![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:20:06
|
|
|
|
Šarki
|
evo, pa je tamala zmagala ampak men e že tooook joške bolijo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:24:13
|
|
|
|
Šarki
|
uživejte na morju! mi se menmo če bomo letos lah km šli. more moj še eno zavarovalnino dobit... ampak mamo tok stvari za nazaj plačat sam vrtca mamo 400 eur, za nevemkok mescev nazaj ah sej bo. dobr da sm večni optimist
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:34:57
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sej smo mi tud letos zlo bogi z denarjem, pa kar upam, da bo šlo..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:38:50
|
|
|
|
Šarki
|
sej bo če ne bomo pa stavkal jest morm rečt da nam gre vsak let bolš konc leta še jet najdem službo, pa smo super pol pa eno hiško kupmo madona se to na izi sliš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:40:27
|
|
|
|
|
no pa da se še jaz malo oglasim ampak ni danes moj dan taka čudna sem preveč berem negativnih stvari pa sem pol čist adijo pa še mojga ni doma...komaj čakam da grem na pregled da vidim če je vse vredu z našo pikico malo še malo malo malo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:50:34
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa v nosečnosti nisem kej preveč brala tud vesela sem da tega foruma še nisem poznala, k ene tle gor take kozlarije vn strelajo da glava peče... mal sm tko prebrala o vzgoji, pa psihologiji, pa negi - čist eno malenkost, pa še to se vsega ne držim. sej poj vidiš kaj je realno pa kaj ne...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:58:38
|
|
|
|
|
ful mi je hudo za tiste ko napišejo da je šlo naprej in potem je mene tudi full strah in danes jih je bilo že kr nekaj ne vem no moj mi je reko da mi bo vse zablokiro in potem se jaz sekiram ne vem no pa sej vem ko sem bila noseča s hčerko sej je že kr dolgo nazaj letos bo stara 9 nisem nikoli brala kaj takega res me je bilo strah če bo vse ok ampak ne pa tko kot sedaj zdej sem pa čist zmešana ko kura Ful sem čustvena in mi je res hudo za tiste punce ko se jim kaj takega zgodi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 20:38:28
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce sem koncno doma...sem spet bla pri zobarju. Uf, se enkrat grem...upam, da je to to. Me ze vsi poznajo tam, tokrat sem ze bla tam v zadnjih dveh mesecih soncnica...blagor tebi ko tako dobro spis baje de se bo danes zvecer rahlo ohladilo tukaj pri nas in upam, da bom tudi jaz lahko zaspala. Upam, da ti bojo dobro spucali usesa. Jaz sem sla pred parimi leti, ampak samo enkrat. Je pa res zoprn obcutek, ko so vsa zamasena. Lepo opravi jutri na pregledu tanchi... midva sva tud cist brez kesa. Je pa res da sva stanovanje kupila pred kratkim. Zdaj pa vodo pa kruh jeva sej se bo kmalu vse postimal, bos vidla Na dopust tud midva ne greva letos, no vsaj zdaj cez poletje ne. Jaz bom sicer sla v slo drug mesec, ampak sama NAJBOLJSA... si sprasevala kdaj se dobi 3. zvezdica...hm, sem zxe mal pozabla..se mi pa zdi, da ko imas 500 postov se malo pa bo cita...te cist razumem, ko pravis da si vsa zaskrbljena ko beres stvari tukaj na rr-ju. Po eni strani se mi zdi da ni ravno dobro prevec brat, ker je veliko takih punc tukaj, katerim se je zgodilo tisto najhujse. Sem tudi jaz ene izmed njih. Ampak vseeno...ne razmisljaj prevec o tem. Jaz sem bila totalno panicna, ker so me narocili na prvi pregled sele v 11. tednu...se mi je tako vleklo. In potem se je zgodilo tisto cesar sem se najbolj bala. Ampak vedi, da je procent takih nizek! Ne se sekirat. Vse bo ok Kdaj pa imas prvi pregled?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 20:50:54
|
|
|
|
|
sem že imela prvi pregled 04.07 pa je rekal da je vse ok bial pa sem nosečla 6 tednov in sedaj ga imam 21.07 upajmu na dobre novice hvala za spodbudne besede komaj čakam da vidim našo pikico in da mi povedo da je vse vredu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 20:54:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita sem že imela prvi pregled 04.07 pa je rekal da je vse ok bial pa sem nosečla 6 tednov in sedaj ga imam 21.07 upajmu na dobre novice hvala za spodbudne besede komaj čakam da vidim našo pikico in da mi povedo da je vse vredu no super ce je bilo na prvem pregledu vse ok drugi pregled bo pa kmalu tukaj in vse bo vredu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:02:37
