|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.7.2008 0:08:26   
ella79
jaz sem pa mislila da je še eno zmolu pred spanjem user posted image user posted image user posted image
res je originalen user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
12.7.2008 0:44:53   
Bajsa
No jaz še mal slikic gor dajem, pa je ura že pol enih user posted image .
Še par novih od Zale sem dala. ALbum piška miška 4, geslo kot ponavadi miška. Drugač ni not nč hudo zanimivga, razn zobki user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
12.7.2008 0:45:16   
Bajsa
Zdej grem pa počas spat.

NOčko!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
12.7.2008 7:13:58   
dolenjka
UUUU, jaz sem pa prva user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
12.7.2008 7:18:32   
dolenjka
Naša noč pa sej veste...Sava....nove gume......

Zdele se pa že pol ure prtožuje v pojstelci in zdej jo bom dvignila, sam gospodična ne ve, da gremo čez dobro uro od doma in da ji ne bom pustila spat do takrat, pol nej se pa slika user posted image

Zgleda da je to davek za 4 mesece  in pol prespanih noči user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 12.7.2008 7:30:33 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
12.7.2008 7:34:13   
Suzi*
o, druga. user posted image

naša noč je bla pa super. user posted image  zaspala mal čez devet brez problemov, jedla ob treh in ob pol sedmih, ko smo tud vstali. user posted image  

vas bom šla zdej mal prebrat od včeraj, sem pri jutranjem ritualu...zajtrk in RR.  anžej gleda risanke in zajtrkuje..ja, ful vzgojnouser posted image , žana pa kriči na igrače. oči pa aja, je bil naporen teden v službi, tako da ga bomo še mal pustili počivat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
12.7.2008 7:59:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A Suzi je šla spet "po nesreči" z Žano spat? user posted image   
/quote]

ne, smo imeli obiske, pa možek je bil doma.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
12.7.2008 8:37:36   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Evo, moja je tudi umita. user posted image

dolenjka - jaz pa sem vesela, da vsaka pove svoje mnenje, glede vsega. Vsak je pa tako pameten, da bo zase in za svoje naredil najbolje.

Ker si si ti malo olajšala dušo user posted image , bom še jaz nekaj rekla, pa me naj obsojajo. user posted image  Meni je bolano, ko se mamice user posted image , da se je otrok odstavil in to pri 2-3 letih. user posted image user posted image user posted image  Zame je tako dolgo dojenje bolno. Ne želim svoji pikici nabijat ojdipovega kompleksa. Dojenje max. do 1 leta, pol pa ne več. Evo, to je pa moje mnenje.

Moj je že odšel v posteljo, pa me vpraša, če grem zraven. user posted image  Itak, bo že dva koraka pred posteljo spal - in zakaj naj grem z njimuser posted image . Bom raje tukaj čvekala. user posted image

Lepo da si si jo zdrotpiršnala user posted image

A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem user posted image

tud meni je to bolano. si ne predstavljam, da bo zdej še anžeja dojila. user posted image  no, anžej se je pri 11,5 mesecih sam odstavil. sva se dolgo dojila samo zjutraj in zvečer, pol samo zvečer, pol pa ni več rabil, pa smo nehali. brez problemov in travm. se je vse lepo izteklo s službo, ker sem si rekla, da pred začetkom službe bi rada nehala dojit.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
12.7.2008 8:43:10   
dolenjka
A vam nekaj povem? Če jaz prav vidim, ven kukata oba spodnja zobka user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da je to razlog za 3xno zbujanje ponoči user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
12.7.2008 8:49:10   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet user posted image  ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka user posted image

user posted image user posted image  jaz imam pa teranov liker na hladnem, če kateri diši. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
12.7.2008 8:54:46   
dolenjka
Suzi, a ti še zdej za nazaj bereš ? user posted image

Na terančka pa jaz pridem, ko se z morja vrnemo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
12.7.2008 9:02:19   
Janey
dolenjka user posted image user posted image user posted image za zobke. upam da boste zdaj bolše spali.

