|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
10.7.2008 13:31:34   
cofek
no, jaz ne vem kaj točno sem govorila da bom ko bom velika, vem pa da je sestrična vztrajala da bo GOSPODIČNA user posted image user posted image user posted image
sem pa mela eno obdobje v osnovni šoli da bi bila strojni inžinir (ker je to stric in mi je bilo ful všeč, ker je risal in jaz bi tudi risala in ker je bi to edini poklic ki sem ga poznala v tej smeri, sem hotla bit to), pol sem pa hotla na arhitekturo, pa mi je zmanjkala 1 točka (!!!)na sprejemnih (se mi je takrat ves svet podrl), na zdaj pa mam - no, rišem pa vseeno lahko ko mam čas user posted image

biti kralj...hm, kaj pa vem...biti pilot al pa gasilec točno veš kaj delaš, pa vsaj malo adrenalinsko je, biti kralj je pa po moje bolj tko - v pravljicah so kralji ponavadi slabi oz. zlobni (a niso?), pa večinoma sedijo in nekaj ukazujejo (no, to ni slabo user posted image )...kaj pa vem....

TiaSara saj se mi je zdelo da je septembra, pa se mi vseeno zdo ful hitro....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
10.7.2008 13:42:06   
mojca75
ja jaz sem pa govorila da bom pevka! user posted image , no pa kje sem pristala.

tko moja cimra je šla na dopust, tko da bom sedaj sama, mal več bo dela, pa tudi miru malo več user posted image

Mojsonček - veš da nisem huda, sam opozorila sem te da nauš pozabila na breskve

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
10.7.2008 13:51:26   
lenika
Jaz sem govorila da bom pevka ali učiteljica in eno od tega sem res.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
10.7.2008 15:08:27   
marsovka2
jaz sem hotla bit operna pevka in sem stari mami vsakodnevno najedala z nekimi ariami, se spomnim, enkrat je prišla na kosilo teta, vsa izmučena in prevrela - je blo poleti - jaz se pa postavim pred njo in začnem kao peti vsa navdušenauser posted image  je tako ponorela!!!!!!!!!!user posted image user posted image

no, recimo da nisem imela posluha v družini za tovrstno kariero user posted image  user posted image

kasneje sem hotela bit pilot...hmhm...nič iz tegauser posted image

za stevardeso sem se pa prijavla, pa me niso hotli, ker sem premajhnauser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.7.2008 7:32:38   
puncica
Dobro jutro punce
Tako pa smo dočakal petek še 2 petka pa gremo na dopustuser posted image . Drugače smo pa včeraj prvič šli jaz, Janja in Vid v knjižnico, sem hotla videt reakcijo malega na cel kup knjig tam in sprva je bil čist nezaupljiv ko smo iz avta stopl sem ga mogla do knjižnice nest, potem je pa tam čist noter padel sploh ni vedel s katere police naj knjige vleče res mu je bilo ful všeč, sej se mi je zdel da mu bo ampak ne tako zelo user posted image , prav zadovoljen je bil videt, pol majo pa še take kocke tam za sedet za take male in sta potem oba z Janjo sedela na kockah in brala knjigice, pa še ena mal punčka je bila tam zraven, ki je vstrajno tiščala k Vidu in mu jemala knjige on se je drl NE MOJE!!!, ona se pač ni dala pregovort ampak je pol vidla da iz te moke ne bo kruha in šla po drugo knjigo.

Tako smo izbral kup knjig in jih prinesli domov, s tem da je Janja morala vse knjige poskenirat (tist ko dela knjižničarka da ve katere knjige si vzel), pa vzela mavrične vile al neki, kjer je ful mal slik ampak se je zapičla v to knjigo, tamali pa valda knjigo KMETIJA in je pol ko je skenirala se že kr drl METIJA METIJA METIJA in že skor jokal user posted image user posted image

Tako da projekt knjižnica je uspel in bomo šli še kdaj. A ve že kej obiskujete knjižnico z vašimi malčki. Jaz vem da sem pri janji začela takle cajt in se mi ne zdi nič prezgodaj, otroc se navadijo na odnos do knjig in da lahko noter kaj zelo zanimivega prebereš, bogatijo besedni zaklad, pa še pocen prideš do njih skratka men se zdi tisti ki je izumil knjižnico car. user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2008 7:34:06 >

