MarijaPo
|
Tudi jaz se ne spomnim kaj sem hotela biti, najbrz princeska. Od drugega razreda osnovne sole naprej pa matematik in zgleda se je to res vame naselilo, ceprav v resnici nisem dober matematik. Vazno, da je cilj izpolnjen. :) Knjiznica - mi obcasno gremo z Evo v knjiznico in ji je ful vsec, ker je tam vedno polno enih otrok in potem skupaj zurajo. Katero knjigico si bomo sposodili je vedno problem, ker ona bi imela vse knjigice in pol ji je treba dopovedovat, da ne bomo vzeli vseh 10.000 knjigic, ki jih tam imajo. Dilema o nadomestni materi Vceraj je bil na obisku prijatelj, ki bo jeseni dobil otroka, ki ga bo naredila nadomestna mama. Smo se malo menili o tem in smo prisli do dileme, o kateri smo imeli deljena mnenja. Predstavljajte si, da ste nadomestna mati, kaj bi rajsi izbrale - da bi nekomu naredile otroka iz svojega jajca, ali iz doniranega? Igor je trdil, da bi bilo njemu vseeno ali je jajce njegovo ali ne, ce bi bil ta nadomestna mati, meni pa se je zdelo, da bi valda rajsi naredila otroka s tujim jajcem, ker bi se pac manj navezala nanj in bi ga ob porodu lazje oddala. Potem pa je Igor rekel, da je to trapasto, ker kako pa sem potem lahko stalisca, da bi donirala jajce (meni se zdi fino donirat jajce, ker s tem zasejes vec svojih genov, tega sicer se nisem naredila, ker imam zadost rodilnih problemov ze itak, da bi se sla se dodatno hormonsko matrat). No, potem res vec nisem vedela zakaj bi bilo to lazje, ampak najbrz bi vseeno bilo. Kaj ve menite o tem? Aja, samo se to, ne komentirat, da tega itak ne bi mogle narest, ker tukaj gre za hipoteticni primer (stila predstavljajmo si, da... in ne, ali bi jaz bila nadomestna mati). Uzivajte! Marija
|