Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 12:18:13
|
|
|
|
April
|
HELOU Poopsika, a se že kaj treseš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 12:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April HELOU Poopsika, a se že kaj treseš ne se prenesetljivo mirna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 14:29:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
čaw iz ciilizacije sem mela rač na serisu, je hitr zrihtal ventilator crknil se beremo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 14:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
oj lenča otroc spijo, skuhala, sem , pospravljeno je ...men pa dolgčas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 15:59:36
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April HELOU Poopsika, a se že kaj treseš ne se prenesetljivo mirna aha, saj si se dolg prpravljala želim ti, da boš kar najbolj zadovoljna s spremembo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 16:31:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 16:32:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 16:47:56
|
|
|
|
tonja
|
hoj mark sem še jaz vesela, kako mora biti šele tvoja mami Mi smo pa imeli danes ponoči žurko. Prvič v življenju je imel vročino (38,2 v ušesu). zbudil se je drugače samo 3x ampak vsako rundo je bil buden po skoraj uro. Do sedaj sem mu očitno jaz dajala veliko zaščito preko mleka, sedaj ga pa čez dan nisem dojila in očitno je že tako hitro kriza . Malo mu teče iz nosa pa še danes sem videla da imamo že 7.zob. Tako da je lahko več stvari krivih za tole vročino. Zjutraj je ni imel več, pa tudi zdajle čez dan ne več. grem malo likat papa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 17:28:48
|
|
|
|
kawasakica
|
najprej vsem za pol mesca nazaj in za aktualne - vse najlepše - Groza kak sem se odtujila od RRja. Berem vas dokaj redno, ampak javim se nič kaj več Priznam zvečer se mi ne da, ker sem čisto zlamana, dopoldan pa ponavadi tak usput malo preberem, ampak ni variante, da bi lahko kaj napisala Taščica in tast sta na dopustu in sem varuška 3 mucam, papigi in pesiki + Luka + moj = Poopsika kak bi ti hujšala? jaz bi tud par kil, samo ne mi rečt, da kruha ne smem jest, ker potem se ne grem Včeraj smo dobli 6. zobek Kdaj bo imela Poopsika novo frizuro, zdaj enkrat,ne? Moram it, lepo bodite
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 18:55:14
|
|
|
|
Petjana
|
Mi smo pa imeli danes ponoči žurko. Prvič v življenju je imel vročino (38,2 v ušesu). zbudil se je drugače samo 3x ampak vsako rundo je bil buden po skoraj uro. NAŠA IMA pa danes že tretjič v treh tednih....okol 38 v ušesu.traja dan,dva.....ne vem kaj jo daje....kje je rivi,da me malo pomiri.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:37:27
|
|
|
|
LadyB
|
Hoojla, Končno je prišel računalnik iz servisa, nama je napajalnik šel po gobe. Vidim da nisem kej preveč zamudila. Z zamudo želim vse najboljše slavljencu MIHI za 1. rojstni dan , ter vsem obmesečnicam in seveda Antigoni za rojstni dan . Vse Najboljše!!!!!!!. Midva s z mojim sva se končno uskladila glede potovanja, pa zdaj gremo čez dva tedna na Djerbo , komi čakam. Antigona, al se mi zdi al ste vi že bli z malim tm. Me zanima če katera ve, a obstajajo kakšne tablete prot driski za dojenčke. me je kr malo strah da nebi driske fasal, čeprav vem da bom full pazila, sam nikol se ne ve. mam slabo izkušnjo zarad rota virusa.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:43:45
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: April HELOU Poopsika, a se že kaj treseš ne se prenesetljivo mirna a se boš danes postrigla???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:45:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
Objave: 1383 Status: prisoten Hoojla, Končno je prišel računalnik iz servisa, nama je napajalnik šel po gobe. enako,mi je zrihtal v 2h, očerupil pa tud za 60€
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:48:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
lady, jaz sem bla tud na djerbi. bolj pakirano hrano jejte, tam so jogurti kar na krožnikih, pa vidiš krožnik zjutraj, zvečer pa čist isti, pa vsi tam packajo z žlico , sama sem bla v hotelu 3*, pa naslednjič pod 4* ne bi vzela, je kar mal ciganije blo. drgač pa super, za okol je mal it, pa vročina seka, sam jo lažje prenašaš, za drisko pa kar poklič k P in povej kam greste. Hudo, z malim na letalo , 1h45min je vožnje super
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:50:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
če se da, kar s sabo vzem kake skutke, pa v izolirko daj(vrečo), pa frutke... pa bo pa saj je tud meso, krompir pečen...saj bo kaj za tina
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:56:48
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana Mi smo pa imeli danes ponoči žurko. Prvič v življenju je imel vročino (38,2 v ušesu). zbudil se je drugače samo 3x ampak vsako rundo je bil buden po skoraj uro. NAŠA IMA pa danes že tretjič v treh tednih....okol 38 v ušesu.traja dan,dva.....ne vem kaj jo daje....kje je rivi,da me malo pomiri. na morju uživa zakaj pa ji temperaturo sploh meriš? A se ti zdi vroča. pa preverjaš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 19:59:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
o, april tebe tud ni nč velik več...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:29:46
|
|
|
|
LadyB
|
lady, jaz sem bla tud na djerbi. bolj pakirano hrano jejte, tam so jogurti kar na krožnikih, pa vidiš krožnik zjutraj, zvečer pa čist isti, pa vsi tam packajo z žlico , sama sem bla v hotelu 3*, pa naslednjič pod 4* ne bi vzela, je kar mal ciganije blo. drgač pa super, za okol je mal it, pa vročina seka, sam jo lažje prenašaš, za drisko pa kar poklič k P in povej kam greste. Hudo, z malim na letalo , 1h45min je vožnje super ja to sem že tud slišala, mamo pa 4*, ma ja bom frutkov full vzela, pa tiste pudinge k so lohk na sobni temperaturi, kosilo pa itak z nama. hvala. a pol ste se imeli lepo?? ja za drisko morm pa nujno neki vzet, ker če ne bi me pobral če bi driskal, k že nasploh full mal pije, pa k je takrat dehidriral ,je blo grozn.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:32:32
|
|
|
|
LadyB
|
kdaj se spet kej dobite??? bi se vam pridružila. Očitno nismo fasali noric, je že več kot 21 dni, tko da nč nebo , pa sem full hotela, da imamo mir.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:39:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
a pol ste se imeli lepo?? sem bla sama s kolegico(me je moj spustil komaj ampka to je druga zgodba ) drgač, super, ja!!! za doživet je...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla babe žabe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:41:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB kdaj se spet kej dobite??? bi se vam pridružila. Očitno nismo fasali noric, je že več kot 21 dni, tko da nč nebo , pa sem full hotela, da imamo mir. ja, dajmo res, neki smo islnle v laguno it na kopanje, če pa bo slabo vreme dajmo pa kje na kafet, predlagam pa glede na izkušnje kolosej al supernovo sevda v primeru slabega vremena k vzun po tleh je svašta... moje mnenje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:41:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ojla babe žabe čaw
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:43:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika, pa te ni več... sem zdele brala o kvasu si vidla na forumu, pašteta pisala? daš jim za kavino seme svežega kvasa in baje spijo, no pri nekaterih deluje je eni P rekel to sama sem skeptična za take stvrai,ampak probala pa bom
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.7.2008 20:47:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
drgač je pa naša po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgem času spala danes ponoči 6h v kosu vem pa razlog - čez dan le pol ure tak, da še čakamo na prespano noč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......