|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
10.7.2008 8:42:23   
matejchi
izabella08 nič ne skrbi, jaz bi tudi rada probala naravno, da te prime pa greš, ampak prvič sem bila trdi dni po roku in sem šla na pregled in ker ni bilo zgleda več za čakat so me obdržal noter in potem so mi dal en gel (kako se mu reče ne vem),  eno tubo ti ga noter nafila (ja  kaj češ) in potem čakaš in čakaš in čakaš. Jaz sem ga dobila ob 11.30 in potem  me je začelo okoli 15.00 ure mal vsake tolk mal špikat. Zvečer ob 20 sem pa klicala mojega, ki je šel še medtem v LJ delat, čeprav je bil zjutraj pri meni v MB, da se pa lahko vrne, ker sem bila ne vem koliko že odprta in res je pol prišel ob 22.00, ob 23.03 smo pa rodili. Men se ni zdelo nič grozno, še najbolj sem si zapomnila, ko mi je "potegnila" posteljco ven in potem, ko me je dr. šival (in zraven komentiral, da me bo tako zašil, da moja dr. sploh ne bo vedela, da sem rodila - on je bio malo od dole).
Rodila sem v torek zvečer, domov smo pa šli v nedeljo, ker smo še mal kitajske bolezni fasali (zlatenico). To je to.

Edino kar si želim je, da bom imela dovolj časa do MB prit oz. do roka počakam, pol grem pa tako ali tako v MB čakat, da bo tamal ta čas pri babici "na počitnicah".

Sicer sem pa nekje prebrala ena ful huda znanstvena revija al je bla oddaja pa sem gledala, da še menda noben dojenček ni noter ostal HAHAHA.

Babe držte se, pravijo (mel grdo no), da klobase je fino papat, samo kosti je težje sr**. Jao zdaj sem pa mal zabluzila, kva se mi dogaja. Grem mal podelat še kar je ostalo.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.7.2008 8:43:23   
anita goitan
jutro,
sem samo na hitro prečitala če je že kak nov dojenčekuser posted image , bom kratka ker pričakujem obisk sodelavke, se beemo potem, bodite v user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.7.2008 8:48:34   
buhtlčk
jutro

Hej gorenjke, mogoče pridem še jst jutr v Qlandijo, če dragi ne bo mel nč druzga v planu

kje pa v Qlandiji?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.7.2008 9:02:29   
andreja***
jutro za vse nosečke in že mamice ena user posted image

No jaz imam vse manj časa za rr ampak berem vas vsak dan napisat pa ne utegnem ker me vedno nekaj zmoti.V soboto se odpravljamo na počitnice v banovce še zadnjič dupust s tremi člani.No drugače sem pa že kar veliko boljše kot zadnjič.Drugače za žana je že vse doma tako da čakamo samo še nanj.Vsem mamicam čestitke in lepo se cartajte s svojimiuser posted image

od 20.7.08 je pokukal na svet moj mali zakladek žan

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.7.2008 9:02:31   
nell
dobro jutro basbike!

Vidim, da ste že v polnem zagonu.

Dobro opravite na pregledih.

Sandra - ja verjamem, da si preč ker si odviusna od drugih, če že mene mori, kr ne morem več tok stvari opravit k sem jih sicer, pa ker se prej utrudim, da mi pa kdo prepove se vozit sama okol, pol pas ne vem kako bi...to pomken, da se tud k mami v Zreče ne bi mogla več peljat...moj bi pa tja šel lih vsake kvatre enkrat.

Isabella08 - drži se, verjamem da te je zagrabila panika oziroma tisti strah s katerim se mogoče prej nisi soočala...ampak vse za dobro tvoje bejbe.

Punce ne boste verjele, včeraj so mi montiral wc in bide pa radiatorje v najini mansardi, tko da sm celo nočko v najinem štuku hodla lujlčkat...sem po mojem zato šla enih 10krat...ampak je blo prav fajn...nič več stopnic - juhuuuuu. Drug teden pa baje bana pa tuš in blok ...pol lahk grem pa tud kr rodit - hehe (no mal bi še počakala).

Včeraj tud uradno spremenila svoje stalno prebivališče in zdej kr nisem več Zrečanka - ko mi je preluknala mojo osebno, mi ni blo ravno vseeno...in potem sem ugotovila, da moram spremenit še en kup dokumentov in sporočit svoj novi naslov, ampak to bom delala kr sproti. Za vozniško so rekli, da se ne mudi tok, zdravstveno mi delodajalec uredi, sam dostasvit jim moram tisto potrdilo...sm klicala dans našo tajnico, pa ji ni blo lih še moje papirje za rihtat...so dopusti, js pa uletim s tako...kaj čmo. Se mi zdi, da mi je hotla mal slabo vest zbudit, kr sm prej skos mislila, da bom sam začasnega tle pisala, sam nama pač to najbolj odgovarja, sej ne rabim nobenmu polagat računov, ali pač.

