|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
11.7.2008 22:41:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolejnka kaj je

rep se ti maje user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.7.2008 22:42:00   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ne se jokat    user posted image user posted image user posted image .
Ati je zdej žal da nisi tudi ti šla .

žal ja, bi se z veseljem pridružila, če bi bilo to kje bližje user posted image
Upam, da se zorganiziramo za kakšno srečanje v CE, do tja pridem!

JAZ TUDI  user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.7.2008 22:42:24   
Janey
srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spaluser posted image user posted image user posted image pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekamuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.7.2008 22:43:03   
MetiLu
Janey, meni je tudi hudo, ker sem z malim skoz skupaj, do zdej sem ga samo enkrat dala v varstvo tašči za uro in pol, pa sem bla čist živčna, sem komaj čakala, da ga spet primem in stisnem user posted image  zdej pa druge variante kot da ga možek mirka itak ni, zato sem malo bolj pomirjena, čeprav kar naprej tehtam pluse in minuse, da grem zdej delat ... Probala bom, pol bomo pa vidl je reku slep, a ne Dolenjka? user posted image  € bodo pa itak prav prišli, glede na mojo porodniško ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.7.2008 22:43:36   
dolenjka

Evo, moja je tudi umita. user posted image

dolenjka - jaz pa sem vesela, da vsaka pove svoje mnenje, glede vsega. Vsak je pa tako pameten, da bo zase in za svoje naredil najbolje.

Ker si si ti malo olajšala dušo user posted image , bom še jaz nekaj rekla, pa me naj obsojajo. user posted image  Meni je bolano, ko se mamice user posted image , da se je otrok odstavil in to pri 2-3 letih. user posted image user posted image user posted image  Zame je tako dolgo dojenje bolno. Ne želim svoji pikici nabijat ojdipovega kompleksa. Dojenje max. do 1 leta, pol pa ne več. Evo, to je pa moje mnenje.

Moj je že odšel v posteljo, pa me vpraša, če grem zraven. user posted image  Itak, bo že dva koraka pred posteljo spal - in zakaj naj grem z njimuser posted image . Bom raje tukaj čvekala. user posted image

Lepo da si si jo zdrotpiršnala user posted image

A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.7.2008 22:43:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolejnka kaj je

rep se ti maje user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

how howuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boš liziko? FF

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.7.2008 22:43:44   
srečka nosečka

srečka jaz bi se pa tak stiskala, pa četudi bi spaluser posted image user posted image user posted image pa morem sama ninat v taki velki postelji...sem prav vesela da lahko tu čvekamuser posted image user posted image

me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho user posted image user posted image user posted image
Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.7.2008 22:44:12   
Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 11.7.2008 22:45:21 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.7.2008 22:44:49   
bamby

Čer user posted image
janey, priden Jakec, ko takole papca user posted image . Z mesekom se baje lahko začne pri dopolnjenih 6 mesecih s perutnino (belo meso), ki ga skuhaš skupaj z zelenjavo. Jogurtke, skutet pa tudi jaz ne vem čisto točno user posted image . Res verjetno po 7. ali 8. mesecu. Glede vode pa se mi zdi,da je po dopolnjenem 6. mesecu tudi ni potrebno več prekuhavat. Jaz sem 10 dni nazaj dala Anaji vodo ZA z okusom breskve, ker mi je pijače zanjo zmanjkalo, ker je bila tako žejna, pa ji zaradi tega ni nič falilo.

meti, po moje bo Janez nocoj fajn spal. Pa si ti noter vmešala svežo banano in breskev, ali si mu kašico s tema dvema okusoma skupaj zmešala?  Samo za opombo: če je sadje sveže in ga poje zvečer, bo morda imel kakšno napenjanje, ni pa nujno. Morda bi drugič raje dala samo kašico, ki je lahko z okusom, pa bo čisto OK. Pa tudi gostejšo kašico boš lahko naredila, pa jo bo Janez pridno papal, pol pa še mleko po vrhu in bo sit.