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, mi smo zopet v polni postavi...vseh pet. Bili smo na večerji, pa je blo kr luštno, sam otroci so se full pogrešali , in kar niso vedel kaj bi ušpičli ..zdej so v krplcah, pa upam, da bodo kmal zaspal. Moram še loto pogledat, če sem kaj zadela...da bi blo vsaj za na morje-k sem bolj skromna.... Pa tko me matra, da bi sexala , pa imam ravno prvi dan m ...groza...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:07:51
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...drzim pesti, da si kaj zadela...vsaj malenkost Midva sva se tud zmenila, da zadaneva milijoncek...hahaha Midva pa zarad vseh tezav ki sem jih imela (najprej nosecnost s cudnimi izcedki, potem ss in ciscenje ki se je ful zavleklo) nisva mogla sexat. Je blo kar hudo! Nama jeratalo pred parimi dnevi in je blo super!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:15:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ravno zadnč smo se v službi pogovarjale z kolegico, k imata probleme z erekcijo... pa naj še kdo reče , da sex ni pomemben.Je. Če drugega ne , ti sprosti hormone, pa tud tečen pol nis več... a ne?..Men včasih , če prevečkrat, pol že kar paše, če nekaj časa ne.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:16:42
|
|
|
|
_ancica_
|
ok punce...se bom pocasi poslovila za danes. Zelim vam lep vecer in lahko nocko. Jutri se pa spet tipkamo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:19:34
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ravno zadnč smo se v službi pogovarjale z kolegico, k imata probleme z erekcijo... pa naj še kdo reče , da sex ni pomemben.Je. Če drugega ne , ti sprosti hormone, pa tud tečen pol nis več... a ne?..Men včasih , če prevečkrat, pol že kar paše, če nekaj časa ne. ja mas prav...jst tud ne vem kako bi cist brez sexa zdrzala more bit ful tezko, ce imas probleme na tem podrocju. ok, zdej pa res grem...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:22:30
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, ne hodi, no... Dejmo še kako reč.Očitno sexale ne bomo, pa dejmo čvekat..Če ne bom prisiljena it pecivo jest..ha ha. Sem ravno mal pogledala oddajo totalna preobrazba... A bi ve šle v to?In kaj bi dale popravt?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:30:26
|
|
|
|
|
najboljša bolje sexsat ko pa jest pecivo sva se z mojim odločila da bova raje prvo kot drugo no on je vseeno pecivo joj kaj bi dala popravt ne govort veliko preveč pa ti??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:49:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dve stvari.Nos.Je malo prešpičast. Pa joške.Ker jih sedaj po tretjem otroku nimam nič.Njente, nada nula...zero.Pa nebi velikih, le za košarico B.Take kot sem imela včasih. Pa ti, Cita?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:54:05
|
|
|
|
|
bi dala kr neki kilogramov stran že sedaj predno ko se začne poznat nosečnisški mogoče malo joške dvignat no to bi bilo to recimo...če bi blo možno pa karakterno pa takoj da ne bi bila tulk čustvena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 21:58:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čustvenost mislim, da ni še nikomur škodla.Je ima folk čist premalo, verjemi mi, vidim vsak dan.... V hiši je čist mir...kako paše. Me kar v posteljo vleče...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 22:01:42
|
|
|
|
|
sej je dober bit čustven sam veš najboljša da me vsaka malo hujša se me takoj dotakne tako kot sedaj te stvari ki se dogaja našim puncam februarčicam pol pa le ninat najboljša če je tak mir hitro k možeku
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 22:07:42
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kaj pa je blo z februarčicami? Mož je na svojem računalniku, pa ne odneha tko kot jaz, je ura 2 al pa 3....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 22:10:34
|
|
|
|
|
veš najboljša 4 so se poslovile od svojih malih pikic aja pol sta pa pridna računalničarja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 22:28:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz niti ne...se ga včasih full dolgo ne taknem...Mož je pa računalničar , pa bi mislil , da ga bo vsaj doma pustil pr mir, pa ne... Nič, lepo se imejte, jaz grem v krplce. Jutri imam pa prost dan, pa vas pridem kaj čekirat...ha ha. Lahko noč.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 22:31:57
|
|
|
|
|
lahko noč najboljša
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.