Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:46:32
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. a se vas splača brat za nazaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:47:14
|
|
|
|
Janey
|
čer suzi ti se samo vključi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:50:32
|
|
|
|
Janey
|
grem se malo stiskat, potem pa če nama bo ognjemet gledat, pa če nebo tašči kavč premali samo sem utrujena ko pes, tak da še ne vem...mogoče bom kar z vami večer zaključila. če grem pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:51:12
|
|
|
|
pina-1
|
čer. evo še mene na zabavo grem malo prebrat, da vidim o čem teče debata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:53:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Naš janez še na suhem in midva v vodici... Ma tok sem navdušena, tamal užival 100/h midva pa tud super smo se mel... Sabo sem imela (po Bajsinem navdihu ) še kuhano kašico, ki sem jo zjutraj pripravila (pol jabolka in ena marelica) in jo je zmazal 60 ml v dveh rundah s takim veseljem, da mu bom prov rada zdej take zadevce kuhala Drgač je pa Janez dones ene punce šarmiral med plavanjem, že zdej so mu starejše všeč Zdej vas grem pa prebrat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:54:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me zanima katera od nas bo šla ju3 po kvas Ko sem to prebrala sem se spomnila, kako sem sama pila kvas. Res ja, pa ne zato, da bi celo noč spala , ampak ravno zaradi tega vitamina B. Imaš lepše, sijoče lase in bolj zdrave nohte. Okus pa je . Samo se ga hitro navadiš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:55:09
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. SUzi - danes sem dobila odgovor za Mei tai-je: Dobar danJos sinoć sam vidjela vaš mail al vam nisam htjela pisati prije nego provjerim sa poštom.u inozemstvo naravno šaljemo nakon što nam kupac uplati iznos uvećan za troškove slanja.Čim uplata sjedne na naš račun robu šaljemo.Poštarina do 1 kg težine uvećano za carinske pristojbe(koje se moraju platiti cc 15kn)Sve zajedno bi bilo cc 120 knPaket bi trebao stici kroz 7 dana.kad šaljemo unutar hrvatske poštarina je oko 20 kn za nosiljku.Ako vam odgovara ja vam mogu poslati na bilo koju adresu unutar hrvatske pa da ustedite 100 kn a da vi organizirate preuzimanje.Sve je na vama,a ja cu vam izaci u susret koliko god mogu.trenutno na lageru nemam bež nosiljku ali moze biti gotova kroz koji dan na lageru imamo bez nosiljku sa smedjim naramenicama ili smedju nosiljku sa bež naramenicama.http://www.baby.hr/shop/index.php?cPath=86_108&osCsid=5bc781e601d8fad46334f2cf394c83f4možda bi vam čak i bilo ljepše na ovoj sa smedjim tijelom tako da bi bez cvijece dolazilo do izrazaja.Kombinirat se može bilo koji ukrasni panel na bilo koju nosiljku.Takodje mozete kupiti vise ukrasnih panela.Nadam se da sam vam bar malo pomogla.ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte.nase sjediste je u Dubrovniku pa ako slucajno netko bude ljetovao tu mogu vam poslati i na taj nacin :-)LP Dijana Lalatović Sem naročila...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 21:56:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - luštno : Janez ve, da so starejše izkušenejše.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:00:49
|
|
|
|
larisa
|
Meti ker šarmer je res Janez .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:01:33
|
|
|
|
pina-1
|
meti, kako janezek lepo uživa. Naša isto tako plava. Moj oče ( je slep), je danes prvič "vidu" kako fredov obroč stoji in je bil noro navdušen. Res otročki super noter stojijo. Mi ga bomo v ponedeljek zopet uporabli. dolenjka, a je kaka piva tudi zame al samo za larisko?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:04:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, Meti je lušten Janez Naša se je že 2x zbudila upam da zdej spi, v tretje gre rado , mogoče ji je blo prevroče bomo videli... Jest mam speglano, tako da si zaslužim posteljo... moj je tud čist crknjen, dop. mu je tok energije zmankal da je drisko fasal pa še skup je skor padu to je pa to, ker se preveč žene v nekaj matr, a morm še zanga skrbet? lepo nočko vsem, vas berem jutri... upam da ne bo preveč dela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:06:50