jaz bom pa umrla.. včeraj do enih, se je zbujal na 5 min, prisežem sem gledala na uro. potem je zaspal za pol ure in spet do pol treh na 5 min jok. ob pol treh sem mu dala za jest sem mislila da te bo pa spal...ja valda, eno uro in pol spet, samo sem ga vzela k sebi in mu samo dudo dajala, da je spal. seveda ob 7ih budnicauser posted image user posted image user posted image user posted image ne morem niti sedet tu. zdaj se igra na igralni...čakam da ga sšet zmanjka da se z njim vležem, ker sem koma komarususer posted image user posted image user posted image

danes bo moj dežural, upam da se je naspal.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
12.7.2008 9:30:07   
Bajsa
Dolenjčica bravo za carico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u     tčć,ć sxc vgijl < jknnhbnj kl j nubhiunmomk ljn g fgtv uznbk: prevod: Tara carica ful dobr za zobke! Zdej nov več tko bolel, boš vidla! madam Zala

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.7.2008 9:36:24   
Februarka08
Jutro.
Pri nas je bla ponoč spet uzbuna, se je zbudila ob 4h, glih hotla nazaj zadremat, jo moj zbudiuser posted image user posted image , dam na drugo joško, nekaj poči, se psi začnejo dret kot zmešani - je pa sova pribila v el.napeljavo in je fest udarl, mi smo bli pa brez tokauser posted image tako da so sred noči od elektro prišli, je šel še moj ven špioniratuser posted image , tamala pa itak ni zaspala kmal ker sem mogla mlek pripravit pa el. ni blo da bi vodo pogrelauser posted image mah... tako da smo bli 1 uro in pol pokoncuser posted image dolenjka, a si mi kej fovš?user posted image aja, pa user posted image user posted image za zobke!user posted image
Zdej pa itak spi, ker ji manjka spanca (men tuduser posted image ), jest morm pa stanvane v red dat, ker je res obupno... pa čist čist čist nič se mi ne dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
12.7.2008 9:38:14   
Bajsa
A ste kr vse pobegnile?
No sej bomo tud mi šle. Se gremo pol kopat k fotru v bazen, pa čevape bomo spekl. Bo prov luštn!
Sm jo dala na blazino, da lohk vsaj v miru pojem, pa se ful neki pritožuje, krer ne more sedet. Hudičk user posted image  mejhn, najprej nej se obračat in plazit začne, pol bo sedela

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
12.7.2008 9:40:38   
Bajsa
O Februarka, nč se mi ne smiliš! Tud mi smo se ponoč 2 krat zbudil. Ne me vprašat kdaj je blo prvič, nimam pojma. V drugo vem da je blo ob 5. No zdele jo napokam ven, v miru pospravm, no sej gloncala v nulo nam, itak ne žvim sam jaz tuki user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.7.2008 9:47:32   
MetiLu
spanje ... my ass ... pomojem pri nas GH ne bo vplivala na spanec user posted image  Spal je do 2.40 kot angelček, pol sva jedla, pa ob 4.00 duda, pa sva ob 6.00 spet jedla... pa duda ob sedmih, pa smo spal do 8.30 ...

Bajsa, jaz bi tud slikce po mailu, plis user posted image

Tara, user posted image  za zobke user posted image

Zdej pa gremo rit namočit user posted image

papa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.7.2008 10:07:30   
Janey
meti fajn se mejte in fajn namakajte riti.

mi gremo pa k fotru od mojga, bomo nesli čolnčka za jakca zraven pa bomo mi tut riti namakaliuser posted image user posted image user posted image no jakec bouser posted image user posted image user posted image

zdaj je zaspal, pa sej se mi ne da it k njemu, tak spi 45 min, si glih lušte nardim.
ne morem si kaj, ampak sem tak nervozna in vzkipljiva, utrujena ko pes, sma se spičla še z mojim, mali mi je kričal od utrujenosti, nisem mogla niti zajtrka pojest in zdaj sem  vsa v solzah.

mah upam da pride kaka dobra noč. kr je že grozno

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
12.7.2008 10:13:30   
Janey
sem malo slikice pogledala

bajsa mala je pravi cuker

iz kavala pa tut so tak dobre...me kr ma, da bi enkrat prišla...mogoče pa res, sam kaj ko je lj tak daleč

