|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
11.7.2008 22:59:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Prov smilte se mi, ker morate ponoči ustajat. Če se Janez 1x zbudi, da mu moram dudo dat, zjutrej že Jerneju rečem, da ne vem, kaj mu je blo ponoč, da se je zbudil.

Se kr strinjam. Če mi ob ene dveh zjutri kej pojoka rečem da jo očitno zobki al pa kej matrajo. Pa še hitr se navadš tega da spijo.
Nazadnje pa res ne vem kaj je blo, ob devetih je šla spat, ob polnoči pa tak jok da sem jo kr k seb vzela. Pa smo po dolgem času skupi spal v pojstli celo noč. Ja kaka sem jst zjutri vstalato ne moreš verjet, vse me je bolel.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.7.2008 23:30:45   
*lenc@*
user posted image

Avguštin, vse naj naj!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.7.2008 23:33:08   
*lenc@*
punce, za sredo kaže 25C in sonček, morda pa bi blo za kopanje, še fajn, če ne je že prevroče

mrbit gremo ju3 mi trije in poročam...

kak filing, k je stanovanje pospravljenouser posted image

NOČKO

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
12.7.2008 8:23:06   
Talika19
Dobro jutro!

No mi smo se danes ponoči zbudili samo 3x, kar je bilo super. Ta prvič sem ga dala kar k sebi v posteljo, potem pa se je samo na kratko zbudil in nazaj zaspal. Sploh ne vem ali sem ga vedno podojila ali ne.user posted image  Takoj pozabim.user posted image  Bomo pa vseeno probali s kvasom, da vidim to foro.

Tonja, vi imate pa tudi tako žurko ponoči kot pri nas ali Lenči.user posted image  A si prebrala oni članek, ki sem ga dala iz Mon-a?

Danes imamo pa pri nas piknik, tak ožji družinski. Bo spet ful fajn. Pa še malima bomo naredili bazenček, da bosta malo uživala.

25 st. pa skoraj ni dovolj za kopanje.user posted image Zadnjič sva ga midva tako kopala, pa je bil notri zelo malo, ker je bilo kar hladno, pa še na sonce sva ga dala, sicer je bila ura že 17h. Če pa bi hotel, da se kopa v senčki, pa ni več fajn. No upam, da se bo vseeno kaj bolj ogrelo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
12.7.2008 12:16:17   
*lenc@*
talika, sem mislnla daje 25C glih prav za na sončku kopat, da ni prevročeuser posted image

ne vem...k 30 pa na sonce pa tud ni

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.7.2008 13:27:59   
Antigona
No, mi smo včeraj popoldne prišli domov iz morja. Bilo je luštno in zdej mi bo malce lažje počakat september ko gremo v Turčijo.

Vidim da se menite za srečanje. Zelo bi bila vesela če bi se dobile v torek na kaki kavi, v sredo gremo namreč za en dan v toplice, najverjetneje na Ptuj. V četrtek pa že začnem delat user posted image  user posted image  user posted image .

Lenča, zate imam slikico iz piknika, če se ne dobimo imaš morda vsaj ti čas v torek, da ti prinesem slikico?

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
12.7.2008 13:28:54   
Antigona
Pa še enkrat hvala vsem za čestitke, še posebej tebi Lenča, ko si mi poslala celo greeting card user posted image !

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 457
12.7.2008 19:19:40   
April
hmmm, nobeni ni dolgčasuser posted image

poopsika, a maš že kaj za pokazatuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 458
12.7.2008 19:44:49   
Talika19
Zaenkrat kaže, da bo lepo vreme in toplo v sredo in četrtek. Kdaj ste za to, da gremo na Laguno? Katera bi prišla?

Talika
Lenč@

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 459
12.7.2008 19:52:39   
Anonimen
Oj!user posted image

Jst sem takoooooooooo zadovoljna ...mislm, kapo dol frizerki Tjaši. Čist me je osvobodila mojih gostih , uničenih lasuser posted image user posted image user posted image ..tolk se svobodno in lahko počutm.
Uglavnem, vredno vsega denarja...jupipi...konec, neskončnega likanja in živcevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, frizurca pa ni sploh taka kot na sliki, ker takoj , ko sem sliko pokazala mi je povedala frizerka da jst to ne morem imeti, ekr imam pregoste lase in bi šrov grozno izpadlo.

Imam zdej tko resasto postriženo, nekak paž al kakouser posted image ..ne vem točno ampak men je svetovno!!

Za plavanje pa še povem, ker mogoče bom šla v Celje...še ne vem, bom sporočila.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
12.7.2008 19:57:14   
April
user posted image user posted image user posted image  sam, da si zadovoljna. Zdaj pa hitr slikco gor.
A frizerka je pa kul praviš. Ker jaz tud iščem eno preverjeno, mo bo mene kaj pičlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
12.7.2008 20:04:06   
Anonimen
šit ven me je vrglo, jst pa vse napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem, Tjaša je zakon, kok je fajna...ful sva čvekale, ful te poslušala, povem kaj ona misli uglvnem taprava umetnicauser posted image user posted image user posted image
Jst sem ji popolnoma zaupala...pa sem ponavad ful panik , ko se gre za novga frizerjauser posted image ...ona je pa samo strigla in strigla, jst pa čisto mirna res, vsaka čast. Samo še k njej hodm!!!

