morango
|
Ojla vsem skupaj! Danes ste mi pa prav nekaj fajn idej dale, ker sama še sploh nisem pomislila nanje: vložki pa pleničke. Sem šla takoj pogledat, katere mi je sestra kupila - in niso s Poljske Aja, glede strij sem pa že pravi strokovnjak, se mažem že od vsega začetka, in sicer sem imela Vichyjevo kremo (super, ker se hitro vpije), pa Eucerinovo olje, ga rabim po tuširanju, zelo mi je všeč tudi L'Occitanova krema s karitejevega masla, ker je zelo naravna. Zdaj mi je pa še dragi s Švice prinesel Mustelino kremo. Mislim, da je to moja nosečniška obsesija. Ampak rezultat: niti ene strije. S kremami za sončenje pa je dobro, da nimajo prevelikega faktorja, nad 20, ker je potem noter ogromno ene kemije. Jaz sem zadnjič kupila eno v Sanolaborju, naravno, z olivnim, avokadovim in jojobinim oljem - Frais monde. S spanjem pri meni še kar gre, čeprav sem velikokrat na desnem boku, je pa res, da pol dojenčica tolk brca, da se moram prestavit. Čez vikend sem šla v Italijo po voziček in mi je ful lep: Quinny buzz, noter rumen. Sem ga potem takoj sestavila in zdaj ga grem kar mal pogledat pa povozit po sobi. Če bi to počela zunaj, bi še kdo mislil, da se mi meša. Drugače pa sem na dopustu, čeprav še zmeraj študijsko, in prav uživam, da mal jagode hodim na vrt pobirat pa na večerne sprehode. Za sem že ful kupila in dobila, pa sestra zmeraj najde kaj luškanega in kupi. Zdaj pa res ne rabi prav nič več razen še po kozmetiko se bom enkrat spravla v nakup. Aja, a boste katere naročile paket z Ministrstva? Me zanima, kolk časa kaj traja, da se ga dobi. Skrajno lepo se imejte, pa ne preveč mislit na kakšne temne scenarije. Jaz moram mal pazit, da ne rodim prezgodaj, ker se mi mat. vrat mehča, ampak pazim in sem kar prepričana, da bo vse v redu. Tako, spet sem malo nasmetila in poročala, kaj se je dogajalo. Pozdravčič vsem
|