|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 22:00:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Julijke 2008 IV. del
11.7.2008 22:12:50   
moya
user posted image  Ne vem, kaj misliš s pretoki ..
Plodovnica naj bi bila ok..
Pravzaprav ne vem veliko, sej veste, kok so te G zgovorne.. na koncu sem bla pa tolk u šoku, da sem itak ostala brez besed.. seveda, zdaj imam pa tud jst ful vprašanj,.. uf težek vikend me čaka, pa upam, da bo v pon. vse ok..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 22:16:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
11.7.2008 22:17:59   
liju
Alo!
Da se vam javim, meni se je stanje malo umirilo. Zdaj popoldan je bilo kar ok, bomo vidli, kako bo jutri. Jutri imamo piknik, za mojo maturo, tako da bom vidla, če bom sploh kaj uspela na RR. Če se kaj zgodi, vam javim preko blacky.user posted image

Lepo spite

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 22:19:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 22:20:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1631
11.7.2008 22:41:18   
nika9
hvala vam za odgovore, sem kar boljše volje.

slavljenka vse naj naj, novim mamicam pa iskrene čestitke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1632
11.7.2008 22:53:45   
moya
HD - pojma nimam za pretoke.. mah jst sem pa zmeri tolk zmedena, da pozabim vprašat, pol mi je pa žal..
povejo pa itak sam najnujnejše...

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
11.7.2008 22:55:15   
moya
katy - ti še vedno tu user posted image  - ojoj, nikol nam ni prou, če je prekmalu ne, če je prepozno ne...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
11.7.2008 23:16:47   
dzanika
Res je zadnje čase bolj zatišje tukaj gor. user posted image   Ampak danes je pa res tale naš user posted image ful miren. Že včeraj je bil sam je pol popoldne mal bol migal sam danes pa cel dan ful mal. Pa še to če je kej pomigu je tko čiiist narahl da sem ga komaj čutla. Gibov sicer nisem štela tko da ne vem al jih je blo 10 al ne... No sej bomo vidli kako bo jutri... Nč, grem spat počas.

Aja pa Lunica vse naj naj za rojstni dan. Nebi o tem kaj ti želim saj mislim da imaš največjo željo že v rokah.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
11.7.2008 23:44:40   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: moya

katy - ti še vedno tu user posted image  - ojoj, nikol nam ni prou, če je prekmalu ne, če je prepozno ne...

Ma ja, še kar. Očitno me moje dete noče spoznat. user posted image Upam, da v nedeljo v porodnišnici kaj storijo glede tega čakanja. Bo že 8. dan čez rok. Toliko prekmalu, da ima otrok težave s preživejtjem si nihče ne želi. Da bi se pa dete rodilo pred PDP-jem sem si pa sama želela. Očitno preveč in me malo heca. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
12.7.2008 7:40:21   
robika
jutro babike.mi smo se vedno doma,plodovnica ok,popadki neenakomirni..gin.pravi da bomo se pocakali,ker se mali dobro godi...

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
12.7.2008 8:19:18   
pepa6
Jaz sem že 3 dni po pdpju in nič ne kaže, da bomo rodili. Zvečer me edino ful zbada in peče v predelu jajčnikov, drugih sprememb pa ni.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
12.7.2008 9:15:47   
Nasara88
Dobro jutro punce user posted image

Vidim, da je tukaj nekakšno zatišjeuser posted image Dajmo navijat še za tiste, ki še vedno čakajo in so navijale tudi za nas.

Ajde punce, še posebej tiste čez PDP, kaj danes ne bo nobenega user posted image .

Obmolknila je tudi Blacky user posted image Če ni to sumljivo user posted image user posted image user posted image Kaj pa kakšne nove novičke. Julijke rojevajo ponoči a ne.

Punce držite user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
12.7.2008 9:24:12   
bastian111
Dobro Jutro punce,pridne ste da se tak držite! Navijam za vse vas in čakam vsak dan sproti na nove user posted image .Lunica tebi pa vse naj naj mal pozno ampak iz srca!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
12.7.2008 9:25:13   
Blacky30
Dobro jutro!

