like, gleda knjige in brska po mojem predalu s špangami in gumicami user posted image . To ji je trenutno najbolj všeč user posted image

Avtočki, avtočki, avtočki in dobri stari poganjalček. Pa knjigice, itak.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.7.2008 11:53:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Igrače - pri nas je že 3 mesece aktualna samo ena igrača - policijski avto od WOWa. Tega se res ne naveliča, kar naprej v avto daje policijskega psa in policistauser posted image

Tudi pri nas user posted image . Pa še vse ostale stričkote, ki jih imamo, not rine user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.7.2008 13:47:24   
dskubin
O, ste se razsklepetale ;)

igrače - našedva se najraje igrata z Lego Duplo. Diti zlaga stolpe, razstavlja to, kar je Draž skupaj dal in prenaša možičke v ustih. Nimam pojma, zakaj oponaša pse, naša kužka nima vstopa v hišo, zdej, ko je vroče itak poležava zunaj v kaki senci, tko da se Z Diti bolj redko srečujeta user posted image . Drgač pa obožuje živali, vse bi potikala, pobožala,... Če slučajno na cesti srečamo kakega psa, takoj začne kuža, kuža in zavije za njim, pol jo pa moremo lovit. Aja, pa če zagleda kak motor, tudi začne prav vriskat user posted image . Govori bolj malo in po svoje (čeprav, kosem zadnjič tu brala, ksko drugi vrstniki komunicirajo, je med tistimi, ki majo bogatejši besedni zaklad), ampak meni je to nič, ker Draž je bil pri taki starosti že doktor. On je začel kar nekaj pred enim letom in to ful razumljivo govorit, ob taki starosti je že kratke stavke tvoril.

komarji - jah, mi imamo travo in vodo okrog hiše in posledično veliko komarjev (tažlehtih tigrastih). Zgleda, da letos na Draža niti ne grejo, Diti pa je bošca vsa popikana, ker jovčasih pozabim našpricat user posted image . Na vseh anti žuželke stvareh itak piše od 2h let naprej, ampak jaz našo vseeno našpricam, ker se tudi meni zdi manjše zlo, kot pa da je vsa otečena. Kamor pa že ima pik, če takoj vidim, namažem s helpicom in se mi zdi, da je pol vseeno boljš. Praska se niti ne, lepo pa vseeno ne izgleda, še posebej, ker je tako svetle polti. Ju bom en dan skupaj slikala, boste vidle, sploh ne zgledata brat in sestra. Draž je kot en ciganček, pa sta cele dneve skupaj - enako časa na soncu (beri: na plaži od 9ih, ker takrat vstanemo, pa do 10:15, pa popoldne od kake 18ih naprej, oba namazana s kremo). V glavnem, tamal črnc, tamala pa bela kot sneg user posted image

mleko - 3,5 sveže Hofer. Popijemo (oba skupaj) tudi več, kot liter na dan, torej okoli pol litra na mulca + še kak jogurt, sladoled, skutko, actimel ipd. Jima pa dajem mleko tudi ponoči, če se zbudita in vprašata - ampak samo mleko, brez kakava ipd. No, kakav jima ful redko naredim, še največkrat ga jesta v gresu.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.7.2008 13:49:43   
pocka
Dan, se čisto na hitro javljam, mi smo super, vrnili smo se z dopusta na Kosu, bilo je fantastično, Taja je uživala maksimalno, mi pa tudi. Slikce bom pripopala, ko bo kaj več časa. Pa še nekaj je novega pri nas...user posted image ...vam povem kasneje.

Bili smo sprejeti v vrtec, tako,da bo šla verjetno z oktobrom, ker imava z možekom septembra še dobust in bomo skupaj uživali, pol gre pa v vrtec. Me je že zdaj strah kaj bo, ker ima zadnje čase neke izpade mami, mammmiiii,....

mleko - Taji dajemo povečini Planika 3,2

igrače  - najbolj so aktualne knjigice in vse vrste žog

nahrbtnik - mi imamo tistega od Samsonite in je super, mislim,da bo ok za v vrtec

komarji
- zunaj uporabljam eno zadevo od Chiccota, doma pa vklopimo kar raid v sosednji sobi, kjer je odprto okno, da jih že na vhodu odženemouser posted image

Grem dela eno darilo, za eno malo pupo, sem si zadala kar velik projekt, časa pa imam bolj malo...pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
13.7.2008 17:17:32   
Žabika
pocka: opa, opa, nekaj sumim, čimprej nam pa prosim povej!

