Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:51:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Škoda k sam posteljca stoji Ajo, a tebi kak pogovor s stipetom po glavi roji??? Deluješ kot bi živela v pomanjkanju
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 12.7.2008 22:52:47 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:52:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina - kakšen čudešni senčnik? A avstralec?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:52:47
|
|
|
|
mary_lou
|
Kva mi bojo boni na ohceti? A da jih dam tamladima dvema za vnuke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:52:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Na naši madam še nismo sprobal očala gor in dol dajat, sam kokr je živc bi se ji po moje sfuzlal. No Suzi a je ratal? Dolenjka za kolk časa pol ti greš? Mater tko hit tipkate, da sploh nimam časa sprot brat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:52:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A katera daje zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni. Meni je patronažna rekla da do 1. leta nč očal , pa sem pozabila vprašat zakaj verjetno bo kaj z vidnim poljem in svetlobo Vprašajo jo, ko jo naslednjič vidiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:53:26
|
|
|
|
Suzi*
|
nikler ni nič narisano al pa napisano. se pa z ene strani lepo zaskoči stranica, ko jo pa dvignem vodoravno, se pa druga nikakor noče zataknit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:53:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Škoda k sam posteljca stoji Ajo, a tebi kak pogovor s stipetom po glavi roji??? Deluješ kot bi živela v pomanjkanju ni časa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:54:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Kva mi bojo boni na ohceti? A da jih dam tamladima dvema za vnuke dobra ideja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:54:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Na naši madam še nismo sprobal očala gor in dol dajat, sam kokr je živc bi se ji po moje sfuzlal. No Suzi a je ratal? Dolenjka za kolk časa pol ti greš? Mater tko hit tipkate, da sploh nimam časa sprot brat samo za 15 dni, me boš pogrešala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:54:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - kakšen čudešni senčnik? A avstralec? Jp. Sam meni je tale čduež full smešen na vozeku. Sem vedno govorila, da jaz tega ne bom mela . Zdej ga pa ne menjam za nič na svetu. Jaz bom izdajalka št. !. ME PIno kliče, da ga naj grem malo počohat Upam, da ga kej pametnega srbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:54:46
|
|
|
|
MetiLu
|
Evo Bajsa je napisala šnel kurz za pojstlo, jaz sem vedla da gre tko, samo preden bi jaz opisno tole skup spacala, bi naredial doktorsko dizertacijo Bajsa, men je kr srce igral, k je Janez tko lepo jedu pa s takim veseljem in navdušenjem, prov v očkah je imel: "mami, dej mal hitrej tele žlice filaj" jutri ziher spet dobi Zdej grem pa spat, sem utrujena ... Nočko P.S.: Dolenči, ful se mejte super na dopustu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:55:02
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dober večer! Mi smo cel dan preživeli pr mojmu fotru, smo se namakali v bazenu. Madam je ful uživala v frediji, čeprav je mela voda samo 27 stopinj, ji očitno ni blo prehladno. Sem jo pa rajš 2 krat po mal dala notr in smo se mele res fajn. No če odštejemo to, da je mene po hrbtu zapeklo ko kuhanga raka. Sej ne vem kdaj, ker smo šle prvič v vodo okol 4, sm madam senco s sabo delala, dobr da ma tako big mammo , pa sem zgleda pokasirala, no ja bolš jaz ko madam, a ne. Janey res se mi smiliš s spanjem, pa še tvoj je tak bučk, kaj naj ti rečem Želim ti kmalu veliko spanja in bolj pridnega desca Mary vaš pa je važič, ma šmeks očala. Kje ste jih kupili, jaz bi jih tud za madam rada. Pina fino da ste uživale na plaži. A ni fajn k tko lepo dan gre okrog, pa še na luftu si. Meti kok je pa Joni facko. Dobiš slikce, jih bom zdele poslala, pa še une od zadnjič ti bom zraven prpopala. Meti me veseli, da je Janezu všeč kašica. A ni prov veselje jih gledat ko tko z užitkom malcajo. a sm kej pozabla? Dolenjka, nehi peglat pa rajš tipki! Jasnnn! No pa bo tud tvoja carica tebe grickala, po moje boš prav kmal kšno kašico zmešala , mene dons že tko bolijo, da me je minilo dojenje RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:43:14 No ti dolenjka neolikana! A si me zgrešila mogoče, al morem tvojo prečastito vsak post posebej pozdravlat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:55:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji! a na sredini podna dvignem? bom še to probala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:55:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Škoda k sam posteljca stoji Ajo, a tebi kak pogovor s stipetom po glavi roji??? Deluješ kot bi živela v pomanjkanju ni časa pa ja de. Prden greš spat, na hitro rečeta dve besedi: Sej vse skupi traja 2,5 min
