|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
14.7.2008 8:27:35   
mojca75
Dobro jutro!

Nikol nam ni prav, čeprav meni kar odgovarjajo malo nižje temperature, da bo le na morju toplo.
Sicer pa je kr tema kle v pisarni, no ja!

počasi odštevam dni do dopusta. še 9x v službo! user posted image

danes mi pripeljejo še ene publikacije, me je že strah če bo kaka napaka - ker je naklada 17.000 izvodov, v sredo imamo še eno tiskovno konferenco (grem spet v Piran user posted image ) potem pa ni več nekih stresnih faktorjev!

Punči - jaz takim ki pravijo da se trudijo imet pa da ne rata rečem nekaj v stilu "ja razumem, je sitno, tud mi smo se nekaj časa trudili, no pa je ratalo, končno!" čeprav po pravici povedano glih kej zloooo se niso matrali, ampak čist tko lepše je slišat kot če rešeč, ah jest sem pa sam moževe gate videla pa sem zanosila user posted image

Vložek - jaz mi pravim - antilulen vložek - ja imamo, kar enega od dormea in se je super obnesel že na mali postelji, če je kaj bruhnila al pa kaj, kle ga pa tud imam, ni nič posebnega, zadrži pa, pa tudi drag ni bil. Kolk si pa dala ti zanj ?

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.7.2008 8:37:30   
lenika
Ja, to so delikatne zadeve. Jaz imam kar nekaj prijateljic in znank (očitno se gibljem v takšnem krogu), ki imajo probleme z zanositvijo. Težko je, predvsem ker je nama takoj prvi mesec ratalo in težko kakorkoli pametujem.

Na veliki postelji tega vložka nimamo, ga bomo pa sigurno dali na Maticovo, ko bo enkrat ponoči brez plenic.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.7.2008 8:49:19   
MarijaPo
Buena Vista
Vceraj sva sla z Igorjem na koncert Buena Vista Social Cluba. Koncert je bil odlicen. Kubanci so delali zur na sto in en nacin, dva od benda sta bila se stare garde (oba sta bila pevca) in nasploh je bilo precej nostalgicno.
Potem smo se se nekateri ostali pridruzili na odru in plesali z bendom. Najbrz smo zgledali kot drustvo lesenih kretenov (napram Kubancem), ampak vazno je to, da smo se imeli fino. Kubanci imajo nek poseben ritem v sebi in to nam, Slovencem precej manjka. Vtis je bistveno popravil nek plesalec iz Power Salsa drustva (iz kubanske perspektive je moralo zgledati smesno, da das plesnemu drustvu ime Power Salsa, kot bi nasim strukljem rekel Power Struklji) in nadvse privlacno zaplesal s pevko.
Potem sem malo premisljevala in mi je ratalo kar malo zal za vso to preteklostjo. Mislim, da pac vse enkrat mine, tako kot se vedno bolj oddaljuje nase komunisticno otrostvo, tako tudi mineva Kuba in cas njihovega komunizma.
Z Igorjem sva bila pred leti na Kubi, ker je tam Igor hodil stiri leta v solo (prve stiri razrede osnovne sole). Obiskala sva njegove sosolce in uciteljico (ki je pripomnila, da je bil ze takrat lep fantek). Zanimivo je bilo, kako je bil folk, kljub temu, da niso ravno v roznati situaciji (da niso svobodni), precej dobre volje in vedno pripravljeni malo zazurat. Obiskala sva tudi Igorjevega ucitelja tenisa in njegovo druzino in so naju takoj vprasali zakaj nimava otrok (stara sva bila 21 in 22 let). Se spomnim, da mi je bilo to cisto tuje, ampak zdaj jih razumem. Vsekakor so bolj odprti, veseli in prijazni od nasega naroda in jim potem tudi ni nerodno vprasati kaj takega.
Ce bi hotela potegnit iz celega razmisljanja kak zakljucek, bi rekla, da je vazno, da imamo v zivljenju vsaj malo temperamenta in volje do zivljenja, drugace podlezemo ta dolgocasnemu in cankarjanskemu delu Slovenskega karakterja.

puncica - jaz bi isto rekla, da enkrat bo ze ratal. Ne bi pa delala kaksne vecje zalosti iz tega. Meni, ki imam tudi precejsnjo kalvarijo s temi zarodki, je najbolj vsec, ce se kaj tko, prijazno pohecajo, ne pa da delajo zalostne face, ceprav je zalostno. Vcasih se celo sama pohecam, ko vidim, da bomo srecanje zakljucili s tugovanjem.

nepremocljivega vlozka ze kaksne pol leta nimamo vec, je Igor rekel, da bogi otrok ze ne bo spal na plastiki.

