|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.7.2008 17:25:42   
sandra123
Izabella08...meni tudi obljubljajo CR, priznam, da me je malo strah, ampak, ko se je moj prvi porod končal s CR po 34 urah "mučenja" oz. po 10-ih urah intenzivnega mučenja, sem bila na koncu res vesela, da je vse za menojuser posted image ...Samo okrevanje ni nič hudega, pa v 7-ih letih, odkar sem rodila hčero, se je marsikaj spremenilo - na boljše...tako, da ne skrbi...nič še ni izgubljenega...mogoče se ti bo pa porod spontano začel sam od sebe in bodo dr. v P poskusili najprej s porodom po naravni potiuser posted image ...tako je tudi meni rekla včeraj dr. v P - če bi se spontano začelo, ne bi šli takoj v akcijo s CR, kljub temu, da pričakujem user posted image user posted image ...
Vilika, glede magnezola ti ne znam odgovoriti, kdaj ga je potrebno ukiniti - mi ni moja G včeraj nič rekla, da naj ga preneham jemati- HB, ker me je danes pot v Celje (pa sem samo 10.minut oddaljena) tako zmučila, da sem se zvijala od bolečin in krčev - mi je magnezol pomagal v nekaj minutah...

Natyuser posted image user posted image user posted image za selitev v zgornje prostore, upam, da vrata čimprej dobite, da se vse sfinišira ob pravem časuuser posted image

Erinuser posted image user posted image user posted image , si rekla še 2 tedna, pa mi daš odpustnico, ne??? Upam, da bom zdržala tako dolgouser posted image

Punce, jaz sem pa spet spala kot user posted image popoldan, skoraj 2 urci...krči so se umirili in sem kot prerojenauser posted image ...zgleda, da moram zdaj spet nadoknaditi spanec čez dan, ko ponoči vstajam in hodim na wcuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.7.2008 17:33:52 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.7.2008 17:30:03   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Gajka - 2 dneva nazaj sem tudi jaz vprašala kje se da kupit ta čaj, pa mi ni nobena odgovorila, tako da še vedno ne vem user posted image . V lakarni so mi rekli da ga nimajo.

Preberi si tole http://med.over.net/forum5/read.php?1,4683494 če ti bo kaj pomagalo, več nisem najdla.

Erin, ti ga imaš mislim da že doma,če sem se zmotila se opravičujem,kje si ga kupila???

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.7.2008 17:38:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
- kje se da kupit ta čaj  -------------ne vem, če ne bi ga že sama tudi kupilauser posted image
kdaj se mora nehati jemati magnesol ------------tud ne vem..jaz ga še vedno jemljem

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.7.2008 17:39:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin, ti ga imaš mislim da že doma,če sem se zmotila se opravičujem,kje si ga kupila???

Ne vem, res ne... SEj pravim da sem ga hotela kupiti pa tud nikjer nič ne vedouser posted image ..bom še malo po netu pobrskala kje babe žabe to najdejouser posted image user posted image user posted image

Aha saj piše na tistem linku...v Sanolaborju ga imajo pa kaki zeliščni trgovini...moram v našo tukaj pogledatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.7.2008 17:42:02 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.7.2008 17:54:41   
mishel
Zdravo!

Malo se vam oglašam, da boste vedle, da nisem pozabila na vas user posted image . Mi smo OK, ve pa kot berem tudi. Tukaj pa je slikica najinega angelčka - malo za lušte user posted image !!! 

user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.7.2008 18:07:45   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Zdravo!

Malo se vam oglašam, da boste vedle, da nisem pozabila na vas user posted image . Mi smo OK, ve pa kot berem tudi. Tukaj pa je slikica najinega angelčka - malo za lušte user posted image !!! 

user posted image

Joj Mishel to so pa kr ornk lušti. Kako je fletkan,pravi cukrček, pa kr velik je že,koliko kg pa že ima,je že vse dobu noter a ne? Glede na to da je bil prej mu cunjice niso nič prevelike. Moj ta prvi ni bil toliko prej pa so mu cunje kr visele.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.7.2008 18:09:23   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Ne vem, res ne... SEj pravim da sem ga hotela kupiti pa tud nikjer nič ne vedouser posted image ..bom še malo po netu pobrskala kje babe žabe to najdejouser posted image user posted image user posted image

Aha saj piše na tistem linku...v Sanolaborju ga imajo pa kaki zeliščni trgovini...moram v našo tukaj pogledatuser posted image user posted image user posted image

