|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
11.7.2008 9:03:33   
sonček33
Ojla punce moje!

Upam, da je konec slabih novičk. Vesela sem za vse nove nosečke. Žal mi je za vse tiste, ki ste izgubile upanje - a samo za nekaj časa, velja? Vse, ki smo tukaj gor, se bomo borile. Skupaj. Do srečnega konca.

Dolžna sem še pojasnilo, kkao je z mano.
Glede na težave v torek, ki so se sicer začele že v nedeljo ponoči, sem poklicala v bolnico na jesenice (moja G je žal na dopustu) in so rekli naj se kar takoj pridem pokazat. In sva šla z mojim in seveda čakala 3 ure. No pa me je g pogledal, naredil Uz in pravi da je z detetom vse ok, da pa imam nekoliko srčasto maternico, kar sicer ni normalno, je pa recimo razmeroma pogosto. Rekel je sicer, da naj zaradi tega ne bi bilo večjihz težav, da pa se včasih vendarle pojavijo. tako je pripisal bolečine ravno temu. Dal mi je spamsex, a ga še nisem vzela v teh dneh. Se je stanje izboljšalo, tako da sem prav vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.7.2008 9:19:02   
gigi1
Glorija očitno user posted image  rabijo še več železa kot nam ga dajejo v vitaminskih pripravkih. Previjalna in voziček že prišla?

Pija nisem te hotla zamorit, ko sva se slišali...

Sapi kar pogumno naprej. Žal ti ne znam odgovoriti na vprašanja...Tudi mene to zanima, saj je od 9ih celic ratala le ena blastocista. Midva bova probala z vitamini. Oba. Upam, da rata user posted image

Sonček, samo da je vse OK. Srčasta maternica je zelo pogosta. Mislim, da Pušenjak pravi, da to ni nevarno. Si pobrskala na MONu? Spasmex ima podoben učinek kot buscopan, le da je močnejši. A ti nisi dobila Buscopana po potrebi?? Jaz bi raje Buscopan vzela kot Spasmex, če se slučajno bolečine ponovijo.

Miška si se zmenila z dr.Djem? čakamo na novičke.

Libi ti si pa tako pridna, da smo te že kar za svojo vzele user posted image . Upam, da se boš oglašala tudi, ko bo Gretka prišla do compa. Kako se ona počuti? Že kaj znakov? Lepo jo pozdravi.

Hedika, Pikovit a še spita?

Ajsi lepo se imej na službeni poti. Saj veš prijetno s koristnim user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.7.2008 9:21:06   
pikovit
Hedi verjetno,jaz pa neuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.7.2008 9:27:45   
pikovit
Sapi ja klinc je tole ja.Kakšne dodatke h prehrani bi lahko jemala.Alge,omega 3,kalcij magnezij,c vitamin,noni.....pa pojdi še do Agathe-tete Pehte,nič te ne stane.

Gonal je bolj prečiščen(boljše kvalitete),menopur pa slabše.Ponavadi se ga daje starejšim ženskam.Drugače je pa to vse skupi isto sranje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.7.2008 9:32:11   
pikovit
Libi se kar strinjam z Gigi.Si že našauser posted image .Pozdravi Gretko.
Ajsi dobro opravi na službeni poti.user posted image Pa naj ti kaj lepega v uč padeuser posted image
Pija a si spet v gužviuser posted image Qrc pa tole,človek se še spočije ne,pa je že vse jovo na novo.Bi šli lahko na kavo.Čez 14 dni.Grem v nedeljo na morje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.7.2008 9:32:31   
sapi
Pikovit bi te res prosila za kontakt in napotke za teto Agato.

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.7.2008 9:33:39   
pikovit
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.7.2008 9:34:09   
pikovit
ti na zs pošljem.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.7.2008 9:42:25   
pikovit
Hallllloooooo kje pa ste vse danes?

Mismis a si vse zrihtala?Kaj pa očke?So se spočileuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.7.2008 9:47:57   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sapi ja klinc je tole ja.Kakšne dodatke h prehrani bi lahko jemala.Alge,omega 3,kalcij magnezij,c vitamin,noni.....pa pojdi še do Agathe-tete Pehte,nič te ne stane.

