|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
10.7.2008 14:33:21   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, mene samo zanima, ali je katera od vas že imela hormonske preiskave. Jaz jih imam jutri (PRL in FSH) v ADRIA LAB. Aoraš to it na tešč ali je vseeno in koliko časa čakaš na rezultate. Če katera kaj ve, naj mi prosim pomaga. Hvala.

ni treba bit tešča. rezultate dobiš čez kake 2-3 dni po pošti user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.7.2008 14:34:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

evo mene, dans ni blo nobene gužve, uz več ne delajo, sam smo zdravnico za transfer čakale do po enajstih

evo grejem dvauser posted image user posted image  moja otročka in jih lepo cartam, božam...
zdej pa lepo mirno user posted image  čakanje na user posted image .
hvala vam ker boste z mano

čestitam za dva korenjačka user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se ti pokaže lep + čez 14 dni in da ostaneta pri tebi še kake 38 tednov user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.7.2008 14:35:28   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, mene samo zanima, ali je katera od vas že imela hormonske preiskave. Jaz jih imam jutri (PRL in FSH) v ADRIA LAB. Aoraš to it na tešč ali je vseeno in koliko časa čakaš na rezultate. Če katera kaj ve, naj mi prosim pomaga. Hvala.

Pri hormonskih preiskavah je pomembno, da si od 2-4 dne v M ciklusu in ja priporočljivo je, če si tešča. Če daš kri zjutraj imaš isti dan rezultate, najbolje je da jih greš iskat, ker drugače, če ti pošljejo po pošti ti poštnino zaračunajo ne da bi ti povedali, seveda pa to ne piše na računu.(to je na Adrialabu).

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.7.2008 14:51:25   
gloria
Gita zdej pa zares.....posluš.....jaz bom tiščala pesti do onemoglosti za tvoje dve pikici in čez 14 dni ti želim en veeeeeeeeeeeeeeeelik ++++++++++......oziroma kr dvauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.7.2008 14:53:59   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

evo mene, dans ni blo nobene gužve, uz več ne delajo, sam smo zdravnico za transfer čakale do po enajstih

evo grejem dvauser posted image user posted image  moja otročka in jih lepo cartam, božam...

čestitam za dva korenjačka user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se ti pokaže lep + čez 14 dni in da ostaneta pri tebi še kake 38 tednov user posted image

tudi jaz podpišem toleuser posted image user posted image user posted image  super!

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.7.2008 14:55:33   
lučka 25
Punce, hvala za odgovore. user posted image

Bom pa jaz jutri 3 dan user posted image . Rezultate bom pa kar šla iskat spotoma, ko bom šla domov.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.7.2008 14:56:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se podpišem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.7.2008 14:59:28   
libi
Super GITA za 2 korenjaka!user posted image user posted image

Lepo ju crkljaj, čez 2 tedna ti pa želim, da zagledaš ogroooomen plus na polulani palčki user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.7.2008 15:55:34   
gigi1
Sem neki najdla za mojga
(jst to jemljem 2 x letno že 10 let, sam zdej nisem, pa sem mal pozabla user posted image )

Fidiprotect kapsule

http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/22/fidiprotekt_reg.html

tle je pa že skoraj vse not  (vitamini C, E, selen, cink, omega 3 in še beta karoten) . Še Q10 pa une l-arginine in l- carnitine pa bo vse.

Abra, Hope kaj pravita???

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.7.2008 16:01:16   
ledenka
gigica, vitamina E lahko mirno poje več - Evitol ima v eni tableti 100 mg vit. E, priporočljiva doza pa je 2-3 na dan. pa omega 3 ima tale bolj malo, običajno je 1000 mg.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.7.2008 16:09:20   
gigi1
Ajsi problem je, da moj ne bo požru celo pest vitaminov.
Morda bi pa 2 kapsuli tega spil, sam pol me pa selen in cink skrbi, da ne bo preveč...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.7.2008 16:23:00   
ledenka
gigi, moj je glih... jemlje omego 3 ene 3x dnevno, zaradi drugih zadev, tu pa se konča. pa bi mu kak selen in cink še rada podtaknila user posted image  no, morda bo pred naslednjim postopkom kaj bolj pri volji user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.7.2008 17:20:41   
gigi1
Sej ti mu pol lahko namest ene omega 3 tole uvališ user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.7.2008 17:29:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka a greva skupi na Hajnija? Lahk se nama še talepa čarovnica pridruži user posted image

Lahko,samo imam plesne do 20:30user posted image .Pol pa lahko.Če vam ni prepozno

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.7.2008 17:47:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ajsi problem je, da moj ne bo požru celo pest vitaminov.
Morda bi pa 2 kapsuli tega spil, sam pol me pa selen in cink skrbi, da ne bo preveč...