Danes pa ni še nič novičk, zgleda, da se je stanje malo umirilo.user posted image

Ksenci, user posted image  in partnerjev "prijatelj" se ne moreta srečat, ker ima ta prijateljček le omejen dostop, pride le največ do MV, medtem, ko user posted image  še ne kuka ven iz MV, to se zgodi šele takrat, ko si konkretno odprta. Takrat pa itak imaš že take popadke, da ni šans, da bi še user posted image . Tak da ni panike, ti samo uživaj. user posted image  Jaz ne morem, ker imam vnetje, pa po pravici povedano, mi niti ne paše, ker bi me potem tako matralo to šraufanje, da je precej neprijetno.

Nasara88, še sem tu. user posted image  Samo berem za nazaj in odgovarjam, pa malo traja. Včeraj zvečer pa mi je dragi okupiral računalnik po dolgem času, ker si je kupil nov telefon in si je moral podatke preselit nanj. Jaz sem pa potem že obupala in šla raje spat.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
12.7.2008 9:26:34   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.)

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) - CTG v nedeljo!

3. pepa6 (PDP 9.7.)

4. maja24 (PDP 10.7.) - CTG v ponedeljek!

5. karamela6 (PDP 11.7.)

6. ksenci (PDP 11.7.)

7. Motoristka (PDP 11.7.)

8. mojcek1 (PDP 11.7.) - pregled 18.7.!

9. papir (PDP 12.7.)  

10. hruška debeluška (PDP 12.7.)

11. lavita* (PDP 13.7.)

12. kenya (PDP 13.7.) - v torek pregled!

13. klarazan (PDP 14.7.)

14. jocika (PDP 15.7.) - v sredo CTG in UZ!

15. SM10 (PDP 18.7.)

16. dzanika (PDP 18.7.)

17. lidija*** (PDP 18.7.)

18. lindy (PDP 19.7.)

19. SOncIca (PDP 20.7.) - v torek amnioskopija!

20. Yasminka (PDP 22.7.)

21. moya (PDP 30.7.) - v ponedeljek sprožitev poroda!
user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
12.7.2008 9:37:25   
Nasara88
No malce za vzpodbudo tistim, ki še čakajo, bom napisala še svojo porodno zgodbo v stilu julijk.

Ob 3:30 me je iz spanja zbudil prvi popadek, ki sem ga seveda takoj prepoznala, čeprav sem se cel čas spraševala (imela sem kar nekaj časa lažne popadke)ali bom vedela kdaj bo šlo zares pa čeprav je to bila moja druga user posted image . Naslednji je prišel čez 15 min, naslednji čez 10 ali 8 min, naslednji čez 5 min in vsi naslednji so si sledili v intervalu 3 min. Sem še nekaj stvari po hiši postorila user posted image , spila kavo, na hitrco RR prečekirala, poklicala v P in po ca. 1/2 ure rednih popadkov na 3 min zbudila dragega. Preden smo se vsi uredili in pripravili je minilo ca. 1/2 ure in ob 5 sva z dragim krenila na pot v P. Nekje ob 5:30 sva prispela. V sprejemni pisarni me je babica priklopila na CTG in v tem času mi je na mizi odtekla še voda. Sem povedala, da imam dogovrjeno ultivo in prosila, če lahko pokličejo anastezista. Ob 6:00 sem bila pripravljena za v porodno sobo in babica mi je sporočila, da žal zaradi ene nujne operacije ne bo možno dobiti ultive prej kot po 7:00 uri user posted image Sem bila ful razočarana in me je bilo že pošteno strah kako bom preživela celo uro s popadki. Babica pa je rekla, da bom itak prej rodila. No sem mislila, da me samo tolaži in je nisem jemala preveč resno user posted image , saj je prvi porod trajal 9 ur. Če približno 10 min so se pa naenkrat začeli tiščavniki in po četrtem je na svet prijokal naš Patrick. Še sama nisem mogla verjati, da je šlo tako hitro. Je pa res, da sta mi cel čas obe babici dajali napotke za dihanje in me bodrili. Sta se zelo potrudili in bili zelo prijazni.

