|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
10.7.2008 10:53:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No zdej pa res grem.Sem dobila povabila na kavo.No tole me pa premakneuser posted image Miška če me zvečer povabiš na Hajnija me boš tud premaknilauser posted image

danes zvečer te žal res ne morem povabiti na hajnija, ker pride naš domov...potem bomo pa videli, kolk je zmatran in če se je zmenil s polovnim za pivo. Tudi če se ni, bom danes doma in ga bom crkljala.

Mogoče jutri

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.7.2008 11:21:50   
majc
Sem že zrihtala..sva naročena 1.9. Nekako sem malo obupala nad GK in Gonalom, ki man naredi samo hiperstimulacijo in zanič celice. Prejšnji ciklus sem imela celo pozitiven test, potem pa splav. Zdaj sem kar v šoku, ker sem mislila/sva mislilila, da zdaj pa bo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.7.2008 11:25:14   
ledenka
majc, samo toliko, da veš - Reš bo menda do konca leta delal v glavnem samoplačniške postopke. razen, če je zavarovalnica dodelila nove postopke...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majc)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.7.2008 11:27:44   
majc
Saj brezplačen pšoizkus na GK bo še počakal, bova pač enega vmes plačala. Jaz sem imela itak v mislih spontan ciklus ali pa klomifen, ker imam ovulacije...bomo videli kaj bo rekel. Samo še enkrat na Gonal ne grem, ker ne verjamem več.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.7.2008 11:37:41   
ledenka
majc, spontancev on praviloma ne dela, klomifenske pa tudi zelo redko. ampak pojdita tja, morda boste našli kako rešitev, ki ti bo ustrezala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majc)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.7.2008 11:52:57   
hedviga
Žijo nazaj.
Jooj pupe, kolk sem jest zdej lepaaa. Hvala bogu, taka sem bla kot Pehta. Taprava čarovnica.. Zdej sem pa spet za med ljudi.user posted image user posted image
Tko da ko boste za kavo kar roke gor!!
Noki, a tebi pa že tolk slabo, da bruhaš?? To je pa kar hitro! Jaz v bistvu še zmeri nisem prepričana a se mi samo dozdeva al kaj...user posted image
Komaj čakam, da mine še tehle 6 dni, da grem na UZ. Pa da bi bilo vse ok! Uhhhh....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.7.2008 12:03:52   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

majc, spontancev on praviloma ne dela, klomifenske pa tudi zelo redko. ampak pojdita tja, morda boste našli kako rešitev, ki ti bo ustrezala user posted image

To pa ravno ne bo držalo. Je imelo kar neki punc tudi pri njemu spontance, tudi v zadnjem času. Po nekaj neuspelih poskusih s stimulacijo proba tudi s tem. Seveda je možnosti manj, za nekatere pa je to pravi recept.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.7.2008 12:24:31   
mismis
Hedi je pa lepa tra la la
še rep ji manjka pa bo ciganka user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.7.2008 13:15:40   
gloria
Netka pa ne nooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .....hudiča kaj je zdej to....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.7.2008 13:23:14   
mismis
Gita14

javi se prosim, koliko user posted image  si danes dobila? user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.7.2008 13:27:12   
orto2
ojla punce!

da se vam mal javim. sem pa kr žalostna, ko berem same žalostne novice, sej sploh ne morem verjet user posted image . očitno je res cela nosečnost vprašljiva, dokler ne rodiš al kva? boga špelka

pa ti abra? te še kr matrajo izcedki?
sapi-moja skoraj soborka, škoda

gigi, ti pa tkole, če je niuser posted image , ni dobr, če je boli, kdo bi vedel
mismis, zate mi je tudi hudo, lahko bi se te že nekdo usmilil

pri meni vse po starem, me je pa mal strah, sem hotla za par dni na morje, pol se pa spomnim nate abra, ko si spet krvavela, a misliš da lahko grem mal zaplavat? se mi že tolk lušta

moram pa rečt da sem ful bolš odkar imam namesto utrogestana dabroston, sem veliko manj utrujena, joške pa do koroške

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.7.2008 13:42:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

To pa ravno ne bo držalo. Je imelo kar neki punc tudi pri njemu spontance, tudi v zadnjem času. Po nekaj neuspelih poskusih s stimulacijo proba tudi s tem. Seveda je možnosti manj, za nekatere pa je to pravi recept.

sej sem rekla praviloma user posted image  vsekakor so izjeme.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.7.2008 13:44:58   
ledenka

hedi je pa leeeeepaaaaa, hedi je pa leeeepaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.7.2008 13:52:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

mismis, zate mi je tudi hudo, lahko bi se te že nekdo usmilil

Orto2, to se pa tako  bere, kot da me noben noče in da sem full grda, pa bi se me lahko kdo usmilil, pa me vsaj 1x nategnil in otroka naredil user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kljub vsemu mismis še ni tako krizna v letih delanja otroka. Kajti midva z mojim sva šele januarja 2005 začela delati na tem, pa so potem ugotovili, da imam zamašene jajcevode in je sledila laparo leta 2006, pa potem en let delanja, tako da sva šla v postopek umetne šele lani prvič. In do sedaj sem imela že 1. postopek in prenos zamrznjenčkov, pa 2. postopek po zamrznjenčke gremo pa avgusta. Če malo pogledaš so tukaj ženske, ki se full dlje časa trudijo kot jaz.

