marsovka2
|
dobro dopoldne pr nas plajha, plajha, se je pa vsaj fajn ohladilo v stanovanju včeraj je padala kar velika toča, potem okoli devetih, ko sem dajala otroka spat, je blo pa tako hecno, ful je ratalo svetlo kot podnevi, kljub zastrtim roletam se je tdelo, da gremo spat opoldne tamala spet kolca, to mi je res nadležno, ful se pogovarja, kar je super, samo kaj, ko potem začne na vso silo kolcat in to potem trajaaaaa aja pa včeraj je odkrila rokice in sedaj je tolk prisrčna, ko jih sklene pred obrazom in potem totalno zaškili in poskuša tiso reč nekak prin est v usta, pa ji koordinacija nagaja hja, jest tut nisem za Eroico. Tipi mi ne zgledajo nič posebnega, ta zvrst glasbe me pa tudi ne gane, ne vem, zakaj je treba čist okej komade predelat, tako da sem tako kot cofek mojci fovš le zaradi IZHODA puncica, jaz bi tudi pobesnela, če bi mojga kdo fizično kaznoval. lahko mu lepo pove, da se tako ne dela, to ja, ne morem pa rečt, da se ne bi sekirala, ker se to še ni zgodilo. mislim, da bi me kar prizadelo, sploh, če bi mali tulil (ja, vem, pa čeprav si je zaslužil, recimo) morm jet, je jokec
|