No mal sm se pohvalila, mal sem pojamrala...zdej sm pa kr boljše...grem počasi umivat drugo rundo oken, včeri nisem bla vse gotova, ni šlo.

lp babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.7.2008 9:17:18   
naty13
Tejka vrtec Najdihojca je blizu Qlandie. je res na Planini in peš ne boš mogla do tja. Katerikoli vrtec je od Struževaga, ne boš mogla peš, je pa le tako daleč, da se boš mogla v avto vsest. Tvoj user posted image  jo bo moral pred službo peljat, ne gre drugače. Jutri pa ne bom mela Nejca s sabo, ker moj  ne more, pa brat je na morju, mami in ati na 50-letnici, .....ma vsi so nekaj zasedeni. Jaz pa ne bi mogla čvekat, če bi ga mela pri sebi, bi samo za njemu letala. Se bomo pa zmenli drugič. Saj boste že čez en teden v KR. A ne? user posted image

Gajka ne bo še čist 100% porihtan. Še vrata čakava, ki ni ne duha ne sluha o njih. user posted image  Upam, da ne nat..... tako kot pri Sandri. Pa še stopnišče je za pobelit.

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.7.2008 9:21:53   
MATEJKA_
nell in druge, ki zdaj umivate okna ipd.. - punce, dajte no, ne pretiravatuser posted image . saj ste pridne, ampak to pa je že preveč. umivanje oken in podobno stegovanje zdaj tik pred finišem je pa res najslabše kar lahko delate...user posted image  pol pa mi začnete vse po vrsti jamrat, da imate krče in vam trebuh otrdeva pa ne veste od česa. saj ne rečem, da morate samo ležat ves čas, ampak pretiravat pa res ni treba! ali se kateri od vas že tak mudi it rodit user posted image  dela bomo imele tak še pol prek glave.
upam, da se to ni slišalo preveč grdo, ampak čisto resno mislim. dajte malo še na sebe zdaj mislit, pol bo vedno manj časa za to...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.7.2008 9:22:19   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

jutro

Hej gorenjke, mogoče pridem še jst jutr v Qlandijo, če dragi ne bo mel nč druzga v planu

kje pa v Qlandiji?

Kaj v KR ti je poznano in iz katere strani se bi pripeljala v KR, da ti bi lažje opisalauser posted image

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.7.2008 9:23:33   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08 100% 
- Krysia
- Nevaeva  100%
- Buhtlček

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.7.2008 9:57:11   
tatly
ojla.kako  smo kaj?
tejkaz-ja kako si si me predstavljala?http://shrani.si/f/35/PP/2sk3VJiA/dsc00216.jpg
EVO SE KINDERPET ZA MOJO STELLO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.7.2008 9:57:32   
tatly
PP/2sk3VJiA/dsc00216.jpg
EVO SE KINDERPET ZA MOJO STELLO

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.7.2008 9:58:25   
tatly
MISLIM DA PA ZDAJ BO
http://shrani.si/f/35/PP/2sk3VJiA/dsc00216.jpg

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.7.2008 10:02:09   
tatly
AJA SE NEKAJ SEM POZABLA.PONOCI SEM IMELA V TREBUHU CUDNE ZVOKE KAR NEKAJ MI JE POKALO NOT ITD...KAJ JE TO KAJ NAROBE CE KATERA RAZUME KAJ MISLIM

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.7.2008 10:06:47   
gajka
Luštno! user posted image  

Naš user posted image  bo pa pri kravicah spal user posted image :
user posted image

Glede pokanja v trebuhu pa sem nekje zasledila, da se to pri nekaterih pojavlja, ampak nimam pojma, zakaj. Vem, da so ene ugotavljale, če je to od pokanja sklepov pri user posted image ...  user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.7.2008 10:08:38 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.7.2008 10:15:12   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

K_a_t_j_a, mene je pa dr. Klančnikova pogledala, mlada blontna zdravnica, ful uredu, prijazna, pa za moja user posted image user posted image se je res zelo zavzela, skratka same pohvale zanjo...me je pa šokirala, ko se me je spomnila izpred 7-ih let, ko je bila še stažistka (pripravnica), se ji je ful čvekalo,...Drugače pa jaz tudi poznam dr. Pavičevičevo in vem, da je supercauser posted image .

