Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:17:38
|
|
|
|
ksenci
|
flower me vzameš zraven pol sm zihr, da ti polepšam vikend ko me boš spravlala v porodnišnco kak bi men pasal zdale mal zaplavat, ko mi je tako svinsko vroče sam zdaj zihr ne upam bom pa znorela, ker že cel dan dobivam sms-e, če sm že rodila , ko bom naslednjič noseča, se bom vsem zlagala za rok 14 dni bol pozn mava v spalnici novo ogledalo na omari pa me je skor kap ko sm se not pogledala- sm pa res hudddoooo okrogla!! bom rajši stran gledala, ko grem mim!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 14:19:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:19:46
|
|
|
|
lidija***
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem danes iz CTG. Popadkov ni, ginekološko pa me tudi ni pregledal, tako, da ne vem ali sem kaj odprta. Blacky tudi mene lahko počasi daš na seznam za 18., ker sem obe pupi rodila točno na rok, pa še polna luna je. Strah pred porodom!!!! Pa ne zdaj tik pred. Če je not, pol mora tudi ven! Pa če imate možeke zraven pa se bodo tudi oni potegnili za vas, da ne boste kje prepuščene same sebi ali kakšni tečni sestri. Saj bo.. Uživajte!! Čestitke za nove !!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:27:31
|
|
|
|
klarazan
|
Ksenci, tole okrog spraševanja, a še nisi šla? , pa kdaj pa misliš it rodit? , gre men že tud pošten na živce , tak da sem ratala že kar mal zadirčna ko me kdo to upraša,... mislim, dej se mal umirte, (si mislim) še do pdp-ja nisem pršla pa so vsi bolj nestrpni kot jaz..., od sedaj naprej ko me kdo upraša rečem da do oktobra bo že...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:27:37
|
|
|
|
liju
|
klarazan:full bi rada počakala, samo ne vem če bo lunica:vse najboljše! Jaz pa sem odspala eno urco, zdaj pa šibam po Ninota v vrtec, pol pa kuhat do konca. lp
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 14:28:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:29:57
|
|
|
|
klarazan
|
HD, kje pa si , a si nam že ušla???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 14:30:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:37:43
|
|
|
|
Blacky30
|
1. robika (PDP 5.7.) - danes CTG in merjenje plodovnice! 2. Katy\o/ (PDP 5.7.) - CTG v nedeljo! 3. pepa6 (PDP 9.7.) 4. maja24 (PDP 10.7.) - CTG v ponedeljek! 5. karamela6 (PDP 11.7.) 6. ksenci (PDP 11.7.) 7. Motoristka (PDP 11.7.) 8. mojcek1 (PDP 11.7.) - danes pregled in CTG! 9. papir (PDP 12.7.) 10. hruška debeluška (PDP 12.7.) 11. lavita* (PDP 13.7.) 12. klarazan (PDP 14.7.) 13. jocika (PDP 15.7.) 14. SM10 (PDP 18.7.) 15. dzanika (PDP 18.7.) 16. lidija*** (PDP 18.7.) 17. lindy (PDP 19.7.) 18. SOncIca (PDP 20.7.) - v torek amnioskopija! 19. Yasminka (PDP 22.7.)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:40:24
|
|
|
|
3jeMi
|
Najprej ČESTITKE vsem novopečenim mamicam! Jaz vas sicer redno berem vsak dan, samo sem tako lena (imam tudi full nizek pritisk - je mami zadnjič rekla, da me bo kar razdedinila, ker ni ziher, ali sem sploh njena hči ... ona imam namreč full visok pritisk), mi je energija nekam ušla, da se mi tudi pisat ne da. Meni je pa začel ponoči rebra štet. Zgleda, da ne more spat, pa mi rebra šteje, ker za ovčke še ne ve. V glavnem, punce s trebuhi, ki bi rade uživale, pa niso zihr, če bi... KAR! Je zdaj treba izkoristit vsako priložnost za razvajanje. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:57:27
|
|
|
|
ksenci
|
ne se mi preveč smejat prosim, sam bom vprašala pojma nimam kako zgleda če si odprata npr ?cm! jz si predstavlam, da se že počas bliža porodnemu kanalu, pol pa slučajn pa se ati pa mali ki srečata . mi je neprijetno , ker me je strah da že mali prihaja in bi blo kaj narobe
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 14:58:54
|
|
|
|
kenya
|
Dan, Frutka, čestitke za in Petra1984 za . Lunica24 vse najboljše in lepo praznovanje. Motoristka, ti boš pa po moje tud že kmalu na poti v p. Blacky, sem ti ravno danes hotla rečt, da me daj na čakalno listo. Vnetje ušes, virusna angina, driska in izpuščaji pri ta mali so skoraj mimo, tako da s ponedeljkom štarta spet v vrtec, jaz grem pa rodit . Sem si zamislila, da bi lahko rodila v nedeljo. Japajade . Pri meni razen, da mi popoldan ful pritiska dol ni nič posebnega. Je pa tudi mene čedalje bolj strah poroda. Me kar stisne. Pa se prepričujem, da me nima kej skrbet, sam mi glih ne rata najboljš. Sončica, jaz bom nesla en paket tistih mrežastih hlač v p. Za vsak slučaj, ker je vse možno. Tud srajce so včasih lahko problem. Sem pa šele zdele vidla, da si blizu mene doma. Klarazan in ksenci, tud men kar naprej tel zvoni, če je že kaj, pa še pdp ni mimo. Pa sej tko vsi vejo da bodo takoj obveščeni
