|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
9.7.2008 21:16:05   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA
imam pa eno vprašanje - s čim perete cotike in vse ostalo za user posted image  - prašek ali tekoči detergent? user posted image kakšna posebna znamka ali pač to kar drugače uporabljate? jaz drugače uporabljam ariel prašek za belo in tekočega za pisano... se perejo tudi tetra plenice in krpice za umivanje pred prvo uporabo? user posted image user posted image user posted image  hvala za pomoč.

Jaz uporabljam isto kot prej, prašek Ariel, namesto mehčalca pa beli kis za vlaganje in se mi super obnese. Sem pa vse nove zadeve preprala. Tetra plenice obvezno prekuhat in prelikat. Mam to navado že od prej, da vedno vse kar je novega preperem!
miškolinček ni za kaj, samo da ti odgovarja!

sandra user posted image user posted image za dobre novice! Še malo pa bo 37t.

Se tudi pridružujem klubu trdih trebuščkov! Danes me je tako zagrablo, da je moral moj dragi do konca kosilo skuhat. Naenkrat sem imela čisto trd trebuh, pa zvijalo me je kot ena huda user posted image . Sem se že oreng ustrašla od kje zdaj to. Sem potem dala pol ure mir na kavču in kosila sem se najedla, pa se je zadeva malo umirila. Mi pa še zdaj malo po intervalih trebušček malo otrdeva. Sem šla takoj v akcijo in torbo za P pripravit!user posted image
Sem pa danes zaglodala v 37t, tako da še en teden zdržim, potem pa bo kar bo!

Pa še novičke od Zoje Miše
Moji popadki so se k sreči umirili, tako da sem danes bolj mirna. Ponoči sem imela CTG, ker me je bolel trebuh in križ, a ni bilo k sreči nobenega popadka. Danes sem bolje a še vedno moram počivat. Upam pa, da bom šla še kaj domov, ja bomo videli. Vse lepo pozdravi in zaželi Sayuri srečo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.7.2008 21:17:54   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Sandra123 user posted image user posted image user posted image , da si še zaprta in da se user posted image  user posted image še ne mudi na svet. Katera te je pa pregledeala v P, če smem vprašat? Dr. Pavičevičeva je namreč v Celjski P zelo prijazna pa tudi dr. Brus.

K_a_t_j_a, mene je pa dr. Klančnikova pogledala, mlada blontna zdravnica, ful uredu, prijazna, pa za moja user posted image user posted image se je res zelo zavzela, skratka same pohvale zanjo...me je pa šokirala, ko se me je spomnila izpred 7-ih let, ko je bila še stažistka (pripravnica), se ji je ful čvekalo,...Drugače pa jaz tudi poznam dr. Pavičevičevo in vem, da je supercauser posted image .

Drugače pa je moj dan danes bolj bil namenjen počivanjuuser posted image , sem popoldan za 2 urci zaspala na kavču, potem me je pa moj user posted image nežno zbudil, ko je prišel iz službe in mi povedal, da greva proti večeru v kinouser posted image ...No in sva šla v kino, sva malo prej prišla domovuser posted image ...sem uživala 100 na uro, moja user posted image user posted image pa tudi, ker sta bila zelo živahna user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.7.2008 21:19:56 >

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.7.2008 21:39:36   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sandra, joj blagor ti....da boš do poroda doma user posted image . Bodi pridna in res počivaj user posted image . Meni se današnji dan tko vleče, ko sem zvedla, da bo drug teden že akcija user posted image user posted image user posted image Jaz sem danes nekam čudne volje user posted image   Pa ful me križ boli, pa trebuh mi dol vleče user posted image Tale teža ni več mačji kašelj user posted image

Ja, Sayuri, sem ful vesela, ker bom lahko doma, sicer bo Tinka spet pravi okupator drugi teden, ko bo doma, ampak bom že nekako, čeprav je res, kar praviš......tale teža trebuha ni več mačji kašeljuser posted image ...Bom počivala, kolikor bom lahkouser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.7.2008 22:40:34   
bella02
pranje: Vse, tako novo kot staro sem preprala in zlikala, čeprav sem od Tjaše imela v spacebagu. Je bolši filing. Uporabljam pa tekoči Persil, mehčalec pa sem opustila takrat, ko me je ful srbel trebuh. Pa glih enkrat takrat sem začela prat za user posted image , pa sem ga kar nehala uporabljat.

