|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
9.7.2008 21:25:28   
DEBELUŠKA30
JUTRI SREČANJE V KRANJU OB 11 URI - GIBIGIB!
V primeru hude vročine kopalke obvezne user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
9.7.2008 21:47:53   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

JUTRI SREČANJE V KRANJU OB 11 URI - GIBIGIB!
V primeru hude vročine kopalke obvezne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja Scuba čist simpl ko pasulj je do tja pridituser posted image ,k če katera želi se lahko dobimo tud na parkirišču pred MC pa gremo pol skupi do tja,mislim pa da je Tintin dobr opisala in ne morete falit.......torej od rondoja skoz naravnost in takoj na koncu mosta zavijete desno, pol pa par metrov pa si tam, ne morš falit.

Ob 11h je čist kul!!

Tanayya hojca je že zapakirana v avtu in čaka na novega lastnikauser posted image

Jooly škoda za Staša ampak sej se bomo še dobiliuser posted image user posted image

Gruška ti pa najbrž vse tri pripelješ al kakouser posted image user posted image user posted image

Debeluška ti tud obe E, kajneuser posted image user posted image user posted image

No naš E se že veseliuser posted image user posted image user posted image

Se še kej oglasim....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
9.7.2008 21:48:06   
scubadiver
Manca škoda da vaju ne bo. A pa je res tko nujno tisto ograjo pošmirglat da ne moreš na kafe user posted image

Hvala za inštrukcije kako do tja. najbolš da se z Tanayyo odpraviva že ob ene 9h od tle da bova našli do 11h user posted image user posted image . Oranža kolk placa vzame tista hojca? A bosta šla k meni v prtljažnik 2 quennija in hojca?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
9.7.2008 21:57:03   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Manca škoda da vaju ne bo. A pa je res tko nujno tisto ograjo pošmirglat da ne moreš na kafe user posted image

Hvala za inštrukcije kako do tja. najbolš da se z Tanayyo odpraviva že ob ene 9h od tle da bova našli do 11h user posted image user posted image . Oranža kolk placa vzame tista hojca? A bosta šla k meni v prtljažnik 2 quennija in hojca?

Če boš s tavelikim, predvidevam da ja, ni panike, bo šlo notri, če boš pa s kliotom pol pa ne vem, no za sedež jo v vsakem primeru lahko potlačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
9.7.2008 22:00:13   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Če boš s tavelikim, predvidevam da ja, ni panike, bo šlo notri, če boš pa s kliotom pol pa ne vem, no za sedež jo v vsakem primeru lahko potlačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom s tavelikim. Hvala, pol jo bova pa že nekam stlačili user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
9.7.2008 22:03:41   
Oranža
Aja Scuba, iz smeri Medvod pa tkole Peljeta se mimo supernove, na vrhu klanca v semaforiziranem križišču grestza naravnost, potem naslednje križišče(brez semaforja) desno, mimo porodnišnice in v semaforiziranem križišču naravnost, potem pa (se mi zdi) še 2 semaforja naravnost in potem pred mostom zavijeta levo in pol samo še par metrov in sta tam.

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
9.7.2008 22:05:37   
scubadiver

Aja Scuba, iz smeri Medvod pa tkole Peljeta se mimo supernove, na vrhu klanca v semaforiziranem križišču grestza naravnost, potem naslednje križišče(brez semaforja) desno, mimo porodnišnice in v semaforiziranem križišču naravnost, potem pa (se mi zdi) še 2 semaforja naravnost in potem pred mostom zavijeta levo in pol samo še par metrov in sta tam.

Oo, do porodnišnice pa znava a ne Tanayya ?  user posted image Bova pa še naprej poiskali. Hvala Oranža user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
9.7.2008 22:24:40   
Dajica

IZVIRNO SPOROČILO:  jooly
 Dajica, a prideta vidve tud?? Če rabiš prevoz, greva lahko skupi.

Zakaj, a da vas castim za rd, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Avto imam, tko da ni treba prevoza, pa hvala vseeno.

Sej zdej bi pa res ze lahko prisla, da se ostale spoznam... Ampak jutri sem zmenjena z eno gospo ob 9ih, da jo zmasiram, to traja eno uro, pa da pridem domov, zrihtam Kajo, pa da se pripeljeva do Kranja... Sej ce ne boste takoj sle domov, pa ce pridem z rahlo zamudo, bi se celo izslo... Jaz vem, kje je bazen v Kr, a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
9.7.2008 22:32:00   
scubadiver
OO Dajica upam da res prideta user posted image user posted image

Nč punce, grem počasi smrčat..

