Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:41:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolejnka kaj je rep se ti maje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:42:00
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ne se jokat . Ati je zdej žal da nisi tudi ti šla . žal ja, bi se z veseljem pridružila, če bi bilo to kje bližje Upam, da se zorganiziramo za kakšno srečanje v CE, do tja pridem! JAZ TUDI
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:42:24
|
|
|
|
Janey
|
srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:43:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Janey, meni je tudi hudo, ker sem z malim skoz skupaj, do zdej sem ga samo enkrat dala v varstvo tašči za uro in pol, pa sem bla čist živčna, sem komaj čakala, da ga spet primem in stisnem zdej pa druge variante kot da ga možek mirka itak ni, zato sem malo bolj pomirjena, čeprav kar naprej tehtam pluse in minuse, da grem zdej delat ... Probala bom, pol bomo pa vidl je reku slep, a ne Dolenjka? € bodo pa itak prav prišli, glede na mojo porodniško ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:43:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Evo, moja je tudi umita. dolenjka - jaz pa sem vesela, da vsaka pove svoje mnenje, glede vsega. Vsak je pa tako pameten, da bo zase in za svoje naredil najbolje. Ker si si ti malo olajšala dušo , bom še jaz nekaj rekla, pa me naj obsojajo. Meni je bolano, ko se mamice , da se je otrok odstavil in to pri 2-3 letih. Zame je tako dolgo dojenje bolno. Ne želim svoji pikici nabijat ojdipovega kompleksa. Dojenje max. do 1 leta, pol pa ne več. Evo, to je pa moje mnenje. Moj je že odšel v posteljo, pa me vpraša, če grem zraven. Itak, bo že dva koraka pred posteljo spal - in zakaj naj grem z njim . Bom raje tukaj čvekala. Lepo da si si jo zdrotpiršnala A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:43:41
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolejnka kaj je rep se ti maje how how boš liziko? FF
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:43:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:44:12
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ne se jokat . Ati je zdej žal da nisi tudi ti šla . žal ja, bi se z veseljem pridružila, če bi bilo to kje bližje Upam, da se zorganiziramo za kakšno srečanje v CE, do tja pridem! JAZ TUDI
< Sporočilo je popravil Janey -- 11.7.2008 22:45:21 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:44:49
|
|
|
|
bamby
|
Čer janey, priden Jakec, ko takole papca . Z mesekom se baje lahko začne pri dopolnjenih 6 mesecih s perutnino (belo meso), ki ga skuhaš skupaj z zelenjavo. Jogurtke, skutet pa tudi jaz ne vem čisto točno . Res verjetno po 7. ali 8. mesecu. Glede vode pa se mi zdi,da je po dopolnjenem 6. mesecu tudi ni potrebno več prekuhavat. Jaz sem 10 dni nazaj dala Anaji vodo ZA z okusom breskve, ker mi je pijače zanjo zmanjkalo, ker je bila tako žejna, pa ji zaradi tega ni nič falilo. meti, po moje bo Janez nocoj fajn spal. Pa si ti noter vmešala svežo banano in breskev, ali si mu kašico s tema dvema okusoma skupaj zmešala? Samo za opombo: če je sadje sveže in ga poje zvečer, bo morda imel kakšno napenjanje, ni pa nujno. Morda bi drugič raje dala samo kašico, ki je lahko z okusom, pa bo čisto OK. Pa tudi gostejšo kašico boš lahko naredila, pa jo bo Janez pridno papal, pol pa še mleko po vrhu in bo sit. Jaz sem pa danes tako padla popoldan na vikendu, da sem kar nekaj zvezd videla . Tim je šel s kolesom, jaz pa peš zraven njega do tadrugega vikenda, pa sem se ob eno korenino spotaknila in sem v momentu izgubila tla pod nogami . Sem priletela na levi bok v eno zemljo, da sem bila še čisto usrana povrhu. Malo sem se tudi udarila, pa ni sile. Sem jo kar dobro odnesla . Sem imela kup dela z mularijo, ko smo prišli domov. Je bilo treba, fotrat, okopat in spat spravit, pol pa še sebe, da sem lahko prišla z umito na čvek . sayuri pa iskrene čestitke za in !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:44:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meti, brez pleničk za kopanje ti ga v noben bazen ne bodo dovolili dati Res nisi vedela? Carica jih ima, lahko jih pridete iskat zjutraj ko boste šli mimo, jih imam dovolj na zalogi in ti z veseljem kako odstopim Prvi smajli je pa mal napačen, tega sem mislila napopat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:45:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:45:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič. moj pa ne smrči be be
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:46:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolejnka kaj je rep se ti maje how how boš liziko? FF FF Kakega okusa pa je?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:47:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - čer A zato je bil potres? joke Samo, da si nisi nič polomila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:47:43
|
|
|
|
Janey
|
joj bamby si kot srnica pazi se drugič meni gre tak na otročje danes...kaj pa morem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:47:51
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ne se jokat . Ati je zdej žal da nisi tudi ti šla . žal ja, bi se z veseljem pridružila, če bi bilo to kje bližje Upam, da se zorganiziramo za kakšno srečanje v CE, do tja pridem! JAZ TUDI Kaj si hotla napisat janey A si ti tudi za Celje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:47:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič. moj pa ne smrči be be Stipe tut ne, pa Pino tut ne Kake čudne dedce imate ve?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:48:17
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolejnka kaj je rep se ti maje how how boš liziko? FF FF Kakega okusa pa je? f se reče, a nisi nikoli rekla?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:48:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič. moj pa ne smrči be be moj pa za tri. Sicer ne vedno, ker pa je imel včeraj ŠD, je danes fajn skurjen in bo sigurno fejst žagal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:49:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spal pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekam me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič. moj pa ne smrči be be Stipe tut ne, pa Pino tut ne Kake čudne dedce imate ve? dolenjka no...včasih samo hov naredi, ne rabiš bevsknit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:49:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, dobro da nisi imela Anaje v rokah Ne se zdej pred dopustom polomit, pa še ton ste v hiši dobili Zdaj štima, al morte imet še kake tonske vaje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:50:22
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kakega okusa pa je? po špargljih je najbolšega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:50:24
|
|
|
|
dolenjka
|
hov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:50:43
|
|
|
|
ELMA
|
Sploh vas ne dohitevam , vidim da ste se imele lepo . Kaj ste pa pile Tko ste hitre da bomo jutri zjutraj ze imele odprt 4-del . Dolenjka za regres , ko bi se vsaj un naš magarec spomniu na nas delavce .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.7.2008 22:52:12 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 22:51:36
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sploh vas ne dohitevam , vidim da ste se imele lepo . Kaj ste pa pile Tko ste hitre da bomo jutri zjutraj ze imele odprt 4-del . nič nismo pile, cel dan smo gledale pikece kak se nam smejijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......