Šarki
|
dobro jutro punce!! sem še kar dobre volje, čeprav sem imela grozno noč in jutro sej ni nč tacga, sam tamala se mi je skos zbujala, poj mepa kr praska pa šipa po obrazu, pa cuka me, ker hoče joško. je blo že vse ok, ene par noči, zdej je pa začela. poj pa ne vem kaj bi, k more moj zgodej vstat, poj ji dam pa joško, pa zaspim zraven k se pa zbrihtam, pa umaknem je pa tamala tud že pokonc. poj se pa s5 dere, pa se moj začne oglašat, ji prav da nej bo tih... pa tamala ne šmirgla, poj jo mam pa dost, k kr name zleze, poj se pa tko vala po men, pa me v oči štoka... mislim take... pa vstanem pol se šele začne dret... tko, mogla sm mal pojamrat... aja, pol pa ob šestih od nsšga ura zvoni, kr on večinoma sploh ne registrira, smo vse prej pokonc k on (dobr no, zdej se je že mal popravu, ga morm pohvalt) pa tamala s5 u luft... pa ne šmirglam, grem na wc, pa kufe skuhat, moj jo je dal pa nazaj spat Srček LJUBIM TE!!!!!!!!!! cita, sej bo bol. poj ti nau več slabo, bo pa kej drucga a sm žleht?? ne, sej veš, sej maš že eno, pa veš kako to gre a te lahko vbprašam kok si stara?? vsaj približno, da si te bom lah mal bl predstavlala. a te morm vikat?? madona sm žleht k se ne naspim morjo vsi občutit moje trpljenje spps si pa zgodna. a zmerej tkole vstajaš?? jest študiram da bomo me dons h babi navalile, da se namo tle doma zravsale.. če je tako jutro, se pol sam kregamo sej ne, dons se bom še extra potrudila, da bom pridna, pa da nam otroke kregala najboljša ti pa v nočni nč nisi kej preveč aktivna tle gor kaj pa je zdej to?? bom na ministrstvo pritožbo dala, da vam morjo vsaj eno čikpavzo dat, da se mal pokažeš tle gor, pa kakšen monolog napišeš kje pa je tany?? prejle sm gledala, da je blo v avstriji tud hudo. a mislte da je srečno prispela?? vsaj mal bi se mogla pridt pofočkat tle gor, da vemo da je vse ok.. pa ancice tud nč ni.. a kera kej ve??