|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
11.7.2008 20:07:57   
Februarka08
Dan.user posted image
Na čveku je blo itak spet fino, sam kaj ko morm jest vedno dam letetuser posted image user posted image pa še me vsi postran gledajo kje sem hodila tok časa s tamalouser posted image user posted image mah...

Midve sva po kopanju, zdej večerjo malca, potem pa upam da vsaj približno ponovi današnjo nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.7.2008 20:10:12   
kati kati
user posted image user posted image user posted image ker nam je poginil žrebiček..in to ne tisti ko smo ga zdravli ampak 4,5mesece starega-diagnoza kap...pa naj gre v tri ....e
pa še on ko je bolan se ne vstaja letos...pride živinozdarvnik in je reku da je leto takšno daje bil pri eni ko sta dva poginila...slabo leto za živino....

vsi user posted image user posted image user posted image

hvala bogu da gremo na morje da bomo odklopli

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.7.2008 21:04:05   
dolenjka
Tako, naša je pred pol ure odšla h hrčkom, jaz sem preglo prižgala, moj bi pa sladoled jedel user posted image
Sem bila pridna in zdajle že njene  cote za na morčita na kup dala, pa pleničke.... zdejle grem eno mini žehtico popeglat ki sem jo prejle oprala in posušila, da bo ju3 manj dela user posted image  Pa seveda na vašo družbo računam, da bomo še pred dopustom tole dvestotko naklofale user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.7.2008 21:09:13   
pina-1
čer.
me smo komi zdej za prav v bajto prišle. Na plaži je blo noro. Ana je danes uživala v voi. smo kar vse tri plavale. Jaz kar v novih kopalkahuser posted image .  Niso sicer take kot sem si želela, so pa full komot, ker so bolj športne in nikjer ne tiščijo, pa zizike noter lepo stojijo. Pa še 40% popusta sem nanje dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se pa greva z ano stuškat pol pa kmalu v deželo sanj.

Sem pa tudi jaz danes že zalaufala peglo, pa bi jo treba še, sam ne vem če bo voljeuser posted image

za čvek z vami pa bom sigurno ready

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.7.2008 21:25:29   
MetiLu
Čer!
Moja je umita, janez pančka, možek pa še na šihtu...
Dones jaz nisem bila med abonmajevkami, se je pa čvek kot vedno prov prilegu user posted image  Sem mogla po opravkih...
V mullerju je mami častila nabavo plenic, pol smo pa še za mamo (mojo staro mamo) najdle ene sandale v Humanicu, ma tko čudno nogo, da ful težko dobi čevlje zase ... Seveda je padu še en čvek v zg. kavarni, jaz sem šla pa vmes še en šponske 3/4 kavbojke rezervirat, da jih bom v ponedeljek na razprodaji kupila user posted image

Pol sva pa z Janezom letela še na Škofljco h kolegici na depilacijo in sem ful vesela zanjo, punca je po dveh ss zoped noseča, rok ima 8.2.2009 user posted image  pa še na frišno je poročena user posted image

Sem pa dones sinetu za večerjo postregla riževo kašico z banano in breskvijo, da ve vidte kako jo je mlatu user posted image  sem naredila bolj redko, pa jo je zmazal 80 ml (nisem hotla več, ker sva se prej še dojila), no, pol sem ga dala pa še mal na jošk, pa je potem hito oreng kupčka podru, sem ga sam v postlo nesla, dudo dala in je prec zaspal user posted image  me prov zanima, kako bomo spal user posted image  user posted image  Jaz definitivni začnem zdej zares kuhat zelenjavco in sadje in rižek, ker mu žlica res laufa, pa kar sem mu do zdej dala, je z veseljem jedu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.7.2008 21:44:50   
MetiLu
aaaammm, kje pa ste user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.7.2008 21:47:08   
dolenjka
No pa je speglano, pa sladoled tudi v želodčku user posted image  Ga je bilo še čisto malo user posted image
Meti user posted image  za dober nakup in prijateljico user posted image
A misliš da ni kašica za prvič pretežka za zvečer user posted image  ker je bil do zdaj v glavnem dojen user posted image  A banano pa breskev je že prej probal kdaj? Jaz bi mu jo na tvojem mestu raje dopoldan dala zdaj na začetku, da ga lahko opazuješ user posted image  
No, sej meni je "vseeno" samo mene so učili postopoma uvajati in predvsem dopoldan ali pa za kosilo začeti, ne zvečer user posted image  Ti valda delaj po svoje, samo ker si pač dala v javnost sem pokomentirala, lahko pa kar spregledaš kar sem napisala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.7.2008 21:47:26   
Janey
čer
mali je spokan in po 6ih poskusih je zaspaluser posted image jaz sem se ravnokar navečerjala...sedmi poskususer posted image user posted image ne vem al mamo tak vroče al kaj mu je da se tak prebuja in pol to traja celo noč na 10 minuser posted image user posted image user posted image user posted image pa danes j tudi čez dan tak slabo spal.. ko je budn se pa reži, pa vriska. ne vem kaj je to...če bi bli zobki bi tudi čez dan bil bogec al ne??
no v glavnem upam, da vsaj tolko zdrži, da se jaz umijem in vse porihtam in grem spat. danes malo prej kot ponavadi, ker sem sama samcatauser posted image user posted image user posted image se tak neprijetno počutim v tej bajti, vse škripa in nasplošno mi ni preveč prijetno.
danes sem še zadnjič šla na prakso imam še avgusta en teden za it in bom fertik in septembra oddam poročilo in je to to. upam da bom kaj skupaj spacala, ker mam taki težki primer...sem se tak namučla ta teden. res dobra izkušnja za začetek, ker sem iskala poti in načine kako prit blizu temu človeku da sem menda vse poskusla, da sem take osnove stvari zvedla. je bla moja mentorca ful vesela in navdušena nad mojimi idejami in mi je kar špeh rastuuser posted image user posted image čeprav sem zmozgana do konca, pobral mi je vso energijo, še dobro da me jakec polni z njo.

