Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:26:22
|
|
|
|
Janey
|
kak sem jezna ne...spet je vse na meni ostalo...sej ne morem verjet. se mi tak ne zdi fer, da se vleže da vse 4 od sebe in zaspi, pa ko ve da je treba vse pospravit preden grema spat in je vsaj pol ure dela. če sma oba 15 min. od deda, pa še ko je naspan in spočit in vse...kr na jok mi gre
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:29:58
|
|
|
|
Janey
|
mislim ej...zdaj pa res vre v meni... je skoćla riba iz akvarija in sem ga zbudla in se je gospod vstal pobral ribo in SE VLEGEL NAZAJ in spet spi. pa sem ga prosla če bi lahko skupaj. jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo če bi se mi dalo bi zdaj tak šla v gozd kričat...pomoje bi me pina slišala tak bi se drla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:30:10
|
|
|
|
pina-1
|
janey ne se sekirat. tudi pri naši hiši vse mene čaka. POl jih pa še slišim, ker sem neki narobe nardila . Jaz sploh ne reagiram več ,ker je škoda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:30:58
|
|
|
|
Janey
|
res taki frajeer samo se mu pa mudi nekam...pri 7,8 bo tak že hodo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:31:29
|
|
|
|
Suzi*
|
Janey, pusti vse pri miru, pa bosta zjutrej pospravlala. Meti, Janez je ful lušten. Pa krasno da ste uživali. kavalčice ste tudi krasne. Mesecnica, kakšnega si naročila in kam ti bodo dostavili??? Bamby, kera poza za spanje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:32:07
|
|
|
|
larisa
|
Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:33:09
|
|
|
|
dolenjka
|
O hudo marička, kakšnga kerlca bo moja carica dobila A motor ima že tut?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:33:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 janey ne se sekirat. tudi pri naši hiši vse mene čaka. POl jih pa še slišim, ker sem neki narobe nardila . Jaz sploh ne reagiram več ,ker je škoda kaj misliš da meni je reče da kaj ni narjeno al pa je kaj narobe...cel dan ma neke pripombe, sam pa je v svojih dveh pozah ko je doma al za kompom al pa na kavču. grrrrrrrrrrr kr kadi se mi pina jaz ne morem da nebi reagirala. kr se mi zdi da sma enakovredna in da sem jaz isto utrujena kot on in isto tu doma kot on in isto morem jest kot on in isto bit oblečena kot on, naj malo pomaga. al pa vsaj malega prime da kaj naredim. pol me pa vmes tisočkrat pokliče kje je duda kje flaška kje igrača, prinesi to, ono, pol pa mu govori da že eno uro 5majc obešam...če pa me pošilja sem pa tja ko da sem blesava. a ko sem jaz sama mi pa casper vse nosi al kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:34:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze vaš je tak kot naš (no,pa še se jih najde ), najprej zine, pol se pa spomne, da mu je mama tudi možgančke zrihtala in da se to včasih tudi uporabi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:35:18
|
|
|
|
Suzi*
|
Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:36:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey če bi se mi dalo bi zdaj tak šla v gozd kričat...pomoje bi me pina slišala tak bi se drla dej se bova skupi No, mora ga pa pohvalit, da je danes zjturaj pospravu štalo v kurilnici in poil dvorišče, ker je blo še vse od neurja. Jaz sem pa mularijo popokala, da je mel mir. Je bil njegov dan za počitek. Moj še ni na koledarju zacagan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:36:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 janey ne se sekirat. tudi pri naši hiši vse mene čaka. POl jih pa še slišim, ker sem neki narobe nardila . Jaz sploh ne reagiram več ,ker je škoda kaj misliš da meni je reče da kaj ni narjeno al pa je kaj narobe...cel dan ma neke pripombe, sam pa je v svojih dveh pozah ko je doma al za kompom al pa na kavču. grrrrrrrrrrr kr kadi se mi pina jaz ne morem da nebi reagirala. kr se mi zdi da sma enakovredna in da sem jaz isto utrujena kot on in isto tu doma kot on in isto morem jest kot on in isto bit oblečena kot on, naj malo pomaga. al pa vsaj malega prime da kaj naredim. pol me pa vmes tisočkrat pokliče kje je duda kje flaška kje igrača, prinesi to, ono, pol pa mu govori da že eno uro 5majc obešam...če pa me pošilja sem pa tja ko da sem blesava. a ko sem jaz sama mi pa casper vse nosi al kaj bejba, saj se mi smiliš, ko si tako sama za vse postorit Probaj s foro: dragi ribica je spet zunaj, v kuhinji na pultu. Če je pa ni in si že tukaj pa malo reda naredi. samo ob tvojem postu pa sem se za trebuh držala od smeha
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:37:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Ja, nam je dones res dogajal Janez je pa Janez srček moj mali, ko sva ga montirala v obroč, še porajtal ni, ker se je tok dogajalo okol njega smo bli kar 3x v vodi po ene 5-10 min (no, mami je šla še mal večkrat rit namočit ), pol pa še vsakič pod tuš, tko da smo se tu to navadili Upam, da bomo dones kaj bolj spali, zdej imamo zvečer kar uro za zaspat, 20.30, je popapal obe zize, upam da bo vsaj do treh mir Sam je huda tale kvas teorija pomojem jo bomo sprobali naslednjič, ko bom tri noči skup bedela in bom zjutraj Janeza pakirala nazaj v porodnišnico Sem pa danes poklicala tudi bodočo šefico in je ful zainteresirana, da bi prišla delat, tko da grem v ponedeljek še na en razgovor, da malo bolj konkretno dorečeva, pol bom pa najbrž začela delat... Upam, da ne bo prehudo in da bomo začeli spat, ker če bom ko zombi, pa še delat hodila jao mene .... Jutri gremo pa k tašči, dopoldan mam pa še 2 stroja