![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 9:53:25
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 9:58:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro. morgen
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:02:32
|
|
|
|
Šarki
|
mirmanxhes
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:03:20
|
|
|
|
Šarki
|
kaj dogaja?? pri nas je že ena plohca mim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:06:10
|
|
|
|
spps
|
pri nas je pa sonček,vročine še pa zaenkrat ni in kaj boste počele danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:16:26
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Pri nas je malo mešano, mal vetrček pihlja, mal se sonček kaže.Prejle pa je tudi pet minut malo dežek padal...Pri nas očka še spi, mi štirje pa smo ravno po zajtrku, ter se odpravljamo na en sprehod. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:16:30
|
|
|
|
Šarki
|
cel dan bomo čakale da ati pride ne vem še. če se mi bo dal bom mal pospravla, al pa šla na sprehod, mogoče celo kaj skuhala nimamo nič v načrtu. kar bo pač bo pa ti??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:21:51
|
|
|
|
spps
|
jaz se bom zdajle lotila preoblačenja posteljnine,potem bom pa šla neki za kosilo naredit,potem pa še bratca počakam,da pride-pride na počitnice,potem bomo še pa videli kako in kaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 10:24:56
|
|
|
|
|
Punce jutro!!Tany lepo potuj zdele morem v trgovino če mislimi sploh kej jest danes potem seveda kosilo nardit pol pa bomo še vidli če ne druga posesat morem pa sej je že to velik a ne??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 11:55:05
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi pridi k meni, pa ti bom našla kako delo, da ti nau dolgčas...ha ha. Mi smo z sprehoda..Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 12:15:23
|
|
|
|
Šarki
|
evo, jest sm dala pa tamalo spat, zdej greva pa s tavečjo mal vn okol hiše prčkat. drugač sm pa cune oprala pa obesla, pa v trgovini sm bla ( čez cesto ), pa posodo sem pomila - celo goro, pa ne spomnem se več tistih malenkosti k sm jih še zraven delala... grem se pomatrat če bom še kej marabel dosegla da jih dam v skrinjo za kompot, pa da mal rosce pogledam, pa pomedem, če mi bo ratal, če se nau tamala prej zbudila aja, pa še pod tuš morm pa glavo umit.. najboljša, sej dela mi ne zmanjka nč bat, bi se za tebe tud kaj našlo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 16:08:00
|
|
|
|
|
No pa se bom še jaz mal pohvalim da sem bila pridna vse posesala pomila kar je bilo za pomit perem in seveda obešam te cunje nikol ni konca zdej pa mal počivam vroče mi je pa full je kr soparno pa neki dež pada...pa pr vas punce kako kaj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 16:17:16
|
|
|
|
Šarki
|
pr nas je full sonce... sam je tud soparno k je prej padal. se je vilo kot pri kakšnem tajfunu - smo imel črtast dež drugač pa nič posebnega. spravla sem se okno v kuhni poštrihat. mi gre kuhna full na živce k mamo vse nastavleno čakam kaj bomo naredl... muhe sm v dnevni pobila, sam kaj k jih je še b kuhni pa spalnici ene 100 takle mamo... upam da bom šla jutr lah na kakšno razprodajo, da vidim če bom kej bolše volje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 16:46:17
|
|
|
|
|
pr nas zdej ni sonca deset minut je deževalo pa pihalo drgač pa nč kaj...ti si pa res pridna tanchi marička imaš energije od kje jo črpaš jz si bom pa zdele sladoled privoščila juhuu to imam pa najraje že tri dni ga nisem jedla pa ne zato da ga ne bi iemla ampak sem videla kako sem močna ker sladoled je pa zame nujno zlo ampak ga morem mal omejit evo glih ko zaključujem se je dež ulil
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 17:09:50
|
|
|
|
Šarki
|
sej to sploh ni veliko narejeno, sam velik se sliši mogla bi še kopalnico pomit, pa se tud že doug časa spravlam, k mormo omarco za pod lijak kupit da bom lah dala našo šaro not ni d0olgo kar smo se selili... tko da mamo še bl bombo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 17:40:03
|
|
|
|
|
veš kaj pravijo počas se daleč pride seveda počas pa ziher evo pa sem sama doma moj šel delat hmm le kaj naj počnem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 17:43:08
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa mojga čakam če bo kej hmal dam prišel... gledam zamenjavo žena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 17:50:14
|
|
|
|
|
tanchi hvala bom tud jaz mal pokukala zamenjavo žena bi šla na kaj takega???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 17:58:26
|
|
|
|
Šarki
|
če bi blo full dnarja bi zihr šla tko pa pr nas k je blo 1000 eur, pa ne... pa ti??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:06:04
|
|
|
|
|
hmm mislim da ne no al pa ne vem no odvisno sej veš ko pride kaka taka odločitev se šele potem res vprašaš ja la ne kk sem zakomplicirala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:16:19
|
|
|
|
Šarki
|
štekam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:18:51
|
|
|
|
Šarki
|
pri tistih letih, preden sem imela svojo družino, pa moža, bi se mogoče na BB prijavla sej veš, takrat te ne zanima kakšne budale izpadejo, ampak samo, da lahko dobiš veliko denarja...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:42:27
|
|
|
|
|
aha verjamem ja sej ko si mlad si tak nor pa neumen sam da je dnar ane? zdej že ugotavljam da mi je dva dni slabo takle čas proti večeru včeraj sem mogla bruhat pa je blo mal bolje dans pa tud ne vem kaj me čaka pa sem zdele vseeno pojedla dve breskvi sem pa brihtna sto na uro pa sem napihnjena ko balon res ko da sem že ne vem v petem mesecu al pa več ne pa na začetku kaj šele bo juhuuuu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:43:02
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, se strinjam.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 18:54:22
|
|
|
|
Šarki
|
NAJBOLJŠA a si že dobla sedežno??
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.