KO ugotoviš nam prosim sporoči, da ga bomo še druge nabavile. Če pa katera druga prej izve pa hitro z informacijo na RR.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.7.2008 18:12:56   
bella02
MISCHEL: Joooooj, kolk je David srčkan! Komaj čakam, da bo zunaj tudi moja pikica in da jo bom lahko stisnila k sebi!
Vi se pa le crkljajte!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.7.2008 18:14:35   
Vilika
IIIIIIJJOOOOOOOJJJ MISHEL, kako je cortkan tvoj mali sinek, kar solzice mi grejo.
Krasno malo bitjece, pravi user posted image . Izgleda pa res že velik user posted image .
Lepo da si nam lušte naredila, sem prav razmišljala kdaj bo kakšna slikica padla.

Miškolinček - hvala za link.

Grem potem jaz jutri ko odpravim sodelavke in sodelavce pogledat en krog po Cityju, pa bom videla če je kje za dobit.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.7.2008 18:29:56   
gajka
Madonca, bom očitno prej problem rešila, če grem ven in malo naše maline oskubim pa liste posušim! user posted image

mishel - user posted image  za vajinega korenjaka! Nam pa res lušte delaš. user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.7.2008 18:43:22   
sandra123
Mishel, kakšen user posted image ...pravi lepotecuser posted image .
Kakšne lušte si mi naredilauser posted image user posted image user posted image , si kar ne morem predstavljati, da bom jaz imela kar dve štručki takole na posteljiuser posted image .
To bo še zanimivo naše male štručke gledati, ko jih bomo na kakšno srečanje pripeljaleuser posted image ...
Lepo se cartajte, papcajte, razvajajteuser posted image , pa user posted image zate in tvojega sončka.

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.7.2008 18:46:01   
bella02
gajka in Vilika, sej bi vama pomagala, pa ne dobim sestrice na telefon ...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.7.2008 18:49:45   
K_a_t_j_a
mishel vajin David je pa taki angelček!!user posted image user posted image Sem kar solzne učke dobila!
Sem danes s pregleda prišla spet jezna  user posted image user posted image in razočarana nad to G, ki nadomešča mojo. Sem se v 10 dneh zredila za 1,3 kg in je rekla, da mi ni baje potrebno toliko jest, saj baje počivam.user posted image user posted image Skupaj sem sedaj na +7. Urin imam vredu, me je pa spodaj gledala vaginalno, če sem kaj odprta, čeprav mi sploh nebi smela gledat tam spodaj. Ni mi pa naredila UZ, da bi mi ga zmerla in pogledala koliko vaga mali. Spodaj sem baje še zaprta, ampak je že baje vse zmehčano.
Za seznam:
Naslednji pregled imam: 21.7. (takrat je že moja G)+ ctg, +7kg
Malinov čaj se baje dobi v Sanaloborju. Za to kdaj je treba nehat z Magnesolom pa tudi jaz ne vem.
Midva sva tudi kupila eno flaško za začetek od Tommi Tippe. Za vsak slučaj.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.7.2008 19:10:43   
naty13
Mishel pa saj sem se kar topila ob tvoji štručki. Je res pravi korenjak. Kako si ga oblekla za iz P? Ker je bila takrat že tista peklenska vročina? A si mu dala zgoraj in spodaj dvoje dolge rokave, a si dala kratek bodiuser posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.7.2008 20:03:34   
čipka
napišem cel roman in me vrže doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ok sam povzetek...na pregledu vse ok razen to da sem dobila železove tablete,
kg +20user posted image ne vem kaj naj vam rečem razen to da še vedno ne morem kar nehat manj jestuser posted image
mal sem bla razočarana ker spet moj g ni delal ultrazvoka...že od 23 tedna mi ga ni delal (je reku da več kot tri ne sme ker zavarovanje sam 3 plača)  Sej jes bi plačala če bi približno vedla kok je, kar napadla ga pa nisem..  Mogče ve veste kok se plača parminutni ultrazvok pri zasebnem g v Lj.? In v kolkem času pridem na vrsto?

nasl. pregled 30.07.

