|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
11.7.2008 14:17:38   
ksenci
flower me vzameš zravenuser posted image pol sm zihr, da ti polepšam vikend ko me boš spravlala v porodnišncouser posted image
kak bi men pasal zdale mal zaplavat, ko mi je tako svinsko vročeuser posted image sam zdaj zihr ne upamuser posted image

bom pa znorela, ker že cel dan dobivam sms-e, če sm že rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bom naslednjič noseča, se bom vsem zlagala za rok 14 dni bol poznuser posted image user posted image user posted image

mava v spalnici novo ogledalo na omari pa me je skor kap ko sm se not pogledala- sm pa res hudddoooo okrogla!!  bom rajši stran gledala, ko grem mim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 14:19:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.7.2008 14:19:46   
lidija***
Pozdravljene! Tudi jaz sem danes iz CTG. Popadkov ni, ginekološko pa me tudi ni pregledal, tako, da ne vem ali sem kaj odprta.user posted image  Blacky tudi mene lahko počasi daš na seznam  za 18., ker sem obe pupi rodila točno na rok, pa še polna luna je.
Strah pred porodom!!!! Pa ne zdaj tik pred. Če je not, pol mora tudi ven!user posted image Pa če imate možeke zraven pa se bodo tudi oni potegnili za vas, da ne boste kje prepuščene same sebi ali kakšni tečni sestri. Saj bo..
Uživajte!!
Čestitke za noveuser posted image  !!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.7.2008 14:27:31   
klarazan
Ksenci, tole okrog spraševanja, a še nisi šla?user posted image , pa kdaj pa misliš it rodit?user posted image , gre men že tud pošten na živceuser posted image , tak da sem ratala že kar mal zadirčna ko me kdo to upraša,... mislim, dej se mal umirte, (si mislim) še do pdp-ja nisem pršla pa so vsi bolj nestrpni kot jaz..., od sedaj naprej ko me kdo upraša rečem da do oktobra bo že...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.7.2008 14:27:37   
liju
klarazan:full bi rada počakala, samo user posted image ne vem če bouser posted image
lunica:vse najboljše!
Jaz pa sem odspala eno urco, zdaj pa šibam po Ninota v vrtec, pol pa kuhat do konca.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 14:28:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.7.2008 14:29:57   
klarazan
HD, kje pa si , a si nam že ušla???user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 14:30:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.7.2008 14:37:43   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.) - danes CTG in merjenje plodovnice!

2. Katy\o/ (PDP 5.7.) - CTG v nedeljo!

3. pepa6 (PDP 9.7.)

4. maja24 (PDP 10.7.) - CTG v ponedeljek!

5. karamela6 (PDP 11.7.)

6. ksenci (PDP 11.7.)

7. Motoristka (PDP 11.7.)

8. mojcek1 (PDP 11.7.) - danes pregled in CTG!

9. papir (PDP 12.7.)  

10. hruška debeluška (PDP 12.7.)

11. lavita* (PDP 13.7.)

12. klarazan (PDP 14.7.)

13. jocika (PDP 15.7.)

14. SM10 (PDP 18.7.)

15. dzanika (PDP 18.7.)

16. lidija*** (PDP 18.7.)

17. lindy (PDP 19.7.)

18. SOncIca (PDP 20.7.) - v torek amnioskopija!

19. Yasminka (PDP 22.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.7.2008 14:40:24   
3jeMi
Najprej ČESTITKE vsem novopečenim mamicam! user posted image user posted image

Jaz vas sicer redno berem vsak dan, samo sem tako lena (imam tudi full nizek pritisk - je mami zadnjič rekla, da me bo kar razdedinila, ker ni ziher, ali sem sploh njena hči user posted image ... ona imam namreč full visok pritisk), mi je energija nekam ušla, da se mi tudi pisat ne da.

Meni je pa user posted image  začel ponoči rebra štet. Zgleda, da ne more spat, pa mi rebra šteje, ker za ovčke še ne ve.

V glavnem, punce s trebuhi, ki bi rade uživale, pa niso zihr, če bi... KAR! Je zdaj treba izkoristit vsako priložnost za razvajanje. user posted image  

Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.7.2008 14:57:27   
ksenci
ne se mi preveč smejat prosim, sam bom vprašalauser posted image

pojma nimam kako zgleda če si odprata npr ?cm! jz si predstavlam, da se že user posted image počas bliža porodnemu kanalu, pol pa slučajnuser posted image pa se ati pa mali ki srečatauser posted image . mi je neprijetno user posted image , ker me je strah da že mali prihaja in bi blo kaj narobeuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.7.2008 14:58:54   
kenya
Dan, 

Frutka, čestitke za user posted image  in Petra1984 za user posted image .

Lunica24 vse najboljše user posted image in lepo praznovanje.

Motoristka, ti boš pa po moje tud že kmalu na poti v p. user posted image   user posted image   user posted image

Blacky, sem ti ravno danes hotla rečt, da me daj na čakalno listo. Vnetje ušes, virusna angina, driska in izpuščaji pri ta mali so skoraj mimo, tako da s ponedeljkom štarta spet v vrtec, jaz grem pa rodit user posted image   user posted image . Sem si zamislila, da bi lahko rodila v nedeljo. Japajade user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Pri meni razen, da mi popoldan user posted image   ful pritiska dol ni nič posebnega. Je pa tudi mene čedalje bolj strah poroda. Me kar stisne. Pa se prepričujem, da me nima kej skrbet, sam mi glih ne rata najboljš.