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.7.2008 10:26:00   
Janey
bom pripopala par slikic, sem lih naložla s fotoaparata

geslo kot vedno:jaka

< Sporočilo je popravil Janey -- 12.7.2008 10:30:19 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
12.7.2008 10:50:31   
srečka nosečka

A vam nekaj povem? Če jaz prav vidim, ven kukata oba spodnja zobka user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da je to razlog za 3xno zbujanje ponoči user posted image

user posted image  za carico user posted image , to je bil verjetno vzrok, da je tvoja pikica zadnje dneve bila bolj jokasta, kot ponavadi. Upam, da ji v bodoče tudi ne bodo zobki povzročali večjih težav.

dobro jutro user posted image

Mi smo spali do 5,30 potem pa malo po obrokih. Ja bilo mali zgleda vroče in ni bila kaj preveč navdušena nad jutranjim spancem. Zato pa sedaj lepo aja. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet user posted image  ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka user posted image

user posted image user posted image  jaz imam pa teranov liker na hladnem, če kateri diši. user posted image

evo, pa se že dolenjka zagrebla, dvomim, da bo še kaj za druge ostalo user posted image user posted image user posted image

janey -ubožčica, to pa je res bila pestra noč

bamby - faca tvoj Tim, dobro poza za spanje si je našel user posted image

februarka - to ste pa meli dogodivščine ponoči

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
12.7.2008 10:52:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

bom pripopala par slikic, sem lih naložla s fotoaparata

geslo kot vedno:jaka

iiiii - kako je sladki Jakec

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
12.7.2008 15:04:24   
pina-1
dan.

user posted image  primorski je včeri zatajil, ker se ji je jota luštala 1000 na uro. Ampak Pinotu pa neuser posted image user posted image user posted image  ar bi raje z vami čvekala.

dolenjka bravo za zobke. Zdej Taro lahko na železnici zaposliš, da bo karte luknjala. Bo padu kak € viška, če si  vidva s stipetom zopet kake ajstre omislita okoli bajteuser posted image user posted image user posted image

bamby, pesica je zakon, pa Timovo spanje tudiuser posted image

ME smo ble danes zopet na plaži. Ana je bla v vodi več kot 15 in. Njej se v fredovem obroču full dogaja, pa z nogicami in tokicami kot nora brca in maha. Ko sva ven šli, je mela noge prov zgubaneuser posted image user posted image
Doma smo pa pomalcali ortadelco in svež kruh, pa otroke smo spat stavli in končno JOTO SKUHALI. Uff se mi je že sanjalo o njej, tako da je bila super. sam bom dala pinotu odpoved, če jo misli tako poredko kuhat.

popoldne nas čaka še šoping. Gremo končno z mojim pogledat kaj za oblečt, tako da v ponedeljek samo vzamem in kupim.

evo to so kratke novice z obaleuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
12.7.2008 17:31:04   
Februarka08
Ojla, punce.
Jest sem do 14h pospravlalauser posted image sem zmatrana kot user posted image . Ampak mam pa vse tipi topi in ste vabljene na ledeno kavouser posted image , zdele sem pa še 2 stroja cun speglala, 1 se pa še suši in pride na vrsto zvečer. Če bom še skup stalauser posted image user posted image matr, komaj noge še čutm...user posted image greva se s tamalo previt, potem pa spet ven do večera... naši neki betonirajo in so itak vsi zunaj, upam da mi moj ne prinese betona v stanovanje  ker bo drugače na balkonu spaluser posted image user posted image

pridne bodite...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
12.7.2008 20:28:45   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, naša je danes šla mal prej spat, da bo pri palčkih trmo uveljavljala user posted image
Pa še za likat imam ful, tko da je mrknila 19.45 user posted image  Pričakujem, da bo prej auf, nekje okoli polnoči ali enih user posted image  me prav zanima kako bo, ker prej kot takrat itak ne bom šla spat, ker moram še 2 žehti speglat in spokat do konca, pa čupo umit, pa kuhinjo pokidat....Smo se do 15h okrog klatli, zdej pa mam user posted image  user posted image
Pa moj je šel na lepše in sem sama...z vami user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Prvi razred
Admin

Kdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?

še pred 6. letom (15%)

pri dopolnjenih 6 letih (43%)

pri dopolnjenih 7 letih (42%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!