|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
9.7.2008 11:05:58   
Dajica
Dobroooooooo jutroooooo!
Babnice, hvala vsem za cestitke, sem kar solzne ucke dobila, ko sem brala! user posted image user posted image user posted image
Jah, zdej sem pa 30 in veselo korakam naprej proti 40. hihihihihi
Evo, se ena tortica za vas:

user posted image

Mi je moj full preseencenje pripravil. Ob 8ih zjutraj (vsi 3je se spimo) mami potrka na vrata spalnice in rece, pejt ven, ena zenska te caka. Haloooo, kdo bi to bil? Grem ven in ena zenska rece a ste vi ta pa ta, recem ja. Pa prinese ven iz avta ogroomen sopek vrtnic v vazi in darilo-zavito skatlo. Preberem vizitko in pise, z ljubeznijo tvoj.... Jao, vceraj je narocil, da so mi dostavili darilo in sopek iz cvetlicarne. 30 roza vrtnic in to kar v vazi in darilo, full lepo spodnje perilo + kombinezica (roza barva z rozicami). Jao, tale moj me pa zna presenetit user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO:  barika
no, napisal mi je we are sorry, pa nobenga back!user posted image user posted image user posted image

Meni pa je, moras na miski desni gumb pritisnit in v prvi vrstici pise "nazaj".

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
9.7.2008 11:20:38   
barika
Meni pa je, moras na miski desni gumb pritisnit in v prvi vrstici pise "nazaj".

aaaa, ok, bom naslednjič še to poskusla.

btw. full lepo presenečenjeuser posted image user posted image . (a sprejema kakšne inštrukcije za neromantike, takšne kot je moj)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
9.7.2008 11:21:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

MOJ SIN PA IMA 3. ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
9.7.2008 11:58:18   
jooly
Dajica... želim ti vse lepo tud v trojkahuser posted image . In res, ni ga čez tvojga romantika user posted image  Kr solze sem dobila na oči user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.7.2008 13:25:00   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Oranža jaz imam sicer čas jutri sam ne vem no.. Glede na to, da me vsak neki prca če pridem, predvsem pa ti, še ne vem če bom prišla...

Tole me pa žalostiuser posted image user posted image user posted image  A ti to resno al kajuser posted image  Ne razumem, na kakšen način pa te prcamuser posted image Če bi te pa pozabla omenit bi me pa spet kregala da kva si pa ti, vosek al kako......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist resno...sm ful žalostnauser posted image user posted image user posted image Oprosti, če sem te užalilauser posted image user posted image

Tanayya dej prid no, da ti dam hojco.

Aja pa dober dan,

Pa Dajica vse naj naj naj za 30. pa hvala za torticouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajda in Tian vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
vinjeta, vrbsko: Oranža vidim, da ste šli in da ste se znašli. Sicer pa ne, midva nikoli nimava vinjete.

Midva pa vedno... zadnjič sva pred Grazem naletela na kontrolo - zaprejo avtocesto in vse šibajo skozi počivališče in kontolirajo ... je prevelika kazen, da ne bi kupila vinjete ....

Za v Celovec jo ne rabiš, za na Vrbsko pa tud ne, ker ni treba nč na AC.

Naš malček je tud ''puzat'' začel...v glavnem ga je zaenkrat še polna dnevna ampak napredujemo.....

Erna držim pestkeuser posted image
Anže tud zateuser posted image

No šibam, bo treba kej v piskre vržt, user posted image  pride kmaluser posted image

Ajd čau....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.7.2008 13:50:24   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Oranža jaz imam sicer čas jutri sam ne vem no.. Glede na to, da me vsak neki prca če pridem, predvsem pa ti, še ne vem če bom prišla...

Tole me pa žalostiuser posted image user posted image user posted image  A ti to resno al kajuser posted image  Ne razumem, na kakšen način pa te prcamuser posted image Če bi te pa pozabla omenit bi me pa spet kregala da kva si pa ti, vosek al kako......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist resno...sm ful žalostnauser posted image user posted image user posted image Oprosti, če sem te užalilauser posted image user posted image

joj draga moja Vanja zdej si pa moj "hec" čist preveč resno vzela. Lepo prosim oprosti, seveda nisem mislila resno, saj se vedno skupaj nasmejimo. Res se ti opravičujem, nisem mislila da boš vezla tako zelo resno če ne dodam nobenega smeškota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z veseljem prideva z lano jutri user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 9.7.2008 13:52:13 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.7.2008 14:44:09   
mamuška
Dajica, vse naj-naj-naj in dobrodošla v zgodnjih 40-tihuser posted image user posted image user posted image user posted image - tko je men mož voščil za 30. RDuser posted image user posted image user posted image Slikc pa še zmer ne znam/ne morm limat, tko dauser posted image user posted image

Erni in Anžetu 2 para pesti, da bo čimboljši izid.

