![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 21:25:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
JUTRI SREČANJE V KRANJU OB 11 URI - GIBIGIB! V primeru hude vročine kopalke obvezne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 21:47:53
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 JUTRI SREČANJE V KRANJU OB 11 URI - GIBIGIB! V primeru hude vročine kopalke obvezne Ja Scuba čist simpl ko pasulj je do tja pridit ,k če katera želi se lahko dobimo tud na parkirišču pred MC pa gremo pol skupi do tja,mislim pa da je Tintin dobr opisala in ne morete falit.......torej od rondoja skoz naravnost in takoj na koncu mosta zavijete desno, pol pa par metrov pa si tam, ne morš falit. Ob 11h je čist kul!! Tanayya hojca je že zapakirana v avtu in čaka na novega lastnika Jooly škoda za Staša ampak sej se bomo še dobili Gruška ti pa najbrž vse tri pripelješ al kako Debeluška ti tud obe E, kajne No naš E se že veseli Se še kej oglasim....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 21:48:06
|
|
|
|
scubadiver
|
Manca škoda da vaju ne bo. A pa je res tko nujno tisto ograjo pošmirglat da ne moreš na kafe Hvala za inštrukcije kako do tja. najbolš da se z Tanayyo odpraviva že ob ene 9h od tle da bova našli do 11h . Oranža kolk placa vzame tista hojca? A bosta šla k meni v prtljažnik 2 quennija in hojca?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 21:57:03
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Manca škoda da vaju ne bo. A pa je res tko nujno tisto ograjo pošmirglat da ne moreš na kafe Hvala za inštrukcije kako do tja. najbolš da se z Tanayyo odpraviva že ob ene 9h od tle da bova našli do 11h . Oranža kolk placa vzame tista hojca? A bosta šla k meni v prtljažnik 2 quennija in hojca? Če boš s tavelikim, predvidevam da ja, ni panike, bo šlo notri, če boš pa s kliotom pol pa ne vem, no za sedež jo v vsakem primeru lahko potlačiš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:00:13
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Manca škoda da vaju ne bo. A pa je res tko nujno tisto ograjo pošmirglat da ne moreš na kafe Hvala za inštrukcije kako do tja. najbolš da se z Tanayyo odpraviva že ob ene 9h od tle da bova našli do 11h . Oranža kolk placa vzame tista hojca? A bosta šla k meni v prtljažnik 2 quennija in hojca? Če boš s tavelikim, predvidevam da ja, ni panike, bo šlo notri, če boš pa s kliotom pol pa ne vem, no za sedež jo v vsakem primeru lahko potlačiš Bom s tavelikim. Hvala, pol jo bova pa že nekam stlačili
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:03:41
|
|
|
|
Oranža
|
Aja Scuba, iz smeri Medvod pa tkole Peljeta se mimo supernove, na vrhu klanca v semaforiziranem križišču grestza naravnost, potem naslednje križišče(brez semaforja) desno, mimo porodnišnice in v semaforiziranem križišču naravnost, potem pa (se mi zdi) še 2 semaforja naravnost in potem pred mostom zavijeta levo in pol samo še par metrov in sta tam.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:05:37
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja Scuba, iz smeri Medvod pa tkole Peljeta se mimo supernove, na vrhu klanca v semaforiziranem križišču grestza naravnost, potem naslednje križišče(brez semaforja) desno, mimo porodnišnice in v semaforiziranem križišču naravnost, potem pa (se mi zdi) še 2 semaforja naravnost in potem pred mostom zavijeta levo in pol samo še par metrov in sta tam. Oo, do porodnišnice pa znava a ne Tanayya ? Bova pa še naprej poiskali. Hvala Oranža
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:24:40
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Dajica, a prideta vidve tud?? Če rabiš prevoz, greva lahko skupi. Zakaj, a da vas castim za rd, a ne? Avto imam, tko da ni treba prevoza, pa hvala vseeno. Sej zdej bi pa res ze lahko prisla, da se ostale spoznam... Ampak jutri sem zmenjena z eno gospo ob 9ih, da jo zmasiram, to traja eno uro, pa da pridem domov, zrihtam Kajo, pa da se pripeljeva do Kranja... Sej ce ne boste takoj sle domov, pa ce pridem z rahlo zamudo, bi se celo izslo... Jaz vem, kje je bazen v Kr, a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:32:00
|
|
|
|
scubadiver
|
OO Dajica upam da res prideta Nč punce, grem počasi smrčat.. A maste drugje tud tolk muh? Mene bodo letos spravile ob živce Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:42:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica ... a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu? kaj si luštna .... Gibigib je ... PA VSE NAJBOLJŠE DAJICA Oranža, še ne vem če bom imela Tevža s sabo, ker je z mojim zmenjen, da gre k njemu v službo pomagat avte prat ... Tko da ne verjamem, da ga bom prepričala, da gre z mano.... Dons sta šla Tevž in njegov fotr na morje pripravit parcelo in prikolico, da bomo šli v petek na dopust, pa me je moj prej klical (zdele se šele vračata), da je tamal celo prikolico pomil zunaj in znotraj, da mu je pomagal kosit travo in nasploh da je bil ful priden.... Tevž je itak najbolj srečen, če lahko pomaga kaj delat Men se pa spet mozzarella lušta pa je nimam .... pa jutri..... Se vidimo!!!!