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.7.2008 8:29:50   
mojca75
Knjižnica - mi smo že hodili oz sva jaz in ati hodila po knjige za Mojco, potem smo za rojstni dan dobili ful knjig pa moja sodelavka ki ima odrasle otroke mi je prinesla en kup knjig tko da imamo pravo malo knjižnico doma.
Se mi zdi pa knjižnica fantastična zadeva sploh glede na to kolk drage so knjige!
Naši mojci itak ogromno beremo, knjige obožuje in če bi morala vse knjige kupit, ne vem no.... bi bankrotirala. Pa vseeno sem mnenja da je v knjige pametno vlagat.
Tudi midva jih imava precej.

Midve sva danes malo zaspali, no nič kritičnega, ampak pol nama je pa tiste pol urce manjkalo pri mečkanju. naš ati samo še danes dela, potem je pa do konca avgusta fraj. Blagor šolnikoooom!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.7.2008 8:30:17   
lenika
Mi še ne hodimo v knjižnico, moram pa priznat, da imamo doma pravo malo knjižnico. Od mojih kmjig, ko sem bila majhna, do moževih, do tistih, ki sem jih kupovala za šolske otroke, še preden sem imela Matica, do teh, ki smo jih že kupili Maticu.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.7.2008 8:31:44   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Blagor šolnikoooom!

user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.7.2008 8:36:53   
MarijaPo
Tudi jaz se ne spomnim kaj sem hotela biti, najbrz princeska. Od drugega razreda osnovne sole naprej pa matematik in zgleda se je to res vame naselilo, ceprav v resnici nisem dober matematik. Vazno, da je cilj izpolnjen. :)

Knjiznica - mi obcasno gremo z Evo v knjiznico in ji je ful vsec, ker je tam vedno polno enih otrok in potem skupaj zurajo. Katero knjigico si bomo sposodili je vedno problem, ker ona bi imela vse knjigice in pol ji je treba dopovedovat, da ne bomo vzeli vseh 10.000 knjigic, ki jih tam imajo.

Dilema o nadomestni materi
Vceraj je bil na obisku prijatelj, ki bo jeseni dobil otroka, ki ga bo naredila nadomestna mama. Smo se malo menili o tem in smo prisli do dileme, o kateri smo imeli deljena mnenja.
Predstavljajte si, da ste nadomestna mati, kaj bi rajsi izbrale - da bi nekomu naredile otroka iz svojega jajca, ali iz doniranega? Igor je trdil, da bi bilo njemu vseeno ali je jajce njegovo ali ne, ce bi bil ta nadomestna mati, meni pa se je zdelo, da bi valda rajsi naredila otroka s tujim jajcem, ker bi se pac manj navezala nanj in bi ga ob porodu lazje oddala. Potem pa je Igor rekel, da je to trapasto, ker kako pa sem potem lahko stalisca, da bi donirala jajce (meni se zdi fino donirat jajce, ker s tem zasejes vec svojih genov, tega sicer se nisem naredila, ker imam zadost rodilnih problemov ze itak, da bi se sla se dodatno hormonsko matrat). No, potem res vec nisem vedela zakaj bi bilo to lazje, ampak najbrz bi vseeno bilo.
Kaj ve menite o tem?
Aja, samo se to, ne komentirat, da tega itak ne bi mogle narest, ker tukaj gre za hipoteticni primer (stila predstavljajmo si, da... in ne, ali bi jaz bila nadomestna mati).

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.7.2008 8:41:33   
lenika
Ja Marija, potem pa ne bom komentirala, ker nimam kaj povedat. Mislim pa, da bi se na otroka, ki ga bi nosila 9 mesecev v vsakem primeru navezala, pa če bi bilo moje jajce ali ne.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.7.2008 8:42:12   
mojca75
Moje knjige (bilo jih je tudi veliko) sta moja starša spravila v klet, pa so jih "napadle" podgane, ki so enkrat prišle v klet, tako da je malo ostalo, in mi jih je zelo škoda. Moževe so pri nnjemu doma, kjer prav pridejo, saj ima tudi 2 nečaka.
Knjige so zakon.

