bella02
|
tejkaz, pri 1. nisem vedela, kaj me čaka. Saj sem rodila hitro. Ob pol 12h so mi predrli mehur (prišla sem notri 3 dni čez rok, ker se mi je zdelo, da je bil v četrtek popoldne manj aktiven, popadkov nisem imela in voda mi ni odtekla), ob pol 15h so mi dali umetne in ob 16.45 je bila mala zunaj. Hec je v tem, da teh dveh ur nočem podoživeti. Umetni so me ful boleli in mi manjka film. Vsaka mora vedeti, da imamo različen prag bolečine in eno drugo morda ne bi tako bolelo. Men že zobozdravnica zelo hitro da injekcijo. Bila sem tudi šivana. Ker sem zajec za EA, Ultive pa v LJ še ni, bom stisnila zobe in rodila po naravni poti . Tolažim se s tem, da gre v drugo laže . Bojim se, da bi se od strahu zakrčila, pa upam, da ne. Me je pa res strah, priznam. V KR ne grem, ker ne bo moj vsak dan hodil iz LJ v KR brez klime, pa samo 2 urci je lahko pri meni, v LJ pa 3. Bom stisnila zobe, pa bo. izabella08, če je to bolje, je pač bolje za in zate. Nisem imela carskega, sam jih dosti poznam. Glej, tako naraven porod kot carski mine. Okrevanje je pri obeh. Jaz sem bila npr. šivana in sem fasala hemeroide, ti pač tega ne boš. Mislim, da bo šlo, čeprav je tudi mene strah naravnega. Ampak za naše bomo potrpele. Veš, to je edino trpljenje, ki prinese življenje!!! Gajka in Vilika, meni ga je dala sestrica, ki je rodila slab mesec nazaj, kje se dobi, pa zdaj ne vem. Kje pa iščeta? LJ ali KR ali kje? Ko bova govorili, jo vprašam. naty13, za preseljevanje narodov! Sama sem dala to čez in vem, koliko je to veselja! Čestitke! flaške; ali je firma Tommee Tippee naslednica Nuk ali je čist druga firma? Katera ve?
|