kis: Pravite, da uporabljate beli kis za vlaganje. Jaz sem danes prvič dala v bele cunje domač kis. Morda ni dober, da še nisem zasledila, da bi katera prala z domačim? Cunje nimajo nič vonja.

flaške: Kot vidim, prisegate na Avent, meni pa ni všeč. Že pri Tjaši sem imela vse od NUKa, razen črpalke, pa sem bila kar zadovoljna. Imate ostale mamice kake slabe izkušnje? Kaj pa te nove firme, ki se pojavljajo? Že katera kaj pozna (od kolegic kakšne informacije)?

ultiva v LJ: user posted image user posted image user posted image pol bo pa treba kar zobe stisnit, ker v Kranj se pa ne grem vozit. Pa sem nekje zasledila, da naj bi prišla junija, potem julija v Lj, zdaj pa berem, da šele septembra. Tolko časa pa naš user posted image ne bo potegnil, je napovedan že v začetku avgusta. No ja, se tolažim s tem, da gre v drugo lažje user posted image user posted image user posted image
sandra, še malo, pa si zmagalauser posted image user posted image user posted image ! Držim pesti, da ti uspe user posted image user posted image še nekaj časa imeti v bušitu!

katja, meni se zdi, da ni potrebno še kupovat rokavičk, če jih še nisi, ker se ne praskajo vsi. To je bolj uporabno takrat, ko ima otrok kako alergijo in se zato praska

ana_p, kako bomo cortkani!!! Krasen voziček!

Mirno in hladno noč vam želim!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.7.2008 22:47:58   
iskanje
BELLA 02 drugače je pa Ultiva tudi v Postojni ali Epiduralna, če ti ni predaleč sam morš it na eno predavanje o tem, ki pride vsak petek ob 2 če se ne motim.Jaz sem bila na predavanju od epiduralne pride pa za oboje skupi.
Lep pozdravček vsem skupaj iz Lj. pa lepo noč ,da bi se čim bolj naspale user posted image user posted image user posted image user posted image
PA ŠE ČESTITKE MAJI T. ZA user posted image ter prijetno crtanje ene bomo mogle še mal potrpet da bomo tako srečne user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.7.2008 6:13:55   
matejchi
2200 g, 46 cm to je ZARA od Maje T. Sem mogla kar v časopis pogledat, če nam nihče ne sporoči.

Držite se še v kompletu, jaz grem pa danes predzadnjič pred dopustom delat pol pa porodniška in akcija. Včeraj sem dobila pa toliko cunj, da res potrebujem dopust, da to vse prečekiram.

Lep četrtek vam želim in user posted image po želji (toplo, hladno...)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
10.7.2008 6:48:55   
sandra123
Jutro Matejchi, hvala za user posted image , želim ti pa čimmanj stresna dva dneva v službi in da potem začneš uživati na konkretno zasluženem dopustuuser posted image .
Pa hvala za podatke o Majini štručkiuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.7.2008 6:50:40   
sandra123
10.7. - iskanje
10.7. - čipka
10.7. - K_a_t_j_a
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia

Punce, dobro opravite na pregleduuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.7.2008 7:14:27   
naty13
Jutro.

Matejchi hvala za user posted image  in podatek o teži in višini male Zare. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala dobro, le mal prej sem mogla vstat, ker pride zdej enkrat električar.
...........eeeeeeeee je že prišel. Mu kavico kuham.

Po 8-mi uri pa še sobico pridejo montirat za Nejca. Potem pa še midva posteljo seliva gor. user posted image

Spodaj v zdajšni spalnici bo pa previjalna, pa šara (sesalc, likala bom tam,....)

Cotke za našo bebico so že v previjalni, še poličko montirava nad previjalno, ki še ne veva v katerem koncu sobe bo stala. user posted image  Nejčeve cunje so pa že v škatli in čakajo da grejo en štuk višje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra ti pa še počivaj ta teden kar se da, potem bo Tinka prišla, potem pa še dve zahtevni dami. user posted image

Cebrca hvala za novičke od Zoje Miše. Lepo jo pozdravi. Upam, da se nam kmalu pridruži pri čveku. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.7.2008 7:25:27   
ozziebo
Jutro, sem prišla na user posted image , pa da prečekiram, kaj je novega. Neverjetno, tamali še spi, ta moram nekam zapisat user posted image . Pol pa šibam do frizerja, da me mal poštima pred prihodom user posted image .  Pa še novi pralni stroj pripeljejo enkrat danesuser posted image , bolje, da se je zdaj pokvaril, kot čez en mesec. Samo je pa res, ko ima user posted image  mlade...
Lepo se imejte, pa lep sončen in ne prevroč dan souser posted image !

