|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
8.7.2008 9:39:40   
mojsoncek
Oj! Nase hise se tudi se drzi streha, je bilo pa kar divje vceraj ja...

Evo mene, danes spet doma. Kadar grem v pisarno sploh nic ne naredim, ker vsi hodijo okrog mene in bi cvekali ali pa me vabijo na kafe. In potem naj clovek dela user posted image . Saj do neke mere mi ze pase, ampak kar je prevec je pa prevec.

Ja marija, ti pa res nimam srece. Upam, da se hitro pocajtas!

mojca, kaj ce bi ti zaupala recepturo za tole svojo marmeladico. Slisi se njami, pa se Anze je velik marmeladojedec.

Muca copatarica, je tudi pri nas zakon. Ampak pali bolj ko ne samo za copate in cevlje. Za igrace bi rabili pa se kaksno Mucu igracarico user posted image .

Nalepke so pri nas "in" ze ene pol leta in se sploh ne spomnim vec kako se je vse skupaj zacelo. Vem samo to, da je bilo na zacetku LEPA, LEPA, LEPA... pa smo ga sprasevali kaj je lepo, kdo je lep? In nas je seveda samo cukasto gledal kaj hudica ga zdej sprasujemo, ce pa bi rad imel samo nalepko. No, potem je iz LEPA pocasi pocasi postala ALEPKA. Mu je pa se vedno najbolj pri srcu tista "nalepka" od pakunge robckov za rito user posted image

Drugace pa ima itak vse igrace na broju in ne sme nic manjkati. Vse takoj pogresa. Mu je pa trenutno najbolj vsec to, da enega svojih pliskotov nosi s sabo okrog in mu vse pokaze in razlozi. Ali pa ga celo prime za roko in ga potem vlece za sabo in se "pretvarja", da se drzita za rokico in se skupaj sprehajata in ogledujeta.

Sosedje tudi danes, kjub nalivom (trenutno se je ful uscalo), ne odnehajo. Zalivajo plosco... hmmmmmm

no, zdej pa grem delat, ker moram do vecera prevesti en speh

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
8.7.2008 9:47:54   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Sosedje tudi danes, kjub nalivom (trenutno se je ful uscalo), ne odnehajo. Zalivajo plosco... hmmmmmm

Uh tile vaši sosedi so pa zagnani user posted image user posted image user posted image

Mater me je strah, kako je tavečja prenesla zobarja, pa če ji je kej delala, pa vem da me ne sme bit strah in to ne smem kazat, ampak me kr spreleteva, sploh si nočem poklical L.user posted image user posted image Vem kako sem sama v otroštvu zasovražila zobarja in se branila na vse pretege da mi ne bi bilo treba it in te traume doživljam še danes zato pa upam da bo bolečno pri zobarju skusila čim bol pozno.

Nalepke, ja so in ampak kaj ko vse polimata od hladilnka do njunih stolov, do igračk, do knjig, do postle, do.... skratka vse mamo poliman in pol je ati čist rdeč ko tiste nalepke povsod gledauser posted image user posted image

Ja pa nove leče imam (nova dioptrija) juhu, zdej pa spet čisto vidim user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.7.2008 9:48:26 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
8.7.2008 10:04:52   
marsovka2
dobro dopoldneuser posted image

pr nas plajha, plajha, se je pa vsaj fajn ohladilo v stanovanjuuser posted image  včeraj je padala kar velika toča, potem okoli devetih, ko sem dajala otroka spat, je blo pa tako hecno, ful je ratalo svetlo kot podnevi, kljub zastrtim roletam se je tdelo, da gremo spat opoldneuser posted image

tamala spet kolca, to mi je res nadležno, ful se pogovarja, kar je super, samo kaj, ko potem začne na vso silo kolcat in to potem trajaaaaa
aja pa včeraj je odkrila rokice user posted image in sedaj je tolk prisrčna, ko jih sklene pred obrazom in potem totalno zaškili in poskuša tiso reč nekak prin est v usta, pa ji koordinacija nagajauser posted image

hja, jest tut nisem za Eroico. Tipi mi ne zgledajo nič posebnega, ta zvrst glasbe me pa tudi ne gane, ne vem, zakaj je treba čist okej komade predelat, tako da sem tako kot cofek mojci fovš le zaradi IZHODAuser posted image user posted image