Gonal je bolj prečiščen(boljše kvalitete),menopur pa slabše.Ponavadi se ga daje starejšim ženskam.Drugače je pa to vse skupi isto sranje.

A si ti ziher? Vem, da je Menopur bolj prečiščen kot Menogon. Za to razliko med gonalom in Menopurjem nisem slišala. Kerga naj bi dali starejšim ženskam? Nisem zih, če sem prav zastopla. SEm starejša ženska(samo po letih! user posted image  user posted image  user posted image ), ki je dobila menopur

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.7.2008 9:48:07   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  jaz pa blond user posted image user posted image user posted image , sploh ne štekam!

Pikovit ja kava, kava, kava, a čez 14 dni pol?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.7.2008 9:49:23   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  jaz pa blond user posted image user posted image user posted image , sploh ne štekam!

Pikovit ja kava, kava, kava, a čez 14 dni pol?

Nisem ti hotla govort o slabih novicah na RR.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.7.2008 10:15:50   
Grethy
Ojla hojla,

se javljam od moje nove sosedike, ker mi še vedno niso priklopli interneta, bo pa baje drug teden ... torej tolko da se javim ... sem dobro, glede na to da inekcija drži do nedelje ... kaj bo pa potem, bomo pa vidli ... Vsekakor hvala VSEM VAM, ki stiskate pestke in navijate zame, sem vam neizmerno hvaležna ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.7.2008 10:22:54   
Erin
Pozdravljene...

Sayuri sem obljubila da vas bom obveščala ko se bo kaj dogajalo...

...no, sprejeta je na porodni oddelek in čakamo novičke oz user posted image user posted image ...vam sporočim takoj ko kaj izvemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.7.2008 10:26:42   
Grethy
Jo vidim da vas skoraj ni tu ... pa saj ni važno ... tekst vas bo počakal ... Ahm ... hvala tudi moji zlatim vezam z vami; blanč, kajsici in pa libi-ki !!!!!!!!!! 

Vsem soborkam, ki vam ni uspelo MIJE ŽAL user posted image user posted image  ZA VAS in vsem, ki vam je uspelo user posted image user posted image BRAVOOOOOOO!!!!!!!!!!!

Se beremo ko pridem do neta!!!!!!!!

Sapi pokliči me !!!!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 11.7.2008 10:27:13 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.7.2008 10:27:55   
GITA14
sayuri čim lepši porod ti želim, da bo hitro za tabo in da boš čim prej mela svoja dva v svojem naročju.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.7.2008 10:29:23   
Grethy
Pikovitka oz. katerakoli ... kje lahko dobim macino travo oz. kdo mi jo lahko zrihta ????????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.7.2008 10:32:12   
sapi
Grethy hvala sem videla sporočilo od libi in ravno hotela odpisati, te pokličem popoldan, ko pridem domov iz službe, če ti ustreza user posted image .
Pikovit hvala bom šla tja pa še mojega bom vzela s seboj.

sapi

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.7.2008 10:34:44   
sapi
sayuri drži se ... ooooo sedaj boš dobila svoja otročka k sebi res lepo ...

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.7.2008 10:35:26   
gigi1
Oj Gretka naša je tuki user posted image  user posted image  user posted image . Povej hitro kakšni so občutki.

Sayuri stiskamo pestke. Vse bo dobro user posted image  user posted image  user posted image .
Erin hvala za obvestilo. Se priporočamo za novičke tudi naprej user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.7.2008 10:39:33   
mismis
Evo mene od dr. D-ja. Sva se vse zmenila.

Zgleda, da sem se včeraj tako dobro opisala, da me je Nokes takoj prepoznala v moji jebozovni majčkiuser posted image

najprej pa Žiži, ja je bilo treba takoj zmartat našega preden je dol padel, če ga ne bi takoj pohopsala, bi spet morala na roke prat.

