|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 10:39:33
|
|
|
|
mismis
|
Evo mene od dr. D-ja. Sva se vse zmenila. Zgleda, da sem se včeraj tako dobro opisala, da me je Nokes takoj prepoznala v moji jebozovni majčki najprej pa Žiži, ja je bilo treba takoj zmartat našega preden je dol padel, če ga ne bi takoj pohopsala, bi spet morala na roke prat. Sayuri, držim pestke, da bo tabo in tvojima pikicama vse v redu Sonček, super da je s tvojo pikico vse ok Pinki, bravo za NS Gretka, pa si se le malo javila kje ste ostale današnje borke??? no jaz sem danes oblekel jebozovno majčko, pa lepe bele tričetrt hlače in šlape in šla osvajat dr. D. Pred tem sem doma zamenjala knjigo, ki jo vedno s seboj nosim, da mi ne bo dolgčas, tako da je Juliette/Justine ostala varno doma, da me ne bi že tam na hodniku grabile kakšne prepovedane misli in želje. Revež od mojega dr. D-ja, se je vsakič ko je šel s kakšno na UZ, na hodniku zapičil v moj dekolte. Ko bi ve videle moj prikrit nasmeh, kao ništa ne primečujem In ko sem bila na vrsti, je kar sam prišel pome ven. Se mu je pa mudilo Je imal kar malo probleme, ko me je bilo potrebno gladati v oči... Uglavnom, dobili napotnico za ET zamrznjenčkov, napotnico za odvzem krvi za spolno prenosljive bolezni, če bo potrebno iti v 3. postopek. Pohvalil je moj pridelek, torej tistih 8 celic, od katerih se je 7 oplodilo, in še 3 zamrznjenčke. Za Medrol je pa rekel takole, da sicer to delajo zelo zelo redko, ker ima to zdavilo stranski učinek, da tudi še niso potrjene vse raziskave glede tega, tudi je težko reči, da bi bila statistika kaj boljša zaradi tega. Tako, da sedaj še nimamo Medrola. Ampak, da on verjame, da nam bo uspelo in da se moram sedaj pred prenos zamrznjenčkov orenk sprostiti, a mislite da bi se on hotel sproščati z mano Tako, da je odločitev padla, da naslednjega prenosa se bom poiskusila ne obremenjevati z zanositvijo, tudi BT sem nehala meriti za to obdobje, da bom res pozabila na vse, bomo videli, kaj nam bo uspelo narediti...
|