|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
10.7.2008 8:27:34   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

jutro,

antigona vse najboljše user posted image user posted image user posted image

in sara vse naj naj za 11 meseev user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju z Avgustinom!!

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.7.2008 11:06:08   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

jutro,

in sara vse naj naj za 11 meseev user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.7.2008 11:25:09   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

jutro,

pa še od naju user posted image  user posted image   

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.7.2008 11:26:52   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

jutro,

pa še od naju user posted image  user posted image   

Pa še od naju.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.7.2008 11:30:44   
abc100
Evo nas iz morja. JAnez je užival 100 na uro. Se je pa prehladil in smo šli včeraj kar domov (noč je bila obupna, jokal je za znoret). Na poti domou nam je pa šđe guma počla, tko da smo mogl vse vn zložit, da smo do rezerve pršli. Poipoldne smo obiskali zdravnika in imamo vneta ušeska.

Je bil pa Janez v lunaparku, pa s čolnom pa vodnim skuterjem se je pelu. Je tok ućival, ko je mogu it pa iz skuterja, se je pa tok začel jokat, da me je cela plaža gledala, kaj sem mu nardila.user posted image

Slikce sledijo, zdej pa moram it, ker se je zbudil.

Smo prvi v čakalni vrsti za vrtec. KAj nej nardim= Al nej ga dam v privat varstvo, al še mal počakam? Mi je Janana zrihtala varuško. Hvala. Sej še ni 100 procentno, bomo še vidl. Res šibam.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.7.2008 11:31:43   
Anonimen
Čestitke Sari za 11. mesecev in Antigoni vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
10.7.2008 11:39:18   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Evo nas iz morja. JAnez je užival 100 na uro. Se je pa prehladil in smo šli včeraj kar domov (noč je bila obupna, jokal je za znoret). Na poti domou nam je pa šđe guma počla, tko da smo mogl vse vn zložit, da smo do rezerve pršli. Poipoldne smo obiskali zdravnika in imamo vneta ušeska.

Je bil pa Janez v lunaparku, pa s čolnom pa vodnim skuterjem se je pelu. Je tok ućival, ko je mogu it pa iz skuterja, se je pa tok začel jokat, da me je cela plaža gledala, kaj sem mu nardila.user posted image

Slikce sledijo, zdej pa moram it, ker se je zbudil.

Smo prvi v čakalni vrsti za vrtec. KAj nej nardim= Al nej ga dam v privat varstvo, al še mal počakam? Mi je Janana zrihtala varuško. Hvala. Sej še ni 100 procentno, bomo še vidl. Res šibam.

Glede vrtca, ti si še študentka pa lohk si še mal septembra doma verjetn a?
Od mami kolegica je vzgojiteljca in je rekla da se pri njih in nasplošno v vrtcih septembra še tok mest sprosti da pridejo na vrsto še tam ene 50i v čakalni vrsti. Odvisen kok vaš vrtec sprejme otrok ampak mislm, da boste dobl vrtec, držim pestiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.7.2008 12:14:00   
Petjana

ČEste prvi v čakalni bi jaz počakala na vrtec.skor sigurn bo kdo odpovedal ,če ne druzga bojo pa neke dodatne prostore januarja menda zrihtal.a si kaj računala kolk bi vaju prišel vrtec,ker una varuška vzame 250 evrov mesečno-pa je menda med ugodnimi.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.7.2008 12:17:42   
Petjana
drugače pa jaz tudi nisem za jana dobila vrtca,niti pritožbe nisem pisala,pa so me sredi septembra sami klicali,da imajo frej,da ga lahko s 1.oktobrom vpišejo.
pa vse najnaj Antigoni.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.7.2008 12:43:13   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: janana

ČEste prvi v čakalni bi jaz počakala na vrtec.skor sigurn bo kdo odpovedal ,če ne druzga bojo pa neke dodatne prostore januarja menda zrihtal.a si kaj računala kolk bi vaju prišel vrtec,ker una varuška vzame 250 evrov mesečno-pa je menda med ugodnimi.

uf mate pa drage varuške; naša stane 130 evrov

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 385
10.7.2008 12:47:15   
abc100

Ja midva bi vrtca pšlačvala zelo malo. Pomoje padeva v prvo ali pa v drugo skupino., Druga skupina je pa malo čez 80 EUR, to je pa kar velika razulika v primerjavi z 250 EUR:

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.7.2008 16:30:43   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

titleAndStar(5172,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 5172
Član od: 27.2.2007
Kraj: Kamnik
Status: odsoten user posted image
ALARM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Začelo se je!
Ravnokar sem prejela SMS od Jumpy! Danes je tretjič postala mamica! Dobili so mMihca, težkega 2510 g velikega 45 cm. Glede na SMS zgleda da je vse
Ok
!!
Pa smo imeli na sumu da se bo začelo....

JUMPY! Čestitke tebi in tvoji družini! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Poljubček za  Mihca. Da bosta hitro doma!!!!

Takole je bilo točno pred enim letom.

Takle čas sem bila v porodni, še brez moža in brez hudih popadkov. Z babičarjem Anžetom na klepetu.user posted image

Čeprav z 1. dnevno zamudo vendar iz srca:

user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image       
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image

ti želimo Sonja, Uroš, Žan in Luka!!!!!

Pa seveda tudi Nitki in Sari za 11. mesecev!!!

Pa najlepša hvala vsem za čestitke user posted image  user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Antigona -- 10.7.2008 16:31:17 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.7.2008 19:44:28   
Talika19

jutro,

Čestitke tudi od naju.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 388
10.7.2008 19:53:13   
Talika19
Hojla!

