Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 10:53:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No zdej pa res grem.Sem dobila povabila na kavo.No tole me pa premakne Miška če me zvečer povabiš na Hajnija me boš tud premaknila danes zvečer te žal res ne morem povabiti na hajnija, ker pride naš domov...potem bomo pa videli, kolk je zmatran in če se je zmenil s polovnim za pivo. Tudi če se ni, bom danes doma in ga bom crkljala. Mogoče jutri
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 11:21:50
|
|
|
|
majc
|
Sem že zrihtala..sva naročena 1.9. Nekako sem malo obupala nad GK in Gonalom, ki man naredi samo hiperstimulacijo in zanič celice. Prejšnji ciklus sem imela celo pozitiven test, potem pa splav. Zdaj sem kar v šoku, ker sem mislila/sva mislilila, da zdaj pa bo...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 11:25:14
|
|
|
|
ledenka
|
majc, samo toliko, da veš - Reš bo menda do konca leta delal v glavnem samoplačniške postopke. razen, če je zavarovalnica dodelila nove postopke...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 11:27:44
|
|
|
|
majc
|
Saj brezplačen pšoizkus na GK bo še počakal, bova pač enega vmes plačala. Jaz sem imela itak v mislih spontan ciklus ali pa klomifen, ker imam ovulacije...bomo videli kaj bo rekel. Samo še enkrat na Gonal ne grem, ker ne verjamem več.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 11:37:41
|
|
|
|
ledenka
|
majc, spontancev on praviloma ne dela, klomifenske pa tudi zelo redko. ampak pojdita tja, morda boste našli kako rešitev, ki ti bo ustrezala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 11:52:57
|
|
|
|
hedviga
|
Žijo nazaj. Jooj pupe, kolk sem jest zdej lepaaa. Hvala bogu, taka sem bla kot Pehta. Taprava čarovnica.. Zdej sem pa spet za med ljudi. Tko da ko boste za kavo kar roke gor!! Noki, a tebi pa že tolk slabo, da bruhaš?? To je pa kar hitro! Jaz v bistvu še zmeri nisem prepričana a se mi samo dozdeva al kaj... Komaj čakam, da mine še tehle 6 dni, da grem na UZ. Pa da bi bilo vse ok! Uhhhh....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 12:03:52
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majc, spontancev on praviloma ne dela, klomifenske pa tudi zelo redko. ampak pojdita tja, morda boste našli kako rešitev, ki ti bo ustrezala To pa ravno ne bo držalo. Je imelo kar neki punc tudi pri njemu spontance, tudi v zadnjem času. Po nekaj neuspelih poskusih s stimulacijo proba tudi s tem. Seveda je možnosti manj, za nekatere pa je to pravi recept.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 12:24:31
|
|
|
|
mismis
|
Hedi je pa lepa tra la la še rep ji manjka pa bo ciganka
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:15:40
|
|
|
|
gloria
|
Netka pa ne nooooooo .....hudiča kaj je zdej to....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:23:14
|
|
|
|
mismis
|
Gita14 javi se prosim, koliko si danes dobila?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:27:12
|
|
|
|
orto2
|
ojla punce! da se vam mal javim. sem pa kr žalostna, ko berem same žalostne novice, sej sploh ne morem verjet . očitno je res cela nosečnost vprašljiva, dokler ne rodiš al kva? boga špelka pa ti abra? te še kr matrajo izcedki? sapi-moja skoraj soborka, škoda gigi, ti pa tkole, če je ni , ni dobr, če je boli, kdo bi vedel mismis, zate mi je tudi hudo, lahko bi se te že nekdo usmilil pri meni vse po starem, me je pa mal strah, sem hotla za par dni na morje, pol se pa spomnim nate abra, ko si spet krvavela, a misliš da lahko grem mal zaplavat? se mi že tolk lušta moram pa rečt da sem ful bolš odkar imam namesto utrogestana dabroston, sem veliko manj utrujena, joške pa do koroške
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:42:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: ledenka majc, spontancev on praviloma ne dela, klomifenske pa tudi zelo redko. ampak pojdita tja, morda boste našli kako rešitev, ki ti bo ustrezala To pa ravno ne bo držalo. Je imelo kar neki punc tudi pri njemu spontance, tudi v zadnjem času. Po nekaj neuspelih poskusih s stimulacijo proba tudi s tem. Seveda je možnosti manj, za nekatere pa je to pravi recept. sej sem rekla praviloma vsekakor so izjeme.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:44:58
|
|
|
|
ledenka
|
