|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
13.7.2008 17:31:41   
arabela*
Madonca,kakšno je bilo.Malečko je bilo tako strah,da je od sile zaspala.Pa še toče je naneslo.Jaz pa sem raje šla hodnik,pa stopnice pometat,nam je dežja not naplavilo.
Zdaj pa se počasi zrihtam,pa curuk na južno k tašči.user posted image
Tejchy,dobrodošla doma.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.7.2008 18:28:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Veste, da sem večkrat mahala v smeri Lošinja naši Tejchy, pa mi lisica sploh ni mahala nazaj.... ........

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ti si bla to????  men pa moj pravi, da mi nekdo maha, pa mu nisem verjela... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
13.7.2008 18:33:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Madonca,kakšno je bilo.Malečko je bilo tako strah,da je od sile zaspala.

...jaz sem tud po kosilu...za cele 3 ureuser posted image ....

...sem mislila, da bo cel čas dež, pa sem lepo ajala....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
13.7.2008 18:34:34   
gold fish
....naš pikec...pa je danes user posted image  vprašal kdaj gremo spet na morjeuser posted image ......    On bi spet šel......   user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
13.7.2008 18:52:59   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
Jaz sem si v petek že kr enga za dojenje kupila.

kje pa?? si kupila sedanjo velikost ali kaj drugačno - večjo, manjšo??

Kupila sem ga v Pikapolonici na Rudniku.
Kupila sem nekaj večjega.No ne tolk,da ga ne bi mogla že sedaj nosit,sam imam pa še plac v košarici, ker se bodo menda joškice v prvih dneh po porodu še povečale.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
13.7.2008 19:11:48   
bark
Mi smo pa danes že cunjice za dojenčka praliuser posted image , jutri me čaka pa likanje

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
13.7.2008 19:39:56   
ključek
Danes sem koooončno pripeljala domov mojega kačeka Lexa...

a ti gledaš Smallvile?? user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.7.2008 19:41:52 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
13.7.2008 19:42:25   
ključek
Ojla pupe!

Evo tudi mene iz dopusta ............ in še vedno sem 2 v 1

welcome back!! user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
13.7.2008 19:44:15   
ključek
Madonca,kakšno je bilo.Malečko je bilo tako strah,da je od sile zaspala.Pa še toče je naneslo.Jaz pa sem raje šla hodnik,pa stopnice pometat,nam je dežja not naplavilo.

midva sva bila pa v domžalah, na obisku..................in punce, resnično se je razbesnelo to neureje..........................user posted image user posted image user posted image user posted image .........toča, močan naliv, grmenje, strele, veter..................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
13.7.2008 19:49:15   
ključek
Mi smo pa danes že cunjice za dojenčka prali user posted image , jutri me čaka pa likanje

jaz bom pa počakal še kakšen mesec, ker imam jutri 2 meseca rok.............a bo to prepozno??

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
13.7.2008 20:28:21   
lana17

doma v nosečnosti. in me zgleda en majčken skrbi.................user posted image user posted image user posted image user posted image ..................pa še 31 teden sem začela danes, pa ni vsak dan 10 brc oz. čutenj otročka...............user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se, z user posted image je sigurno vse ok. Tud jaz ga ne čutim tolkrat, sem premalo na miru. Jaz ga običajno čutim, ko sem umirjena, pa še to moram imet roko na trebuhu,da čutim, da brca. 
te pa razumem,da ti ni cool, ker boš sama  doma. moj je tud prejšen teden šel, sam za eno noč pa mi je blo s fulom bad. Ampak sem zdej zvečer tolk utrujena, da sem sam v postlo padla in spala do zutraj. Drugač, če sem sama se sigurno enrkat ponoči zbudim, sploh da vem, da prihaja domov in se vozi, oz. da naj bi bil že dopma, njega pa od nikoder.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
13.7.2008 20:57:35   
gold fish

pa še 31 teden sem začela danes, pa ni vsak dan 10 brc oz. čutenj otročka...............user posted image user posted image user posted image user posted image

.... malo mu pomagaj...se igraj z njim.... na nekem mestu malo pritisni noter...in se bo sigurno odzval.....  jaz se zdaj večkrat tak igram z mojim....pa en čas božam na enem mestu, pa se odzove...... probaj..... pa te ne bo več strah....   Jaz ne štejem brcik, če jih je 10...važno mi je da ga čutim čez  cel dan..... user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil gold fish -- 13.7.2008 20:58:15 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
13.7.2008 21:04:41   
arabela*
oila babe.danes smo bolj nedeljske?user posted image
Bark,jaz mam tud že cunjice oprane,no ene par strojev še mi je ostalo.Ampak se spravljam že vsak dan k likanju,pa nikakor ne uspe.
Babe,jutri pa bomo zapravljaleuser posted image .Se razprodaje začnejouser posted image
Moderčka si jaz kaj večjega nisem vzela,pač tak da mi je košarica zdaj pasala.Tud vse stvari ko si kupim,vzamem xs,se itak raztegne,pa še kasneje bom lahko vse ponosla.
Srečanje,kaj zdaj,se dobimo al ne??Če bomo čakale,bo prepozno,sploh za nas,ko smo čist pri vrhuuser posted image  

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
13.7.2008 21:49:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

ja za fantka je u glavnm naš user posted image izbral ime Lovrouser posted image sem vidla da enako pravi tudi meta21. sam problem je v tem, da ena kolegica k je tut noseča pravi da bodo oni mel Lovrota, ampak smo mi tri mesece v prednostiuser posted image user posted image user posted image

Moja kolegica  oz. njen partner si tudi želi imeti Lovra ampak sta tudi malo za nama tako, da imamo prednost. Ampak jaz sem rekla, da me čisto nič ne moti, če bosta dala enako ime. No in njen user posted image  je rekel, da bo res super, ko bo zavpil: Lovro, pivo mi prinesi! in bo dobil dve!!!user posted image  (zdaj že vesta, da bo punčka in je problem rešen)

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
13.7.2008 22:17:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17
Včeraj sva prišla z morja. Bilo je user posted image .