ati naš je pa šel ribe lovit za čez noč in sma spt sama...tolko sma sama, ker so druge stvari tolko bolj pomembne, jaz bi tut šla na biljard s kolegico pa naj ma on jakca. v bistvu bi bla pa raje z njim no. sej bo treba spet malo vdarit po mizi pol je par dni z nama, pol pa spet, rolkat, pa ribe lovit, pa na pivo, pa tja in sem...sej razumem da gre, valda sploh ni panike, samo ne vsak dan in da sma ga mi2 zato tolko prikrajšana. mali ga ma tak rad ne, obožuje ga, pune se mu smeji in ga lupčka in se slini po njem. pa tak vriska ko ga vidi, kaj šele ko ga v roke vzame, on pa je tak malo z njimuser posted image

jakec je pa postal cuker od cukra čez danuser posted image user posted image user posted image pa kak je on GH...ne morem verjet. počasi bomo samo zjutraj pa zvečer še mleko pili, ker to je tako veselje in basanjeuser posted image sem na začetku mislila da bo šlo zelo počasi, je pojedel kako žličko dve, se malo nakremžil in pol ven špuknil, zdaj pa frajer zmaže celega fruteka malegauser posted image user posted image in dela mmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca mala.
kdaj se lahko da jogurt? kaj pa kaj meseka? kdaj se v bistvu menjajo obroki, da ima še samo zjutraj in zvečer mleko?? kak bo to fajn, ko nebo več tolko za tovorit okoliuser posted image user posted image user posted image samo še ne vem kak bomo kuhali, ko pa smo cel dan okoli. sej neke stvari se dajo za par urc v napej pripravit, kak dan bomo pa  že domov šli za koslio aneuser posted image
zdaj sem pa napisala cel roman...še za cel tedn nazaj ko mi je ležalo na dušiuser posted image user posted image

upam da za celje še veljauser posted image user posted image

sayuri čestitke za lovrota in zarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vam bi bilo lepo

dolenjka je tarica carica že kaj bolše? upam da bo danes bolše spala...te čisto razumemuser posted image user posted image user posted image čeprav jaz ne vem kak je ko otrok celo noč spi.  sem se ravno spomnila, da je že nekaj časa tišina, upam da bo zdaj kako urco, da vse zrihtam.

kati zelo žal mi je žrebička...res je letos neko čudno leto, našim kolegom je tudi najprej pogilnil žrebiček ko se je skotil potem pa še ena kobilauser posted image user posted image žalostno res. lepo se pa imej na morju in odklopi vse

evo grem vse zrihtat in pridem še alo nazaj će bo še ktera tu

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
11.7.2008 21:54:45   
dolenjka
U Janey, ti si se pa razpisala user posted image  Lepo, da je Jakec tak jedec user posted image  Kolikokrat pa mu zdaj še daš mleko na dan?
Kar se mesa tiče imam jaz info da se začne s perutnino in teletino, kdaj pa bodo spet deljena mnenja user posted image  Mene so učili da pri dopolnjenem 7. mesecu, jogurt, skuta... pa 8. mesec user posted image  Se boš morala kar sama odločit al pa babco pokliči in vprašaj za nasvet user posted image

Tudi jaz upam, da bo carica dobro spala user posted image  Čez dan je bila zelo neješča, doma je popoldan še kar nekaj pojedla, zvečer pa obe cici mici user posted image  Bomo vidl, je reku slep user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
11.7.2008 22:01:24   
Janey
dolenči zdaj je mleko 3x al pa 4x pa 2x kašo.
jaz sem brala da perutnino pri 6ih, jogurt in skuto pa v eni knjigi pa na enem listu od ene dr. piše tut pri 6, na enem listu od ene druge dr. piše pri 8ih. pa sej ne veš...pomoje je najbolše malo po občutku delat. sem tut razmišljala kdaj nehat vodo prekuhavat, pa če mu lahko dam kar ustekleničeno, če mi je naprimer zamnjka zunaj...ker naš spije galone vode čez dan. pa si ne morem prit na jasno. valda da mi je važno da bo za jakca najbolše ne.