Preden odšibam, ti lahko odgovorim še glede tega. Jaz sem cink jemala 3x dnevno dozo, kak dan celo več, kak dan manj. Pravtako sem selen jemala 3x dozo, ker selen znižuje ščitniška protitelesa, ki jih imam povečana. Selen sem jemala dolgoročno, vsaj pol leta, medtem ko sem večje doze cika začela jemat mesec pred postopkom. Posledic nisem imelauser posted image

Fidi je dobra firma, tako da mislim da je tole kar fajn izdelek.

Omega3 maščobe pa se rajši poslužite rastlinskega izvora. Ni panike kar je ribjih v tabletah, ampak zraven obvezno pojejte kako olivo, avokado (čim več), olivno olje, laneno seme(čim več)user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.7.2008 17:50:20   
pikovit
Shuuuuuuuuuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ku,ku kje si,kako si?user posted image Kaj novih novic???

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.7.2008 17:52:38   
pikovit
Hope kdaj imaš let?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.7.2008 17:54:15   
pikovit
Gitka user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image .Lepo ju čuvaj

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.7.2008 17:56:18   
gigi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOOOOBRAAA   NOOOOVIIICAAAAAA!

NAŠA ROŽICA JE SREČKA NOSEČKA!!!!!

JUUUUHEJJJJ!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.7.2008 17:58:09   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 10.07.
Gita14 - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 10.07.
Tadeja81 - NS
Pinki36 -NS

Petek, 11.07.
Abra - NS
Mačka27 - UZ
Zvezdica - UZ
Rubin - UZ

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
Sapi
Netka34

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008 
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubinuser posted image , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 10.7.2008 18:02:08 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1020
    10.7.2008 18:01:35   
    mismis
    Gita14

Čestitke za dva user posted image user posted image . Lepo ju čuvaj

user posted image

Rožica 29
    BRAVO, super čestitam, lepo in mirno nosečnost ti želim

user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1021
    10.7.2008 18:03:01   
    gigi1
    Hope hvala. Vem, da je Fidi dobra firma. Mu bom kar po 2 kapsuli uvalila. Olivno olje, pa že tako nucamo. Še kakšno ribico bo zmazal pa bo user posted image
    Kam šibaš? Lepo se imej

Pikovitek moj. Jaz sem še kar v službi. Dvomim, da bo zneslo. Bom verjetno čist povožena, ko bom še večerjico skuhala in pojedla.

Rožica je že prej šla lulat na palčko, ker je pa dobila stopko ob ETju je šla 2 dni nazaj na krvnega, je bil mal čez 200, danes pa 589!!!

Končno spet dobre novice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1022
    10.7.2008 18:05:21   
    Abra
    Gigi, vidim, da ti je malo že Ledenka napisala, e vitamina je vsekakor premalo. Moj je na začetku jemal q10 od fidimeda, naslednjič pa mu je v lekarni priporočila od pharma nord, ker je dokazana boljša absorpcija, je pa v eni kapsuli 30mg. Od pharma nord je jemal tudi selen-cink, ta vsebuje 15mg cinka, 90mg c vitamina, 15mg E, 100mcg selena, 800 mcg A in 2mg B6. To sta dve tableti, še vsaj en evitol pa je zmagal. Tri tbl. bo pa že pojedel user posted image še moj je. Je pa ravno danes rekel, da si mora q10 spet kupit, se po njemu bolje počuti. To je tko za vse po 40-tem priporočljivo, sploh za kadilce.
    Je pa ta selen-cink tableta prav nagravžna, smrdi user posted image ... jaz sem med stimulacijo tudi to jemala. Ena tbl nam je še ostala, podarim ob priliki user posted image Se je moj po punkciji prav oddahnil, da mu ni treba tega več jemat user posted image user posted image

Rožica user posted image user posted image user posted image user posted image pa se bo dan le lepo končal user posted image naj ti teh osem mesecev čimlepše mine z najlepšim darilom na koncu
    Gigi, pol je kazalo kar prav user posted image

Hope, a z letališča pišeš? user posted image Srečno!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1023
    10.7.2008 18:05:39   
    gigi1
    Priden Miš user posted image  si takoj zrihtala seznam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1024
    10.7.2008 18:09:08   
    mismis
    Ja si pravčasno sporočila lepo novičko, pa sem lahko še uredila seznam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?