Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Oranža jaz imam sicer čas jutri sam ne vem no.. Glede na to, da me vsak neki prca če pridem, predvsem pa ti, še ne vem če bom prišla... Tole me pa žalosti A ti to resno al kaj Ne razumem, na kakšen način pa te prcam Če bi te pa pozabla omenit bi me pa spet kregala da kva si pa ti, vosek al kako...... Čist resno...sm ful žalostna Oprosti, če sem te užalila joj draga moja Vanja zdej si pa moj "hec" čist preveč resno vzela. Lepo prosim oprosti, seveda nisem mislila resno, saj se vedno skupaj nasmejimo. Res se ti opravičujem, nisem mislila da boš vezla tako zelo resno če ne dodam nobenega smeškota z veseljem prideva z lano jutri Uf res si me mal ustrašla...sm šla nazaj brat, če sem kje kaj takega napisala da bi te lohk užalila.....ja vem da se radi pohecamo in da se skupaj nasmejimo vsemu skupaj, ampak priznam, da me je tole dons pa čist iz tira vrglo No super pol se ju3 vidimo. Kako se bomo zdej zmenli? A velja za Gibigib? Mamuška škoda k ju3 ne morete, bomo pa pač še ponovili IZVIRNO SPOROČILO: barika eni si pa res vsega boga namislijo,,,mislim no, svašta Oranža,lahko samo en komentar, pa ne bit jezna....malo preveč resno vse jemlješ...še posebej scubo (sori scuba, sam ti si ena taka --> oseba) Se ti zdi Sploh ne, samo tole dons pa sem, drugač sem pa za štose Pa nč nisem jezna mamuška, kolker jaz vem, gre v kontra smer vožnje sam tist avtosedež, kot ga iamta Ajtak in Tintin. Tud jst. Eden je Concord ta drug je pa ''ne vem'' Scuba lušne fotke, Lana je res uživala 300/h No zdej pa moj mali pajac zaspal in bo spet ob 5h kosilo jedu , zadnje čase ima nekam čuden ritem . Nč, jst grem pa mal ven možu družbo delat k fugira Čao