Ja res je dr. Klančikova tudi vredu. Je tudi zelo prijazna.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.7.2008 10:22:55   
buhtlčk

pridem z avtoceste z brniške strani (a sem to razumljivo napisala user posted image )

kranj sicer še kar poznam, sam qlandijo so pa nardil lih ko sem se z gorenjske preselila. Ampak bom že našla, sam napište ime lokacije pa približno kje je

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.7.2008 11:03:03   
Krysia
Pozdravček!

No, evo, najprej poročilo s pregleda: stari smo 33/4, torej bomo še nekaj časa počakali v all inclusive hotelu. Baje nam nič ne manjka - srček dela tako kot mora, mami ima zadosti železa in se je (citiram mojo G) "idealno zredila" (+9 kg vse skupaj). Smo dobili dovoljenje za morje, s tem da se prva 2 dni ne bom smela kopat, ker sem dobila Canesten ... no, ja ... tud to bomo preživel ... Dobila sem tudi vse napotnice in to je to. Nič podatkov o velikosti, teži, ... samo ... vse je ok in normalno oziroma celo super ... tudi prav, bomo verjeli ...
Naslednji pregled je 7.8. popoldan pri nadomestni G, ker gre moja še malo na dopust, potem pa neha delat, tako da moram po porodu iskati drugo ... A katera ve, kje v LJ se da sploh priti do G - je kar problem, tako da se moram zdaj še glede tega pozanimat . No, če imate kakšne informacije, bi vam bila zelo hvaležna ...

Srečanje: očitno bom zdaj lahko prišla, ker greva na morje šele v soboto ali nedeljo, tako da ... samo povejte, kje v Qlandiji ... vem, da mi je ena že prejšnjič pisala navodila, kako se pride tja, pa me potem ni bilo, ampak bom malo po netu pobrskala ali pa po prejšnjih straneh (nekje v 2.delu avgustovk ....) (uf, kje bom zdej to našla ... user posted image ) No, skratka, računajte tudi na mene - bom že našla ... samo povejte, kje točno boste, čepav verjetno ene skupine nosečk ne morem glih zgrešit, al kaj? user posted image

Joj, kako imate lepe posteljice pripravljene ... midva se še vedno spravljava barvat ... ampak bova, obljubim ... Sva pa zadnjič zmontirala previjalno, pa celo gre v kopalnico user posted image user posted image ! Sicer je malo na knap, ampak kaj drugega pri majhni kvadraturi tudi ne moreš pričakovati, kajne?

Isabella08: punce so te že potolažile, jaz se jim pa pridružujem ... verjetno imamo vse v glavi to, da bomo rodile po naravni poti, ampak, če bo treba drugače, bomo pa tako ... vse za dobro naših user posted image .

Anita, hvala za članek o dojenju, sem ga takoj spravila.

Kaj bo moj user posted image oblekel za odhod iz porodnišnice? Pojma nimam ... imam ena 2 kompletka, ki se mi zdita primerna, ampak po moje bom kupila kaj tretjega, kolikor se poznam user posted image . Trenutno se nagibam k rumeno sivi kombinaciji - žabice in jopica, spodaj pa majička al pa še rajši kakšen bodi ... ampak bomo videli ... sem nekako prepričana, da ne bo šel v modrem domov, ampak na koncu bo ziher v modrem ... (ker se zarečenaga kruha največ poje ...) No, sicer pa ... bomo videli, kaj bo oči prinesel user posted image (upam, da ne bo preveč zmeden).

Bodite pridne, pazite na svoje user posted image in povejte jim, da se še nikamor ne mudi - tudi tiste, ki ste v bolnici in tiste, ki imate že vse pripravljeno!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.7.2008 11:07:22   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: izabella08

(a ve mogoce katera kaksna je razlika v intenzivnosti poroda in pa sploh, kako tak sprozen porod prenasajo bebice).