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.7.2008 7:31:01   
čipka
Punce, dobro opravite na pregledu

Dobro jutro! Bomo, Hvala...se pol javim kako je šlouser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.7.2008 7:33:46   
sandra123
Ozziebo, uživaj pri frizerjuuser posted image ...tudi jaz imam namen se urediti preden prideta moji štručkiuser posted image ...mogoče bom šla pa danes popoldanuser posted image ...jaz kar odlašam, ker ne vem, kako bom zdržala na tistem frizerskem stolčku toliko časauser posted image
Zdaj se moram pa počasi zrihtat, ker imam kontrolo pri diabetologu (sem jo v ponedeljek prestavila, ker se nisem dobro počutila)...me peljejo moji domači, ker mi je G prepovedala, da se sama vozim naokroguser posted image ...Pa sem spet od nekoga odvisnauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.7.2008 7:37:53   
sandra123
Naty, ti imaš pa danes dve 35-kiuser posted image ...bom počivala, saj kaj drugega mi itak ne preostane...zdaj že enih bogih cotk ne morem več spravit do sušilcauser posted image ...je pa zato moj user posted image bolj priden in mi perilo pripravi-odnese do sušilca, jaz pa potem samo priklopim in je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mojega dragegauser posted image , samo potem je problem z likanjem in se kup kar nabirauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.7.2008 7:38:52 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.7.2008 7:38:07   
naty13
Sandra dobro opravi pri diabetologu. user posted image

Čipka in ostale, ki imate danes GP pa dobro opravite. user posted image

Ozziebo user posted image user posted image user posted image  za pralni stroj. Pa fajn se pusti razvajat pri frizerju. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.7.2008 7:38:57   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08 100% 
- Krysia
- Nevaeva  100%

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.7.2008 7:41:06   
naty13
Erin, a prideš jutri na srečanje po odpustnico. user posted image user posted image user posted image user posted image

ANA_P user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček za vašega Taia. Ti šment user posted image user posted image user posted image , da previjalna ne gre v kopalnico. user posted image  Ga boš pa v sobici porihtala. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.7.2008 7:41:34   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Sandra dobro opravi pri diabetologu. user posted image

Bom user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.7.2008 7:50:34   
matejchi

"Spodaj v zdajšni spalnici bo pa previjalna, pa šara (sesalc, likala bom tam,....)"

Naty ni pametno met šaro, previjalno in likalnik pa sesalc skupaj, da ne boš kdaj namesto previla, polikala ali posesala.. hehe (mal heca, upam da ne zameriš)

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.7.2008 7:51:13 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.7.2008 7:56:47   
tejkaz
Dobro jutro

Imam jaz iste novičke od Zoje Miše, kot Cebrca. Izgleda, da si obe dopisujeva z njo user posted image V glavnem, z njo je bolje, popadki so se ustavili. V bolnici ji niti ni tako dolgčas, ker ima družbo nosečk in se imajo o čem pogovarjati. Mora pa skoz počivati. Je sedela na postelji ko je prišel njen G in je bila kregana. V Trboveljski porodnišnici ni interneta, ne ve koliko časa bo gor, pravzaprav upa, da še pride kaj domov. Vas pogreša in lepo pozdravlja.

Jaz imam pa zadnje čase problem s spanjem. Prej sem vedno zelo dobro spala, zdaj se pa non stop zbujam, pri preponi me tako boli in peče, da večino noči prebedim. Danes sem si po nasvetu Neveeve dala blazino k trebuhu, da je bil naslonjn na njo, vendar me je potem križ bolel. Se že zdaj pripravljam na neprespane noči, ki prihajajo. user posted image

