|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.7.2008 18:57:12   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: cita

aha verjamem jauser posted image user posted image  sej ko si mlad si tak nor pa neumen sam da je dnar ane?user posted image user posted image zdej že ugotavljam da mi je dva dni slabo takle čas proti večeru včeraj sem mogla bruhat pa je blo mal bolje dans pa tud ne vem kaj me čakauser posted image user posted image pa sem zdele vseeno pojedla dve breskvi sem pa brihtna sto na urouser posted image user posted image pa sem napihnjena ko balon res ko da sem že ne vem v petem mesecu al pa več ne pa na začetku kaj šele bo juhuuuu

jest pa nisem imela nobenih posebnih prehranjevalnih težavuser posted image sam vem da so mi tm, v 3 ali4 mescu feferoni full sedl. pekoče sm kr same iz kozarca jedlauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8101
14.7.2008 7:32:15   
Šarki
Tany upam da si lepo potovala, pa da te ni neurje ujelo... zdej se pa lepo naspi, da se malo na naš čas privadišuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8102
14.7.2008 7:39:28   
spps
oj!kako ste punce?ste preživele neurje?tokrat smo Konjičani dobro odnesli,je celo noč bliskalo in grmelo,lilo kot že dolgo ne,ampak vsaj toče ni bilo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8103
14.7.2008 10:20:02   
sončnica24
Dober dan tudi z moje strani jaz sem tudi preživelauser posted image , sicer nama je z mamo rože na balkonu ta dež ponoči čisto zmantral ampak upam da se popravjo, je pa malo toče tudi blo samo meni ni bilo doma tako da je podrlo samo eno sončnico.

Upam da se je Tany lepo pripeljala domov in da sedaj že uživa pri mami. Jaz imam danes pregled pa upam da ne bo preveč vlivalo pa grmelo ker imam dežja za en čas dovolj.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8104
14.7.2008 12:08:12   
spps
pri nas pa se zdajle jasniuser posted image user posted image user posted image user posted image sam za kolk časa bomo pa še videliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8105
14.7.2008 14:06:50   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pri nas pa se zdajle jasniuser posted image user posted image user posted image user posted image sam za kolk časa bomo pa še videliuser posted image user posted image user posted image

Saj pri nas je prej tudi pol ure sonce svetlo zdaj pa je spet oblačno. Upam samo da nebo hujšega več ker je bilo dovolj. pa da bom lahko šla zvečer do g da vidim svojo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8106
14.7.2008 16:30:15   
NAJBOLJŠA
sončnica, to ti pa verjamem...Je res fajn občutek, ko vidiš svojo bebico, kako brca v trebuščku.user posted image
Tanchi, ne nisem je še našla...Saj se ne mudi,počasi pa z andohtjo, pravjo..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8107
14.7.2008 20:44:06   
NAJBOLJŠA
Spet me ignorirate.....a ne?user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8108
14.7.2008 20:47:28   
Šarki
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! jest sm tukaj!!!!!!!!!!!!  reci dušo kaj te mučiuser posted image nisem vedla kaj nej ti napišem.. sej tko vem da po netu povsod verjetno gledaš oglase, za drugo pa nisem nič zvedla...

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8109
14.7.2008 21:01:55   
NAJBOLJŠA
Končno me je en vprašal kaj me muči.....user posted image user posted image
Ta trenutek kar nekaj stvari.
Prvo , mi je padel cukr u nulo..in čakam, da se bo mož spravil k delu in mi naredil večerno -mojo- sladico.
Seveda zna to bit velik problem- pomanjkanje sladkorja- človek postane razdražljiv, zoprn, in kaj hitro pride lahko do nevarnih konfliktov z okolico..user posted image
Potem me muči dejstvo, da moram it še trikrat v službo, preden grem na dopust.user posted image In to imam nočne...user posted image za popi....Dopust pa že krvavo potrebujem, ker se mi že mal fecljauser posted image -od službe...ki jo drugače zelo rada opravljam..in mi moje trenutno psih.stanje ni všeč...user posted image

Aha, že nakladam...
Pa še to me moti, da že kak teden-menses- nisem sexala.user posted image To je pa še pika na i  !!!!!
Kako si pa ti?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8110
14.7.2008 21:10:17   
najboljša pa tale vreme nas mal muči je prav grozno jaz bi že cel dan jokala da sem pa tečna pa raje niti ne govorimuser posted image user posted image user posted image moj ima več kot jeklene živce res srečna da ga imam ker če bi on bil tako tečen bi že letel kam resuser posted image user posted image user posted image upam da ti čim prej možek naredi sladico in ti bo kr bolje...dopust ti verjamem da ga komaj čakaš še malo še malo še malo pa bo tudi to potem boš pa zasluženo počivala...joj joj tale mensus pa tud more bit tk dolg al kaj??user posted image upam da ti bo po sladici malo bolje