Hvala, hvala punce.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
13.7.2008 20:34:33   
thaiss
OOOoooOOOpppppppppppaaaaaaaaa pocka user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
13.7.2008 21:07:14   
Dajadada
Igrače: žogice...velike in male, pa knjigice, mogoče kakšen avtoček, najrajši pa pleza gor pa dol po sedežni in posteljah, stolih, šiba naokoli in se lovi z očijem in mamico, pleše tudi ful rad na vso možno muziko in ko se začne vrteti se mu čist dogaja, ga moram kar lovit, ker se ful opoteka in pol se reži in vriska...smeško mali.

mleko: alpsko 3,5

pocka: čestitke, čestitke, pa karkoli že je...drugače si pa itak verjetno vse mislimo istouser posted image .

Čeveljčke in copatke bo treba pa kar sprobati, nočem kakšnih premajhnih kupit...čeprav bodo itak prav prišli za ta drugegauser posted image .

Naš mali prav uživa, ko se igra z večjimi od sebe, z mlajšimi pa ne ve kaj biuser posted image , če še ne hodijo. Danes se je lovil, šprical, polival z vodo iz bazenčka, v glavnem norel na polno z dvema, ki sta kar nekaj let starejša. Najbolj pomembno jue pa da so otroci okoli njega živahni in da norijo, ker njemu je vreščanje in tekanje zakon, mirna igra pa dolgčas...jao, jao, kaj vse ga oči uči.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 13.7.2008 21:08:08 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
13.7.2008 21:07:14   
Žabika
Takole pa je Hana danes napadla jabolko:

user posted image

user posted image

Sta šla z dedkom na vrt jih obirat in mu je kazala na jabolko, pa ji ga je dal in ga je kar tako napadla. Sem bila kar presenečena, ker sem ji jih do sedaj striktno rezala na koščke. No tega na sliki je pojedla skoraj celega.
Tudi ostalo sadje Hana obožuje, tako da so zdej teli časi res super. Ampak kaj ko gre čas tako hitro in bomo spet ravnokar na bananah.

A ste videle kaj je danes dež delal na kamniškem koncu in v Prekmurju? Groza.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
13.7.2008 22:05:58   
cv105
čer

... se javljam v klub unih od 5. zjutraj user posted image

nahrbtnik: samsonite, v vrtec ga nosijo mati, v njem so robčki, rezervna obleka (če ni že v vrtcu), škatlica z dudo, lonček s sokom in mogoče kaka igrača

pocka user posted image user posted image  ... nisem čist zihr ampak po moje moj 6. čut dela

mleko: alpsko 3,5 ...

igrače: traktor s prikolico (vanj naloži VSE), žoga (ampak samo, če je mož doma, da igrata nogomet ... Maksi brca in vpije gooooooooooooooooool ...), knjigice in leseni puzzli ... peskovnik za 1x ni zanimiv preveč, voda pa 100/uro

komarji (že trkam) ... doslej nimamo slabih izkušenj, nič preventive, nič kurative ... ponavljam ... za 1x

sadje: pri nas je tudi večkrat dnevno na sporedu ... ko prideva iz vrtca obvezno napade breskev ali nektarino ... olupljeno in narezano na koščke potem nabada na vilčko ali zobotrebec ... rad ima tudi lubenico, sploh pa jagoe in maline ... jih imamo polno okrog hiše in zvečer po sprehodu gre kar sam tja po vitamine pred spanjem user posted image

drgač pa ... dopoldne se je zbudil z vročino ... smo izgubili termometer in imamo enga ušesnega spoosjenga in pojma nimam, koliko točno vročine ima ampak jo ima ... padla svečka in potem vse ok ... ju3 bosta z atijem doma, gresta se pokazat k P ... ima pa zgoraj obe trojkici otekli in spodaj je desna štirka napol zunaj ... prvih 12 zob je dobil ne da bi vedeli, zdaj ga pa matrajo ...

pranje: kako operete obleko, popackano s sadjem???  jaz sem nekje pobrala idejo, da daš v lonec vodo, prašek in ko zavre, skuhaš cunje ... in pomaga ... ker nobena druga finta pri nas ne pali, zdaj kuham že drugo rundo ...  user posted image  se pa močno zabava zraven z raznoraznimi pripombami ... user posted image

imejte se lepo, pazite nase user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
13.7.2008 23:12:55   
tejčica
Čeeer!