Gibi-gib - jest bi bla tud za tako varianto, da lohk oba mulacijusa s sabo vzamem. DO 29.07. smo nekako malo več frej, k so nam dohtarji ušli na dopuste, sam jutr smo že bukiraniuser posted image user posted image

Fotke z Murtera so krasne, mi zbujajo nostalgijouser posted image

Zobkov pri nas ni in ni venuser posted image user posted image , sam tečnobo in bule delajouser posted image . Zadnja 2 dni dresiram otroka: vsaki 2 uri gre spat in začuda smo zadnjo spali, kot že doooooooooooooooooooolgo ne. Očitno postane preutrujen in pol sploh več ne more spat. Puza ko profič, če spustim stranico pri pojstli, se pa čez vržeuser posted image Dons zjutr mi je na fris prletu, ker mu ob 6,30, ko je jedel, nism gitr zaprlauser posted image

Punce, k mate Trimaxe al pa Tobije - to dvoje ne gre v kontra seer vožnje alipač? Jaz sem še zmer pr avto-stolčkihuser posted image ??

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.7.2008 14:55:29   
barika
eni si pa res vsega boga namislijo,,,mislim no, svašta
user posted image user posted image user posted image

Oranža,lahko samo en komentar, pa ne bit jezna....malo preveč resno vse jemlješ...še posebej scubouser posted image user posted image  (sori scuba, sam ti si ena taka -->user posted image  oseba)

mamuška, kolker jaz vem, gre v kontra smer vožnje sam tist avtosedež, kot ga iamta Ajtak in Tintin.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.7.2008 14:58:56   
barika
a ste vidle/vedle da imajo v lidlu hamaxov kolosedežuser posted image  za 35€, je pa model kiss, ki nima možnosti naklona.
user posted image
ps. Jančika prosim zmanjšaj sliko, če bo prevelikauser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.7.2008 15:46:37   
Oranža

joj draga moja Vanja zdej si pa moj "hec" čist preveč resno vzela. Lepo prosim oprosti, seveda nisem mislila resno, saj se vedno skupaj nasmejimo. Res se ti opravičujem, nisem mislila da boš vezla tako zelo resno če ne dodam nobenega smeškota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
z veseljem prideva z lano jutri user posted image

Uf res si me mal ustrašla...sm šla nazaj brat, če sem kje kaj takega napisala da bi te lohk užalila.....ja vem da se radi pohecamo in da se skupaj nasmejimo vsemu skupaj, ampak priznam, da me je tole dons pa čist iz tira vrglouser posted image  

No super pol se ju3 vidimo.
Kako se bomo zdej zmenli? A velja za Gibigib?

Mamuška škoda k ju3 ne morete, bomo pa pač še ponoviliuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

eni si pa res vsega boga namislijo,,,mislim no, svašta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oranža,lahko samo en komentar, pa ne bit jezna....malo preveč resno vse jemlješ...še posebej scubouser posted image user posted image  (sori scuba, sam ti si ena taka -->user posted image  oseba) Se ti zdiuser posted image  Sploh ne, samo tole dons pa sem, drugač sem pa za štoseuser posted image user posted image  Pa nč nisem jeznauser posted image user posted image user posted image

mamuška, kolker jaz vem, gre v kontra smer vožnje sam tist avtosedež, kot ga iamta Ajtak in Tintin. Tud jst. Eden je Concord ta drug je pa ''ne vem''user posted image

Scuba lušne fotke, Lana je res uživala 300/huser posted image user posted image

No zdej pa moj mali pajac zaspal in bo spet ob 5h kosilo jeduuser posted image , zadnje čase ima nekam čuden ritemuser posted image  . Nč, jst grem pa mal ven možu družbo delat k fugirauser posted image user posted image

Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.7.2008 15:50:46   
scubadiver

Uf res si me mal ustrašla...sm šla nazaj brat, če sem kje kaj takega napisala da bi te lohk užalila.....ja vem da se radi pohecamo in da se skupaj nasmejimo vsemu skupaj, ampak priznam, da me je tole dons pa čist iz tira vrglouser posted image  

No super pol se ju3 vidimo.
Kako se bomo zdej zmenli? A velja za Gibigib?

Upam da nisi jezna name? obljubim da bom naslednjič če bom še kaj takega pisala nekje na koncu prilimala smeškota user posted image . Veš jaz sicer nikakor nisem zamerljiv človek in sem kr težko užaljena. Če pa sem, pa povem direktno in razčistim takoj. Tko da ko/če bom užaljena ti bom povedala.. In še enkrat ker imam slabo vest: user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.7.2008 16:10:19   
kanarka
Ojla Babuške

Dans ste pa kr pridne. Hmm, se je katera iz dopusta vrnilauser posted image .

Moja pupa je prava gurmanka. Ribo pečeno na olju je pa zmazala. Sem bla prav vesela. Samo noč je bila pa katastrofa.
Mamuška men se tut zdi, da tile zobi kr naprej ven lezejo, ker je tako sitna in ne more spat, sam kaj ko mi smo še kr pr enem. A ni čudno, da drugega že mesec in pol čakamouser posted image . Dons sem jst ko zombi.

Dajica...VSE NAJBOOOOLJŠEEE!!!user posted image user posted image

Scubi, Vanja...peace & loveuser posted image . Juter se objemita, ko vama je obema že tako hudouser posted image .

