sandra123
|
Izabella08...meni tudi obljubljajo CR, priznam, da me je malo strah, ampak, ko se je moj prvi porod končal s CR po 34 urah "mučenja" oz. po 10-ih urah intenzivnega mučenja, sem bila na koncu res vesela, da je vse za menoj ...Samo okrevanje ni nič hudega, pa v 7-ih letih, odkar sem rodila hčero, se je marsikaj spremenilo - na boljše...tako, da ne skrbi...nič še ni izgubljenega...mogoče se ti bo pa porod spontano začel sam od sebe in bodo dr. v P poskusili najprej s porodom po naravni poti ...tako je tudi meni rekla včeraj dr. v P - če bi se spontano začelo, ne bi šli takoj v akcijo s CR, kljub temu, da pričakujem ... Vilika, glede magnezola ti ne znam odgovoriti, kdaj ga je potrebno ukiniti - mi ni moja G včeraj nič rekla, da naj ga preneham jemati- HB, ker me je danes pot v Celje (pa sem samo 10.minut oddaljena) tako zmučila, da sem se zvijala od bolečin in krčev - mi je magnezol pomagal v nekaj minutah... Naty za selitev v zgornje prostore, upam, da vrata čimprej dobite, da se vse sfinišira ob pravem času Erin , si rekla še 2 tedna, pa mi daš odpustnico, ne??? Upam, da bom zdržala tako dolgo Punce, jaz sem pa spet spala kot popoldan, skoraj 2 urci...krči so se umirili in sem kot prerojena ...zgleda, da moram zdaj spet nadoknaditi spanec čez dan, ko ponoči vstajam in hodim na wc
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.7.2008 17:33:52 >