Za začetek malo novih slikic naših dveh otročkov.

zelo rad sem bos... še raje pa v mamičinih čevljih
user posted image   user posted image

uživamo na igralih
user posted image   user posted image   user posted image

žlička pašte, žlička lubenice, žlička pašte...
user posted image

ta teden nam je končno uspelo uštimat peskovnk in maledva sta navdušena

naš vozni park se je povečal za en traktor

Taja in Jaka
user posted image

Pri nas je te dni kar pestro. Taja bo ta teden imela 6. rd in z žurkami smo začeli že ta vikend. Včeraj nam je po hiši norelo cel kup šestletnic, v četrtek ima praznovanje v vrtcu in popoldan mi, v soboto pa še žlahta. Men se pa rola od vsega skupaj.

Pa da se še malo v tekočo debato uštulim.

komarji Katastrofa!!! Pri nas je teh tigrastih za znoret. To pikajo čez cel dan, pa sploh jih ne slišiš. Maledva mažem z eno kremo iz lekarne (ne vem iz glave katera je) mi se pa tud vsi špricamo. Pa ne pomaga kaj dosti. Na oknih od sob pa imamo komarnike, tako da nam vsaj ponoči dajo mir.

Pocka, kaj nas dražiš!?!?!?! Hitro potrdi kar vsi sumimo!!!

sadje - Vid in Taja sta oba čist nora na sadje. Lubenica obvezno vsak dan, s figami se sladkata direktno z drevesa, melona, breskve in še kaj bi se našlo, kar je pri nas te dni aktualno.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
tejčica - user posted image user posted image  za študij. Kaj pa študiraš?

računovodstvo

zobje -  Vid je čist bogi. Štirke ga matrajo da se trga njemu in nam. Par noči nazaj mu je ena končno prilezla ven in ponoči smo imeli žurko da je joj, zjutraj pa vidimo da je vsa posteljnina krvava od izraščanja zobka.user posted image Ponoči nisem opazila, ker mu v sobi ne prižigam luči da ga lažje nazaj uspavam.

mleko - Tistega ki ga pijemo mi. Običajno je to Merkatorjevo 3,5 ali pa alpsko.

igrače - Trenutno je glavni traktor, lego kocke in pa vse Tajine igrače. Aja, pa omara s čevlji je tudi zeloooo aktualna.user posted image

Pa še ostalo... Dopustniki, uživajte še za nas ki smo letos brez tega gušta user posted image ; bolniki, hitro se pozdravite user posted image ; slikice vseh malih žmuklov so super oh in sploh user posted image .

Nočko!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
13.7.2008 23:14:45   
Anonimen
Evo da se vam javi še ena pogrešana... user posted image

Smo zdravi, pridni občasno, spimo kakor kdaj, jemo bolj slabo, rastejo nam še trojkice, vrtca nismo dobili,...

mleko - Jure pije kozje mleko, ki ga na srečo imamo doma. Popije pa tam vsaj 0,5l do 1l dnevno. Saj nam druga hrana ne gre preveč, tako da vsaj nekaj dobi v želodček.

igrače - Trenutno je aktualno vse kar je v kuhini, piskri in kuhanlnice. In zelo rad z muhotepom plaši muhe in pometa. Moj mož pravi, da se mu vidi, da večino dneva preživi z menoj. No, vsaj tista ki ga bo dobila bo lahko srečna, da bo znal kaj gospodinjskih opravil, ampak to čez puberteto tko radi pozabijo... user posted image Drugače se mu pa tud vidi, da je fantek, ker so avti, traktorji, karjole in vse na kolesa zelo aktualni.

komarji - Moja dva moška imata to srečo, da imajo komarji radi mene... Uporabljamo pa Raid za v utičnico.

sadje - mi jemo samo sadeže, ki so majhni in okrogi - ala borovnice in ribez (tega obožuje). Drugače pa zelo rad je limone, mu dam čez pol in olupim in potem jo čist izsesa in kar nekaj poje, ali pa mu pripravim limonado, seveda nesldkano. Očitno je zelo po mamici.

pocka - user posted image Baje nisi edina... user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
14.7.2008 0:18:04   
skačica
no kaj nas zdej dražita pocka in jjasna. Hitro z novicami na plan.....user posted image  Se bo počasi začelo dogajati na našem forumu, kaj? Je tko luštna razlika 2 leti...

