marsovka2
|
dobro jutro po sodnem dnevu oz. noči jaz vse neki pozno podgovarjam, se zdi, ko ste vi že pri novi temi, jaz nekaj pogrevam stare pa se niti na otroka ne morem sklicevat, ker se cofek čist redno javlja, recimo.. no, se bom že popravila...s časom... torej, da pogrejem nadomestno mater... sem ravno pred časom gledala eno oddajo na tv3, ko je ena britanka tako kao naredila uslugo bratu od moža in njegovi ženi. no, vse lepo in prav, mal se je že zakompliciralo, ker je morala imeti carski rez..jajce je blo njeno, semenčka pa ob svaka. vsi so bli vzhičeni, noro hvaležni, izkazovali ljubezen eden drugemu, itd. meni se je pa kar zdelo, da ne bo šlo vse tolk gladko. namreč, ko se je ta deček rodil, se je nadomestnica kar navezala nanj in posledično imela precejšnje izpade, ker npr. je niso imenovali za njegovo krstno botrico, pa zdelo se ji je, da ga ne videva dost pogosto, pa na žuru ob krstu se ji je kar zavihalo, ker so se ji pač SAMO zahvalili, rekli, da brez nje tega dne ne bi blo, itd., ona pa držala riglo, kao da to ni dovolj in rekla v kamero, da če se katera odloči za to, naj nikar ne pričakuje kakšne posebne hvaležnosti. no, una novopečena mama je (po moje čist prav) odgovorila, da ta nadomestnica sedaj ne more pričakovati, da se ji bodo vsako sekundo vse življenje zahvaljevali in zahvaljevali in da bi radi zaživeli pač kot prava družina, ne da bo ona povsod posredi kot pač biološka mati. torej...mislim, da se ženska naveže v vsakem primeru, vsaj jaz bi se, si sploh ne predstavljam, sploh, če bi blo to kao v družini narejeno, morda je bolje, da gre potem tist otrok nekam v drugo državo, po moje se pa itak vedno in do konca življenja sprašuješ...materinski nagon pač. mi smo pa včeri imeli silno srečo, namreč smo bili ravno pri kosilu pri mojih starših na vikendu, balkonska vrata so bila odprta, zunaj je pa lilo in treskalo in grmelo...moj ata je pestoval Smillo in za mamo so bili vsi skupaj v kuhinji, ko je kar naenkrat skozi vrata šinila strela, prav videli smo svetlobo, ki je šibnila v kuhinjo in počila v pipo na lijaku. Ful je počilo in zasmrdelo. No, mi smo potem razglabljali, kaj bi to lahko bilo in smo prišli do sklepa, da je bla statična elektrika, ki je kao neškodljiva. No, danes pa govori moj ata z enim električistom, mu je pa rekel, da smo imeli velik krompir, ker temu se reče "vodna elektrika" in če bi priletela v ata ali v mamo, bi ju skoraj zagotovo ubilo. Statična elektrika, ki gre na najbližji vodni vir (pipa). Ajej, me je kar pogrelo, pa ata je še pikico pestoval no, morm šibat, še kasneje kaj od mene
|