hedi je pa leeeeepaaaaa, hedi je pa leeeepaaaaa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:52:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 mismis, zate mi je tudi hudo, lahko bi se te že nekdo usmilil Orto2, to se pa tako bere, kot da me noben noče in da sem full grda, pa bi se me lahko kdo usmilil, pa me vsaj 1x nategnil in otroka naredil Sicer pa kljub vsemu mismis še ni tako krizna v letih delanja otroka. Kajti midva z mojim sva šele januarja 2005 začela delati na tem, pa so potem ugotovili, da imam zamašene jajcevode in je sledila laparo leta 2006, pa potem en let delanja, tako da sva šla v postopek umetne šele lani prvič. In do sedaj sem imela že 1. postopek in prenos zamrznjenčkov, pa 2. postopek po zamrznjenčke gremo pa avgusta. Če malo pogledaš so tukaj ženske, ki se full dlje časa trudijo kot jaz. Kar se tiče tvoje nosečnosti, nikar strahu, vsaka nosečnost je različna, kje pa piše, da se bodo tudi tebi začeli izcedki.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:54:37
|
|
|
|
gigi1
|
Abra prekleti izcedki! Glej, da boš danes ležala! Baje je treba prav ležat, če je kaj s posteljico. Upam, da te nitke ne pomenijo tega. Drži se draga. Mislim nate ful, ful... Hedi je pa spet naša sirena Miška si me pa spet zastrupla z Željkotom. Skoz mi po glavi pleše Zaboravljaš... Šc Željko moram delat! Pikovitka a greva skupi na Hajnija? Lahk se nama še talepa čarovnica pridruži Ajsika a greš spet v deželo čokolade in piva? Orto, če nimaš nobenih problemov ne vidim razloga zakaj ne bi šla na morje. Tudi kopaš se lahko. Ene nosečke si kupijo posebne tampone. Čeprav v morju ni problema. To mislim, da je bolj za bazene. Pušenjak pravi, da je tudi v bazenih voda tolk klorirana, da nima kaj bit. Jst grem pa drug teden v Atene navijat za naše košarkaše.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:56:20
|
|
|
|
libi
|
Netka Še ena za katero bomo v jeseni MOČNOOOOO stiskali pesti.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 13:58:25
|
|
|
|
mismis
|
Žiži pa veš, da ga jaz tudi ravno poslušam... GO Željko GO
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:12:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži pa veš, da ga jaz tudi ravno poslušam... GO Željko GO A v službi??? Še mene vzemte! Sem pridna
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:13:56
|
|
|
|
majc
|
Abra hvala za informacijo. To je samo eden izmed načrtov..tko da malce lažje živiš.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:15:01
|
|
|
|
orto2
|
mismis ves, da nisem tko mislila, usmiljenje je bilo namenjeno višjim silam vem, da so nekatere, ki se še dalj trudijo, sam ti si men kr pri srcu , bom pa še drugim mal pišala na duho ( nisem se zmotila, tako se reče), itak pa se ve, da ena drugi želimo le in normalno ter srečno iztekajočo se nosečnost babe žabe
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:16:28
|
|
|
|
GITA14
|
evo mene, dans ni blo nobene gužve, uz več ne delajo, sam smo zdravnico za transfer čakale do po enajstih evo grejem dva moja otročka in jih lepo cartam, božam... zdej pa lepo mirno čakanje na . hvala vam ker boste z mano
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:18:54
|
|
|
|
Abra
|
Orto, ti kar pojdi na morje, tudi meni ga je zadnjič G priporočila. Jaz sem se na morju super počutila in voda res dobro dane. Zame je pot problematična, ker se res dolgo vozimo, čeprav ni tko daleč. Je pa prvi G več kot uro stran in glede kje ordinira, najbrž niti ni za it k njemu. Do prve bolnice pa traja vsaj dve uri. Zato ne upam reskirat, že z ljubljansko urgenco imam slabe izkušnje, da bi pa pol še kje na hrvaškem se zezala ... mi ni do tega. samo, da bo ok, se tut morju odpovem, bo še vsa naslednja leta tam. Ajsi, sej vem, čeprav vsake toliko preseneti in ti spontanci so na koncu res pogosti je pa tvoj nik v teh dneh pravi balzam, me kar malo ohladi Gigi, ma jaz ne vem več. Navadno se mi vlije ravno takrat, ko ležim. Zjutraj je še največ sranja, čez dan pa se umiri. Grem zdaj spet ven na kosilo, pol pa na kavč. Res upam, da je še vedno vse ok. Se kasneje spet kaj beremo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:20:59
|
|
|
|
Abra
|
Gita lepo ju grej in naj ti prineseta lep plus!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:25:53
|
|
|
|
gigi1
|
Gitka bravo za 2 korenjaka. Veš, da bomo s teboj trepetale.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.7.2008 14:29:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, mene samo zanima, ali je katera od vas že imela hormonske preiskave. Jaz jih imam jutri (PRL in FSH) v ADRIA LAB. Aoraš to it na tešč ali je vseeno in koliko časa čakaš na rezultate. Če katera kaj ve, naj mi prosim pomaga. Hvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?