Sem bila pa včeraj dopoldan pozitivno presenečena in vesela s strani Kranjskih vrtcev. En dan preden smo odšli na morje sem oddala prošnjo za sprejem in sem bila 100% da mi jo bodo zavrnili. Zato, ker jih je itak preveč, ker sem prošnjo oddala po roku in ker nimamo stalnega prebivališča v Kranju. In včeraj dobim pismo od njih, da je Eva s 1.9. sprejeta v vrtec Najdihojca. Sem bila cel dan dobre volje. Tast me je pa zvečer postavil na realna tla. Baje da je ta vrtec čisto na drugem koncu Kranja med samimi bloki, sredi Planine. Sama je peš ne bom mogla tja peljat skupaj še s tamalim, kakor je bil naš plan. Imava samo en avto, ki ga mož uporablja za v službo, v vrtcu bo Eva zelo dolgo. Dlje kot če bi ostala v Medvodah. Kaj naj naredim? Naty ali pa Iva7, vidve verjetno kaj več vesta o tem vrtcu? Koliko je peš od Struževega do Planine? Je res 7 km kot je rekel tast? Ali je kaj zelenja pred vrtcem?

Danes me pa čaka malo pospravljanja. Še vedno nič ne gnezdim, pravzaprav sem še bolj lena kot sem bila. No, pa meni je upravičeno, ker se čez dober teden selim user posted image

Tatly, full luštkan buši. Sem si te čisto drugače predstavljala.

Sandra, dobro opravi danes.

Vsem vso srečo pri pregledih. Pa pridite vse nazaj domov.

Matejchi, tebi pa čimlepša zadnja dva dneva v službi. Jaz si sploh ne predstavljam da bi še zdaj hodila v službo.

Bella, a je tudi tebe drugega poroda bolj strah kot prvega? Jaz vedno bolj cvikam.

Se še javim

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.7.2008 7:58:16   
tejkaz
Naty, a boš imela Nejca s sabo jutri? Ker me je zdaj Zoja Miša pustila na cedilu, pridemo vsi trije, pa bosta moja dva šla malo naokoli dokler bomo klepetale. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.7.2008 8:16:13   
izabella08
Dobro jutro Avgustovke!!!!

Najprej cestitke Maji za njeno bebico - to pa je res bilo ekspresno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vse ze nekako v nizkem startu, ceprav se niti pri julijkah ni neke prave 'akcije'. Sama sem ze dva tedna v strahu za svojo user posted image , presteti moram vsak njen gib, obiskovat ginekologa kar pogosto... Problem je v tem da mi je ginekolog ze pred 14-imi dnevi ugotovil premalo plodovnice, posledicno moramo naso pupo zelo natancno spremljati, da ne bi slucajno bila v stresu. No, vceraj sem bila 36/4 noseca, pupika je 2800 gramov in srcek veselo razbija (glede na tezo in srcni utrip ji zaenkrat kljub pomanjkanju vode v njenem malem 'bazencku' nic ne manjka in se ima prav lepouser posted image ), ampak plodovnice je se zmeraj zelo malo. Tako, da je ginekolog rekel, da bomo pocakali do naslednje srede (da bo pupika ze bolj zrela), nato pa bo treba sproziti ali pa narediti carski rez. Pravi, da je to odvisno od tega koliko bom odprta... moj CTG je namrec raven, vceraj pa nisem bila odprta niti za en prst!!!!

Jaz pa seveda takoj na internet... Stric Google in vse info o sprozitvi in carskem rezu. Joj, punce moje, res me je strah. Celo nosecnost sem si predstavljala, da se bodo popadki zaceli naravno, kako jih bom lepo predihavala, kako bo vse ok... Sedaj pa me je poroda strah. Prav zaradi izkusenj nekaterih punc s sprozitvijo (a ve mogoce katera kaksna je razlika v intenzivnosti poroda in pa sploh, kako tak sprozen porod prenasajo bebice). Nekako sem vedno najbolj zaupala naravi... da narava ze ve, kdaj mora bebica na svet... No, v bistvu je najvaznejse, da bo user posted image  v redu in, da bomo (zgleda) res ze zelo kmalu cartali.

Aha, pa glede carskega reza... a ima kaksna kaksno izkusnjo? Je okrevanje veliko daljse kot pri naravnem porodu? Nikoli me ni bilo srah poroda, veliko bolj sem se bala tega kaj bo potem... ce bom vedela kako in kaj (spadam med tiste, ki niso se nikdar zamenjali plenicke npr.), kako bo z dojenjem, itd. Se mi zdi, da ce bom nemocna zaradi operacije, da bom se bolj panicna...