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 14.7.2008 8:52:12 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.7.2008 9:10:57   
cofek
helo punce!

mi že dve noči bolj slabo spimo, ker ko en otrok zaspi, se drugi zbudi, če pa že oba spita, pa pes tečnari, ker zunaj grmi in strelja...no, sej bo boljš, ker se bo danes shladilo, pa nehalo bo deževat, pa luninega krajca bo konec...

na, spet se je ulilo - pa kolk je ponoči toča tolkla user posted image , sem kar zašvicala, ker mam kar malo strahospoštovanja pred neurji, ker sem 1993 doživela tiste stoletne vode, ko je naše kraje poplavilo, pa toča je tolkla...no, hočem reč da ni več tolk tomantično kot je bilo prej, ko sem alhko ob dežju zaspala in uživala...

jaz sem pa kar malo žalostna, ker zgleda da tale uroinfekt ne bo šel sam od sebe in bom zgleda morala prekinit z dojenjem user posted image . No, danes mam namen poklicat G, pa da vidimo kaj bo rekel user posted image . se mi pa nič ne lušta it na pregled....

nepremočljiv nadvložek mamo, ker Ažbe ponoči še kaj pije, pa ko Neža je - se mi zdi da nam kar prav pride...

aja, še glede zadrege glede otrok...jaz bi tudi tko odgovorila kot si ti puncica, ker v končni fazi je pa res, da večinoma pol rata, ko se nehaš obremenjevat in sam o tem tuhtat - no, našim prijateljem je, pa sta se vmes zdravila pa vsaj 2x bila na umetni oploditvi, ko sta pa obupala jima je pa ratalo in zdaj mata 1 leto starega sina. Pa ena nosečka, ki sem jo srečevala na pregledih isto...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.7.2008 10:34:55   
mojsoncek
hej hej... sem prisla samo malo pomahat, ker sem malo v guzvi

Danes zjutraj sta me moja dva decka skoraj doma pozabila in sla brez mene v LJ . Se dobro, da sem bila vsaj priblizno prisebna (ponavadi sploh ne vem, kdaj se prideta poslovit), da sem rekla da grem jaz tudi danes v LJ. No, saj tudi ce bi doma ostala se ne bi svet podrl... bi pac sla kaksen drugi dan v pisarno... in ker sem tako na hitro vstala in se zrihtala, se vedno nisem cisto zbujena...

vas pridem se kasnej malo pogledam, ko malo "popucam" stvari... bodite lepo in uzivajte danes, ko je spet malo bolj sveze zunaj (meni letos to velikoooooo pomeni, pa sem drugace nora na poletje, sonce in vrocino)!

p.s. spet se neki selimo po pisarnah in stukih... tokrat gremo iz 8. nadstropja v 9.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.7.2008 11:01:55   
marsovka2
dobro jutro po sodnem dnevuuser posted image  oz. noči

jaz vse neki pozno podgovarjam, se zdi, ko ste vi že pri novi temi, jaz nekaj pogrevam stareuser posted image  pa se niti na otroka ne morem sklicevat, ker se cofek čist redno javlja, recimo.. no, se bom že popravila...s časom...

torej, da pogrejem nadomestno mater...
sem ravno pred časom gledala eno oddajo na tv3, ko je ena britanka tako kao naredila uslugo bratu od moža in njegovi ženi. no, vse lepo in prav, mal se je že zakompliciralo, ker je morala imeti carski rez..jajce je blo njeno, semenčka pa ob svaka. vsi so bli vzhičeni, noro hvaležni, izkazovali ljubezen eden drugemu, itd. meni se je pa kar zdelo, da ne bo šlo vse tolk gladko. namreč, ko se je ta deček rodil, se je nadomestnica kar navezala nanj in posledično imela precejšnje izpade, ker npr. je niso imenovali za njegovo krstno botrico, pa zdelo se ji je, da ga ne videva dost pogosto, pa na žuru ob krstu se ji je kar zavihalo, ker so se ji pač SAMO zahvalili, rekli, da brez nje tega dne ne bi blo, itd., ona pa držala riglo, kao da to ni dovolj in rekla v kamero, da če se katera odloči za to, naj nikar ne pričakuje kakšne posebne hvaležnosti. no, una novopečena mama je (po moje čist prav) odgovorila, da ta nadomestnica sedaj ne more pričakovati, da se ji bodo vsako sekundo vse življenje zahvaljevali in zahvaljevali in da bi radi zaživeli pač kot prava družina, ne da bo ona povsod posredi kot pač biološka mati.