Naj še jaz odgovorim:
mleko- Iza ga na dan popije prej deci kot 2 in sicer Alpsko 3,5. Pri moji mami v varstvu pa dobi domače mleko.

igrače- trenutno najbolj aktualen je voziček v katerem prevaža svojo Luno al pa Mojco.Potem so tu knjigice in sicer še vedno Medo Jaka pol so pa na vrsti že igrače, ki to niso.Tale voziček zna bit včasih prav moteč, še posebej ko gremo na sprehod in ga hoče Iza vzet s sabo...pol pa to traja, da kam pridemo.
Sem pa danes opazila,ko smo bili kako uro notri, ker je zunaj divjala nevihta, da mala sploh ne ve kako bi se zamotila. Sva zlagali puzzle, brali knjigice, vozila se je s poganjalčkom pa še vedno je sitnarila. Ko smo prišli ven je blo pa vse ok...
Mislim, da pogreša Jona.

Eno vprašanje: kako imate svoje malčke oblečene za spanje? Moja Iza se full poti in zato jo imam oblečeno samo v bodi s kratkimi rokavi in če jo pokrijem se takoj razbrca in spi skoraj celo noč odkrita. Zdaj jo pokrivam s tetra pleničko in jo ne zbrca takoj dol. Če jo oblečem v pižamico, se revica zbuja čisto premočena.

sadje- no to pa je nekaj kar lahko rečem, da Iza z užitkom je. In sicer še najraje borovnice, marelice, ribez in hruške, seveda vse domače, ker imata babi in dedi vsega kokr hočeš. Pa jagod je letos pojedla na kile. Lubenice pa ne mara user posted image . Od zelenjave pa obožuje koruzo in paradižnik.

tejčica- luštna tvoja cukra

žabika- jaz ji tud kar takole dam vse sadje, da ga je sama. Ampak jabolk pa ravno ne obožuje. Pridna Hana.

Iza je bila cel večer tako dobre volje, da verjet nisem mogla. Smo bili spodaj pri babici in je pela, plesala, risala, kar ni se utrudila in sva prišli šele ob desetih gor in ko sem jo dala spat, bi ona še skakala po meni, se lupčkala, se pogovarjala, se prevračala po postelji. No,  pol sem ji pa zapela eno pesmico in utihnila, jo je pa tud kar takoj zmanjkalo.

Zdej pa čakam na novički....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
14.7.2008 0:26:40   
skačica
aha še govor: tudi naša Iza odločno reče NE, če nekaj noče , JA pa še ne reče, ampak tako pokima, da se včasih bojim, da ji bo vrat zaskočil. Se ji moraš prav nasmejat..
Drugače pa je začela počasi ponavljati za mano. Zdej reče kaka, če želi, da greva skakat v trampolin pa ko rečem, da neseva pleničko v smeti, ponovi ti.
Danes sva iskali račko v knjigici in je rekla, da ni ni ga gauser posted image , ker jo ni našla.
Pa še en kup besed je. Počasi bo. Jon je tud kar naemkrat začel ponavljati in zdej pri še ne dveh letih ponavlja vse za nami in praktično zna povedati vse. V petek mi je rekel: Dida je lepa, ker sem imela majčko s srebrnimi kamenčki in so mu bli očitno všečuser posted image  . Kar sam od sebe.

Zdej pa res grem, zgleda da ne bom dočakala novičk...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
14.7.2008 9:22:23   
erna14
jaz sem tamalmu kupila za komarje tisto zadevo od chicccota k je sprej proti komarjem in je za en k....tamalga je popikal 7 komarjev s tem da isto k pr brini ma take reakcije,otekline pa se cel se 3 tedne

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
14.7.2008 13:53:48   
pocka
No, da ne boste predolgo v dvomih, itak,da ste uganile. In seveda ostajam zvesta marčevka, če bo šlo vse po sreči.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

pocka - user posted image Baje nisi edina... user posted image user posted image

baje,da res nisem edina..user posted image user posted image , he he

< Sporočilo je popravil pocka -- 14.7.2008 13:54:27 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
14.7.2008 14:30:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

No, da ne boste predolgo v dvomih, itak,da ste uganile. In seveda ostajam zvesta marčevka, če bo šlo vse po sreči.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

baje,da res nisem edina..user posted image user posted image , he he

user posted image user posted image user posted image  Bravo, Pocka. Držimo pesti, da bo vse ok.
Kera še, kera še? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
14.7.2008 14:35:54   
pocka
Hvala, hvala...user posted image

...jaz pa veeem, pa ne poveeemmm, bo že sama povedala, ko bo čas...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
14.7.2008 15:37:59   
Žabika
Bravo, bravo Pocka! Srečno nosečnost in še enega lepega marčka ti želim!