Bella, verjamem, da ti ni prijetno. Meni so v 1.nos sprožili porod, kar se našemu pikcu še 1 teden čez rok ni nikamor mudili, po UZ pa je že posteljica malo slabše delovala, MV pa seveda zaprt kot trdnjava. Dali so mi vaginalno tableto s hormoni, ki pospešijo zorenje materničnega ustja in čez 6 ur še eno. V eni uri po drugi vaginaleti so se mi začeli popadki na 5 minut (iz nič), v roku 1 ure sem šla v porodno in rodila v 4 urah. Moram pa priznati, da so bili popadki od vsega začetka ful boleči, in sem bila res srečna, da sem se odločila za EA. Ne vem, če bi bili popadki tudi sicer  tako boleči, res pa je, da vsi pravijo, da je porod, sprožen na tak način bolj boleč in intenziven. Če se takrat ne bi začeli popadki, so imeli namen naslednji dan naredit CR.
Kar se tiče okrevanja, jaz sem potrebovala kar en mesec, da sem lahko naredila več kot tri korake, vse me je bolelo, tiščalo dol, se mi vrtelo. Moja svakinja je rodila 3 mesece nazaj s CR, je že po 2 tednih počela vse, kot da ni nič, tako da ni nujno, da je tako dolgo okrevanje po CR.
Pa kar brez strahu, imej v mislih, da karkoli bodo naredili, bo v dobro tvojeuser posted image .

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.7.2008 11:08:03   
ozziebo
Sorry, Izabella, sem se zmotila v tipkanju in te preimenovala.user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.7.2008 11:30:35   
MATEJKA_
jaz pa sem že celo dopoldne na netu in mislim, da bom počasi lahko doktorirala iz flašk in dudic... ampak še zdaj ne vem, katero firmo bom kupla user posted image user posted image   patronažna, ki me je predvčerajšnjem obiskala, je priporočala, da se za začetek vsaj 1 mala flaška kupi - za čaj ali za izpumpano mleko. zdaj pa parobam ugotovit, katere so boljše - avent ali tommee tippee.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.7.2008 11:31:42   
daja27
Hojla souser posted image

Tolk okrog laufam, da je že en mesec odkar sem se javila. Končno sem uredila vse papirje. Kolk znajo komplicirat, če ti zmanjka 14 dni do porodniške in moraš na zavod (bolniške nisem mogla podaljšat). Še dobro, da me je moj user posted image  okrog vozil.

Konec junija smo skočili še na morje. Paše v taki vročini mal zaplavat. Edina slaba stran je bila, da so mi začele noge otekat.

Včeraj sem bila na pregledu, še zaprta, user posted image  ima že 2560g, jaz že +13kg (pravi user posted image ), dobila že napotnico za porodnišnico pa za prevoz in še kup pairjev za krvne preiskave. Naslednji pregled pa 16. 7. (CTG).

Privoščite si kako masažo. Božansko. Sem bila na tajski masaži od glave do pet, pa na dekompresijo hodim v LJ P.

O gnezditvenem sindromu ne duha ne sluha. Lena sem ko ****s, le cunjce sem preprala k sem jih dobila od sestrične in ugotovila, da so mal preveč zimske (ful pliškov). Bo treba še kje kak bombažen pajac dobit.

Mejte se in se smejte

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.7.2008 11:46:12   
tatly
gajka pa je lahko to kaj narobe ce user posted image pokajo sklepi?

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.7.2008 11:51:56   
Erin
Za tiste ki boste iskale Q-landijouser posted image

user posted image

Upam da vam bo ta zemljevid kaj pomagal...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.7.2008 11:58:59   
sandra123
Lep pozdravček...sem čisto aut prišla domov s pregleda pri diabetologu...so se preselili na drugo lokacijo in sem "šetala" kot nora čez celo bolnico in to 2xuser posted image ...zdaj me seveda vse boli spodaj, bom morala malo na kavč vodoravnouser posted image ...očitno dieta vseeno zelo pomaga, krvni sladkor je normalno visok, tako, da ni panike za sladkorno - sem se je izognila...pa HB mi ne bo treba več na kontrolo, razen, če bi bilo kakšno nenadno odstopanjeuser posted image

Gajka, glede ju3 še ne vemuser posted image , mogoče bom morala to srečanje izpustiti, ker je bila vožnja v Celje danes zame prava muka - pa se nisem sama peljala...Zdaj se zvijam od krčev in bolečin spodaj, in grem počivat...če pa bom ok, ti pa sporočim, ok? Pa hvala za povabilo za vožnjouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.7.2008 12:04:33   
Erin
Se moram pohvalit da sem danes spet dobro spala- že 3 noč, pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

naty - ne vem za jutri, bom dans videla kako in kaj in jutri dopoldne povem, velja?  Sem tudi jaz odvisna (poleg od počutja) od prevoza, prav dolgo pa meni ni za hodit okol.... sem včeraj pred blokom sedela na klopci eno uro pa sem mislila da mi je trtica zrasla za 3 metreuser posted image user posted image user posted image auč...

sandra - super za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image Sedaj pa hitro malo počivat da se ti stanje umiri... Jaz te še ne dam s ta dolgega seznamčkauser posted image vsaj še kaka 2 tedna ne...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?