Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 0:08:26
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem pa mislila da je še eno zmolu pred spanjem res je originalen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 0:44:53
|
|
|
|
Bajsa
|
No jaz še mal slikic gor dajem, pa je ura že pol enih . Še par novih od Zale sem dala. ALbum piška miška 4, geslo kot ponavadi miška. Drugač ni not nč hudo zanimivga, razn zobki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 0:45:16
|
|
|
|
Bajsa
|
Zdej grem pa počas spat. NOčko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 7:13:58
|
|
|
|
dolenjka
|
UUUU, jaz sem pa prva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 7:18:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša noč pa sej veste...Sava....nove gume...... Zdele se pa že pol ure prtožuje v pojstelci in zdej jo bom dvignila, sam gospodična ne ve, da gremo čez dobro uro od doma in da ji ne bom pustila spat do takrat, pol nej se pa slika Zgleda da je to davek za 4 mesece in pol prespanih noči
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 12.7.2008 7:30:33 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 7:34:13
|
|
|
|
Suzi*
|
o, druga. naša noč je bla pa super. zaspala mal čez devet brez problemov, jedla ob treh in ob pol sedmih, ko smo tud vstali. vas bom šla zdej mal prebrat od včeraj, sem pri jutranjem ritualu...zajtrk in RR. anžej gleda risanke in zajtrkuje..ja, ful vzgojno , žana pa kriči na igrače. oči pa aja, je bil naporen teden v službi, tako da ga bomo še mal pustili počivat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 7:59:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A Suzi je šla spet "po nesreči" z Žano spat? /quote] ne, smo imeli obiske, pa možek je bil doma.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 8:37:36
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Evo, moja je tudi umita. dolenjka - jaz pa sem vesela, da vsaka pove svoje mnenje, glede vsega. Vsak je pa tako pameten, da bo zase in za svoje naredil najbolje. Ker si si ti malo olajšala dušo , bom še jaz nekaj rekla, pa me naj obsojajo. Meni je bolano, ko se mamice , da se je otrok odstavil in to pri 2-3 letih. Zame je tako dolgo dojenje bolno. Ne želim svoji pikici nabijat ojdipovega kompleksa. Dojenje max. do 1 leta, pol pa ne več. Evo, to je pa moje mnenje. Moj je že odšel v posteljo, pa me vpraša, če grem zraven. Itak, bo že dva koraka pred posteljo spal - in zakaj naj grem z njim . Bom raje tukaj čvekala. Lepo da si si jo zdrotpiršnala A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem tud meni je to bolano. si ne predstavljam, da bo zdej še anžeja dojila. no, anžej se je pri 11,5 mesecih sam odstavil. sva se dolgo dojila samo zjutraj in zvečer, pol samo zvečer, pol pa ni več rabil, pa smo nehali. brez problemov in travm. se je vse lepo izteklo s službo, ker sem si rekla, da pred začetkom službe bi rada nehala dojit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 8:43:10
|
|
|
|
dolenjka
|
A vam nekaj povem? Če jaz prav vidim, ven kukata oba spodnja zobka Upam, da je to razlog za 3xno zbujanje ponoči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 8:49:10
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka jaz imam pa teranov liker na hladnem, če kateri diši.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 8:54:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi, a ti še zdej za nazaj bereš ? Na terančka pa jaz pridem, ko se z morja vrnemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:02:19
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka za zobke. upam da boste zdaj bolše spali. jaz bom pa umrla.. včeraj do enih, se je zbujal na 5 min, prisežem sem gledala na uro. potem je zaspal za pol ure in spet do pol treh na 5 min jok. ob pol treh sem mu dala za jest sem mislila da te bo pa spal...ja valda, eno uro in pol spet, samo sem ga vzela k sebi in mu samo dudo dajala, da je spal. seveda ob 7ih budnica ne morem niti sedet tu. zdaj se igra na igralni...čakam da ga sšet zmanjka da se z njim vležem, ker sem koma komarus danes bo moj dežural, upam da se je naspal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:30:07
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjčica bravo za carico u tčć,ć sxc vgijl < jknnhbnj kl j nubhiunmomk ljn g fgtv uznbk: prevod: Tara carica ful dobr za zobke! Zdej nov več tko bolel, boš vidla! madam Zala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:36:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Pri nas je bla ponoč spet uzbuna, se je zbudila ob 4h, glih hotla nazaj zadremat, jo moj zbudi , dam na drugo joško, nekaj poči, se psi začnejo dret kot zmešani - je pa sova pribila v el.napeljavo in je fest udarl, mi smo bli pa brez toka tako da so sred noči od elektro prišli, je šel še moj ven špionirat , tamala pa itak ni zaspala kmal ker sem mogla mlek pripravit pa el. ni blo da bi vodo pogrela mah... tako da smo bli 1 uro in pol pokonc dolenjka, a si mi kej fovš? aja, pa za zobke! Zdej pa itak spi, ker ji manjka spanca (men tud ), jest morm pa stanvane v red dat, ker je res obupno... pa čist čist čist nič se mi ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:38:14
|
|
|
|
Bajsa
|