pridne bodte punce *papa

mishel, vajin David je pa res ful cartkanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.7.2008 20:26:06   
anita goitan
o mishel kašen angelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma ku je velik, lušten!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.7.2008 20:32:46   
tejkaz
Mishel, pravega lepotca imaš. Tudi meni si prav lušte naredla. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.7.2008 20:45:04   
tatly
vau misel tvoj mali pa je pravi lepotecuser posted image user posted image user posted image upam da boste jutri drzale pesti zame ker imam preegleduser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.7.2008 20:51:06   
kaja02
mishel- tvoj David je pravi angelček, nam delaš lušte?????

sem danes na veliko zapravljala za user posted image , upam, da bo res punčka, ker sem večino stvari kupila v punčkastih barvah, pa kiklica je tudi vmes padla, skratka zapravla sem 140 eur, pa je bil 50% popust, mojmu sploh ne bom povedla, ker se omara že sedaj šibi pod nekoč Kajinimi cunjicami, pa se nikakor nisem mogla upret, če je pa vse tako cart.

glede jutrišnjega srečanja v Celju !!!!- upam da še velja, če je kakšna sprememba prosim sporočte, drugače pa vem da se nekatere že osebno poznate, bi vas prosila za uslugo, če bostre vidle katero z ogromnim trebuhom, ki luta po Citycentru in ne ve kam naj se da, sem to sigurno jaz, prosim pomahajte mi,

sedaj pa šibam Kajo spat spravit, pa vas še kaj preberem , če pa gre katera že slučajno spat pa želim lepo noč in prijetne sanje

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.7.2008 20:57:05   
iva77
user posted image  mishel, gremo za tabo user posted image  user posted image   user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček in vse ostale za jutri sem jaz tudi za, da se dobimo pred vhodom, kjer je H&M, potem se bomo pa odločile, ali bomo zunaj ali notri. user posted image

Dogovorjeno ob 17h pred vhodom kjer je H&M

da pa nebom zbegano pogledavala po user posted image  in iskala tapravo, vam povem, da bom nosila
bež majico z napisom PRIDEM AVGUSTA in me kar pocukajte za rokav user posted image

LP Ivana

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.7.2008 21:20:00   
gajka
Da ne bo kakšne dileme, srečanje v Celju jutri je!

Srečanje v CE, petek, ob 10:30, CityCenter - Rustika:
- Arany
- nell
- kaja02
- sandra123
- gajka
- pablo
- košuta

Če se nam še katera odloči pridružit, je več kot dobrodošla. Se vidimo!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.7.2008 21:24:12   
gajka
kaja02 - nekatere se res že ''poznamo'', bi pa vse prav rade še katero drugo user posted image  spoznale. Če pa boš imela kakšno dilemo, pa imaš itak mojo telefonsko (sem ti jo zadnjič poslala na ZS, če si dobila). Se vidimo! Aja, se utegne zgodit, da bo moj telefon zjutraj nekaj časa izklopljen, ker imam še pregled + CTG. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.7.2008 21:44:32   
kaja02
gajka- dobro opravi na pregledu in CTG, ja tvojo št. pa imam, tako da se slišimo, če bom preveč časa lutala okoliuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.7.2008 21:59:20   
*zvezdica*
Gajka in Vilka jaz sem v prvi nosečnosti čaj iz malinovih listov kupila v City parku v tisti lekarni pri enem od vhodov...mislim da je Mobitel v bližini...ni splošna ampak domača lekarna. Drugo škatlico pa sem kupila v domači lekarni Meta (pri nas v Radovljici). Vem pa, da ga splošna lekarna nima.

Za magnesol pa žal ne vem kdaj ga nehat pit..jaz sem si ravno še eno škatlico kupila...a mislie da je bolje da ga ne pijem več??

Mishel David je pa naaajvečji cukr!!! Sem se kar stopila zraven! Res mate pravega lepotca! Še enkrat čestitke!

Marcel in Zarja

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.7.2008 22:18:51   
karmar
Mishel, to pa so res lušti...user posted image

Kar se tiče malinovega čaja- a mislite da če naberem liste in jih posušim, bo to isto? Jaz imam namreč dosti malin v vrtu...
Masiranje presredka- ali to delate vsak dan? po 1x?

Da vam dam eno nevmesno- moj dragi pravi da imam v trebuhu zmaja, ker se tako premika.user posted image user posted image user posted image In prej jaz malo gledam po netu za kako idejo, kakšen sms poslat ko se rodi naše bitjece...
In se smejem in zbiram duhovite ideje...
Pol pa se odpravim do mojega in mu eno povem, on pa meni NE, mi bomo napisali: Rodil se je zmaj; pazite se zdaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?