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8111
14.7.2008 21:20:52   
NAJBOLJŠA
Evo, se že sladkam..user posted image aha, je že mal boljš....user posted image
Cita, kaj delaš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8112
14.7.2008 22:09:53   
Šarki
najboljša kako pa da nič neuser posted image ?? no, sej midva tud nisva glih maratoncauser posted image user posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8113
15.7.2008 0:13:20   
juhuuuu samo da si bolje najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa tako matra tale slabost in bruhanje za umret že zdele tri dniuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa nč kaj ne počnem najboljša sem prišla zdele malo do računalnika ko se je šel moj tuširatuser posted image user posted image pa sej ko nisem čist ok mi tudi ta računalnik nč ne paše ampak vse mine tako kot pride nosečnost dela pač svoje ker je bilo pač pr prvi nosečnosti vse lepo in prav more se pa sedaj pokazat tudi muhe nosečnostiuser posted image user posted image upam da mine kmalu

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8114
15.7.2008 7:23:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

juhuuuu samo da si bolje najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa tako matra tale slabost in bruhanje za umret že zdele tri dniuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa nč kaj ne počnem najboljša sem prišla zdele malo do računalnika ko se je šel moj tuširatuser posted image user posted image pa sej ko nisem čist ok mi tudi ta računalnik nč ne paše ampak vse mine tako kot pride nosečnost dela pač svoje ker je bilo pač pr prvi nosečnosti vse lepo in prav more se pa sedaj pokazat tudi muhe nosečnostiuser posted image user posted image upam da mine kmalu
ojla!a tk te zdeluje?bogauser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo bojš,če ne prej čez 9.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako drugače?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8115
15.7.2008 7:49:49   
Šarki
dobro jutro punce!! sem še kar dobre volje, čeprav sem imela grozno noč in jutrouser posted image sej ni nč tacga, sam tamala se mi je skos zbujala, poj mepa kr praska pa šipa po obrazu, pa cuka me, ker hoče joško. je blo že vse ok, ene par noči, zdej je pa začela. poj pa ne vem kaj bi, k more moj zgodej vstat, poj ji dam pa joško, pa zaspim zravenuser posted image k se pa zbrihtam, pa umaknem je pa tamala tud že pokonc. poj se pa s5 dere, pa se moj začne oglašat, ji prav da nej bo tih... pa tamala ne šmirgla, poj jo mam pa dost, k kr name zleze, poj se pa tko vala po men, pa me v oči štoka... mislim take... pa vstanem pol se šele začne dret...
tko, mogla sm mal pojamrat... aja, pol pa ob šestih od nsšga ura zvoni, kr on večinoma sploh ne registrira, smo vse prej pokonc k onuser posted image (dobr no, zdej se je že mal popravu, ga morm pohvalt) pa tamala s5 u luft... pa ne šmirglam, grem na wc, pa kufe skuhat, mojuser posted image jo je dal pa nazaj spatuser posted image
Srček LJUBIM TE!!!!!!!!!!

cita, sej bo bol. poj ti nau več slabo, bo pa kej drucgauser posted image a sm žleht??user posted image ne, sej veš, sej maš že eno, pa veš kako to greuser posted image a te lahko vbprašam kok si stara?? vsaj približno, da si te bom lah mal bl predstavlala. a te morm vikat??user posted image madona sm žleht k se ne naspimuser posted image morjo vsi občutit moje trpljenjeuser posted image

spps si pa zgodna. a zmerej tkole vstajaš?? jest študiram da bomo me dons h babi navalile, da se namo tle doma zravsale.. če je tako jutro, se pol sam kregamouser posted image sej ne, dons se bom še extra potrudila, da bom pridna, pa da nam otroke kregalauser posted image

najboljša ti pa v nočni nč nisi kej preveč aktivna tle goruser posted image kaj pa je zdej to?? bom na ministrstvo pritožbo dala, da vam morjo vsaj eno čikpavzo dat, da se mal pokažeš tle gor, pa kakšen monolog napišešuser posted image

kje pa je tany?? prejle sm gledala, da je blo v avstriji tud hudo. a mislte da je srečno prispela?? vsaj mal bi se mogla pridt pofočkat tle gor, da vemo da je vse ok..

pa ancice tud nč ni.. a kera kej ve??