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Suzi, a ti še zdej za nazaj bereš ? Na terančka pa jaz pridem, ko se z morja vrnemo dolenjka, za zobke. teranček pa na hladnem čaka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:09:18
|
|
|
|
Janey
|
kaj se nam je danes zgodilo smo gledali skoke z mosta v dravo in je jaka zaspal in ker je bla ful galama se je zbudil vstrašil in začel kričat pa smo mogli it z galame da se umiri,jaz sem pobasala malega moj pa vozek in smo šli. pridemo do fotra od mojga in ugotovimo da smo ruzak( z mlekom, vsemi flaškami, vodo, cote, zdravstvena in vse od dr.) tam pozabli smo šibali nazaj in hvala bogu bil tam jau ej še dobro da nismo malega tam pozabli pa ruzak vzeli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:10:55
|
|
|
|
Janey
|
larisa kak vam gre z AM?? upam da ste ujeli ritem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:12:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jau ej še dobro da nismo malega tam pozabli pa ruzak vzeli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:13:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey jau ej še dobro da nismo malega tam pozabli pa ruzak vzeli ta je pa dobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:13:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer 2ič Meti za vaš družinski izlet, zdej ga pa le večkrat ponovite Pinči, kar pridi na kak pirček, veš da bo tudi zate vsega dovolj Ejo, a un pisker moram res sabo dol vlečt Janey, vi ga biksate, srečka mamica oz nosečka, ti pa tut Februarka, na vašga se ulež pa mu razlož, da si dons njegov obkladek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:14:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ne razumem, vsi vaši malčki tako uživajo s tem Fredijem, naša se je pa drla kot jesihar. Upam, da bo ob novem poskusu več veselja in manj solz pokazala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:14:24
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey larisa kak vam gre z AM?? upam da ste ujeli ritem Zaenkrat samo zvečer dodam, upam, da mi uspe tako vsaj še en mesec Sem pa ene 3krat tvoje sporočilo prebrala in si vse naštudirala, tako da sem redy, če bo treba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:15:10
|
|
|
|
dolenjka
|
dejmo mal pospešit tale tempo, ker mora danes 200tko past, ker me drugač SN ne spusti na morje vse 4 od sebe držat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:16:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka dejmo mal pospešit tale tempo, ker mora danes 200tko past, ker me drugač SN ne spusti na morje vse 4 od sebe držat tako je!!! Red mora bit, pa čeprav slab. Ella še manjka, pa bo hitro tale 200 padla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:17:07
|
|
|
|
dolenjka
|
ELLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Grem mal preglat, bom hitr nazaj Ve kar klofajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:17:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, kar pridi na kak pirček, veš da bo tudi zate vsega dovolj Ejo, a un pisker moram res sabo dol vlečt ma ne rabiš vlečt s sabo. Vem da maš mali avto, pa ni placa za pisker . boš mi že enkrat dala ob priliki. Le tisto za komarje vrzi v torbo. če pridemo na pir, bi tisto vzela. A si ti že sprobala zadevco. Deluje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:17:51
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka bom pomagala, ker je moj omagal na kavču (revež je celo noč lepo spančal ko ga ni blo doma ) tak da ne greva na ognjemet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 22:19:46
|
|
|
|
Janey
|
larisa tudi jaz upam, da tako ostane, potem boste pa tak že jedli gh in bo šlo se pa hitro znajdeš če si prisiljen. vem pa da je začetek težak...sma vrela vodo za vsako flašo znova in potem se je hladila, mali je kričal...eh sploh se nočem spomnt tistega prvega mesca.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Izbira otroškega vozičkaendrinaKaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?Znamka (
5%)
Design, barva,... (
9%)
Funkcionalnost (
58%)
Velikost koles (
8%)
Velikost zloženega vozička (
7%)
Udobje (
12%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!