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:56:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* nikler ni nič narisano al pa napisano. se pa z ene strani lepo zaskoči stranica, ko jo pa dvignem vodoravno, se pa druga nikakor noče zataknit. kako ni narisano, a je zrabljeno že Bi šla počekirat pa jo imamo že na mrju, k smo jo zadnjič ko smo šli na obisk, dol peljali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:56:43
|
|
|
|
mary_lou
|
Ajd dolenjka lepo se mej na morju pa pazi na carico sej ves da ostanemo v zlahti.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:57:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - kakšen čudešni senčnik? A avstralec? Jp. Sam meni je tale čduež full smešen na vozeku. Sem vedno govorila, da jaz tega ne bom mela . Zdej ga pa ne menjam za nič na svetu. Jaz bom izdajalka št. !. ME PIno kliče, da ga naj grem malo počohat Upam, da ga kej pametnega srbi nam pa ne sede najbolje , nikakor, da je cela v senci, pa sem vezala na 101 način lepo ga čohaj, pa on naj malo vmes tebe tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:57:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dober večer! Mi smo cel dan preživeli pr mojmu fotru, smo se namakali v bazenu. Madam je ful uživala v frediji, čeprav je mela voda samo 27 stopinj, ji očitno ni blo prehladno. Sem jo pa rajš 2 krat po mal dala notr in smo se mele res fajn. No če odštejemo to, da je mene po hrbtu zapeklo ko kuhanga raka. Sej ne vem kdaj, ker smo šle prvič v vodo okol 4, sm madam senco s sabo delala, dobr da ma tako big mammo , pa sem zgleda pokasirala, no ja bolš jaz ko madam, a ne. Janey res se mi smiliš s spanjem, pa še tvoj je tak bučk, kaj naj ti rečem Želim ti kmalu veliko spanja in bolj pridnega desca Mary vaš pa je važič, ma šmeks očala. Kje ste jih kupili, jaz bi jih tud za madam rada. Pina fino da ste uživale na plaži. A ni fajn k tko lepo dan gre okrog, pa še na luftu si. Meti kok je pa Joni facko. Dobiš slikce, jih bom zdele poslala, pa še une od zadnjič ti bom zraven prpopala. Meti me veseli, da je Janezu všeč kašica. A ni prov veselje jih gledat ko tko z užitkom malcajo. a sm kej pozabla? Dolenjka, nehi peglat pa rajš tipki! Jasnnn! No pa bo tud tvoja carica tebe grickala, po moje boš prav kmal kšno kašico zmešala , mene dons že tko bolijo, da me je minilo dojenje RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:43:14 No ti dolenjka neolikana! A si me zgrešila mogoče, al morem tvojo prečastito vsak post posebej pozdravlat bi se spodoblo, k sm glih šefica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:57:44
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Suzi sreduino dvigneš, pol pa vsako stranico lepo poravnaš in sam sredino dol prtisneš, se prav čuti ko gre bol na trdo. No sej zdje bo dolenjka spet mela neke čudne misli, ampak sej dobr, nej ji bo. Se more zdej spucat, ker pol je itak spet ne bo, bo na odvajanju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:58:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ajd dolenjka lepo se mej na morju pa pazi na carico sej ves da ostanemo v zlahti..... sej res, pa pazi da ji katera v zelje ne vskoči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:59:16
|
|
|
|
Bajsa
|
Če se boš tkole neodgovorno obnašala, pa ne boš sledila vsem postom, po krivici obtoževala itd, te bom skenslala iz prestola šefic, jasno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:00:15
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka lepo se mejte na morju. Se kaj slišimo ne. ajde punce gre. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:00:29
|
|
|
|
Suzi*
|
JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! jaz sem si pa večerjo prislužla! Hvala babe, si zaslužte pijačko, ko se vidmo. bajsa hvala za super opis. Ampa zdej pa teha ni šans da mojmu povem .... naj kar sam grunta naslednjič, jaz se bom pa po kolenih od smeha valala. ampak je pa res glupa fora.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:02:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Če se boš tkole neodgovorno obnašala, pa ne boš sledila vsem postom, po krivici obtoževala itd, te bom skenslala iz prestola šefic, jasno da draga
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?