že daš pikico v bumbija?? jaz ne upam, čeprav lepo sedi, ne sam, ampak ko ga tak malo posedeš

evo umila flaške, spucala kuhno, samo sebe še porihtam in zzzZZZzZzZzzzzzzZZZZZzz

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
11.7.2008 22:05:36   
MetiLu
Ma Dolenjka, sem mu tako redko naredila, da pomojem bi lahko spil ne jedel user posted image  Breskev sva že jedla, banane še ne, rižek pa tud že, tako, da pomojem ne bi smel bit noben problem, bom pa jutri javila user posted image   zdej spi čist mirno že 1 urco, sem ga dala pa dones na bok, da mu na trebušček ne pritiska ... Če bi ga tiščalo ali pa zvijalo, bi se že zbudil ...

Janey user posted image  za Jakeca, pa da bi se kamlu naspali ponoč user posted image

Jaz sem si pa zdele že ene hlače skrajšala, pa še pri enih moram robove zašit ... se mi še ne spi čist user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
11.7.2008 22:06:30   
dolenjka
Ne Janey, bumbi pri nas ni v uporabi, mogoče ko bo samostojno sedela, takrat planiram tudi stol za hranjenje v uporabo speljat user posted image

No, sej sem ti rekla, da so mnenja različna! Probaj v kako zelenjavo čisto malo, eno pikico piščeta dat čez kake pol meseca, pa bo videla. Sej če je tak jedec to za njegov organizem in črevesje ne bo noben šok verjetno user posted image

Ustekleničeno vodo? Kaj pa vem, mogoče je še mal za počakat, ker sej veš kako in kaj je s temi vodami. Jaz osebno ne bi pred 6m, pa še to se mi zdi zgodaj user posted image  A si kej po iskalniku brstala kako je s to vodo drugje v praksi user posted image
Jaz ji dajem kupljen vodo za user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
11.7.2008 22:09:52   
dolenjka
Meti, sej mi je blo pol žal da sem komentirala ker je tvoja stvar kaj mu daš in kdaj, samo običajno se zvečer da mleko tako majhnim in na začetku GH user posted image  

Evo, od tega trenutka dalje ne razglabljam več o GH, ko jo bom uvajala vas bom samo za nasvete prosila, pa povedala kaj jemo. Se ne bom mešala, ker nisva v klubu GH do nadaljnjega...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
11.7.2008 22:11:27   
Janey
ne dolenjka nisem, samo danes nama je zmanjkalo vode(jaz jo doma prekuham) in sem šla kupit to za bejbije, samo sem razmišljala kak je s tem, pa kak dolgo...sem tak bolj pristaš tega da se čim dalj prekuhava voda.

ja v bumbija ga jaz tut ne upam dat, stolček za hranjenje mamo pa taki frajerki ko ima naklon in je ko naležalnikuuser posted image user posted image user posted image se pa kar gor vleče, se prime za mizico in se kar vsede, ampak ga pol pripašem čez ramice...mali razgrajač kako dela ej. tak brca pa miga z rokami v vozeku da je cel podrgjen. je danes rekla ena ko sem nekaj čvekala, da če nebom šla hitro dalje, bo mali kar sam peški šel, tako je delal...kaki cuker jeuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
11.7.2008 22:13:24   
Janey
dolenjka sej je prav da poveš...sej pa nič zlonamerno ne rečeš, samo svoja razmišljanja...je pa res da vsaka mama naredi kar se ji zdi najbolše za user posted image . jaz sem mu samo enkrat zvečer dala kašo, pa nič ni blo, ampak se mi ni zdelo še da je čas, pa mu je ne dam. ampak ena znanka jo pa striktno daje, ker mala poje kašo pa zizo pa spi 12 ur skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
11.7.2008 22:14:18   
srečka nosečka
Naša je končno zaspala user posted image user posted image user posted image , se je eno uro sama s sabo ukvarjala v postelji. Vmes sem jo samo popravit šla. Ker se je premetavala spet po celi postelji. user posted image