Lenika, kar smej se user posted image  user posted image  jaz se bom pa 1.9 user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.7.2008 8:47:06   
mojca75
hm, Marija - zanimiva dilema - če bi bila nadomestna mama bi najbrž lažje samo svoja rodila posodila kot še svoje gene, ker če bi dala še svoje gene pol bi se precej težje poslovila od otroka oz bi me najbrž cel življenje žrlo, če pa bi samo "inkubator" "rentala" pa dejansko ne bi bilo nič mojega.

ne vem no, dilema s širjenjem genov - se mi zdi da če so moji geni nekje da sem pol za njih odgovorna - tko da očitno tudi za donorko jajc nisem dobra. Po drugi strani pa vem da bi če bi lahko z veseljem pomagala kakemu paru da bi prišel do otroka (če bi npr dala eno svoje jajce). Tako da se tukaj obe moji teoriji tepeta - ZAPLETENO!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.7.2008 8:47:38   
lenika

Lenika, kar smej se user posted image  user posted image  jaz se bom pa 1.9 user posted image

user posted image user posted image
A ti greš takrat na dopust?

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.7.2008 8:52:52   
mojca75

ne lahko pa grem, šolniki pa ne morete user posted image  user posted image  user posted image

Sej ne bom več zlobna, sej ne zameriš, ane!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.7.2008 9:00:03   
lenika

ne lahko pa grem, šolniki pa ne morete user posted image  user posted image  user posted image

Sej ne bom več zlobna, sej ne zameriš, ane!

Saj sedaj si lahko, me nič ne prizadane, ker se mi je dopust šele pričel. Te pa prosim, da konec avgusta svoje mnenje zadržiš zase.user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 9:21:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.7.2008 9:25:59   
lenika
user posted image  Matic.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.7.2008 9:27:51   
TiaSara
Marija, ti pa prav popestriš tole temo s svojimi dilemami! Jaz tudi mislim, da bi bilo lažje, če bi šlo za tuje jajce - saj na otročka se navežeš v vsakem primeru ampak dejansko ni v tem primeru nič tvojega zraven (razen "inkubatorja"). Drugače pa sem trenutno v stanju, ko absolutno ne bi šla nikomur za "inkubator", ker imam že tele svoje nosečnosti poln k... Ko se spomnim, kako mi je bilo prvič vse super in lepo... Moj pa že kar nekaj o tretjem govori, jaz imam pa že te nosečnosti čist dosti. Veste, smo imele super termin takrat v 2006. Maj je odličen čas za rodit. Tile poletni meseci pa ubijajo. In september je morda blizu časovno ampak je še celo poletje vmes (prvič v življenju si želim, da ne bi imeli lepega poletja).

Mojsonček - a ti kaj lažje prenašaš nosečnost?

Knjižnica - mi hodimo že kakšno leto. Imamo super knjižnico, kjer imajo knjigice za najmlajše v majhnem vlakcu in jih lahko sami zbirajo. Doma pa žal nimamo toliko knjig - naše domače sta že starejši sestri odnesli za svoje otroke, pa tudi prostora nimamo prav veliko. Knjižnica je zakon!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.7.2008 9:30:40   
TiaSara
Auroraa- super za Matica, pa tudi user posted image Zarja za pleničke. 

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.7.2008 9:31:36   
puncica
nadomestna mati mah kaj pa vem, verjetno se v obeh primerih navežeš na otroka se mi pa zdi da bi raje bila inkubator, da vsadijo tuje jajčece vame, kot pa da bi dala svoje, se mi zdi da bi potem otroka sprejela kot nečaka al pa kej podobnega, no lažje bi se ločila od njega.

Ampak tole z darovanjem jajčnih celic se meni zdi super in če ne bi tako zelo bolelo (po moje), ko ti jih jemljejo in šopajo z umetnimi hormonim, pa ful je dolg postopek (sem se mal izobraževala) bi se verjetno tudi jaz odločila za darovano jajčece, kaj veš mogoče pa bom to tudi kdaj storila če že moje krvi ne marajo user posted image ampak takrat ko bomo z domačo reprodukcijo končali prej sigurno ne, se mi kr milo stori ko vidim kolk punc se matra in čakajo v vrsti za jajčne celice. Mogoče greva pa z mojim skupaj user posted image