Question: Kako naj prilimam eno frišno slikco kr direkt sem gor, da ne ustvarjam albuma za samo eno fotko.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.7.2008 16:17:37   
barika
kanarka, jaz grem na shrani.si, pa tam shranim in dam link gor, oz. prekopiram kodo za forum, sej si vidla glavo v škatliuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.7.2008 16:43:21   
kanarka
Barika, vidla vidlauser posted image user posted image . Inovator ni kaj.

Sam a veš, da men ne dovoli, ker kao lahko dostopajo do teh strani samo slovenski uporabniki. Še kakšna idejauser posted image

Morem zdej it. Tamala tuli in dragi naju čaka, da izmenjamo avto. Se zvečer oglasim.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.7.2008 17:16:12   
Nana Liza
Dajica - vse najboljše iz srca! Lepo praznuj. Kako lepo darilo si dobila. Tvoj je pa res velik romantik! Lep dan!

Vse najbojlše vsem za obmesečnico!

Gruška WB.

Tevž je splezal in ga je sedaj povsod dosti. Včeraj je pa še začel se postavljati na noge tko bolj zares.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.7.2008 17:27:17   
Tanayya29
bom pršla,če me kera hoče pobrat...user posted image user posted image .
Tako,kot vedno user posted image user posted image .Obljubim,do službe že dobim nov avtouser posted image user posted image .

Plačam!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.7.2008 19:13:10   
Laubica
Povejte tiste ki ste bile že na morju,ali ste devale otročke v morje in kolk časa so bili v vodi?Ali ste jih potem splahnile z sladko vodo?
potepinka-jaz sem ga imela v vodi dokler nisem videla da ima dovolj-10-15 min.splahnila pa ga nisem po kopanju ampak zvečer sem ga tuširala-nič ne komplicirajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.7.2008 19:18:12   
DEBELUŠKA30
Sam na kratko, me tko glava boli, da bi jo šla kar v mesnico zamenjat, pa je že zaprto user posted image user posted image user posted image !

E2 je imela danes pregled in so ugotovili, da ima minimalni refluks na levi strani, kaj točno pomeni ne vem, ker mi niso nič obrazložili, ampak sam izvide dali, pojasni ti osebni zdravnik otroški user posted image ! Ta pa je na dopustu, ta k jo pa menja je pa mal mimo udarjena user posted image  (ne ve al zaščito še jemljemo al ne user posted image , kaj šele kakšno dozo user posted image ), tko da do 01.08.2008 dokler naša zdravnica ne pride nazaj ne vem kaj in kako naprej user posted image ?!

ALARM.........

Kdaj in kje se jutri dobimo?

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.7.2008 20:03:09   
tintin
ja babe, povejte kdaj se jutri dobimo? lahko tud ob 10h, glede na vročino...user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.7.2008 20:42:50   
scubadiver
Predvsem bi blo zlo fajn če bi ena povedala kje to sploh je? S tanayyo sva se že zadnjič zgubiel v velemestu kranj, kaj bo šele zdej user posted image .
Ob 10h je men kr skor mal zgodi.. No ja, če bo večina za ok.. Sam to pol pomeni da morm kr ob ene 9h že it, pa prej še skuhat za lano..
No ja, men je načeloma vseeno. Kako je drugim ok?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.7.2008 20:49:13   
manca
Srečanje Gibigib: naju z Majo ne bo. Morava ograjo "šmerglat" ker jo je treba na novo prebarvat. Tako da dela je dovolj.

Dajica: vse najboljše za tvojih 30 letuser posted image . Pa zelo lepo te je tvoj presenetiluser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.7.2008 20:50:58   
tintin
zarad mene lahko tudi ob 11huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.7.2008 20:59:51   
manca

Predvsem bi blo zlo fajn če bi ena povedala kje to sploh je?

Naslov je Partizanska 37, Kranj

Je pa to zraven olimpijskega bazena Kranj:

http://www.zsport-kranj.si/?Kontakti

http://www.zsport-kranj.si/?Foto_galerija&p=0&g=7

Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.7.2008 21:05:01   
jooly
Jaz sem za ob 11h. Saj tam je precej sence (sej je to tam pri bazenu, ne?user posted image ). Bova pa same, ker je Staš na žalost na taboru, ampak vem da bi mu blo ful všeč. Dajica, a prideta vidve tud?? Če rabiš prevoz, greva lahko skupi.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.7.2008 21:15:36   
tintin
ja to je pri bazenu...in res je tam dost sence ja. Sej bi pripopala zemljeivd, ampak moram kakega dobrega najdt. Če pridete iz AC greste v krožišču pri Hipermarketu Mercator naravnost in skoz vozite naravnost mimo Petrola, skozi križišče spet naravnost, potem mimo OMV, naslednje križišče spet naravnost....čez most na Kokri in nato takoj desno (za mostom na Kokri). Tako prideš do bazena in tam je Gibigib.

Če pridete po stari cesti je najbolj simpl da se pač držite iste poti (mimo qlandie do krožišča pri Hipermarketu in nato po poti kot sem jo opisala).

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.