Dragi pravi, da bo vse super, da bova spoznala najino pupiko se prej kot pa sva pricakovala, da bova zmogla. Tudi sama skusam razmisljat pozitivno, z bebico se pogovarjam in ji pravim naj kar se uziva malo v njenem all inclusive prebivaliscu... potem pa me tako nezno brcne in jaz sem cela raznezenauser posted image user posted image .

V glavnem drage souser posted image , zelim vam, da cim dlje ostanete 2v1 in 3v1, da nic ne prehitevat po desni ali levi, bozajte svoje trebuscke in uzivajte v teh zadnjih tednih... Ceprav sem si pred tedni v vrocini nekako sebicno zelela, da bi lahko kmalu spet spala na trebuhu, nalakirala nohte na nogah, sla na plazo brez da spominjam na morskega leva,..., me je novica, da je dan D tako blizu, kar sokirala...

Lepo bodite in mislim na vas!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.7.2008 8:31:16   
gajka
Dobro jutro!

izabella08 - glej, najbolje, da se prepustiš toku dogodkov in poskusiš zaupati odločitvam zdravnikov. Pa ne skrbi glede vajine pripravljenosti, ker mene že tudi zadnjih nekaj dni kar intenzivno gloda, kako bo potem, ko bomo trije, kako bom uspela štimat user posted image , ker nimam prav nobenih izkušenj... Najpametnejša izjava v naši MŠ je bila, da naj nas nikar ne skrbi, ker nagon ženski daje vedno tisto ta pravo, kako delat z user posted image . Želim pa ti kljub vsemu čim hitrejši in čim lažji porod! user posted image  

naty13 - user posted image , da se vam vse tako lepo odvija. Še zadnje selitve končate, pa si pripravljena na štart! user posted image  Mene take reči ful skrbijo, ker se mi zdi, da dokler še nisi pripravljen, še nič ne bo, čim pa imaš vse pripravljeno, pa se user posted image  kar muditi začne. Upam, da ne boš potrdila moje teorije! user posted image

sandra123 - a takole kar dve švercaš v kino? Cccccc! user posted image  Če boš jutri pri volji za srečanje, te rade volje poberem v Žalcu. Se slišiva prej, prav?

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.7.2008 8:33:08   
gajka
Srečanje v CE, petek, ob 10:30, CityCenter - Rustika (če bi kateri slučajno cuker padel user posted image ):
- Arany
- nell
- kaja02
- sandra123
- gajka
- pablo
- košuta

Če se nam še katera odloči pridružit, je več kot dobrodošla. Se vidimo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.7.2008 8:36:46   
bambi14
Jutro souser posted image in novopečene mamice,
spala ko vbita, razen pohoda na wc, zjutraj pa se moram vstat ob 7 ker začnejo delavci rogovilit okoli hiše. So pa morem rečt zelo pridni in vedno bolj zaupam besedam mojega user posted image , da bo najin prizidek pod streho do prihoda user posted image in potem nas čakajo manj hrupna dela. Daness nama vlivajo 2 ploščo,...kako je fajn gledat kako raste vse skupaj. Drugače pa se spravljam vsak dan k pisanju diplomske naloge, ki bi jo rada oddala in imela zagovor pred PDP- jem in zato vas zadnje čase spet malo zanemarjam. Pa vseeno vsem user posted image in uspešne preglede ter gnezdenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.7.2008 8:41:40   
bambi14
Aha, pa glede carskega reza... a ima kaksna kaksno izkusnjo? Je okrevanje veliko daljse kot pri naravnem porodu? Nikoli me ni bilo srah poroda, veliko bolj sem se bala tega kaj bo potem... ce bom vedela kako in kaj (spadam med tiste, ki niso se nikdar zamenjali plenicke npr.), kako bo z dojenjem, itd. Se mi zdi, da ce bom nemocna zaradi operacije, da bom se bolj panicna...

isabella08-ej tud jaz sem med tistimi, ki še nisem nikoli rihtala user posted image . Mah saj bo,....plenice bom verjetno prav obrnila pa čeprav sem blond al....če ne bo pač vsrano dokler ne pridem v zagon. Glede carskega in naravnega poroda pa se bom prepustila poteku dogodkov in bo že nekak- upam vsaj.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?