Dobrodošla nazaj!

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
13.7.2008 22:31:15   
lana luna
Glede samega obsega pa resno razmišljam, da bi si kupila kar tiste podaljške, ki se vstavijo pri zapenjanju. Ker imam kar nekaj modrcev, ki so mi na košarici fajn prav, spodaj pa me malo režejo Predvsem v tej vročini to ni fajn.

Ve katera, kje se to dobi? Videla sem jih v Neckermannovem katalogu, pa en bi ravno samo tega naročala )

a to obstaja?? ja mene tut režejo. sploh kadar se bolj tako puklasto držimuser posted image mi grejo tko na živce teli modrci. pol ga pa dol vržem in mam vso zaflekano majco, ker mi skos bl vn teče iz mojih zizikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3191
13.7.2008 22:32:43   
lana luna
lana17 in Tejchy, dobrodošli nazajuser posted image user posted image user posted image zdj pa kar pridno spet polnit strani našega forumauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
13.7.2008 22:41:33   
lana luna
me to you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne skrbi preveč zarad bolečin. probaj čimveč počivat. ker jest tudi opažam da če preveč muvam ceu dan, me potem proti večeru ful trebuh zateguje pa vse me boli, pa kr občutek dobim da bom šla predčasno v P. pol pa počivam, pa  je boljš. če pa te to res skos bolj boli pa ti trebug otrdeva pa vseeno prej pokliči G. da boš pomirjena.

zaradi brcik se tudi ne sekiraj. važno da pikico čutiš. jest mam mal občutk da je to, koliko čutiš otročka mjčkn odvisno od tega kakšno lego ima otroček. mogoče se motimuser posted image

jest svojo user posted image večinoma čutim kar precej intenzivno skozi ves dan. sploh če bolj mirujem. sem pa opazila, da je naš mali res na sadje narejen. in če mamika kakšn dan pozabi sadje jest je mali zelo miren. po dnevu bogatem s sadjem pa ceu dan telovadi po trebuščkuuser posted image user posted image user posted image

aja, pa verjamem da ti je težko ker tvoj user posted image gre za par dni od doma. upam da ti bo čas hitro minil. najbolje da si ves dan čim bolj med ljudmi, da ti čas hitreje mine in da ne misliš ves čas na to, da ga ni doma. jest tut dotkrat kar depresivna ratam, če sem ceu dan sama doma v bajtiuser posted image ko pa preidem med ljudi sem pa kot prerojena.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.7.2008 22:41:42   
arabela*
Tako.Spet sem sama.Moja dva sespokala spatuser posted image .Boga naša mala revica,je komaj zaspala,ko jo zobek tako boli.Danes sem pa ji zabičala,da ne dobi več sladkarij.ampak me včasih zna po eno uro fehtat,da ji na koncu dam.
Pa kaj to vam teče z prsi? Meni čist nič,niti če stisnem ni nikoli nič.Nevem,mogoče imam prevelikeuser posted image .res,baje tiste,ki imajo manjše prsi imajo dost več mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.7.2008 22:43:10   
lana luna
Meni pa se zdi prevroče ,da sem cel dan na vročini.Se raje doma hladim

imaš prou da si raje doma v hladni senci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.7.2008 22:44:29   
lana luna
Veste, da sem večkrat mahala v smeri Lošinja naši Tejchy, pa mi lisica sploh ni mahala nazaj.... ........

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ti si bla to???? men pa moj pravi, da mi nekdo maha, pa mu nisem verjela...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.7.2008 22:45:34   
bark
Mi smo pa danes že cunjice za dojenčka prali user posted image , jutri me čaka pa likanje

jaz bom pa počakal še kakšen mesec, ker imam jutri 2 meseca rok.............a bo to prepozno??

Seveda imaš še čas.
Jaz sem rala,ker imam pač čas. Pa moj user posted image me mal priganja, ker ga že mal stiskauser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.7.2008 22:46:49   
lana luna
Danes sem koooončno pripeljala domov mojega kačeka Lexa... Bogec, je do zdej živel v eni mikini škatlici... zdej pa ima ogromen prostor.... je radoveden in aktiven... je vse prešnjofal... pa do vrha splezal.... zgleda, da je zadovoljen...

lara croft a loh kšno slikco tvojega lepotca vidimo? jest sem ful firbčna...

aja noseča pa si. vsaj vidt je blo tko nazadnjeuser posted image sej če je člouk noseč še ne pomeni da bi moral vse čas samo na nosečnost in otročka mislt. morš še vsen tudi druge svoje sanj naprej peljat. si potem bolši starš.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.7.2008 22:47:22   
lana luna
lana luna - ta prava si... ob tvojih izjavah in pričanjih se vedno nasmejem... ma si pol Zrneca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.7.2008 22:49:43   
lana luna
Zdaj pa se počasi zrihtam,pa curuk na južno k tašči.

POZOR: južne pri taščah zelo redijo!!!

jest sem bla zdle dva dni ceu dan pri tašči. pa sem učerej vagal 64,5 kg, dons (po 24 urah) pa 66kg!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.