A maste drugje tud tolk muh? Mene bodo letos spravile ob živce user posted image

Nočko

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
9.7.2008 22:42:43   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
... a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu?

user posted image user posted image user posted image  kaj si luštna user posted image .... Gibigib je user posted image ...
PA VSE NAJBOLJŠE DAJICA user posted image user posted image user posted image

Oranža, še ne vem če bom imela Tevža s sabo, ker je z mojim zmenjen, da gre k njemu v službo pomagat avte prat user posted image ... Tko da ne verjamem, da ga bom prepričala, da gre z mano....
Dons sta šla Tevž in njegov fotr user posted image   na morje pripravit parcelo in prikolico, da bomo šli v petek na dopust, pa me je moj prej klical (zdele se šele vračata), da je tamal celo prikolico pomil zunaj in znotraj, da mu je pomagal kosit travo in nasploh da je bil ful priden.... Tevž je itak najbolj srečen, če lahko pomaga kaj delat user posted image

Men se pa spet mozzarella lušta pa je nimam user posted image .... pa jutri.....

Se vidimo!!!!

< Sporočilo je popravil gruška -- 9.7.2008 22:49:09 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
9.7.2008 22:52:06   
gruška
Scubidubiduuuu, mi imamo tud muhe user posted image user posted image user posted image

JOOLY- a gledaš fuzbal user posted image  ....  itaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk user posted image  A ti je še kej nohtov ostal? user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
9.7.2008 22:53:28   
Oranža

IZVIRNO SPOROČILO:  jooly
Dajica, a prideta vidve tud?? Če rabiš prevoz, greva lahko skupi.

Sej zdej bi pa res ze lahko prisla, da se ostale spoznam... Predvsem pa da Kaja spozna ženina in ženin nevesto....Ampak jutri sem zmenjena z eno gospo ob 9ih, da jo zmasiram, to traja eno uro, pa da pridem domov, zrihtam Kajo, pa da se pripeljeva do Kranja... Sej ce ne boste takoj sle domov, pa ce pridem z rahlo zamudo, bi se celo izslo... Dejta no, dejta no, dejta nouser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz vem, kje je bazen v Kr, a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu? Točno tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
9.7.2008 22:55:28   
Tanayya29
uuuu hvalaaa,joj scuba,če ne bom šla pa jaz s hojco za vami,a je pravuser posted image user posted image user posted image .

dobr,jst bom prinesla to niveoo,pol pa tista,k hoče naj jo vzame!!!!
Hoče kdo kakšne hlače???user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
9.7.2008 22:55:39   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Men se pa spet mozzarella lušta pa je nimam user posted image .... pa jutri.....

Jst jo pa imamuser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
9.7.2008 22:56:47   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

V tvoje hlače se samo Gruška spraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
9.7.2008 22:57:39   
gruška

Jst jo pa imamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   Packa user posted image  user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
9.7.2008 23:00:43   
gruška

V tvoje hlače se samo Gruška spraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
9.7.2008 23:07:32   
Dajica

Jaz bi jo, ce se ni medtem ze katera druga javila. user posted image

Ja itak Oranza, da se zenin in nevesta koncno spoznata!

Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. user posted image user posted image user posted image Pol pa.....user posted image hihihihihihihihi

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
9.7.2008 23:11:02   
Tanayya29

Jaz bi jo, ce se ni medtem ze katera druga javila. user posted image

Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. user posted image user posted image user posted image Pol pa.....user posted image hihihihihihihihi
opa,opa!!!Ju3 pa le pridi v navadnih oblačilih,da ne bojo moški trpeluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dobiš niveo!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
9.7.2008 23:11:45   
Tanayya29

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hihi,bom pogledalauser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.7.2008 23:12:18   
gruška

Uaauuuu, dej se slikaj, pa sliko v album user posted image user posted image user posted image  .... A pa si ga kej oprala al nič user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.7.2008 23:15:20   
Oranža

Ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.7.2008 23:16:03   
Oranža

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
9.7.2008 23:17:52   
Tanayya29

Uaauuuu, dej se slikaj, pa sliko v album user posted image user posted image user posted image  .... A pa si ga kej oprala al nič user posted image user posted image
joj gruška hehe...sm tut jst mislna na to,če je opralauser posted image user posted image user posted image user posted image .Sigurn je pa sonce hit posušiuser posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.7.2008 23:18:24   
Oranža
A vam povem zakaj je Gruška tolk suha?! K ima doma tist pas k te masira in izgubljaš celulit pa še maščoba se topiuser posted image , no pa leg magic...in tko pol lahko poje ob 11h zvečer 20 kuglic mozzarele pol pa juhu na mašinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.