user posted image user posted image auroraa glavno da ste doma in super to da že kakate in lulate ampak mi pa smo projekt kakanje lulanje prestavl za nedoločen čas, pač ni to to kar bi moralo biti user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 11.7.2008 9:32:09 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.7.2008 10:05:10   
cofek
uf, marija tele tvoje dileme user posted image user posted image user posted image ! ti daš res za mislit in moram povedat da tistima dvema možganskima celicama, ki sta mi ostali od nosečnosti in anastezije prav paše malo rekreacije user posted image . (sem včeraj urejala fotoknjigo za Ažbeta - še od rojstva do 1.leta - in sem bila po treh urah prav zmatrana, kot po kaki hudi kontrolki iz matematike al pa fizike user posted image user posted image user posted image )
No tkole mislim - občudujem dekleta, ki se odločijo da bodo nadomestne matere to je res nekaj tolk nesebičnega da se ne da povedat - mislim da sama tega ne bi zmogla, tko da sploh ni dileme - ne bi bila nadomestna mati s svojim niti tujim jajčecem (z zadnjim mogoče malce lažja, pa vseeno zelo težko).

knjižnica - mam že ene par mesecev projekt da vpišem Ažbeta v knjižnico vendar kar naprej odlašam, ker mislim da ga moram najprej preselit v ta kraj (Ažbe ma namreč stalni naslov tam kot njegov oči), to je pa že drugi projekt, ker ga moramo najprej peljat k fotografu, da bomo takoj ko mu uničijo osebno dali delat novo.
drugače pa vsaj vsak večer preberemo knjigico in jih mamo kar ene par; sem pa delala inventuro doma in sem našla same take partizanske (Dražgoška bitka, Ko so padala zakrila sonce,...user posted image user posted image user posted image ), ker je sestra odnesla že vse bolj kot ne zanimive (Gal v galeriji,...).

TiaSara
ja tele očetje so se kar malo preveč vživeli v svojo vlogouser posted image - tudi U fantazira še o enem, sam glede na to da mi CR ne uide bom močno premislila a bi se podala v to avanturo al ne, pa tud glede na to da sem kar preveč obremenjena da ne bi Ažbeta preveč obremenila oz. zapostavila mislim da bom še zelo premislila. 

auroraa super ste tole izpeljali in bravo Zarja za odvajanje!!! jaz mislim da nam letos ne bo ratalo, ker ni glih zainteresiran user posted image - včeraj se je 5 min po tistem ko sva bila na stranišču polulal v hlačke (čeprav se je na stranišču ful napenjal). no, pa naslednje leto....

aha, moram it se je princesa končno zbudila. Neža je res prava zaspankauser posted image
lp,t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.7.2008 10:23:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

(Ažbe ma namreč stalni naslov tam kot njegov oči),

Kako pa to, da imata drugi naslov?

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.7.2008 11:50:26   
mojsoncek
oj... uau ste pridne... res se je v zadnjih dneh razzivela nasa tema in prav je tako... se vidi, da je cez poletje povsod malo bolj na izi.

auroraa, sem vesela, da sta ze doma in da Matic lepo napreduje! In seveda tudi vse pohvale Zarji za odvajanje. No vidis, pa le ni bilo tako hudo, kot je izgledalo na zacetku user posted image

Tia Sara - jaz tudi tole drugo nosecnost veliko tezje prenasam kot prvo. V prvo sem do zadnjega vsa naspidirana letala okrog, rihtala stvari za hiso in podobno. Tokrat pa mi je muka nos pomolit iz hise user posted image . Prvic: je cisto prevec vroce za biti nosec (se strinjam, da so spomladanski meseci pravi cas za it rodit); drugic: ni casa za pocitek kadar ti pase, ker ze ena zvirca neprestano teka okrog tebe; tretjic: hm, nobenega casa nimam zase... mogoce sem pa samo izgubila smisel za organizacijo user posted image

knjiznica - vem, da je nas Anze prikrajsan za vse tiste knjigice na policah, ampak se mi zdi, da bi me tam lahko zaposlili za cistilko, ce bi ga pripeljala tja. No, mogoce pa se motim in bi me presenetil, kar se pa tudi nemalokrat zgodi. No, verjetno je "problem" bolj v moji glavi, ker se mi v tem stanju ne lusta se s tem ukvarjat. Tako da bomo verjetno glih se malo pocakali. Imamo pa doma veliko knjigic, ampak jih ponavadi beremo samo pred spanjem ali pa cez vikend ob sesih zjutraj v najini postelji user posted image . Ima nas mali moz veliko prevec dela z drugimi stvarmi, ki niso tako staticne.

nadomestna mama - ne vem, ce bi bila sposobna dati otroka po rojstvu od sebe, pa naj bodo jajceca moja ali pa ne. Dilema svoja - tuja, hm tezko recem ampak se nagibam k tujim.