Sayuri, držim pestke, da bo tabo in tvojima pikicama vse v reduuser posted image user posted image

Sonček, super da je s tvojo pikico vse ok

Pinki, bravo za NSuser posted image user posted image

Gretka, pa si se le malo javila

kje ste ostale današnje borke???

no jaz sem danes oblekel jebozovno majčko, pa lepe bele tričetrt hlače in šlape in šla osvajat dr. D.
Pred tem sem doma zamenjala knjigo, ki jo vedno s seboj nosim, da mi ne bo dolgčas, tako da je Juliette/Justine ostala varno doma, da me ne bi že tam na hodniku grabile kakšne prepovedane misli in želje.

Revež od mojega dr. D-ja, se je vsakič ko je šel s kakšno na UZ, na hodniku zapičil v moj dekolte. Ko bi ve videle moj prikrit nasmeh, kao ništa ne primečujemuser posted image user posted image

In ko sem bila na vrsti, je kar sam prišel pome ven.user posted image user posted image  Se mu je pa mudilouser posted image  Je imal kar malo probleme, ko me je bilo potrebno gladati v oči...

Uglavnom, dobili napotnico za ET zamrznjenčkov, napotnico za odvzem krvi za spolno prenosljive bolezni, če bo potrebno iti v 3. postopek. Pohvalil je moj pridelek, torej tistih 8 celic, od katerih se je 7 oplodilo, in še 3 zamrznjenčke. Za Medrol je pa rekel takole, da sicer to delajo zelo zelo redko, ker ima to zdavilo stranski učinek, da tudi še niso potrjene vse raziskave glede tega, tudi je težko reči, da bi bila statistika kaj boljša zaradi tega. Tako, da sedaj še nimamo Medrola. Ampak, da on verjame, da nam bo uspelo in da se moram sedaj pred prenos zamrznjenčkov orenk sprostiti, a mislite da bi se on hotel sproščati z manouser posted image user posted image

Tako, da je odločitev padla, da naslednjega prenosa se bom poiskusila ne obremenjevati z zanositvijo, tudi BT sem nehala meriti za to obdobje, da bom res pozabila na vse, bomo videli, kaj nam bo uspelo narediti...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.7.2008 11:18:47   
majc
Sapi pravilno sklepaš...
Midva z dragim greva danes na morje...malo na odklop. Za vse nosečke močno držm pesti in vam želim vse najlepše, ostačlim borkam in trepetalkam pa lepo poletje in čimbolj uspešno jesen.  Majč

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.7.2008 11:56:54   
Abra
user posted image tko sem danes! Hvala za vse dobre želje, pestke in celo životinjsko carstvo. Očitno je pomagalo. Otroček (ni hotel pokazat kaj ima med nogami user posted image ) je ful živahen, take kolobocije dela, tveganje pa je ful nizko. Glede na mojo starost je 15krat manjše user posted image user posted image user posted image sem za vsak slučaj vseeno dala še kri za dvojni hormonski test, G je bla čist navdušena nad rezultati. Se mi je pa v maternici naredil en hematom, zato krvavim, ker oblika ni čist popolna, nima pa direktne veze z otročkom. Bom pa za vsak slučaj še kar naprej jemala prometrium. Očitno se ga ne bom kar tko rešla ....
Zdaj grem pa lahko še vse prebrat.
Upam, da bo še Rubin vsak čas sporočila dobro novico!

(odgovor članu majc)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.7.2008 12:14:44   
gigi1
Abra jupiiiii!!!!!!! Kaj pa zdej s tem hematomom?? Kakšna navodila kaj narest? Sem ti rekla, da je nekaj nenevarnega user posted image

Miška a tkole si dr. Dja v zadrego spravljala user posted image  user posted image  user posted image

Rubin držim te močno za rokco. Upam, da se kmalu javišuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.7.2008 12:18:35   
mismis
Abra, bravo zate in za tvojo pikico user posted image user posted image

Žiži, ej veš kako pravijo: "Šta se mora, nije težko..."
Za dobiti tisto kar jest hočem, imam pač svoje načine. Je pa prav fajn videti odraslega moškega, ki je malo v zadregi.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?