janey - meni je P rekla, da lahko jogurt in skute uvedem po 6M, prav tako gluten. Se pa spet P med seboj ne ujemajo, tako, da naredi tako, kot tebi in Jakecu ustreza.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
11.7.2008 22:14:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

je danes rekla ena ko sem nekaj čvekala, da če nebom šla hitro dalje, bo mali kar sam peški šel, tako je delal...kaki cuker jeuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ne, sej vem da mu vode nisi dala, samo vprašaj sem naredila, ker ne vem user posted image  Una otroška je 2 dni ok (če je odprta v hladilniku), pol jo je pa tut treba prevret! Una iz pipe je pa men bljak, zato je tudi carici ne prekuhavam - pri nas je veliko kamna, pa klor včasih in to ful user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
11.7.2008 22:15:55   
dolenjka

ampak ena znanka jo pa striktno daje, ker mala poje kašo pa zizo pa spi 12 ur skupajuser posted image user posted image

sej bi komentirala, pa rajš ne bom...pa še obljubila sem da se o tem ne bom več pogovarjala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
11.7.2008 22:18:29   
Janey
jaz mam ta brita filter...pa mi jemo to mleko bi bankrotirali na tej vodi, stane 1.69 en liter...mi pa rabimo vsaj to na dan.

je bla spet budnicauser posted image user posted image user posted image me je kar strah it spat. če ne ga bom pa k sebi vzela me en drek briga, bi se pa res že rada naspala.
srečka
eni p pravijo da je zdaj gluten od 4 meseca ok, eni da po 8, eni po 12...pa sej najbolše da vsaka mama prisluhne otroku

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
11.7.2008 22:19:45   
dolenjka
In kje je zdej una čvekuljasta primorka? user posted image

A Suzi je šla spet "po nesreči" z Žano spat? user posted image  

A Ella se pa z descem zgovarja, k se že dolg nista vidla? user posted image

Za Bajsiko pa še ni taprava ura, a ne? user posted image

Februarka se pa tut zgleda moškemu spolu posveča, ker Larisa maraton pančka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
11.7.2008 22:20:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ampak ena znanka jo pa striktno daje, ker mala poje kašo pa zizo pa spi 12 ur skupajuser posted image user posted image

sej bi komentirala, pa rajš ne bom...pa še obljubila sem da se o tem ne bom več pogovarjala user posted image  user posted image  user posted image

včasih je bolše bit tiho...čeprav zarad mene ne rabiš bit...me en drek briga kaj drugi delajo, če pa je kaka kritika od kogarkoli namenjena meni pa mi tut dol visi ker stojim za tem kaj delam, če je pa taka da se zamislim sem je pa ful vesela...mam rada čiste računeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
11.7.2008 22:21:34   
Janey

Februarka se pa tut zgleda moškemu spolu posveča, ker Larisa maraton pančka user posted image

a me nismo dovolj dobra družba? al maš kaj na jeziku pa pač nekaj pišeš, da druga ne rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
11.7.2008 22:21:40   
dolenjka

jaz mam ta brita filter...pa mi jemo to mleko bi bankrotirali na tej vodi, stane 1.69 en liter...mi pa rabimo vsaj to na dan.

jaz imam tudi Britto sam klor user posted image  Pa sej vi štajerci mate boljš vodo kot mi, to je jasno, k ste taki veseljaki! Ziher vam na vodovodu šnopc not mešajo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
11.7.2008 22:22:54   
Janey

jaz imam tudi Britto sam klor user posted image  Pa sej vi štajerci mate boljš vodo kot mi, to je jasno, k ste taki veseljaki! Ziher vam na vodovodu šnopc not mešajo user posted image  user posted image  user posted image

ja ziher, zato pa naš tak spiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
11.7.2008 22:24:57   
dolenjka

včasih je bolše bit tiho...čeprav zarad mene ne rabiš bit...me en drek briga kaj drugi delajo, če pa je kaka kritika od kogarkoli namenjena meni pa mi tut dol visi ker stojim za tem kaj delam, če je pa taka da se zamislim sem je pa ful vesela...mam rada čiste računeuser posted image

pa dugo ljubav, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Sam mim grede, jaz pa računov ne maram, ne čistih, ne umazanih user posted image  user posted image  

a me nismo dovolj dobra družba? al maš kaj na jeziku pa pač nekaj pišeš, da druga ne rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, 200tko bi rada pridelala pred dopustom user posted image  user posted image  user posted image

Drugač sem pa bolj pasje narave, rada lajam user posted image  user posted image  user posted image

Sej je prav, da se za druge včasih ne zmeniš, jaz sem že zdavnaj rekla, da če komu kaj ni prav, naj se zase briga in bo imel celo življenje dovolj dela, sam vseen mal polajam včasih user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......