puncica
|
Tako sem čakala da bo katera kaj napisala ker monologe ne bom več pisala, pa bi lahko nakladala in nakladala pa ne, me boste mel poln kufer. No tako laufala sem in ja cofek vsakič ko grem laufat me je strah da bo kaka žival skočla name, pa al bo to jazbec al zajc al veverca al srna al žaba al močerad al pa bohnedi medvedka, zdej 2 mesca sem hotila v gozd brez mobitela sama, doma sem pač vsakič povedala mojmu L da če me v 45 min ni, naj me pride iskat, ker se mi je sigurno kaj zgodilo ampak včeraj sem pa vseeno vzela telefon s sabo, ker mam pol kr eno paranojo, pa da me duhovi lovijo, pa da me vse živali gledajo in bo en ris stal tako na skali gor in ko bom mim priletela skočil name tako kot levinja al pa tiger , in si predstavljam če me medvedka zapazi, da bi splezala na drevo in pol gruntam a medvedi znajo plezat al pa srnjak napadel da bom letela kolk se bo dal skratka pol se hočem zamotit in premišljujem čist neki tretjega, npr. kako ima tale tip ki me je zmešal lepe oči in je tako šarmantno siv, pol si spet rečem ne to ne smem razmišljat, pa pol presklopim na kaj kej mojsonček počne zdejle z anžetom, pa premlevam odgovore majčic pa lenike, ki me je čist skritizirala da sem naredila narobe to s svakom in si mislim mah sej mi nič noče, sej me ma rada , pa marija, kako fajn vse opiše, pa da se vedno tako dolgo izogiba odgovorom, da moraš kaj tud po 34× vprašat, potem pa tako slikovito opiše (matematičnega odgovora žal nisem zastopla, pa nisem tak butl za matematiko) pa auroraaa ki jo še vedno nisem pogruntala , pa kako Barbs lovi svojga Aleksa tam za kolpo, da ne bi slučajn noter skočo, pol mi spet misli preskočjo na lišaje ki jih ima zadn cajt naš tamal po trebuhu pa pojma nimam kaj je to????, se pojavjo in izginejo, pa najnovejša kaj hudiča naj kupim mojmu za RD, ne bi neki materialnega pač pa neki tako praktičnega in zanimivga in romantičnega pa še nisem pogruntala, sem misla da bi mu končno striptiz plesala pa ne ni možnosti otroc pa to, pa nekak se ne spravim skup, pa še musko nimam kam vštekat, ker je sam na računalniku, v otroški sobi pa tega ne morem izvajat, pol gruntam da bi šla na kako romantično kopel, pa je tu mač vroče zunaj, to paše pozimi, pa bi mu plačala vožnjo s helikopterjem, pa je to spet verjetno blazno drago, pa sploh ne vem kje al pa avionom, pa da bi tud on mal peljal, ker je frik na pilotstvo (bi bil pilot če bi lahko izbiral pa žal ni bilo možno), mah ne vem kr ne najdem tisto pravo. Skratka iz laufanja sem prišla na RD, tako da povzamem, tudi jaz se bojim tehle medvedov ampak dokler srečujem le močerade, žabe, srnice, veverice, zajce, jazbeca in gobe se ne bojim, upam samo da so risi pa medvedi in zadnič sem spraševala mojga če mamo lahko v našem gozdu divje prašiče daleč daleč daleč stran. Evo spet nakladam, nč grem jest naprej Uživajte
|