Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:43:35
|
|
|
|
larisa
|
Tole o kvasu sem jaz včeraj raziskovala....men je tolk smešno, da bi mu kvas dala, ko pa še nobene druge stvari razen mlekca nisem probla dat (no pa vode) pol pa kar surov, pure kvas Dolenjči a ti s compom likaš ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:43:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze vaš je tak kot naš (no,pa še se jih najde ), najprej zine, pol se pa spomne, da mu je mama tudi možgančke zrihtala in da se to včasih tudi uporabi to pa drži. Sam dolenjka tvoj vsaj ponižno prizna da je zaj****. Moj bo pa raje ton izklpou kot se opraviču evo moj je isti kot tvoj, pinči. moj se pa hvala bogu zna ful lepo opravičit in tudi vem da bo jutri skakal okoli mene in se trudu, ampak jaz rabim zdaj ne jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:44:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet ok, grem pogledat. a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. no pol pa že moraš sama sestavit. magari si z kako stvarjo poagaj. vse za dobro večerjo Mi smo meli pa danes "kraljevsko" kosilo: ortadelo, svež kruh, malo pasje radosti in sira, ter kumare in paradajz. aja eno so še čeblo jedli. Uhh bi blo fajn večkrat met tako kosilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:44:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet ok, grem pogledat. a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. ej res je neka glupa fora, samo se splača za večerjo potrudit če ti ne bo šlo, bom še jaz našo na plan povlekla in ti pomagala, da si prislužiš romantično večerjo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:44:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:46:09
|
|
|
|
Suzi*
|
ne mi pobegnt, grem probat sestavt to čudo tehnike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:46:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjči a ti s compom likaš ? Imam eine kurze pause, bi rekla naša prof. Buči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:46:35
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:47:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet ok, grem pogledat. a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. no pol pa že moraš sama sestavit. magari si z kako stvarjo poagaj. vse za dobro večerjo Mi smo meli pa danes "kraljevsko" kosilo: ortadelo, svež kruh, malo pasje radosti in sira, ter kumare in paradajz. aja eno so še čeblo jedli. Uhh bi blo fajn večkrat met tako kosilo A je Pino kuhal?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:47:13
|
|
|
|
Janey
|
grem si jo umit, da se nebom spet zapackana z vami pogovarjala in pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:47:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ne mi pobegnt, grem probat sestavt to čudo tehnike. go suzi go
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:47:18
|
|
|
|
pina-1
|
meni to tudi ne diši preveč. Bom raje kruh pekla s kvasom. no suzi, a je ratalo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:47:35
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja očala so samo smeks sam kej dost pa ne zascitjo iz baby centra za 5 evrov je glih se tok ostal k sva sla darilne bone zapravt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:48:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara... ji dam rajš une pahuljice al kaj že Bamby daje v mleko, pa še boljše je A jaz se bašem z vsem mogočim dobrim, njej naj pa kvas dajem?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:48:16
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara... pa se zjutri zbudim, pa ma Nejc 30 kg, ko tolk vzhaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:48:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A je Pino kuhal? ne tokrat sva bli z mamo kuharci. Pino je samo paradajz dal v hladilnik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:48:51
|
|
|
|
Bajsa
|
Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:49:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ja očala so samo smeks sam kej dost pa ne zascitjo iz baby centra za 5 evrov je glih se tok ostal k sva sla darilne bone zapravt Ne zapravljaj! Za ohcet šparaj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:49:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara... pa se zjutri zbudim, pa ma Nejc 30 kg, ko tolk vzhaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:49:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A katera daje zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:50:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji! Reče se dober večer! gorenjski neolikan Škoda k sam posteljca stoji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:50:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A katera daje zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni. zdej še ne. Kasneje verjetno bom. Sicer pa pod čudežnim senčnikom ne rabiho očal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:51:15
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A katera daje zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni. Meni je patronažna rekla da do 1. leta nč očal , pa sem pozabila vprašat zakaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:51:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah ja, sam topu mlek čez Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara... pa se zjutri zbudim, pa ma Nejc 30 kg, ko tolk vzhaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:51:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A katera daje zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni. moj dec Verjetn kako na otroka v vozičku lovi, pa ne ve, da takih, ki imajo obveznosti samske ženske ne marajo poročenih pa on ne, ker pravi, da ne bo za nobenim popravljal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
HojadejziKdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?8m (
35%)
9m (
15%)
10m (
17%)
11m (
10%)
12m (
10%)
kasneje (
13%)
Število vseh glasov: 343Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!