Tudi jaz bi še enkrat imela enega marčka, ker se mi zdi res idealen timing. Ampak 2009 še ne.

Zdej ta drugo nam bo pa jjasna razkrila; ali je bila dobra detektivka (kot že parkrat), ali pa ima celo sama prste vmes. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
14.7.2008 15:40:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

kako imate svoje malčke oblečene za spanje?

Jaz ga imam tudi kar v bodiji s kratkimi rokavi, pa dve pižamci/pajaca imam s kratkimi ročakvčki, hlačami. Pokrivam ga ne, ker drugače se full poti, kljub temu da imamo malo priprto okno celo noč, pa še če ga pokrijem tako ali tako takoj vse dol zbrca.

Pocka, čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
14.7.2008 15:42:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Zdej ta drugo nam bo pa jjasna razkrila; ali je bila dobra detektivka (kot že parkrat), ali pa ima celo sama prste vmes. user posted image

Ja za Pocko sem tud vedela in za ta drugo vem, ampak moram bit še nekaj časa tiho... Tolk da upam, da vas fajn firbec daje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
14.7.2008 17:03:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

kako imate svoje malčke oblečene za spanje?

Jst bi verjeten morala bit tih, da me kdo ne prjav, ampak mam res zmrznjenčka doma user posted image
Pižamica (dolga, itak) in poletna spalna vreča.

Mamo novo "igračo" - dedi kupu - šotor. Smo ga kar sred dnevne postavli in je zanimiv user posted image . Ma še tunel (ampak zaenkrat ni zapopadu) pa še en šotorček zram pride - ta bo pa za na kak piknik). Zdele pa riše... No, bolj oči riše user posted image . Sem mu kupla kak teden nazaj flomastre in barvice (bl voščenke, no) - sem sam to gledala, da piše gor "washable" user posted image . Šibam...

Jasna, a JUre se pa že potapla? user posted image Pa kr na dah, vidim! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.7.2008 17:06:32 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
14.7.2008 17:12:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jasna, a JUre se pa že potapla? user posted image Pa kr na dah, vidim! user posted image

Ja, ja... vadi za čez 14 dni ko gremo na morje. user posted image No, v glavnem jih ima na glavi, ko jeva user posted image , da vsaj kakšno žlico vase spravi, ker se mu zdi imenitno. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
14.7.2008 17:14:35   
K_a_t_i
Osnove risanja: v risalnem bloku je poleg ribe, avtobusa in ladjice narisano: krog, trikotnik, kvadrat in trije vektorji user posted image . DECI user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
14.7.2008 17:24:20   
skačica
hi, hi kati. Ja, to so osnove, ja.

pocka- čestitkeeeeee in enega zdravega bebeka ti želim. Timing je res taprav.

Kera je še????? Me prav firbec daje....

Sicer sem pa jaz danes skor cel popoldan pakirala, jutri zjutraj namreč gremo.
Mater, je to enih stvari al pa sam jaz tok s sabo vlečem user posted image . Križ me še vedno boli, mogoče je malo boljš, ker me je moj zmasiral, zdele ob šestih greva pa s taščo še na profesionalno masažo. Danes imam tretji dan M, no vsaj te ne bom imela na dopustu...imam pa kar fajn močno.user posted image

Grem pod tuš, se mi mudi............zvečer še kaj....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
14.7.2008 19:22:32   
Barči78
Ojla punce, evo mamica že dolgo ni nič prebrala, se bom vzela v roke in nadoknadila. Mi smo še kar zdravi, razen v soboto je Žanu vročina narasla na 39,7°, v nedeljo je pa ni imel več.

Fanta smo čisto na kratko postrigli, je imel že kar lepo laske čez čelo in za ušeski, tko da vas vse skupaj lepo pozdravlja.

user posted image

Upam, da se javim še ta teden, v petek pa grem na morje in bom tam po vsej verjetnosti do 16.8.2008.

Čao,
Barči

PS - Pikapola, a si še v enem kosu?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......