torej...mislim, da se ženska naveže v vsakem primeru, vsaj jaz bi se, si sploh ne predstavljam, sploh, če bi blo to kao v družini narejeno, morda je bolje, da gre potem tist otrok nekam v drugo državo, po moje se pa itak vedno in do konca življenja sprašuješ...materinski nagon pač.

mi smo pa včeri imeli silno srečo, namreč smo bili ravno pri kosilu pri mojih starših na vikendu, balkonska vrata so bila odprta, zunaj je pa lilo in treskalo in grmelo...moj ata je pestoval Smillo in za mamo so bili vsi skupaj v kuhinji, ko je kar naenkrat skozi vrata šinila strela, prav videli smo svetlobo, ki je šibnila v kuhinjo in počila v pipo na lijaku. Ful je počilo in  zasmrdelo. No, mi smo potem razglabljali, kaj bi to lahko bilo in smo prišli do sklepa, da je bla statična elektrika, ki je kao neškodljiva. No, danes pa govori moj ata z enim električistom, mu je pa rekel, da smo imeli velik krompir, ker temu se reče "vodna elektrika" in če bi priletela v ata ali v mamo, bi ju skoraj zagotovo ubilo. Statična elektrika, ki gre na najbližji vodni vir (pipa).
Ajej, me je kar pogrelo, pa ata je še pikico pestovaluser posted image

no, morm šibat, še kasneje kaj od mene

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.7.2008 11:25:53   
TiaSara
Joj marsovka, to s strelo je pa moralo biti grozno. Še dobro, da se je vse srečno končalo.

Drugače pa se strinjam s tabo glede dileme nadomestne matere - seveda se navežeš na otroka in gotovo je bolje, če potem ta otrok gred povsem stran, ne pa da ti visiš kot nek sodnik nad njegovo novo družino. To mora biti pa za vse vpletene grozno.

Naš mali veliki mož zaenkrat spi še v mali posteljici, kjer ima podložek, verjetno ga bo dobil pa tudi v taveliko - če prej ne takrat, ko bomo začeli spati brez plenic (kar pa ne bo še kmalu). Se bo pa preselil upam da enkrat avgusta, ko dobimo novo sobico.

Mojsonček - a pri vas se tudi pogosto selite. Tudi mi smo se, pa mi je kar prav prišlo, sem bila prisiljena malo pospravit, pa stvari stran pometat, čeprav v tvoji situaciji zdajle pa verjetno to ni ravno potrebno.

MarijaPo - user posted image user posted image user posted image za tvoj post - si spet tako lepo napisala. Daš človeku malo misliti.

Cofek - user posted image upam, da vseeno kako porihtaš ta tvoj uroinfekt, da ne bo treba tako hitro zaključiti z dojenjem. No ja, ampak če pa ne bo šlo drugače, imajo pa tudi flaške svoje prednosti (npr to, da jo lahko vsakdo nahrani, ne samo ti).

Drugače sem pa jaz tudi vesela tele ohladitve. Prav super je danes, čaprav ponoči pa ni bilo tako zelo, ko smo čakali kdaj bo sodni dan prišel še nad nas (ampak smo imeli srečo, nas je samo oplazilo).

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.7.2008 12:07:37   
puncica
nadvložek
ampak  naš ni nič plastičen sem takega posebnega kupla, bil je pa 26,37 EUR za postlo veliko 90*190. Gor ga še nismo naštimal, ker včeri ni bilo časa, bomo danes probal, upam da bo šlo glede na to da imata oba postlo veliko 90*200.  je pa to podloga ki je cela bombažna tako na zgorni kot spodnji strani, pa da je paroprepustna in nepremočnljiva, so mi v baby centro povedal da so prodajalke prav probale gor so zlile kozarec vode in da ni nič premočilo, da so ble tud skeptične glede na to da je bombažni zato so pa probaleuser posted image No danes razpakiram pa javim kako in kaj, saj zaenkrat smo kupl samo enouser posted image pa zanimivo na internetni strani je tale nadvložek 3 cente dražji user posted image Internetne strani pa ne bom dajala gor da ne bo kdo zatežil da kej propagiram, lahko pa na ZS, kdor želi.