Sončica, jaz bom nesla en paket tistih mrežastih hlač v p. Za vsak slučaj, ker je vse možno. Tud srajce so včasih lahko problem. Sem pa šele zdele vidla, da si blizu mene doma.

Klarazan in ksenci, tud men kar naprej tel zvoni, če je že kaj, pa še pdp ni mimo. Pa sej tko vsi vejo da bodo takoj obveščeni user posted image  

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.7.2008 15:03:16   
anikabd
PETRA ČESTITKE ZA user posted image user posted image

FRUTKA ČESTITKE ZAuser posted image user posted image

Vse najboljše lunica! user posted image user posted image

Sasula - kaj če bi pa pisala Pušenjaku?
Ali pa, kakor ti je predlagala Bastian. Boš saj vedela pri čem si.

Ksenci -  tudi mene ni pogledala vaginalno že zelo dolgo, od prvega pregleda, od 8. tedna nosečnostiuser posted image
To je pa res dobra ideja. Čeprav sem vsem govorila, da imam konec julija rok, mi ne dajo miru.
Tašča navija, da bom rodila pred rokom. Ker bi šla potem lahko z drugim vnukom na morje.
Flower - Lepo se imej na morju.user posted image

Tudi jaz sem prebrala knjigo Modrost rojevanja. In upam, da bom med tistimi srečnicami, ki hitro rodijo.

Zdaj pa berem knjigo Hura očka bom postal. Zraven se prav nasmejim. Tako hecna je.
Moj jo je tudi že prebral in mu je bila tudi všeč. Tako, da že komaj čakava najinga user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.7.2008 15:19:45   
papir
jaz še vedno krvavim po ginekološkem pregledu.sem bla kar malo razočarana na zdravnico ki mi je uno železje not porinlila....
pa še boli me v kot pri menstruaciji.
karamela  a sva se potem danes videle??jaz sem mela rdečo majčko,kaj pA TI? OZIROMA SEM BLA ŽE OKROG 8.30 FERTIK.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.7.2008 15:22:43   
klarazan
SOncIca, ti kar, pa vse ostale tudi, če vam grejo s spraševanjem na k...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.7.2008 15:29:20   
klarazan
Liju, tule gor nas je en kup, ki komaj čakamo da se začne dogajat, tebi pa se je očitno začelo pa še ne bi šla, ne se hecat no...user posted image user posted image user posted image , čeprav še nimaš pdp-ja, boš pa prej rešena, z user posted image pa itak nimaš več kaj skrbet, da bi blo prezgodaj, kar pogumno!user posted image
Pupe, a ste opazle, da je HD poniknila, mogoče pa že pritiska..?.user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 15:32:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.7.2008 15:42:23   
klarazan
ksenci, kolkr se jaz spoznam na te zadeve se tvoj in user posted image lahko srečata samo potem, ko boš ti že ziher na porodni mizi, ko bo že glavca ven pritiskalauser posted image , dokler pa si ti sam mal odprta, pa dokler ti plodovnica ne odteče in še nimaš konkretnih popadkov pa ni šans da bi prišlo do trčenjauser posted image , tak da kar veselo na delo.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 15:43:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1594
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 15:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.7.2008 15:47:09   
kenya
Sončica, kupla sem jih kar v tosamini trgovini na viru. Jih je po 5 pakiranih skupaj. Jaz sem doma iz mengša, tko, da razen če nisi iz kakšnega drugega kamnika,bova lohk kdaj skup vozičkale user posted image . Če ne bom prej rodila, imam pa v torek pregled v leonišču, pri dr. blejc, ker pušenjaka ni. Pa sem šele zdej slišala, da je baje smotana user posted image   user posted image .

Dons bom tud jaz mojga napadla za user posted image , če me ne bo prej zmanjkal od utrujenosti user posted image    user posted image   user posted image .

papir, tud mene je zadnjič g.  pregledala, in me je bolelo kot  user posted image , čeprav je bla ful nežna in je rekla da lahko malo krvavim. Nisem krvavela, bolel me je pa vseeno. Lahko pa da se kaj dogaja.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 15:48:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1597
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 15:51:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.7.2008 16:02:58   
jocika
Evo mene. Sem bla dons na ctg-ju, pa je rekla pol G, da je zelo lep. Pa da se vidi, da je pupa ful živahna. Pol sem ji pa povedala, da mene pa včasih skrbi, ker je tak nežna, da že ne vem, če bi tisto, kar komaj čutim sploh štelauser posted image user posted image user posted image . Pa je rekla, da očitno zato, ker je posteljica spredaj, ful amortizira udarce, češ da se na ctg-ju vidi, da je vse super - jaz sem jo pa komaj čutla spetuser posted image user posted image . Ok, wtw...sam da je ok. Vidiva se pa spet v sredo - ctg+uz, če še nič ne bo.

Lunica vse najboljše!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.7.2008 16:12:14   
sasi13
Lunica24 vse najboljše user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?