A ste kr vse pobegnile? No sej bomo tud mi šle. Se gremo pol kopat k fotru v bazen, pa čevape bomo spekl. Bo prov luštn! Sm jo dala na blazino, da lohk vsaj v miru pojem, pa se ful neki pritožuje, krer ne more sedet. Hudičk mejhn, najprej nej se obračat in plazit začne, pol bo sedela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:40:38
|
|
|
|
Bajsa
|
O Februarka, nč se mi ne smiliš! Tud mi smo se ponoč 2 krat zbudil. Ne me vprašat kdaj je blo prvič, nimam pojma. V drugo vem da je blo ob 5. No zdele jo napokam ven, v miru pospravm, no sej gloncala v nulo nam, itak ne žvim sam jaz tuki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 9:47:32
|
|
|
|
MetiLu
|
spanje ... my ass ... pomojem pri nas GH ne bo vplivala na spanec Spal je do 2.40 kot angelček, pol sva jedla, pa ob 4.00 duda, pa sva ob 6.00 spet jedla... pa duda ob sedmih, pa smo spal do 8.30 ... Bajsa, jaz bi tud slikce po mailu, plis Tara, za zobke Zdej pa gremo rit namočit papa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 10:07:30
|
|
|
|
Janey
|
meti fajn se mejte in fajn namakajte riti. mi gremo pa k fotru od mojga, bomo nesli čolnčka za jakca zraven pa bomo mi tut riti namakali no jakec bo zdaj je zaspal, pa sej se mi ne da it k njemu, tak spi 45 min, si glih lušte nardim. ne morem si kaj, ampak sem tak nervozna in vzkipljiva, utrujena ko pes, sma se spičla še z mojim, mali mi je kričal od utrujenosti, nisem mogla niti zajtrka pojest in zdaj sem vsa v solzah. mah upam da pride kaka dobra noč. kr je že grozno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 10:13:30
|
|
|
|
Janey
|
sem malo slikice pogledala bajsa mala je pravi cuker iz kavala pa tut so tak dobre...me kr ma, da bi enkrat prišla...mogoče pa res, sam kaj ko je lj tak daleč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 10:26:00
|
|
|
|
Janey
|
bom pripopala par slikic, sem lih naložla s fotoaparata geslo kot vedno:jaka
< Sporočilo je popravil Janey -- 12.7.2008 10:30:19 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 10:50:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A vam nekaj povem? Če jaz prav vidim, ven kukata oba spodnja zobka Upam, da je to razlog za 3xno zbujanje ponoči za carico , to je bil verjetno vzrok, da je tvoja pikica zadnje dneve bila bolj jokasta, kot ponavadi. Upam, da ji v bodoče tudi ne bodo zobki povzročali večjih težav. dobro jutro Mi smo spali do 5,30 potem pa malo po obrokih. Ja bilo mali zgleda vroče in ni bila kaj preveč navdušena nad jutranjim spancem. Zato pa sedaj lepo aja. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, pol pa k men na jegra prlet ga mamo skoz na hladnem, ga nikol ne zmanjka jaz imam pa teranov liker na hladnem, če kateri diši. evo, pa se že dolenjka zagrebla, dvomim, da bo še kaj za druge ostalo janey -ubožčica, to pa je res bila pestra noč bamby - faca tvoj Tim, dobro poza za spanje si je našel februarka - to ste pa meli dogodivščine ponoči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 10:52:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey bom pripopala par slikic, sem lih naložla s fotoaparata geslo kot vedno:jaka iiiii - kako je sladki Jakec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 15:04:24
|
|
|
|
pina-1
|
dan. primorski je včeri zatajil, ker se ji je jota luštala 1000 na uro. Ampak Pinotu pa ne ar bi raje z vami čvekala. dolenjka bravo za zobke. Zdej Taro lahko na železnici zaposliš, da bo karte luknjala. Bo padu kak € viška, če si vidva s stipetom zopet kake ajstre omislita okoli bajte bamby, pesica je zakon, pa Timovo spanje tudi ME smo ble danes zopet na plaži. Ana je bla v vodi več kot 15 in. Njej se v fredovem obroču full dogaja, pa z nogicami in tokicami kot nora brca in maha. Ko sva ven šli, je mela noge prov zgubane Doma smo pa pomalcali ortadelco in svež kruh, pa otroke smo spat stavli in končno JOTO SKUHALI. Uff se mi je že sanjalo o njej, tako da je bila super. sam bom dala pinotu odpoved, če jo misli tako poredko kuhat. popoldne nas čaka še šoping. Gremo končno z mojim pogledat kaj za oblečt, tako da v ponedeljek samo vzamem in kupim. evo to so kratke novice z obale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 17:31:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla, punce. Jest sem do 14h pospravlala sem zmatrana kot . Ampak mam pa vse tipi topi in ste vabljene na ledeno kavo , zdele sem pa še 2 stroja cun speglala, 1 se pa še suši in pride na vrsto zvečer. Če bom še skup stala matr, komaj noge še čutm... greva se s tamalo previt, potem pa spet ven do večera... naši neki betonirajo in so itak vsi zunaj, upam da mi moj ne prinese betona v stanovanje ker bo drugače na balkonu spal pridne bodite...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 20:28:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, naša je danes šla mal prej spat, da bo pri palčkih trmo uveljavljala Pa še za likat imam ful, tko da je mrknila 19.45 Pričakujem, da bo prej auf, nekje okoli polnoči ali enih me prav zanima kako bo, ker prej kot takrat itak ne bom šla spat, ker moram še 2 žehti speglat in spokat do konca, pa čupo umit, pa kuhinjo pokidat....Smo se do 15h okrog klatli, zdej pa mam Pa moj je šel na lepše in sem sama...z vami
|
Prvi razredAdminKdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?še pred 6. letom (
15%)
pri dopolnjenih 6 letih (
43%)
pri dopolnjenih 7 letih (
42%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!