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8116
15.7.2008 8:34:43   
sončnica24
Dobro jutro tud z moje strani, za najino user posted image je vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image . lepo rastemo, mehur je pol srček bije sem pa v 25. tednu, tako da že krepko preko polovice, upam samo da še ti tedni hitro minejo kaj so do konca ostali. pa mislim da ne bo panike ker še tako nimam čisto nič perajt za dojenčka.

Drugače pa brce zato tako bogo čutim ker je posteljica malo bolj spredaj, bomo pa videli kaj bodo jutri v porodnišnici rekli.

Tany pa Ancica res kam sta se skrili meni tudi ni vseeno za Tany samo verjetno je bla včeraj preveč utrujena sedaj pa tako spi ker je v dominikanski še nočuser posted image .

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8117
15.7.2008 8:43:59   
Šarki
čaO sončnicauser posted image za 25 teden!  da ne boš mislila da nate pozabim... sam včasih res ne vem kaj naj keri napišem. evo, samo tebi povem da se me zdele zrihtamo, pa gremo k babi na kofe, pa če se mi bo dal, še na razprodaje letimuser posted image čeprav veš kaj vse lahko kupim, ko morm na tamale merkat v trgovini, pa nika bi se full rada skrivala tm med obešalnikiuser posted image bodi pridna nosečka in merkaj naseuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8118
15.7.2008 10:28:46   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Nisem bla sinoči v službi, danes začnem nočno,Tanchi.
Sedaj gremo z otroci malo ven, da se zjagajo..Pa počasi moram kak seznam naredit, kaj moram nakupit za na morje.
A kej veste, a na meji s Hrvaško kaj težijo, glede mesa, pa tko...??
Drgač omava pa z možem čas akcije, pa čas mirovanja...Ti časi mirovanja pa možu očitno bolj pašejo kot pa meni..user posted image Ne vem, mislim, da si bom počasi omislila enga mladega ljubimca.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8119
15.7.2008 11:20:00   
spps
user posted image user posted image ojla čvekice!
tanchi,sem ponavad okol sedmih pokonc,ker me ponavad pred sedmo lulat že tako tišči,da ne morem več spatuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes sva pa z bratom šla v štore v zdravstveni dom,ker je rabil potrdilo od zdravnika in sva tam čakala skoraj dve uri,da je dobil tisto k... potdilo,mi je kr na tečnobo udarlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem,zdaj sem doma in moram it kuhat.pol pa na šiht-danes se mi nič ne da.odštevam dneve do petka,,,,,

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8120
15.7.2008 12:43:55   
NAJBOLJŠA
Spps, kaj bo v petek?
Jaz pa odštevam že skoraj ure do nedelje, da grem na morje....user posted image
Mi smo ravno po sprehodu, po juhici, malo amo dali spat, mene pa tamle kavč kliče...mislim, da se mu nam prov dolg upirala.user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8121
15.7.2008 13:19:27   
Šarki
evo, me smo ble pa pr babi, pa ata pa mama sta tud glih iz toplic prišla. full sm zapravla, sm kupla mojmu dvoje kr. hlače, pa majco, pa men dve majce, aja pa še ene hlače za mojgauser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8122
15.7.2008 13:19:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, kaj bo v petek?
Mi smo ravno po sprehodu, po juhici, malo amo dali spat, mene pa tamle kavč kliče...mislim, da se mu nam prov dolg upirala.user posted image user posted image

v petek imam prvi pregled ,in mi živčki delajo 300 na urouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8123
15.7.2008 13:29:04   
Šarki
nism mogla prej do konca napisatuser posted image pa v eno trgovino smo mogle žemle nazaj nest, k so ble čist suhe, jih še prerezat nisem moglauser posted image zdej pa čakam če bosta kej zaspane, da grem naprej štrihatuser posted image  

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8124
15.7.2008 13:44:45   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, kaj bo v petek?

v petek imam prvi pregled ,in mi živčki delajo 300 na urouser posted image

Saj bo hitro petek tu boš videla jaz sem bila včeraj po eni strani tudi šokirana ko mi je rekla da sem že v 25. tednu ker se mi zdi da je zdaj to full hitro minlo tako da nič se sekirat ker bo še prehiro teh 9 mesecev minlouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.