snorlax
|
Ojla! Naty-Taja, a veš, da sem jaz že razmišljala, da moj tamali froc zboli nalašč? Ta teden sva mislila it v vrtec in je imel cel vikend vročino. Valjda ni šel. Za danes sem rekla, da gre k stari mami in dobi ponoči izpuščaje. Bomo videli, kaj bo do ponedeljka. Danes je sicer sam rekel, da se dolgočasi in da bi šel v vrtec. Upam, da bo do ponedeljka še take volje. Strelja pa tudi zadnje cajte take, da te kap. Danes sem rekla: "Ati je prišel domov." In me mali popravi: "Ne, foter je prišel." Potem pa vprašam: "Kdo pa tako reče?" Pa odgovori: "Bizgec." Tavečji mu reče, naj da TV bolj na tiho, pa tamali: "Ti si pa tako tečen s to televizijo!" Jaz ne vem, ali imamo mi doma res tako nizko raven dialoga, al kaj? Al vse to pobira od nas, pa se ne zavedamo? Mavo, glej, da se priklopiš nekak na net, če ne bo ful dolgcajt tule gor. Pogrešala bom tvoje komentarje, če te ne bo. Drugače pa uživajte na dopustu. A pol te ni do septembra, al kaj? Če bo imela katera drug teden cajt za kak zgodnji jutranji kofe, se priporočam. Če bo posreči in bo tamalček začel po treh tednih hodit nazaj v vrtec, bom okoli 8.00 v Celju. Simi, bravo, da ste se rešili širokega povijanja. Nam ni bilo treba pri tamalčku. Pri tavečjem smo pa še tako vsi na široko povijali. Cepljenja, jaz nisem preveč za njih. Sem malo preveč po netu brskala in veliko negativnega prebrala nasplošno za vsa cepljenja. Pa ena kolegica iz bolnice mi je tudi povedala par stvari. Za vso farmacijo stoji ogromna mašinerija in ogromen denar. Pri teh stvareh nikoli ne veš, komu bi verjel in kako bi naredil, da bi bilo prav. Pač pretehtaš ZA in PROTI, pa se nekako poskušaš odločit prav. Skuštrana, tale topogan, HB, pri nas ne izgovarjamo. Mi pa gre ful na živce bomfri (pommes frites). To pa cela familija od mojega striktno uporablja in imam alergijo na to. No, malo sem se že navadila v vseh teh letih, samo mi še vedno kravžlja živce. HuAnita, po moje misli Skabi 30 let. Jaz imam isto. Enkrat na leto se nama obrok dvigne in če bo šlo s takim tempom naprej, bova imela čez 23 let obroka za celo mojo plačo. Jezi me pa to, ko si greš rihtat kredit, ti gledajo in preračunavajo, koliko ti mora za življenje ostat, ko ti trgajo obrok, pa višino, pa tretjino, pa ne vem kaj vse, potem ko ti pa mirno zvišujejo obroke do daske, se pa noben več ne sekira, če imaš za preživetje, al ne. Fiksnega obroka pa pri teh kreditih na tako dolga obdobja menda ne dobiš. Tako, dec je peljal tavečjega na vlak via Laško. Upam, da ne bo kaj narobe. Ful me je strah te gužve in pijanščine itd...da bi se kaj naredilo. No, in zdaj me je dec klical, da ga je klical en kolega, da mu mora it nekaj pomagat avto šraufat. Ja, valjda. Eh, je vsaj mir doma. Mali spi, jaz pa lahko neomejeno tule gor visim. Me pa ma, da bi si ofnala en pir, pa prižgala en čik, čeprav ne pijem in ne kadim. Lep petkov večer!