No to bi bilo na kratko. Upam, da sem kateri od vas vsaj malo optimizma vlila in da bi tudi ve imele porod v stilu julijk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
12.7.2008 9:37:29   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Kako je zdaj v LJ P ? A je treba samo Vložke nest s sabo, al mrežaste hlačke tudi? Glede na baby boom, nič čudnega, če vsega primanjkujeuser posted image  

Mrežaste hlačke dobiš tam dvoje na dan, vložkov pa dobiš samo za vzorec( beri 20 kom) 10 kom Vir 80 in 10 kom Vir modrih, ostalo od doma.
Meni jih je recmo 10 zmanjkalo, sem imela samo prvi dan oz. na dan poroda močno čiščo, potem pa jo je bilo manj, tako da sem rabila samo po en vložek in sem svojih porabila te dneve samo še en paket. Če imaš pa močnejše krvavitve( pravijo da če si šivan krvaviš bolj-- nebi vedela), pa boš verjetno potrebovala več.
Ti pa iz sestrinih izkušenj povem, da je v tem primeru( močnejši čišči) bolje imeti zložence( se jih da kupiti v lekarnah), ki ti jih dajo v porodni. Ti so veliki cca 10x30cm, ker ti sicer vložki full premočijo.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1644
12.7.2008 9:38:14   
neboglasnica
Pozdravljene!

Moram malce pohvaliti svojega sinka: ponoči je spal 5 ur in pol skupaj. Zjutraj sva se podojila, previla in spet spi že tri ure. Vse lepo in prav, ampak moje dojke - špricajo mleko!!!! Danes sem prvič oblekla modrček, pa bom očitno ga spet dala dol in plenico gor, saj me vse nekaj veže, stiska.

Eno vprašanje za mamice: koliko oblačite svoje otročke? Moj ima dva plajška, pa mu očitno paše, saj spi...

Aja, je pa prav hecno: po celem stanovanju so sledi za mano, saj mi mleko izteka in lepljive kapljice kažejo pot, kje se gibam. Mi imamo tako kar naenkrat nedrsečo podlago in to brezplačno. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.7.2008 9:39:24 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
12.7.2008 9:39:14   
Nasara88
Aja pa mogoče še to, ko sem prišla v P sem bila že 5 cm odprta user posted image

Blacky no dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram dojit user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
12.7.2008 9:40:38   
TODI
Populis a si ti slučajno že v P user posted image , se nisi včeraj nič javila???

No kakorkoli, če si že držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.7.2008 9:44:52   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Eno vprašanje za mamice: koliko oblačite svoje otročke? Moj ima dva plajška, pa mu očitno paše, saj spi...

Jaz imam svojega v 1 bodiju z dolgimi rokavi in hlačkami do pasu, mi je pa patronažna rekla, da za ven ga imam lahko samo v bodiju in obvezno nogavičkami na nogicah. Pozabila sem pa vprašati a v kratkih ali v dolgih rokavih. Sicer ga pa potipaš in vidiš kako se mu godi.
Po moje lahko tudi v kratkih rokavih, ko je pa tako vroče, pa ga pokriješ s pleničko.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   [Brisano sporočilo]
12.7.2008 10:11:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
12.7.2008 10:13:28   
Blacky30
Mamice, me veseli, da ste prišle malo čvekat k nam. user posted image user posted image  Pri tem sem se spomnila, da vas moram vprašat, kdaj so vam patronažne dovolile, da greste s user posted image  prvič ven in za kako dolgo?

Aja, še to, kako se štejejo popadki?? Od začetka do začetka popadka, koliko minut vmes mine al od konca popadka do začetka naslednjega?

Nasara, tvojo porodno zgodbo sem še enkrat z užitkom prebrala. Mi tako upanje vliva.....čisto res. user posted image  Srčno upam na vsaj pol take sreče.user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?