Marija  a tvoj Igor je pa kr na Kubi hodil v šol ful dobr, a se je pol tle v SLO kej lovil?

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.7.2008 13:43:33   
lenika
Marsovka, še dobro, da se je vse srečno končalo.

Marija, kako to, da je Igor hodil v šolo na Kubi?

Nadvložek, vidim, da ga imate vsi, jaz pa še pomislila nisem na njega. Zakaj ga pa potrebujete, če so otročki še v plenicah?

< Sporočilo je popravil lenika -- 14.7.2008 13:44:54 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.7.2008 14:05:36   
TiaSara
Pri nas vsake toliko časa kaj čez priteče - pa ni treba še jogija prat! A pri Maticu plenice vedno zdržijo? 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.7.2008 14:13:16   
lenika
Mislim, da se je ene dvakrat v dveh letih zgodilo, da je bilo maločez mokro, a nikoli ni prišlo do jogija, ker je itak v vreči. Drugače se pa sedaj že sigurno pol leta zjutraj zbuja suh, čeprav spi vsak dan približno 10-11 ur v kosu.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.7.2008 14:30:03   
mojca75
pri nas se je zgodilo tudi da je npr kdaj bruhala, al mleko, 2x pa tko bolezensko in je hudooooo prav prišel ta antiluln prevleka.
plenica pa nam je tud ene 2x spustila

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.7.2008 7:46:37   
puncica
Dobro jutro punce
Mah nimam nič za pisat sem slabe volje ker sem dojela da sem nesposobna mamauser posted image ko se skuliram in umirim ker sem živčna ko hudič pa mogoč še kej napišem, mah itak vas je dost in me ne boste pogrešale, vas pa berem redno.

lep dan vsem.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.7.2008 8:10:48   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Dobro jutro punce
da sem nesposobna mamauser posted image

Zakaj pa to? Punčica ne nori.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.7.2008 8:16:23   
mojca75
dej Punči ne seri, napiši kaj za eno štalo ste spet imeli, pa se boš prec bolje počitila, me pa bomo pokomentirale in boš videla da bo vse OK. predvsem pa od kje ti ideja da si nesposobna mama user posted image

dobro jutro.

Jaz imam pa danes okulista, da vidim kolk slepa sem !!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.7.2008 8:18:36   
cofek
...ker sem dojela da sem nesposobna mama...

in od kje zdaj TO? puncica po moje ti malo preveč kompliciraš! sicer se tudi jaz na trenutke zasekiram da sem slaba mama, ker recimo nimam vedno kaj za prigriznit s sabo, pol pa če smo sami gremo v trgovino al pa na pumpo in to poštimamo, če pa je z nami sestrična ma pa zmeraj kake piškote al pa sadje, pol se pa Ažbe "pase" pri njih - ko jo zagleda gre takoj v voziček (tisto košaro spodaj) iskat piškote,...sam tko je pri sosed je vedno boljše, pa če bi mela s sabo bobi palčke, čips,...sem prepričana, da bi vseeno iskal v njihovem vozičku kaj majo...
smo bili v soboto na kosilu in ko smo ravno pojedli, so prišli tudi sestrična & femili in ko so oni jedli juho je na vsak način hotel še Ažbe tisto jest user posted image user posted image

marsovka veš Neža dopoldan ful spi, tko da se lahko kaj javim in pokomentiram, saj kasneje pa ni časa...

uroinfekt -danes dobim neka homeopatska zdravila in naj bi se v 2 dneh poštimal, če pa jutri ne bo boljš bom pa res šla k zdravniku in bomo juser posted image ga pač moram malo prekinit z dojenjem...sam ne vem kako se bo kaj Neža strinjala, ker se že ful zaveda - recimo ful se ne mara dojit na desni strani, ker bolj teče in se ji pol zaleti in je ful jezna in mamo celo štalo in danes ponoči, ko sem jo sukala na njeno levo je že protestirala in glavo stran obračala user posted image user posted image ...
marija a ti si se že pozdravila?