Da se malo javim. Danes je bil Mark 3,5 ure v varstvu, midva sva pa šla s kolesom na Jezersko. Bilo je super, naredila sva cca. 60 km, me pa rit boli za znoret. Že 2 leti nisem konkretno kolesarila.
Mark je bil pa ful priden, se igral, jedel in tudi spal eno uro. Tudi ko sva midva prišla ni nič kaj silil k nama/meni ampak je bil pri dediju in se še kar igral. Tako se vidi kako rastejo in se spreminjajo.user posted image  Zdej me pa res nič več ne skrbi za varstvo, ker vidim, da bo ful užival, jaz bom pa trpela v službi.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo ga namakali v bazenčku že včeraj in danes. Je ful užival, potem pa je jok, ko je treba ven, samo kar ni zelo toplo, da bi bil ful časa notri. Moramo izkoristit lepo vreme, menda bo v ponedeljek 23 stopinj.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.7.2008 20:53:11   
Anonimen
Talika, to je pa res fino, da Mark takole uživa, tudi, ko mamice ni blizuuser posted image user posted image user posted image

Jst sem pa tolk vesela, ker sem se pozanimala in si lahko menstro prestavim, jeeej! 3 dni pred pričakovano M. moram vzet prvo tabletko, jupipiuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
10.7.2008 21:18:16   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Talika, to je pa res fino, da Mark takole uživa, tudi, ko mamice ni blizuuser posted image user posted image user posted image

Jst sem pa tolk vesela, ker sem se pozanimala in si lahko menstro prestavim, jeeej! 3 dni pred pričakovano M. moram vzet prvo tabletko, jupipiuser posted image

Ja saj, kmalu mi pa to že ne bo več všeč.user posted image user posted image user posted image

Super za menstro, kar zrihtaj si, da boš imela mir.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
10.7.2008 21:25:31   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ja saj, kmalu mi pa to že ne bo več všeč.user posted image user posted image user posted image

jaz se pa sploh ne sekiram če imam na morju tardečo...itak mi letos tud pride glih takrat.....kopam se normalno....no s tamponom

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.7.2008 21:33:51   
Anonimen

jaz se pa sploh ne sekiram če imam na morju tardečo...itak mi letos tud pride glih takrat.....kopam se normalno....no s tamponom

če bi imela take bolečine in tako močno kot jst( tampon in vložek morm imet, boh ne dej kakih svetlih, tankih hlač, samo kavbojke lahko nosim, dostikrat mi premoči, ful močni krči, brez tablet sploh ne funkcioniram, sem že tud skupaj padla), bi se sekirala...pa še kako.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 10.7.2008 21:35:39 >

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
10.7.2008 22:17:55   
Sisy
Tikca vidim da si gor....Za obroč gre...Kako se zmeniva? Če ti ga pošljem bo že prepozno...Finta je pa v tem da grem tudi jaz ju3 na morje,pa ob dvanajstih mam še en pogreb, pa še sama s tamalo sem in ti ga nikakor ne morem dostavit...A bi bila varianta da ti prideš mimo mene?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 10.7.2008 22:22:12 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.7.2008 22:34:42   
Petjana

če bi imela take bolečine in tako močno kot jst( tampon in vložek morm imet, boh ne dej kakih svetlih, tankih hlač, samo kavbojke lahko nosim, dostikrat mi premoči, ful močni krči, brez tablet sploh ne funkcioniram, sem že tud skupaj padla), bi se sekirala...pa še kako.

jaz sem pa take krče,da sem  skup padla imela pred prvim porodom,zdaj pa morm rečt da lahko preživim tudi brez tabletov.je pa ful močna.prve dva dni morm menat tampon non stop.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.7.2008 22:36:19   
Petjana
o pajac....kako je bilo

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.7.2008 8:10:18   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Tikca vidim da si gor....Za obroč gre...Kako se zmeniva? Če ti ga pošljem bo že prepozno...Finta je pa v tem da grem tudi jaz ju3 na morje,pa ob dvanajstih mam še en pogreb, pa še sama s tamalo sem in ti ga nikakor ne morem dostavit...A bi bila varianta da ti prideš mimo mene?

Jah nč ne, mal pozna si. Zato sem te pa že v torek al kdaj vprašala kako je z obročem. Ga bo pač Poopsika dobila. Jaz ne morem do Lj.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.7.2008 9:05:45   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Jah nč ne, mal pozna si. Zato sem te pa že v torek al kdaj vprašala kako je z obročem. Ga bo pač Poopsika dobila. Jaz ne morem do Lj.

žou tistga tvojga posta v torek nisem videla ker zadnje čase ne spremljam RR ja tako redno....In zato sem tako "pozna". Sem se z Antilopo menila da ga danes dostavim nekako do nje ona pa ga bo dala tebi.

Antilopa-danes bomo pri Uncu nekje okoli treh. Sem te klicala na tisto telefonsko pa se je en moški javil pa mi je rekel da mi bo javil tvojo telefonsko pa mi jo žal niuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.7.2008 9:13:44   
Anonimen
sisy, sem ti poslala na ZS, številko od Antilope!

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 399
11.7.2008 9:22:13   
Antilopa

Sem te klicala na tisto telefonsko pa se je en moški javil pa mi je rekel da mi bo javil tvojo telefonsko pa mi jo žal niuser posted image

user posted image user posted image user posted image   Sem šla pogledat, kaj za eno št. sem ti dala... od fotra je... user posted image user posted image user posted image   se vidi, da v glavnem dajem njegovo telefonsko okoli.
Vidim, da ti je mojo pa že Poopsika sporočila user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......