|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.7.2008 22:43:35   
larisa
Tole o kvasu sem jaz včeraj raziskovala....men je tolk smešno, da bi mu kvas dala, ko pa še nobene druge stvari razen mlekca nisem probla dat (no pa vode)user posted image  pol pa kar surov, pure kvas user posted image

Dolenjči a ti s compom likaš ?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
12.7.2008 22:43:40   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Janey, ne se razburjat, sej veš kaj pravi naša big mama, od razburjanja neki raste user posted image user posted image user posted image  mal đouka
Te čisto razumem. Moj je danes prjavu, ko smo srečali eno bejbo ki ima težave s spanjem, pa rečem jaz, da že 5 mesecev nisem celo noč spala, pa še kar živim, pa on prjavi, ampak ona more zjutri v službo user posted image user posted image user posted image  Halooo, a jaz pa zjutri vstanem ko se lepo naspim, pol se pa v miru po ta zadni praskam, dokler on ne pride domov user posted image user posted image user posted image  Moški nas res pač ne razumejo in si ne predstavljajo kako nam je in kako se počutimo. Pa kako mu je revežu prec žal postalo, ko je to prjavu. Jst sem pa kr pihala od jeze user posted image user posted image user posted image

vaš je tak kot naš (no,pa še se jih najde user posted image ), najprej zine, pol se pa spomne, da mu je mama tudi možgančke zrihtala in da se to včasih tudi uporabi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

to pa drži. Sam dolenjka tvoj vsaj ponižno prizna da je zaj****. Moj bo pa raje ton izklpou kot se opravičuuser posted image user posted image

evo moj je isti kot tvoj, pinči. user posted image

moj se pa hvala bogu zna ful lepo opravičit in tudi vem da bo jutri skakal okoli mene in se trudu, ampak jaz rabim zdaj ne jutri

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
12.7.2008 22:44:23   
pina-1

Mary, frajer vaš Tai. user posted image

Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. user posted image user posted image  Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. user posted image user posted image  je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. user posted image

Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven user posted image  Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet user posted image

ok, grem pogledat. user posted image  a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. user posted image user posted image

no pol pa že moraš sama sestavit. magari si z kako stvarjo poagaj. vse za dobro večerjouser posted image user posted image

Mi smo meli pa danes "kraljevsko" kosilo: ortadelo, svež kruh, malo pasje radosti in sira, ter kumare in paradajz. aja eno so še čeblo jedli. Uhh bi blo fajn večkrat met tako kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
12.7.2008 22:44:47   
srečka nosečka

Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. user posted image user posted image  Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. user posted image user posted image  je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. user posted image

Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven user posted image  Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet user posted image

ok, grem pogledat. user posted image  a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. user posted image user posted image

ej res je neka glupa fora, samo se splača za večerjo potrudit

če ti ne bo šlo, bom še jaz našo na plan povlekla in ti pomagala, da si prislužiš romantično večerjo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
12.7.2008 22:44:50   
dolenjka
Mah ja, sam topu mlek čez user posted image  Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
12.7.2008 22:46:09   
Suzi*
ne mi pobegnt, grem probat sestavt to čudo tehnike. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
12.7.2008 22:46:13   
dolenjka

Dolenjči a ti s compom likaš ?user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Imam eine kurze pause, bi rekla naša prof. Buči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
12.7.2008 22:46:35   
Janey

Mah ja, sam topu mlek čez user posted image  Sej veš kako v šalci zgleda, kaj šele v tistem majhnem želodčku user posted image

probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
12.7.2008 22:47:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

no pol pa že moraš sama sestavit. magari si z kako stvarjo poagaj. vse za dobro večerjouser posted image user posted image

Mi smo meli pa danes "kraljevsko" kosilo: ortadelo, svež kruh, malo pasje radosti in sira, ter kumare in paradajz. aja eno so še čeblo jedli. Uhh bi blo fajn večkrat met tako kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

A je Pino kuhal? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
12.7.2008 22:47:13   
Janey
grem si jo umit, da se nebom spet zapackana z vami pogovarjala in pridem nazaj

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
12.7.2008 22:47:18   
srečka nosečka

ne mi pobegnt, grem probat sestavt to čudo tehnike. user posted image

go suzi go user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
12.7.2008 22:47:18   
pina-1
meni to tudi ne diši preveč. Bom raje kruh pekla s kvasom.

no suzi, a je ratalo?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
12.7.2008 22:47:35   
mary_lou
Ja očala so samo smeks sam kej dost pa ne zascitjo iz baby centra za 5 evrov je glih se tok ostal k sva sla darilne bone zapravt

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
12.7.2008 22:48:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

probaj najprej dat tak malo kvasa v mleko...pomoje ni nič...al pa...čeprav je to baje nasvet enga starga dohtara...

ji dam rajš une pahuljice al kaj že Bamby daje v mleko, pa še boljše je user posted image
A jaz se bašem z vsem mogočim dobrim, njej naj pa kvas dajem? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
12.7.2008 22:48:16   
larisa

pa se zjutri zbudim, pa ma Nejc 30 kg, ko tolk vzhaja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
12.7.2008 22:48:38   
pina-1

A je Pino kuhal? user posted image  user posted image  user posted image

ne tokrat sva bli z mamo kuharci. Pino je samo paradajz dal v hladilnikuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
12.7.2008 22:48:51   
Bajsa
Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
12.7.2008 22:49:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ja očala so samo smeks sam kej dost pa ne zascitjo iz baby centra za 5 evrov je glih se tok ostal k sva sla darilne bone zapravt

Ne zapravljaj! Za ohcet šparaj! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
12.7.2008 22:49:29   
pina-1

pa se zjutri zbudim, pa ma Nejc 30 kg, ko tolk vzhaja user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
12.7.2008 22:49:31   
srečka nosečka
A katera daje user posted image  zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
12.7.2008 22:50:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji!

Reče se dober večer! user posted image  gorenjski neolikan user posted image

Škoda k sam posteljca stoji user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
12.7.2008 22:50:41   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A katera daje user posted image  zunaj sončne očala? Naš ati je Lani zadnjič v H&M sprobaval modele, pa je mala bila mirna kot da bi jo prišraufali v voziček. Niti trenila ni.

zdej še ne. Kasneje verjetno bom. Sicer pa pod čudežnim senčnikom ne rabiho očal.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
12.7.2008 22:51:15   
larisa

Meni je patronažna rekla da do 1. leta nč očaluser posted image , pa sem pozabila vprašat zakaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4848
12.7.2008 22:51:36   
srečka nosečka

user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
12.7.2008 22:51:46   
dolenjka

moj dec user posted image  Verjetn kako na otroka v vozičku lovi, pa ne ve, da takih, ki imajo obveznosti samske ženske ne marajo user posted image  poročenih pa on ne, ker pravi, da ne bo za nobenim popravljal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!