danes je tudi malo bolj sveže in prav paše - še kasneje bova lahko šli ven na sprehod.
uživajte, lp t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.7.2008 8:34:52   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

ko jo zagleda gre takoj v voziček (tisto košaro spodaj) iskat piškote,...

user posted image  To naš Matic tudi dela pri enih prijateljih, ki imajo tudi vedno nekaj s seboj.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.7.2008 8:36:04   
lenika
Mojca, a si ti pravkar spremenila avatar ali jaz nisem do sedaj opazila? Drugače pa lušna mala damica.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.7.2008 8:44:34   
mojca75
ja ja, sem spremenila, vam dam še original gor je tolk huda fotka! mogoče se Matic ogreje za nevesto user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.7.2008 8:46:58   
cofek
jaz sem se pa ravno spomnila - mogoče bo auroraa kaj več vedela - kje je pa GA.(user posted image ) MAYA? 

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.7.2008 8:47:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

ja ja, sem spremenila, vam dam še original gor je tolk huda fotka! mogoče se Matic ogreje za nevesto user posted image

Ja, samo veš naš Matic leta bolj iz cveta na cvet ni nič kaj resen.user posted image V vrtcu ima vsak teden drugo punco. Mogoče se pa sedaj, ko bo 6 tednov doma malo zresni in ustali. Čeprav ne vm kaj bo, ko bo prišel nazaj v vrtec in zagledaal vse te deklice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.7.2008 8:48:28   
mojca75
user posted image  user posted image

Evo Lenika! Bi bla za Matica? user posted image  če mam jaz moža iz dolenjske, naj ga ma pa še Mojči user posted image

ja Maya je po moje res že gospa.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.7.2008 8:49:10   
MarijaPo
cofek - nikar ne jemlji homeopatskih zdravil (ki dokazano ne delujejo) in pojdi rajsi k pravemu zdravniku. Ce dojis in imas ful vnet mehur, to ni dobro.
Moj mehur spet strajka, vceraj me je malo bolelo (dosti manj kot prejsnji torek) in bom danes spet zacela jemat primotrene. To po moje sicer ni najbolj pametno, ker bi morala v resnici k zdravniku, ampak se mi ne da cakat tam sto let (dela ena zdravnica za vec zdravnikov, ker so na dopustih). No, mogoce bom pa vseeno sla, bom se videla, koliko me bo danes bolelo. Je pa totalen drek s to klimo, vceraj sem prisla v sluzbo (jutro ze itak ni bilo glih vroce) in sem opazila, da sta sodelavca cez vikend pustila klimo na 18 stopinj in je bilo ledeno kot pes. Skratka, za pobit je te ljudi.

puncica - vsaka se trudi biti dobra mama, tudi ti in jaz in celo lenika, ki je od vseh najbolj grozna mama (to je seveda sala na Leniko, ki je po moji skromni oceni najbolj skrbna mama od nas, je uciteljica in se zato vsega loteva sistematicno in dosledno). Torej, puncica, ce se ti kdaj zdi, da ga kaj polomis, lahko to poskusas izboljsat, ali se zadeve drugace lotit, obupavat nad forumom, ki ti vseeno pomeni nek majhen vir veselja, pa nima smisla. Poleg tega smo tukaj zbrane same razsodne zenske, ki najbrz nismo glih zavajajoce al pa "slaba druzba", tako da le se pisi. Tudi tvoje zgodbe o tem, kako ste spali, so meni en najbolj svetlih in zabavnih trenutkov delavnega dneva, zato bi jih zelo pogresala.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.7.2008 8:49:54   
cofek
mi smo pa ugotovili, da ma Ažbe rajši starejše punce user posted image

p.s. mojca res je simpatična fotka user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.7.2008 8:58:10   
cofek
marija če homeopatska zdravila delujejo al ne ne bom debatirala (vem namreč da si čisto "tehničen" tip tko kot moj U in nima smisla se prepričevat in kregat) , jaz mam z njimi pozitivne izkušnje (med drugim menim da sem tudi zaradi njih tako hitro okrevala po CR) in če to pomeni da mi pozdravijo mehur, poleg tega mi pa ni treba nehat dojit bom probala - če ne delujejo itak ne bom naredila nič škode, samo za dva dni si bom podaljšala težave.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?