Jaz sem pa danes tako padla popoldan na vikendu, da sem kar nekaj zvezd videla user posted image . Tim je šel s kolesom, jaz pa peš zraven njega do tadrugega vikenda, pa sem se ob eno korenino spotaknila in sem v momentu izgubila tla pod nogami user posted image . Sem priletela na levi bok v eno zemljo, da sem bila še čisto usrana povrhu. Malo sem se tudi udarila, pa ni sile. Sem jo kar dobro odnesla user posted image .
Sem imela kup dela z mularijo, ko smo prišli domov. Je bilo treba, fotrat, okopat in spat spravit, pol pa še sebe, da sem lahko prišla z umito na čvek user posted image .

sayuri pa iskrene čestitke za user posted image  in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.7.2008 22:44:54   
dolenjka

Meti, brez pleničk za kopanje ti ga v noben bazen ne bodo dovolili dati user posted image  Res nisi vedela?

Carica jih ima, lahko jih pridete iskat zjutraj ko boste šli mimo, jih imam dovolj na zalogi in ti z veseljem kako odstopim user posted image

Prvi smajli je pa mal napačen, tega sem mislila napopat user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.7.2008 22:45:02   
srečka nosečka

A ti neki povem? Meni je tut to bolano, jaz bi rada čim dlje dojila, sam tega pa res nisem imela v mislih. Jutranji in večerni obrok bi rada vsaj do 1. RD potegnila z dojenjem, če bodo pa moje cice ubogale pa ne vem user posted image

user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.7.2008 22:45:42   
Janey

me zanima ja, če bi ti tako veselo smrčal na uho user posted image user posted image user posted image
Jaz se ob takšnih prilikah uspavam v dnevni in potem grem v spalnico. Drugače z mojim spanjem ni nič.

moj pa ne smrči be beuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.7.2008 22:46:59   
dolenjka

dolejnka kaj je

how howuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boš liziko? FF

FF user posted image

Kakega okusa pa je? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.7.2008 22:47:14   
srečka nosečka
bamby - čer user posted image  A zato je bil potres? user posted image user posted image user posted image  joke
Samo, da si nisi nič polomila user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.7.2008 22:47:43   
Janey
joj bamby si kot srnicauser posted image user posted image user posted image user posted image pazi se drugičuser posted image user posted image

meni gre tak na otročje danes...kaj pa morem

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
11.7.2008 22:47:51   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si hotla napisat janeyuser posted image

A  si ti tudi za Celje user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.7.2008 22:47:53   
dolenjka

moj pa ne smrči be beuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stipe tut ne, pa Pino tut ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kake čudne dedce imate ve? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
11.7.2008 22:48:17   
Janey

dolejnka kaj je

boš liziko? FF

FF user posted image

f se reče, a nisi nikoli rekla?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
11.7.2008 22:48:26   
srečka nosečka

moj pa za tri. Sicer ne vedno, ker pa je imel včeraj ŠD, je danes fajn skurjen in bo sigurno fejst žagal. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
11.7.2008 22:49:02   
Janey

Stipe tut ne, pa Pino tut ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kake čudne dedce imate ve? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dolenjka no...včasih samo hov naredi, ne rabiš bevsknit

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
11.7.2008 22:49:28   
dolenjka
Bamby, dobro da nisi imela Anaje v rokah user posted image  Ne se zdej pred dopustom polomit, pa še ton ste v hiši dobili user posted image  Zdaj štima, al morte imet še kake tonske vaje? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
11.7.2008 22:50:22   
Janey

po špargljih je najbolšegauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
11.7.2008 22:50:24   
dolenjka
hov user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
11.7.2008 22:50:43   
ELMA
Sploh vas ne dohitevam , vidim da ste se imele lepo .user posted image user posted image
Kaj ste pa pile user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko ste hitre da bomo jutri zjutraj ze imele odprt 4-del .

Dolenjka user posted image user posted image user posted image za regres , ko bi se vsaj un naš user posted image magarec user posted image spomniu na nas delavce .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.7.2008 22:52:12 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
11.7.2008 22:51:36   
Janey

Sploh vas ne dohitevam , vidim da ste se imele lepo .user posted image user posted image
Kaj ste pa pile user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko ste hitre da bomo jutri zjutraj ze imele odprt 4-del .

nič nismo pile, cel dan smo gledale pikece kak se nam smejijo

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......