za oprat ... Ma sam da mi ni treba kuhat...edin za sineta pa bom kašico skuhala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:37:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze sej to je to...oni so malo z njimi, pa še te smo me zraven da vskočimo ko mmajo dovolj in mislijo da je met otroka včasih tut cel dan sama čist a izi in da si spočit in poln nergije. kaj pa naš ko se še niti enkrat ni zbudu odkar je zaspal ne morem verjet...no sej se bo začel ko bom jaz šla spat...moj bo zgleda v dnevi spal, budit ga ne mislim, čeprav se že cel dan o joti pogovarjama. naj jo kar sam kuha, jaz sem pisker že odstavla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:37:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:39:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze vaš je tak kot naš (no,pa še se jih najde ), najprej zine, pol se pa spomne, da mu je mama tudi možgančke zrihtala in da se to včasih tudi uporabi to pa drži. Sam dolenjka tvoj vsaj ponižno prizna da je zaj****. Moj bo pa raje ton izklpou kot se opraviču
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:39:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey [kaj pa naš ko se še niti enkrat ni zbudu odkar je zaspal ne morem verjet... mogoče se je pa kvasa ustrašil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:40:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze sej to je to...oni so malo z njimi, pa še te smo me zraven da vskočimo ko mmajo dovolj in mislijo da je met otroka včasih tut cel dan sama čist a izi in da si spočit in poln nergije. kaj pa naš ko se še niti enkrat ni zbudu odkar je zaspal ne morem verjet...no sej se bo začel ko bom jaz šla spat...moj bo zgleda v dnevi spal, budit ga ne mislim, čeprav se že cel dan o joti pogovarjama. naj jo kar sam kuha, jaz sem pisker že odstavla. kr priznej da si mu kvas dala Sam jaz pa ne vem če bi to sprobala Ti verjetn boš, ker pri nas še ni take panike, 3x na naoč še vstanem, ostalo je pa Idrija, bi rekla Pinči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:41:18
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey [kaj pa naš ko se še niti enkrat ni zbudu odkar je zaspal ne morem verjet... mogoče se je pa kvasa ustrašil pa ga še ni niti v hladilniku upam da nebo treba, je lovro od marushe danes celo noč spal, bi lahko jaka ko se tolk druži z njim počasi tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:41:54
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet ok, grem pogledat. a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:42:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze vaš je tak kot naš (no,pa še se jih najde ), najprej zine, pol se pa spomne, da mu je mama tudi možgančke zrihtala in da se to včasih tudi uporabi to pa drži. Sam dolenjka tvoj vsaj ponižno prizna da je zaj****. Moj bo pa raje ton izklpou kot se opraviču evo moj je isti kot tvoj, pinči.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:42:43
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: larisa Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste mal đouka Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze sej to je to...oni so malo z njimi, pa še te smo me zraven da vskočimo ko mmajo dovolj in mislijo da je met otroka včasih tut cel dan sama čist a izi in da si spočit in poln nergije. kaj pa naš ko se še niti enkrat ni zbudu odkar je zaspal ne morem verjet...no sej se bo začel ko bom jaz šla spat...moj bo zgleda v dnevi spal, budit ga ne mislim, čeprav se že cel dan o joti pogovarjama. naj jo kar sam kuha, jaz sem pisker že odstavla. kr priznej da si mu kvas dala Sam jaz pa ne vem če bi to sprobala Ti verjetn boš, ker pri nas še ni take panike, 3x na naoč še vstanem, ostalo je pa Idrija, bi rekla Pinči sej nima kaj bit? čist malo daš....sej je dober kvas za zdravje. ampak to je fora sam tega da ma otrok občutek sitosti pomoje...naš se ne zbuja ker je lačen, ampak kr tak...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:43:14
|
|
|
|
Bajsa
|
Dober večer! Mi smo cel dan preživeli pr mojmu fotru, smo se namakali v bazenu. Madam je ful uživala v frediji, čeprav je mela voda samo 27 stopinj, ji očitno ni blo prehladno. Sem jo pa rajš 2 krat po mal dala notr in smo se mele res fajn. No če odštejemo to, da je mene po hrbtu zapeklo ko kuhanga raka. Sej ne vem kdaj, ker smo šle prvič v vodo okol 4, sm madam senco s sabo delala, dobr da ma tako big mammo , pa sem zgleda pokasirala, no ja bolš jaz ko madam, a ne. Janey res se mi smiliš s spanjem, pa še tvoj je tak bučk, kaj naj ti rečem Želim ti kmalu veliko spanja in bolj pridnega desca Mary vaš pa je važič, ma šmeks očala. Kje ste jih kupili, jaz bi jih tud za madam rada. Pina fino da ste uživale na plaži. A ni fajn k tko lepo dan gre okrog, pa še na luftu si. Meti kok je pa Joni facko. Dobiš slikce, jih bom zdele poslala, pa še une od zadnjič ti bom zraven prpopala. Meti me veseli, da je Janezu všeč kašica. A ni prov veselje jih gledat ko tko z užitkom malcajo. a sm kej pozabla? Dolenjka, nehi peglat pa rajš tipki! Jasnnn! No pa bo tud tvoja carica tebe grickala, po moje boš prav kmal kšno kašico zmešala , mene dons že tko bolijo, da me je minilo dojenje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Čiščenje po tlehgrahek85Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore? vsak dan (
7%)
večkrat na teden (
16%)
enkrat na teden (
41%)
vsaka dva tedna (
13%)
enkrat na mesec (
16%)
vsake par mesecev (
8%)
Število vseh glasov: 179Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!