Slikco bom dala pa jutri mogoče, k gremo na izlet pa se bomo kej poslikal.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
12.7.2008 20:05:30   
Anonimen
UUuuu...Najini mostovi so na Pop Tv, eden najboljših filmovuser posted image user posted image user posted image Glejte, ne bo vam žal!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
12.7.2008 20:24:04   
April
no great. kok si pa plačala?
jaz bi tud film gledala, sam grem zdaj bena spat dat, ekr se je moj s frendi zmenil.
se slišmo kasnej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
12.7.2008 20:30:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

no great. kok si pa plačala?
jaz bi tud film gledala, sam grem zdaj bena spat dat, ekr se je moj s frendi zmenil.
se slišmo kasnej.

barvanje in striženje 69€.

sam za primerjavo, k sem hodila tle eni lokalni frizerki sem dala  samo za barvanje 50€, pa še s peroksidom  me je, da mi je čist skurla las...

< Sporočilo je popravil poopsika -- 12.7.2008 20:31:38 >

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
12.7.2008 20:55:18   
April
aha, pol bi blo sam striženje ene 30 evrov verjetn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
12.7.2008 21:06:16   
Anonimen

aha, pol bi blo sam striženje ene 30 evrov verjetn

točno tko ,jauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
12.7.2008 21:17:22   
mojca 32
user posted image user posted image popsika super da si tak zadovoljnauser posted image user posted image user posted image sedaj pa vse komaj čakamo da vidmo slikco user posted image Glede cene se mi pa ne zdi pretiran velik,glede na to da sem jaz zadnič dala 25e za striženje,ampak da se razumemo samo malo me je popravila ker jaz se strižem sama.Tam pa tam pa grem tud do frizerja da me malo popraviuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.7.2008 21:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

user posted image user posted image popsika super da si tak zadovoljnauser posted image user posted image user posted image sedaj pa vse komaj čakamo da vidmo slikco user posted image Glede cene se mi pa ne zdi pretiran velik,glede na to da sem jaz zadnič dala 25e za striženje,ampak da se razumemo samo malo me je popravila ker jaz se strižem sama.Tam pa tam pa grem tud do frizerja da me malo popraviuser posted image

mojca ja, men se tud ne zdi fuuul drago..sej sem rekla, jst dam samo za barvanje 50€ pa je čist ena lokalna frizerka...mah jst zmeraj tko pravm, da je važno, da sem zadovoljna, pa če dam 15 al pa 50 €.user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
12.7.2008 21:36:05   
Talika19
Poopsika, super, da si zadovoljna.user posted image Frizer je res občutljiva zadeva in te lahko fajn v slabo voljo spravi, če te ne urihta tako kot si želiš. Komaj čakam slikico!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
12.7.2008 21:36:43   
Talika19
Čestitke Avgustinu za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 471
12.7.2008 21:40:41   
birdy
Talika, al pa kera kol, a bi prodala al pa posodila tist cd od Vzajemne za nosečnice? Baje so hude vaje gor.
Aja, pa ne rabm kmal ker pred avgustom tko al tko ne bom mogla vadt da ne bi kdo vidu kaj jst delam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.7.2008 21:55:13   
April
birdy, beno julija že domov pride, če ga še kaj rabiš

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.7.2008 22:06:33   
birdy

birdy, beno julija že domov pride, če ga še kaj rabiš

Si ziher????
Ker če je res ga bom poklicala kok bi se dal hitr poroko narest glede na to da jst nimam birmeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.7.2008 22:35:26   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

zalenka - enkat si kazala ene slike o "salamah" ki si jih naredila; samo nisem zasledila recepta. A ga lahko posreduješ? Prosim, prosim.

lady - midva sva tudi bila na Djerbi pa sva imela 4* ali celo 5* user posted image (hm zdaj pa nevem) pa sva bila zelo zadovoljna. S sabo pa imej oglje in Linex ali prolife (ta dva sta mislim da tudi za otroke).

ojla babnice. sm napisala klobaso inme je vn zagnalo user posted image

na hitro preletela.

tonja recepti so tule: http://alttita-co.mojforum.si/alttita-co-about867.html - originali. jaz sem kr mal pobrala po omari ostanke in vedno rata. glavne sestavine so albert piškoti, kakav ali čokolada ali kokos, jajček, mleko, maslo. lahko daš še suho sadje, lešnike, orehe, pistacije ...

mi smo sicer super. za rr ni več časa. spat gremo ob 21.30 in vstanemo ob 8.30. ja, spet super spimo. moram trkat.
sicer pa smo cele dneve zunaj, na rivieri - domačem vrtu, senčka, bazenček, igrače. nitka obožuje vodo in jo po 1 uri ven vlečem in je jok, ker še noče ven user posted image

bodite fajn in uživajte

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?