Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* talika, pa te ni več... sem zdele brala o kvasu si vidla na forumu, pašteta pisala? daš jim za kavino seme svežega kvasa in baje spijo, no pri nekaterih deluje je eni P rekel to sama sem skeptična za take stvrai,ampak probala pa bom ne, nisem brala...a resno? kvas?...možno, kaj pa vem Pismo sam jst sem res lahko srečna ker naša tamala tko lepo spi( trkam)... Jst res občudujem vse tiste, ki tolkrat na noč vstajate in se matrate
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:48:12
|
|
|
|
Petjana
|
zakaj pa ji temperaturo sploh meriš? A se ti zdi vroča. pa preverjaš? zato ker sem smotana....da se pol lohk sekiram pri tavečjemu ko nisem še imela termometra je bil skoz zdrav
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lady, super za dopust to bote užival, super!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:55:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
Jst res občudujem vse tiste, ki tolkrat na noč vstajate in se matrate "kar se mora, nije teško" pravjo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jst res občudujem vse tiste, ki tolkrat na noč vstajate in se matrate "kar se mora, nije teško" pravjo ma ja sej vem, sej nisem misla, da vam je muka...luštn pa tud ni , ampak sej se bo poštimal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 21:12:23
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A katera nosi Crocse? Men so tele balerinke tolk hude, da bi si jih kr kupila!! Baje je to res dobr čevelj. http://shop.crocs.com/pc-825-4-malindi.aspx?reqid=825&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products sem nazaj.... sem pred pol ure ene 6 kvadratov preštihala , zdaj si pa lase sušim bom mal rožc posadila, če sem za kaj druzga prepozna poopsika, jaz imam že ene dve let krokse, pa ni nič kaj posebnege. Tamal jih pa ful rad nosi...jaz predsem jesen in spomlad, ko ni tak vroče...polet imam raj japanke.. kako frizurca...si kar tih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 21:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
janana in aprila, tnx za mnenja ... malo pa prehitevata, ker imam jutri frizerja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 21:29:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jst res občudujem vse tiste, ki tolkrat na noč vstajate in se matrate "kar se mora, nije teško" pravjo ma ja sej vem, sej nisem misla, da vam je muka...luštn pa tud ni , ampak sej se bo poštimal kdaj draga poopsie, to se sprašujem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 21:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Jst res občudujem vse tiste, ki tolkrat na noč vstajate in se matrate "kar se mora, nije teško" pravjo ma ja sej vem, sej nisem misla, da vam je muka...luštn pa tud ni , ampak sej se bo poštimal kdaj draga poopsie, to se sprašujem vssem želim, da čim prej!!res, iz srca!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 21:35:33
|
|
|
|
*lenc@*
|
hvala poopsie sem te iste probavala v nedeljo v supernovi in za hodit so res ok, sam so 34€, mi je pa kar mal drago čeprav filing res ni bil slab
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:01:23
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Me ni bilo, ker je Mark šele ob 21:30 zaspal. Smo bili popoldan na enem obisku in je valda za nazaj v avtu zaspal ob 19h, pa sem mislila, da ga bom previla in v posteljo nesla in bo spal naprej. Malo morgen. Se je zbudil in je bilo konec. Potem sem ga pa 10 min pustila jokat, a veste kakšen je bil revček , čisto moker od solz, potu, čisto rdeč v obraz, po celem telesu pa je drgetal in bil ves hladen po koži. Mah jaz se tega ne grem, ga bom pač še vedno na isti način uspavala in ponoči zbujala. Ni fajn, ni lahko, ful sem utrujena, samo tega joka in njegovega matranja pa res ne morem gledat. Potem sem pa brala še tukaj članke in sem dobila samo še potrditev tega: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4821431,4821431
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:02:31
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* drgač je pa naša po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgem času spala danes ponoči 6h v kosu vem pa razlog - čez dan le pol ure tak, da še čakamo na prespano noč Bravo, tudi to je že velik dosežek. Po knjigah pomeni prespano noč: 5 ur v kosu, kar pa za nas ni še najboj fajn, kajne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:03:15
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@, kje pa si brala glede kvasa? Lahko probamo, saj zgubit nimamo kaj. Škodljivo zanj pa najbrž tudi ni, kajne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:05:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Lenč@, kje pa si brala glede kvasa? Lahko probamo, saj zgubit nimamo kaj. Škodljivo zanj pa najbrž tudi ni, kajne? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1097836&mpage=1&key=kvas
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:06:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* drgač je pa naša po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgem času spala danes ponoči 6h v kosu vem pa razlog - čez dan le pol ure tak, da še čakamo na prespano noč Bravo, tudi to je že velik dosežek. Po knjigah pomeni prespano noč: 5 ur v kosu, kar pa za nas ni še najboj fajn, kajne? kokr je blo zadnje dni nauro, dve, mi je to zakon res pa da je bla virozna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:08:36
|
|
|
|
tonja
|
zalenka - enkat si kazala ene slike o "salamah" ki si jih naredila; samo nisem zasledila recepta. A ga lahko posreduješ? Prosim, prosim. lady - midva sva tudi bila na Djerbi pa sva imela 4* ali celo 5* (hm zdaj pa nevem) pa sva bila zelo zadovoljna. S sabo pa imej oglje in Linex ali prolife (ta dva sta mislim da tudi za otroke).
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:15:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
Potem sem pa brala še tukaj članke in sem dobila samo še potrditev tega: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4821431,4821431 prebrala zdele, hm, ne vem... tud sama nimam moči, da bi jo pustila jokat, pač ne morem,taka sem... zdele se bo slišalo čudno, ampak prav fajn bi blo tud če bi (samo ) 3x vstala na noč zadnji teden po 10x in več no, razen, večr 6h v kosu brez prebujanja 100%
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:16:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdaj grem pa celo bajto pomit po tleh, pa zračim vse
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:23:05
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Potem sem pa brala še tukaj članke in sem dobila samo še potrditev tega: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4821431,4821431 prebrala zdele, hm, ne vem... tud sama nimam moči, da bi jo pustila jokat, pač ne morem,taka sem... zdele se bo slišalo čudno, ampak prav fajn bi blo tud če bi (samo ) 3x vstala na noč zadnji teden po 10x in več no, razen, večr 6h v kosu brez prebujanja 100% samo 3x je tudi zame super, a ne kako smo hitro z malim zadovoljni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:27:32
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Potem sem pa brala še tukaj članke in sem dobila samo še potrditev tega: http://med.over.net/forum5/read.php?94,4821431,4821431 prebrala zdele, hm, ne vem... tud sama nimam moči, da bi jo pustila jokat, pač ne morem,taka sem... zdele se bo slišalo čudno, ampak prav fajn bi blo tud če bi (samo ) 3x vstala na noč zadnji teden po 10x in več no, razen, večr 6h v kosu brez prebujanja 100% samo 3x je tudi zame super, a ne kako smo hitro z malim zadovoljni tudi jaz zjutraj skoraj skačem od veselja, če se zbudi samo 3x. Grem iskat dol k mami kvas. Sem čist navdušena nad predlogom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 22:50:52
|
|
|
|
abc100
|
Prov smilte se mi, ker morate ponoči ustajat. Če se Janez 1x zbudi, da mu moram dudo dat, zjutrej že Jerneju rečem, da ne vem, kaj mu je blo ponoč, da se je zbudil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?