< Sporočilo je popravil gruška -- 9.7.2008 22:49:09 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:52:06
|
|
|
|
gruška
|
Scubidubiduuuu, mi imamo tud muhe JOOLY- a gledaš fuzbal .... itaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk A ti je še kej nohtov ostal?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:53:28
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: jooly Dajica, a prideta vidve tud?? Če rabiš prevoz, greva lahko skupi. Sej zdej bi pa res ze lahko prisla, da se ostale spoznam... Predvsem pa da Kaja spozna ženina in ženin nevesto....Ampak jutri sem zmenjena z eno gospo ob 9ih, da jo zmasiram, to traja eno uro, pa da pridem domov, zrihtam Kajo, pa da se pripeljeva do Kranja... Sej ce ne boste takoj sle domov, pa ce pridem z rahlo zamudo, bi se celo izslo... Dejta no, dejta no, dejta no Jaz vem, kje je bazen v Kr, a ta gigibang al kaj ze, je zadaj al kje? Jaz se peljem po glavni cesti do Kr, potem pa pri vodnem stolpu zavijem desno za bazen. A parkiram kar na tistem parkiriscu pri bazenu? Točno tam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:55:28
|
|
|
|
Tanayya29
|
uuuu hvalaaa,joj scuba,če ne bom šla pa jaz s hojco za vami,a je prav . dobr,jst bom prinesla to niveoo,pol pa tista,k hoče naj jo vzame!!!! Hoče kdo kakšne hlače???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:55:39
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Men se pa spet mozzarella lušta pa je nimam .... pa jutri..... Jst jo pa imam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:56:47
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Hoče kdo kakšne hlače??? V tvoje hlače se samo Gruška spravi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 22:57:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška Men se pa spet mozzarella lušta pa je nimam .... pa jutri..... Jst jo pa imam Packa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:00:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Hoče kdo kakšne hlače??? V tvoje hlače se samo Gruška spravi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:07:32
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 dobr,jst bom prinesla to niveoo,pol pa tista,k hoče naj jo vzame!!!! Jaz bi jo, ce se ni medtem ze katera druga javila. Ja itak Oranza, da se zenin in nevesta koncno spoznata! Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. Pol pa..... hihihihihihihihi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:11:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 dobr,jst bom prinesla to niveoo,pol pa tista,k hoče naj jo vzame!!!! Jaz bi jo, ce se ni medtem ze katera druga javila. Ja itak Oranza, da se zenin in nevesta koncno spoznata! Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. Pol pa..... hihihihihihihihi opa,opa!!!Ju3 pa le pridi v navadnih oblačilih,da ne bojo moški trpel . Dobiš niveo!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:11:45
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Hoče kdo kakšne hlače??? V tvoje hlače se samo Gruška spravi hihi,bom pogledala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:12:18
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. Pol pa..... hihihihihihihihi Uaauuuu, dej se slikaj, pa sliko v album .... A pa si ga kej oprala al nič
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:15:20
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Hoče kdo kakšne hlače??? V tvoje hlače se samo Gruška spravi Ja itak
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:16:03
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Ja itak Oranza, da se zenin in nevesta koncno spoznata!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:17:52
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz pa v novem sp. perilu cakam na mojega, da pride s sluzbe. Se sama sebi sexy izgledam, dekulte mi je vsec. Pol pa..... hihihihihihihihi Uaauuuu, dej se slikaj, pa sliko v album .... A pa si ga kej oprala al nič joj gruška hehe...sm tut jst mislna na to,če je oprala .Sigurn je pa sonce hit posuši
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 9.7.2008 23:18:24
|
|
|
|
Oranža
|
A vam povem zakaj je Gruška tolk suha?! K ima doma tist pas k te masira in izgubljaš celulit pa še maščoba se topi , no pa leg magic...in tko pol lahko poje ob 11h zvečer 20 kuglic mozzarele pol pa juhu na mašino
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.