puncica, jaz bi tudi pobesnela, če bi mojga kdo fizično kaznoval. lahko mu lepo pove, da se tako ne dela, to ja, ne morem pa rečt, da se ne bi sekirala, ker se to še ni zgodilo. mislim, da bi me kar prizadelo, sploh, če bi mali tulil (ja, vem, pa čeprav si je zaslužil, recimo)

morm jet, je jokec

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
8.7.2008 10:10:54   
MarijaPo
mojca - ni res, ni res. Moja sestra je imela pacientko, ki ji primotreni 3 dni niso prijeli, kolikor sem razumela sestro, je slo za delno rezistenco.
Uroloski caj je sicer izjemno ogaben, ga vseeno pijem (cim so muke, je vse sprejemljivo, pa se fino je zasmrdet celo pisarno s tem cajem), brusnice imam tudi pri sebi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
8.7.2008 10:33:10   
mojsoncek
Uh tile vaši sosedi so pa zagnani

ja so ja, ampak res ne vem kaj bodo imeli od tega. Pri vseh teh nalivih jim bo samo spralo ves beton user posted image . Ne vem no (res da nisem gradbinc), ampak jaz v dezju - sploh pa ne tako mocnem - sigurno ne bi betonirala.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
8.7.2008 12:29:36   
mojca75
mojca - ni res, ni res.

ja, no, hm... meni vedno super prime. Škoda da tebi ni takoj pomagalo. To sem v bistvuu mislila. user posted image
Upam da sedaj že je. Ma s telimi antibiotiki je itak en jajc. fajn je če uporabljamo take specializirane, ampak pol k pa ne primejo,... je pišemo generaliste.
OK, iščejo, jaz nisem dohtar, še farmacevt ne.... me pa te stvari zanimajo. Zakaj že nisem šla medicicine študirat,.... user posted image  user posted image  ker nisem zadost pametna user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 12:43:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.7.2008 12:46:11   
lenika
Ojoj Aurorra držita se in upam, da bosta čim prej doma in dan bo vse v redu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
8.7.2008 12:46:41   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

midva z Maticem greva danes v bolnico. izvidi urina niso ok. baje ima neke bakterije na vodi, pa ker imam jaz prirojeno napako ledvic, ga za to še bolj gledajo. tako, da imava jutri zjutraj UZ ledvičk, potem bojo pa vidli kako naprej ukrepati. možna je tudi eno-tedenska terapija z antibiotiki, kar pomeni, da bova spet oba v bolnici user posted image user posted image user posted image

joj, kolk sem sita teh bolnic in nenehnega preverjanja...

no, pa bo šel teden okol.... M pa nazaj v službo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image . Auroraa, drzi se. Drzim pesti za najboljso opcijo!

Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 12:49:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2485
8.7.2008 12:57:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

kr na jok mi gre..... user posted image

Saj bo vse v redu, boš videla. Je pa vseeno bolje, da gresta za vsak slučaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2486
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 13:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
8.7.2008 13:04:30   
mojca75
Auroraa - user posted image  vse bo dobro.
Kar se pa moža tiče, mogoče se lahko zmeni v službi da te dni ko vaju ni doma hodi delat pa bo potem doma, ko bosta tudi vidva, če ima to možnost (tako delo) in če je ferma tolk fleksibilna.  
Razen če je zaradi Zarje bolje da je doma.

Vse bo dobro, vem! ampak tko k je že lenika napisala, bolje da zdej pogledajo vse, pa da je vse OK in boš mirna, kot pa da se pol kaj odkrije. Vem pa da ti je zoprno.
Majčice bomo mislile nate.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
8.7.2008 13:10:31   
lenika
Saj bo hitro minilo. Zarja je pa tudi že velika punca in boš videla, da ne bo nobenega problema.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
8.7.2008 14:48:59   
cofek
evo, še ena z uroinfektomuser posted image ...ampak jaz bom še malo počakala, mogoče pa samo mine, ker antibiotike, ki so za te stvari (primotren, ciprobay,..) ne smem jemat in hkrati dojit, pa tud amoksiklav ni najboljš zaradi črevesne flore pa tega, tko da srčno upam, da se stvari poštimajo same od sebe, ker ni tko tipično (ne hodim vsake 5 min na stranišče, sam ko končam me malo boli in se mi zdi da mam spet poln mehur) in se mi je že parkart kar samo uredilo. tele brusnice si pa bom nabavla (sem mislila že včeraj pa mi je padlo iz glave), pa ponoči sem si mogla namontirat Vagisan (ker Canestena nisem mela), ja čist sem se prehladila in to samo zato, ker sem bosa hodila po stanovanju user posted image .

