Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 11:52:22
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca Čau punce! Tanchi ampak č se jest sebe spomnim, sem točno vedla, da ne smem delat, pa me je tolk motil vse, da nisem bla čist ničpri miru. sej sm jest tud vedla da maš kao 6 tednov krsto pod pojstlo sej je to bl mpomagal k sm skp zlezla. se mi je poj fučkal za vse
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 14:00:14
|
|
|
|
Lianna
|
Ojla. Se opravičujem, ker se vmešavam v vašo temo ampak imam eno vprašanje. Jeseni grem za 6m v tujino in razmišljam, da bi tam opravila vozniški izpit (bom imela več prostega časa) in me sedaj zanima, če ga je katera od vas delala v tujini? Grem pa v državo, ki je v EU tako da večjih težav ne bi smelo bit. Me pa zanima, če moram tukaj opravit zdravniški pregled itd. Ter, če potem tukaj vse lepo priznajo ali so težave? Hvala, Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 14:23:16
|
|
|
|
Šarki
|
raje se pojdi pozanimat na ue. ena znanka je u srbiji delala, pa ji niso priznal. tukaj ima stalno vizo, na dopustu je izpit nardila, pa je zdej to stran vržen denar. raje pojdi vprašat da bo zihr
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 14:42:38
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro kako ste kaj??? Jaz sem ok, mal utrujena, ker mam velik dela v teh dneh ma bo ze boljs, se bom v nedeljo na letalu oddihala Danes mam spet vvelik dela, moram kopalnico opucat pa okna pomit in pralnico mal pospravit, ker sam odlagam tja in nikol nic ne pospravim.... tko, da se bom pocas kar lotila, da bom mela lahko popldan fraj... Lepo se mejte in sem vam oglasim, se kaj vmes ko se pridem odahnit al pa ko koncam Soncnica ti se mej lepo na vikendu, jaz sem vam javim kaj v torek popldan, ker v ponedeljek bom prisla kasno domov, pristanem v nemciji in pol morem se skor 6 ur z avtom da pridem domov, tko da bom utrujena, pa se casa ne bo... Liana za EU ti ne znam povedat, ponavad velja, ce je drzava v Evropski uniji, sam po moje je najbolse da se gres pozanimat na UE, tam ti bojo najbolj znal povedat, al pa pobrskaj mal po internetu. LP
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:37:44
|
|
|
|
spps
|
ojla!kaj dogaja? tany,da ne boš preveč pridna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:38:14
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce tany...ti pa ze kr gres v nedeljo...uau...je pa hitro minilo teh nekaj dni. Kar ne morem verjet soncnica...ce se ne tipkamo vec danes, ti zelim lep viken Nasa soncika pa je najbrz res prezaposlena s svojim malim zakladkom, pa se nam zato nic se ni oglasila.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:38:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla!kaj dogaja? tany,da ne boš preveč pridna ojla spps...kako kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:39:39
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce a bo kej čveka zdele?? jest glih računalniško sobo pospravljam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:44:31
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...zgleda da nama je spps pobegnila nekam kako si?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:47:23
|
|
|
|
Šarki
|
sm kr v redu. sem ene par oken pomila, pa otroke sm prej dala spat, pa je mene prej zmankal k tamale tko da sem zdej prou naspidirana nika mi je zdele že par dni tino neki sekirala... včeraj jo je lasala - ker je misnla da sem šla jest že ven iz sobe, pa se je za j... zdej pa razmišlam kokrat se je to že dogajal, pa nisem vildla...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:54:14
|
|
|
|
_ancica_
|
bogica tamala...ja nimas kaj. Jaz se tudi spomnem kako je blo ko sva bla z bratom manjsa. Jaz sem sicer 5 let starejsa in moram priznat da sem se stalno izzivljala nad tamalim je pa treba bit kr mal pozoren, ker nikol ne ves kaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 15:56:26
|
|
|
|
Šarki
|
ja, drugač tina skos niko šipa pa cuka, pa praska, ampak ne full, pa nika mi pove, pa tino okregava, tina mi pa še ne more povedat...nočem da bi bla nika preveč ljubosumna nanjo, ampak zdele je bila tamala v bolnici in jo mormo še mal merkat, pa mislim da niki ni čist prou...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 16:00:25