Se kaj... ma ne vem, ne morem razmisljat, ker mi je cisto prevroce...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.7.2008 13:36:14   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: cofek

(Ažbe ma namreč stalni naslov tam kot njegov oči),

Kako pa to, da imata drugi naslov?

ker imava stalni naslov v različnih občinah in ker smo šli po načelu katera občina da večji denarni prispevek za novega občana smo Ažbeta prijavili tamuser posted image ; no, Neže letos nismo mogli, ker so sprejeli en nov odlok da je otrok prijavljen tam kot mama in tko je Neža ostala brez denarja user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.7.2008 7:33:12   
puncica
Dobro jutro punce
Upam da niste premrazle v tem mrazu danesuser posted image sicer nam pa nikol ni prav a ne. Tako pa smo tudi pri nas uspeli našga tamalga ustrižt zdaj mu vsaj vroče več ne bo ampak men je pa zdej tako grozno, se mi zdi da je bil prej boljš ko je imel mal več las, mah kaj pa vem kompliciram, je pa važno da mu ne bo več tako vroče. V Celju sta spet uživala in midva tudi.

Uh ne morem verjet med vsemi temi oblaki se je zdejle sonce pokazal in je prav čudno kontrastno vse skupaj.

Sem pa včeraj srečala enga kolega no bol znanca iz otroških let, smo skupaj v OŠ kar ene 3-4 leta skup hodil na morje tako družinsko (moja družina in njegova družina) in ta družina je imela dva fanta-brata, pri nas sem bla pa jaz pa brat, pa ponavad še sestrična in se ful spomnem ko smo enkrat tako ležal v postelji in smo se šli kdo je v koga zaljubljen (stari smo bili tam okol 11-14 let) in pol valda dej povej črko pa kakšna je ta oseba vizualno, barva oči, barva in dolžina las, pa na katero črko se mu začne ime in bol ko smo se to pogovarjal bol je blo men jasno da je tale fantek zaljubljen vameuser posted image user posted image , ampak potem ko je že vse povedal dolžino las, barvo oči, pa na katero črko se začne ime in priimek, sem utihnla in igrice je blo konec, vem pa da mi je bilo ful šit in nerodno, mi pa nikol ni direkt povedal da sem mu bila všeč, no takrat je men šel grozno na živce sem bla zatrapana v njegovga brata ki me pa petposto ni šmirglal, valda je bil star tam okol 16-17, jaz pa tam 12-13user posted image , smrklja, najbolj smešno pa je bilo ko sta se z bratom pred mano neki spričkala in mu je rekel naj utihne, če ne mu bo pred ljubico kopalke dol potegniluser posted image user posted image in zdej ne vem komu je blo takrat bol nerodno men al njemu. No skratka tegale fanta, no zdej je že kr moški user posted image sem srečala včeraj v trgovini mene je on takoj spoznal, jaz pa njega šele čez neki trenutkov, pa še to se nisem mogla spomnt takoj kako mu je ime, sem pol še kako uro gruntala in bla je zraven njegova punca/žena ki ji je zanimivo ime Janja (tako kot moji hčeriuser posted image ) in valda jaz takoj če imata kej otrok in ona men, da se trudijo ampak ne gre vse tako gladko, in jaz pol njima da bo že, da enkrat bo že ratal, mah sploh nisem vedla kaj naj rečem. Kaj bi ve v takem primeru odgovorile, sem pol še cel dan premlevala kako sem tako glupo odgovorila in sploh kaj rečt ko ti en pove da pa otroka ni in ni in ko vidiš kako mu je hudo, ko poveš da imaš pa sam dva user posted image

A ja kaj me zanima a imaste na tavelikih posteljah un nepremočljiv nadvložek, jaz sem ga glih včeraj enga kupila in upam da bo dober glede na to da je svinsko drag je pa od racmana se mi zdi.

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.7.2008 7:34:49 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?