Kar se tiče tvoje nosečnosti, nikar strahu, vsaka nosečnost je različna, kje pa piše, da se bodo tudi tebi začeli izcedki.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.7.2008 13:54:37   
gigi1
Abra prekleti izcedki! Glej, da boš danes ležala! Baje je treba prav ležat, če je kaj s posteljico. Upam, da te nitke ne pomenijo tega. Drži se draga. Mislim nate ful, ful...

Hedi je pa spet naša sirena user posted image

Miška si me pa spet zastrupla z Željkotom. Skoz mi po glavi pleše Zaboravljaš... Šc Željko moram delat!

Pikovitka a greva skupi na Hajnija? Lahk se nama še talepa čarovnica pridruži user posted image

Ajsika a greš spet v deželo čokolade in piva?

Orto, če nimaš nobenih problemov ne vidim razloga zakaj ne bi šla na morje. Tudi kopaš se lahko. Ene nosečke si kupijo posebne tampone. Čeprav v morju ni problema. To mislim, da je bolj za bazene. Pušenjak pravi, da je tudi v bazenih voda tolk klorirana, da nima kaj bit.

Jst grem pa drug teden v Ateneuser posted image  navijat za naše košarkaše.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.7.2008 13:56:20   
libi
Netka user posted image

Še ena za katero bomo v jeseni MOČNOOOOO stiskali pesti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.7.2008 13:58:25   
mismis
Žiži

pa veš, da ga jaz tudi ravno poslušam...

GO Željko GO

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.7.2008 14:12:42   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žiži

pa veš, da ga jaz tudi ravno poslušam...

GO Željko GO

A v službi??? Še mene vzemte! Sem pridna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.7.2008 14:13:56   
majc
Abra hvala za informacijo. To je samo eden izmed načrtov..tko da malce lažje živiš.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.7.2008 14:15:01   
orto2
mismis

ves, da nisem tko mislila, usmiljenje je bilo namenjeno višjim silamuser posted image
vem, da so nekatere, ki se še dalj trudijo, sam ti si men kr pri srcu user posted image , bom pa še drugim mal pišala na duho ( nisem se zmotila, tako se reče), itak pa se ve, da ena drugi želimo le user posted image  in normalno ter srečno iztekajočo se nosečnost

babe žabe

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.7.2008 14:16:28   
GITA14
evo mene, dans ni blo nobene gužve, uz več ne delajo, sam smo zdravnico za transfer čakale do po enajstih

evo grejem dvauser posted image user posted image  moja otročka in jih lepo cartam, božam...
zdej pa lepo mirno user posted image  čakanje na user posted image .
hvala vam ker boste z mano

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.7.2008 14:18:54   
Abra
Orto, ti kar pojdi na morje, tudi meni ga je zadnjič G priporočila. Jaz sem se na morju super počutila in voda res dobro dane. Zame je pot problematična, ker se res dolgo vozimo, čeprav ni tko daleč. Je pa prvi G več kot uro stran in glede kje ordinira, najbrž niti ni za it k njemu. Do prve bolnice pa traja vsaj dve uri. Zato ne upam reskirat, že z ljubljansko urgenco imam slabe izkušnje, da bi pa pol še kje na hrvaškem se zezala ... mi ni do tega. samo, da bo ok, se tut morju odpovem, bo še vsa naslednja leta tam.

Ajsi, sej vem, čeprav vsake toliko preseneti in ti spontanci so na koncu res pogosti user posted image je pa tvoj nik v teh dneh pravi balzam, me kar malo ohladi user posted image

Gigi, ma jaz ne vem več. Navadno se mi vlije ravno takrat, ko ležim. Zjutraj je še največ sranja, čez dan pa se umiri. Grem zdaj spet ven na kosilo, pol pa na kavč. Res upam, da je še vedno vse ok.

Se kasneje spet kaj beremo user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.7.2008 14:20:59   
Abra
Gita user posted image user posted image user posted image lepo ju grej in naj ti prineseta lep plus!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.7.2008 14:25:53   
gigi1
Gitka user posted image  user posted image  user posted image  bravo za 2 korenjaka. Veš, da bomo s teboj trepetale.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.7.2008 14:29:05   
lučka 25
Punce, mene samo zanima, ali je katera od vas že imela hormonske preiskave. Jaz jih imam jutri (PRL in FSH) v ADRIA LAB. Aoraš to it na tešč ali je vseeno in koliko časa čakaš na rezultate. Če katera kaj ve, naj mi prosim pomaga. Hvala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?