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, najbrz je res mal ljubosumna, nimas kaj. Je treba obe razvajat mate kaksne nacrte za cez vikend?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 16:04:55
|
|
|
|
Šarki
|
ja, moj more it jutr našimdvema strop poštrihat, mi se bomo pa šlepale zravn, da nam bo babi kosilo skuhala za nedeljo pa še ne vemo.. aja, naš jereku da bo šu u konjice po kamen za eno stranko, da mal zasluži. me bomo šle pa MOGOČE kam na obisk. bomo še vidle. pa ti?? a kam g, reš??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 16:14:06
|
|
|
|
_ancica_
|
midva pa nameravava it mal v mesto jutri. Cez poletje kar dosti dogaja tam. Imajo oder postavljen za raznorazne prireditve in koncerte, pa stante itd. Je kar zanimivo. Edino kar je je to, da je kar dalec, midva pa sva brez avta Ampak si bova vzela cas in sla na bus in podzemno.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 17:12:27
|
|
|
|
Šarki
|
ja pridna sta. mi smo se pa že kr preveč razvadli. včasih sem full rada na bus hodila, zdej se mi pa zdi to čist predrago. enkrat bom tamale peljala, k vem da bosta uživale...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 17:57:24
|
|
|
|
Šarki
|
punce držte pesti, mi čakamo pošto - odgovor ali moj dobi državljanstvo a ne. prosim za podporo k sm že čist na psu, bi že mogli dobit odgovor, pa je referentka na dopustu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 19:28:42
|
|
|
|
tany83
|
oooo se vam spet mal oglasim... sem ze cist crknjena od tega pucanja, sem vsa okna pomila, pa jedilnico temeljito spucala in dnevno sobo, sem vse vzela iz omar in vsa prah pobrisala, pa se skuhala sem si in kuhinjo pospravila, pa pralnico sem tud mal v red spravila, zdaj me caka se kopalnica pol pa si natocim vodo v banjo in se bom noter namkala sam zdaj morem prvo mal pocivat ker je bilo prevec... ancica lepo se mejte cez vikend in uzivajta s tvojim dragim... tanchi zate pa drzim pesti, da je tvoj mozek dobil drzavljanstvo
< Sporočilo je popravil tany83 -- 11.7.2008 19:29:10 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 19:34:11
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...tud jaz drzim pesti, da tvoj dragi dobi drzavljanstvo tany...matr, si mal prevec pridna. Pusti zdaj delo in lepo pocivaj. Tisto tvoje namakanje se pa prav fajn slisi. Jaz sem se pa ravno stusirala, zdaj pa moram na banko. Punce, ce se ne slisimo vec danes, vam zelim en lep vikend, tany tebi pa cimudobnejse potovanje v nedeljo in ponedeljek. Potem ko bos pa v slo se nam pa hitro oglasi, da ne bomo prevec v skrbeh
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.7.2008 21:59:49
|
|
|
|
spps
|
ojla,sem bila danes terenska no,najprej sem pasulj skuhala,potem sem za eno urco dol legla,potem sem celo kopalnico spucala,nato sem pa šla s kolegico na drink,pa se je pijačka mal zavlekla in sem pred pol ure komaj domov prišla.sem spila 2l vode,tk da bom danes verjetno celo noć odvajala tisto vodo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.7.2008 11:30:24
|
|
|
|
Orhideje
|
Spps, sedaj ko si nosečka, pa imaš energije. Bi te še kar k meni povabla Tany83 - a ti pa prihajaš mal k nam? Želim ti lepo potovanje in se še kaj slišmo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.7.2008 11:36:51
|
|
|
|
Šarki
|
ooo tlele se bo pa počasi lepa družbica nabrala bo še pestro... no punce, če že ne čvekate nevemkaj, pa kej o sebi napište če vam je dolgčas k se nič ne dogaja tle gor tany srečno pot, pa miren let ti želim. pa kej mi pomahaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 9:27:07
|
|
|
|
spps
|
ojla punce?uživate? tany,lepo potuj in lepo se imej z domačimi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 9:28:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Spps, sedaj ko si nosečka, pa imaš energije. Bi te še kar k meni povabla Tany83 - a ti pa prihajaš mal k nam? Želim ti lepo potovanje in se še kaj slišmo. tolk viška pa mi ne hodi,ker sem pol po akciji vredu utrujena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.7.2008 9:44:43
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce. jest sm s5 sama je šu moj ke na štajerski konc... spps dej mu kufe skuhej
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.