Krysia
|
Pozdravček! No, evo, najprej poročilo s pregleda: stari smo 33/4, torej bomo še nekaj časa počakali v all inclusive hotelu. Baje nam nič ne manjka - srček dela tako kot mora, mami ima zadosti železa in se je (citiram mojo G) "idealno zredila" (+9 kg vse skupaj). Smo dobili dovoljenje za morje, s tem da se prva 2 dni ne bom smela kopat, ker sem dobila Canesten ... no, ja ... tud to bomo preživel ... Dobila sem tudi vse napotnice in to je to. Nič podatkov o velikosti, teži, ... samo ... vse je ok in normalno oziroma celo super ... tudi prav, bomo verjeli ... Naslednji pregled je 7.8. popoldan pri nadomestni G, ker gre moja še malo na dopust, potem pa neha delat, tako da moram po porodu iskati drugo ... A katera ve, kje v LJ se da sploh priti do G - je kar problem, tako da se moram zdaj še glede tega pozanimat . No, če imate kakšne informacije, bi vam bila zelo hvaležna ... Srečanje: očitno bom zdaj lahko prišla, ker greva na morje šele v soboto ali nedeljo, tako da ... samo povejte, kje v Qlandiji ... vem, da mi je ena že prejšnjič pisala navodila, kako se pride tja, pa me potem ni bilo, ampak bom malo po netu pobrskala ali pa po prejšnjih straneh (nekje v 2.delu avgustovk ....) (uf, kje bom zdej to našla ... ) No, skratka, računajte tudi na mene - bom že našla ... samo povejte, kje točno boste, čepav verjetno ene skupine nosečk ne morem glih zgrešit, al kaj? Joj, kako imate lepe posteljice pripravljene ... midva se še vedno spravljava barvat ... ampak bova, obljubim ... Sva pa zadnjič zmontirala previjalno, pa celo gre v kopalnico ! Sicer je malo na knap, ampak kaj drugega pri majhni kvadraturi tudi ne moreš pričakovati, kajne? Isabella08: punce so te že potolažile, jaz se jim pa pridružujem ... verjetno imamo vse v glavi to, da bomo rodile po naravni poti, ampak, če bo treba drugače, bomo pa tako ... vse za dobro naših . Anita, hvala za članek o dojenju, sem ga takoj spravila. Kaj bo moj oblekel za odhod iz porodnišnice? Pojma nimam ... imam ena 2 kompletka, ki se mi zdita primerna, ampak po moje bom kupila kaj tretjega, kolikor se poznam . Trenutno se nagibam k rumeno sivi kombinaciji - žabice in jopica, spodaj pa majička al pa še rajši kakšen bodi ... ampak bomo videli ... sem nekako prepričana, da ne bo šel v modrem domov, ampak na koncu bo ziher v modrem ... (ker se zarečenaga kruha največ poje ...) No, sicer pa ... bomo videli, kaj bo oči prinesel (upam, da ne bo preveč zmeden). Bodite pridne, pazite na svoje in povejte jim, da se še nikamor ne mudi - tudi tiste, ki ste v bolnici in tiste, ki imate že vse pripravljeno!!
|