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:03:16
|
|
|
|
anikabd
|
PETRA ČESTITKE ZA FRUTKA ČESTITKE ZA Vse najboljše lunica! Sasula - kaj če bi pa pisala Pušenjaku? Ali pa, kakor ti je predlagala Bastian. Boš saj vedela pri čem si. Ksenci - tudi mene ni pogledala vaginalno že zelo dolgo, od prvega pregleda, od 8. tedna nosečnosti To je pa res dobra ideja. Čeprav sem vsem govorila, da imam konec julija rok, mi ne dajo miru. Tašča navija, da bom rodila pred rokom. Ker bi šla potem lahko z drugim vnukom na morje. Flower - Lepo se imej na morju. Tudi jaz sem prebrala knjigo Modrost rojevanja. In upam, da bom med tistimi srečnicami, ki hitro rodijo. Zdaj pa berem knjigo Hura očka bom postal. Zraven se prav nasmejim. Tako hecna je. Moj jo je tudi že prebral in mu je bila tudi všeč. Tako, da že komaj čakava najinga .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:19:45
|
|
|
|
papir
|
jaz še vedno krvavim po ginekološkem pregledu.sem bla kar malo razočarana na zdravnico ki mi je uno železje not porinlila.... pa še boli me v kot pri menstruaciji. karamela a sva se potem danes videle??jaz sem mela rdečo majčko,kaj pA TI? OZIROMA SEM BLA ŽE OKROG 8.30 FERTIK.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:22:43
|
|
|
|
klarazan
|
SOncIca, ti kar, pa vse ostale tudi, če vam grejo s spraševanjem na k...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:29:20
|
|
|
|
klarazan
|
Liju, tule gor nas je en kup, ki komaj čakamo da se začne dogajat, tebi pa se je očitno začelo pa še ne bi šla, ne se hecat no... , čeprav še nimaš pdp-ja, boš pa prej rešena, z pa itak nimaš več kaj skrbet, da bi blo prezgodaj, kar pogumno! Pupe, a ste opazle, da je HD poniknila, mogoče pa že pritiska..?.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 15:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:42:23
|
|
|
|
klarazan
|
ksenci, kolkr se jaz spoznam na te zadeve se tvoj in lahko srečata samo potem, ko boš ti že ziher na porodni mizi, ko bo že glavca ven pritiskala , dokler pa si ti sam mal odprta, pa dokler ti plodovnica ne odteče in še nimaš konkretnih popadkov pa ni šans da bi prišlo do trčenja , tak da kar veselo na delo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 15:43:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 15:46:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 15:47:09
|
|
|
|
kenya
|
Sončica, kupla sem jih kar v tosamini trgovini na viru. Jih je po 5 pakiranih skupaj. Jaz sem doma iz mengša, tko, da razen če nisi iz kakšnega drugega kamnika,bova lohk kdaj skup vozičkale . Če ne bom prej rodila, imam pa v torek pregled v leonišču, pri dr. blejc, ker pušenjaka ni. Pa sem šele zdej slišala, da je baje smotana . Dons bom tud jaz mojga napadla za , če me ne bo prej zmanjkal od utrujenosti . papir, tud mene je zadnjič g. pregledala, in me je bolelo kot , čeprav je bla ful nežna in je rekla da lahko malo krvavim. Nisem krvavela, bolel me je pa vseeno. Lahko pa da se kaj dogaja.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 15:48:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 15:51:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 16:02:58
|
|
|
|
jocika
|
Evo mene. Sem bla dons na ctg-ju, pa je rekla pol G, da je zelo lep. Pa da se vidi, da je pupa ful živahna. Pol sem ji pa povedala, da mene pa včasih skrbi, ker je tak nežna, da že ne vem, če bi tisto, kar komaj čutim sploh štela . Pa je rekla, da očitno zato, ker je posteljica spredaj, ful amortizira udarce, češ da se na ctg-ju vidi, da je vse super - jaz sem jo pa komaj čutla spet . Ok, wtw...sam da je ok. Vidiva se pa spet v sredo - ctg+uz, če še nič ne bo. Lunica vse najboljše!!!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 11.7.2008 16:12:14
|
|
|
|
sasi13
|
Lunica24 vse najboljše
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?