Janey
|
čer mali je spokan in po 6ih poskusih je zaspal jaz sem se ravnokar navečerjala...sedmi poskus ne vem al mamo tak vroče al kaj mu je da se tak prebuja in pol to traja celo noč na 10 min pa danes j tudi čez dan tak slabo spal.. ko je budn se pa reži, pa vriska. ne vem kaj je to...če bi bli zobki bi tudi čez dan bil bogec al ne?? no v glavnem upam, da vsaj tolko zdrži, da se jaz umijem in vse porihtam in grem spat. danes malo prej kot ponavadi, ker sem sama samcata se tak neprijetno počutim v tej bajti, vse škripa in nasplošno mi ni preveč prijetno. danes sem še zadnjič šla na prakso imam še avgusta en teden za it in bom fertik in septembra oddam poročilo in je to to. upam da bom kaj skupaj spacala, ker mam taki težki primer...sem se tak namučla ta teden. res dobra izkušnja za začetek, ker sem iskala poti in načine kako prit blizu temu človeku da sem menda vse poskusla, da sem take osnove stvari zvedla. je bla moja mentorca ful vesela in navdušena nad mojimi idejami in mi je kar špeh rastu čeprav sem zmozgana do konca, pobral mi je vso energijo, še dobro da me jakec polni z njo. ati naš je pa šel ribe lovit za čez noč in sma spt sama...tolko sma sama, ker so druge stvari tolko bolj pomembne, jaz bi tut šla na biljard s kolegico pa naj ma on jakca. v bistvu bi bla pa raje z njim no. sej bo treba spet malo vdarit po mizi pol je par dni z nama, pol pa spet, rolkat, pa ribe lovit, pa na pivo, pa tja in sem...sej razumem da gre, valda sploh ni panike, samo ne vsak dan in da sma ga mi2 zato tolko prikrajšana. mali ga ma tak rad ne, obožuje ga, pune se mu smeji in ga lupčka in se slini po njem. pa tak vriska ko ga vidi, kaj šele ko ga v roke vzame, on pa je tak malo z njim jakec je pa postal cuker od cukra čez dan pa kak je on GH...ne morem verjet. počasi bomo samo zjutraj pa zvečer še mleko pili, ker to je tako veselje in basanje sem na začetku mislila da bo šlo zelo počasi, je pojedel kako žličko dve, se malo nakremžil in pol ven špuknil, zdaj pa frajer zmaže celega fruteka malega in dela mmmmmmm faca mala. kdaj se lahko da jogurt? kaj pa kaj meseka? kdaj se v bistvu menjajo obroki, da ima še samo zjutraj in zvečer mleko?? kak bo to fajn, ko nebo več tolko za tovorit okoli samo še ne vem kak bomo kuhali, ko pa smo cel dan okoli. sej neke stvari se dajo za par urc v napej pripravit, kak dan bomo pa že domov šli za koslio ane zdaj sem pa napisala cel roman...še za cel tedn nazaj ko mi je ležalo na duši upam da za celje še velja sayuri čestitke za lovrota in zaro da vam bi bilo lepo dolenjka je tarica carica že kaj bolše? upam da bo danes bolše spala...te čisto razumem čeprav jaz ne vem kak je ko otrok celo noč spi. sem se ravno spomnila, da je že nekaj časa tišina, upam da bo zdaj kako urco, da vse zrihtam. kati zelo žal mi je žrebička...res je letos neko čudno leto, našim kolegom je tudi najprej pogilnil žrebiček ko se je skotil potem pa še ena kobila žalostno res. lepo se pa imej na morju in odklopi vse evo grem vse zrihtat in pridem še alo nazaj će bo še ktera tu
|