auroraa user posted image saj bo boš vidla, bojo Matica poštimal 1, 2, 3. Včasih mamice naredimo malce panike, ko stvar sploh ni tolk huda - ravno danes sem šla na kontrolo z Nežo, ker sem pred 10 dnevi opazila na glavi eno črno pikico in pol čez en teden sem najdla še eno in sem prejšnji torek šla k P na pregled in je rekel da naj pridem danes na kontrolo, da se mu zdi kot da je en tujek user posted image , če pa ne bo zginlo bova šle k dermatologu. In čez vikend sem ji spraskala stvar ven in je blo (prej sem ji praskala in ni šlo nič stran). Naj ti pa ne povem kakšne misli so mi rojile po glavi - tudi meligni melanom je bil vmes...
Drži se, pa brez panike! Zarja bo pa tudi OK, brez skrbi!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
9.7.2008 7:37:56   
puncica
Dobro jutro punce
aurora drži, se, vse bo vredu boš vidla, držim pesti zate in za malega Matica

No pri nas nič novega razen da sem včeraj mogla (zarad zobozdravnika, ker se mi zdi da bo vedno težje) kupit Janji eno tako mini punčko ki je zdaj kao hčerka od barbike ki jo imauser posted image ampak tud Vid ni smel ostat praznh rok in je dobil tak mali železen avtomobilček ki se ga je tako razveselil in ga celo popoldne nosil okol, res si nisem misla da bo tako vesel, kr učke so se mu posvetleuser posted image

Ja sej nimam nič konkretnega za pisat. Uživajte.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
9.7.2008 8:35:48   
MarijaPo
aurora - skrajno zoprno tole z bolnico. Dobra stran je ta, da mu bo naše zdravstvo pomagalo in bo potem cisto zdrav. Si pa predstavljam, kako ti mora biti mucno, se posebi, ker mala Zarja ne razume zakaj morata pa zdaj z Maticem brez nje v bolnico. Nasi bi se cist strgalo, ker je v nekem takem obdobju, ko mora bit stalno mamica v blizini. Vzemi si kaksen dober roman (kar koli od Passilline ti bo najbrz vsec) in probaj nekako prebrodit cas v bolnici. Drzim ti pesti, ni fer, da se taki simpaticni druzinici dogajajo bolnice.

mojca - po moje ni razlog v pameti, ampak v tem, da si se tisto jutro, ko si morala oddat prijavo za faks, pac napisala biologijo in ne medicino. Sicer pa se mi zdi, da je to pogost pojav, moja mama tudi stalno tarna, da bi bilo bolje, ce bi sla na medicino. Veselis pa se lahko tega, da bo mogoce potem Mojca sla na medicino (kot je moja sestra sla).

Turbo maximus
Pred casom sem si kupila napihljivo posteljo, ker je to najboljsi priblizek vodne postelje, na kateri edini lahko s svojo kripl hrbtenico spim. No, zal je zacel tako silno puscat, da se vsako jutro zbudim na latoflexu, ki je pod njim in imam privlacen vzorec tistih letvic na riti ali boku.
Zato sem si vceraj iz Ljubljanskega stanovanja pripeljala tanek latex jogi iz IKEAe, ki sem ga imela za na balkon in ga dala na turbo maximus. Vseskupaj je zdaj tako visoko, da skoraj rabim palico, da izvedem skok s palico na posteljo. Ker je bil tisti jogi malo sirsi in daljsi od turbo maximusa, je zacel ponoci hinavsko lezt dol in na parih kriticnih trenutkih sem skoraj padla po tleh.
Vse kaze, da je nakup se ene vodne postelje neogiben in drag :(.

Uzivajte.

Marija

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
9.7.2008 8:51:24   
lenika
MarijaPo, pa nima ta turbo maximus garancije?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
9.7.2008 8:58:46   
marsovka2
auroraa, sranje! Morda bosta pa le bolj hitro opravila! Držim pesti, da se vse fajn izide (kar se itek bo, ker ni drugeuser posted image )

puncica, ti ki si bolj Insider na ringaraji...a se sploh da kako priti do začetkov naših pogovorov, torej do stare teme, ki se je vlekla še na "dojenček"???? Vem, da ste to že enkrat premlevale, pa ne vem, kje bi iskala ali koga vprašala...No, pa hvala.

Tolk zdej, čao

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
9.7.2008 9:10:25   
žmož
Dobro jutro
Evo nas iz dopusta. Prehitro je minilo, je pa bilo lepo, vreme super - še prevroče, otroci kar pridni (če odštejem to, da so hoteli biti non stop v vodi), edini moteči faktor je bil ta, da je user posted image  takoj, ko smo prišli v apartma začel boleti zob. Potem se je vse skupaj razširilo, začelo je še grlo, pa glava, uho... v glavnem bil je 3x pri zobozdravniku (kar na Hrvaškem), 8 od 10 dni pa je več ali manj prespal. Sem bila skoraj kot mati samohranilka. Ma je bilo vseeno lepo, ker so bili mulčki pridni, od petka do ponedeljka pa smo dobili še enega fantička (za družbo tavečjemu), ki mu je mamica na koncu rizične nosečnosti. Preležala je skoraj celo nosečnost, pa da ima fantič vsaj nekaj dni počitnic, smo ga vzeli malo z sabo.
Počasi bo treba preklopit na delovni tempo, pa se mi kar ne da. Najprej moram bajto spravit v red, upam pa, da nam še kak fraj dan ostane.
Auroraa kar pogumno, vse se bo uredilo. Tudi Zarja bo kmalu spoznala, da je zanimivo imeti bratca in da ni več ona edini center pozornosti. včasih mi starši preveč zakompliciramo stvari, ko jim nekaj na dolgo in široko hočemo povedati. Bolšje je, da smo bolj konkretni in takoj preidemo k dejstvu - vsaj jaz sem to spoznala, ko smo dobili še drugega otroka. Ona je zdaj že velika punca in kmalu bo tudi ponosna starejša sestrica, boš videla.
Pozdravček, grem kofetkat.

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
9.7.2008 9:16:48   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: marsovka2

puncica, ti ki si bolj Insider na ringaraji...a se sploh da kako priti do začetkov naših pogovorov, torej do stare teme, ki se je vlekla še na "dojenček"???? Vem, da ste to že enkrat premlevale, pa ne vem, kje bi iskala ali koga vprašala...No, pa hvala.

Tolk zdej, čao

ne po moje ne, ker so teme tle gor na tem forumu od aprila 2008, mi smo pa novo temo štartale julija 2007, ostale so pa očitno pobrisane (čveki se žal brišejo) najbolje da vprašaš na forum o portalu, pa ti tam iz prve roke povedo.

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
9.7.2008 9:35:46   
mojsoncek
morgen... jaz sem imela danes spet spalni maraton user posted image

v bistvu sem se v fazi prebujanja, zato bom samo marsovki "odgovorila". Ekola marsovka, nekaj zate... saj si iskala tole, a ne... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=947607

Zdej pa pocasi mahnem proti knjiznici, ker se ni prevroce! Vec pa kasneje...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
9.7.2008 10:16:56   
mojca75
jooooj Mojsonček, ja kolk sem se pa nasmejala, k sem malo malo tole prebirala!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
9.7.2008 11:03:27   
mojsoncek
evo me nazaj... prav prijetno je zunaj... soncek je, ampak je kljub temu se kar prijetno sveze... itak pa da sem zavila se v pekarno in ne samo v knjiznico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

jooooj Mojsonček, ja kolk sem se pa nasmejala, k sem malo malo tole prebirala!

user posted image

a ne, da je prav svetovno...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 9.7.2008 11:04:44 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
9.7.2008 11:51:51   
puncica
jah no men pa zdej totalno ni jasno kako jaz tegale nisem našla, ker sem res vse preiskala user posted image mah ok sej ni važno, se opravičujem marsovka za zavajanje in za napačne informacije, mater se zdej počutim glupouser posted image .

< Sporočilo je popravil puncica -- 9.7.2008 11:52:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?